172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
petersz #38433 Szerintem annyi még sokat nem ront a reflekszeken. Inkább az lehet a gond már kis alkohollal is, hogy rusholóssá tesz, bele a halálba. -
Szopas nagyon... ahoz kepest hogy 100k, eleg serulekeny... mar cserere erett a hatso fogas mert elkopott, meg elvesztettem a csapagyazast a monoblokkban. :( Mondjuk ez a buzi Shimano muve :) Ez meg OT, szal mashol folytassuk :) -
2 sor az pias? :) -
petersz #38430 Jessz. Majdnem vettem egy crosswayt, de aztán inkább építettem egy öszvért. -
petersz #38429 Gyónjatok! Szoktatok betépve vagy piásan játszani? -
Hm. Szerezz nekem egy vadiuj monoblokkot merida crossway 8500-hoz, es baratok lehetunk :P (hamar bikemag) -
Olyat nem szoktam. Ha idegesitenek, akkor kilepek. -
petersz #38426 akkor csak névazonosság, bocs a zaklatásért. -
petersz #38425 Ja, azt hittem a szakaszod tagjait kúrogatod :)
-
"Mohus, ugye nem te fórumozol ezzel a névvel a bikemag singlespeed topikjában?"
nemigazán -
Kit? Lenyeg az? En ha meghalok, akkor elkezdem az illeto csaladfajat boncolgatni, edesanyja kapcsolatat mindenfele himtagokkal, sot ha tobbszoros attrocitas er adott szemelytol, akkor meg a vegen az anyafoldet is elatkozom amibe kozben mar eltemettem verbalisan :) -
petersz #38422 De kit szidnak olyankor? :)
Egyszer volt egy olyan csapatvezető aki anekdotákat mesélt, végig pofázott, ami alapból nagyon idegesít, de ez a mókus tényleg vicces volt, hamar ökörködés lett a vége. De ami a legdurvább volt, hogy miközben végig pofázott a bohóc gyerek, nagyon komyolyan tépte az ellent. Olyan okos poénokat és utalásokat tett le, fetrengtem. Egyik: ott hasalunk hárman a mustáron a kanális szélén és beszól az ember a nagy csendbe baz, hogy piknik az árokparton. Vagyis a Sztalker alapjául szolgáló Sztrugackíj regényre utalt, eheh -
Velem ne kiabaljon senki :P Foleg ne ilyen fo-asszimilatorok :P -
Cs az nálam nem játszik, mindenki maradjon a saját portáján. Pedig jobb kiengedni a feszültséget, bele kell kiabálni a haragodat a világba.:) Neked jó lenne szerintem ha kicsit kiabálnál valakivel, mondjuk Meow-al, vele lehetne, mert imád kötekedni, ahogyan én is.
Én akkor kezdtem el egyszer rettenetesen szitkozódni egy gyerekkel, mikor beírta nekem hogy noob pilot, mert egy paraszt jet-es 6x jött belém. Közöltem vele hogy kamikaze volt, erre megint hüje noob, na ekkor kiakadtam és megírtam neki hogy talán ha a frissen sült székletet ebédelne, az tök jó lenne. Nem bírom ha sértegetnek.:) -
Borg #38419 Gyere át egy kicsit CSS-be, az megedz az ilyen helyzetekre :) Én már szó nélkül tűröm az ilyeneket :P -
Haha, egyebkent eszreveheto hatasom a squadokra, hogy akik mellem lepnek be, es a kor elejen meg csak morognak, azok a vegere mar hangosan kurvaanyaznak :)) En kihozom beloluk az allatot :P -
Egyébként nekem mind1 mi a baj: netkód, vagy lag, vagy anyám órdít hogy kaja, ha valami sérelem ér jogtalanul akkor anyázok nagyon keményen. Bnőm is sokszor mondta már, hogy fejezzem már be, mert fél órája ua a sort olvassa. :) -
petersz #38417 azok az ujjdonságok?
-
Csak kozben a progam is interpolal rendesen, szoval fogalmad sincs, hogy epp hol van hozzad kepest :) -
Borg #38415 Ami csak ott bukik el, hogy a modern netkódok mindezt figyelembe veszik, és visszaszámolást, interpolációt, valamint lag kompenzációt is használnak ahhoz, hogy valóban azt kelljen lőnöd, amit látsz :) (vagy ha projectile rendszerű a lövés, akkor messzire számítottan elélőni, és elvileg a netkód hibáit itt sem kellene figyelembe venni) -
FlatlineHun #38414 Én már álltam a netkód jó és rossz oldalán is.... Kedvencem az ellenséges támadóhelin átrepülő TV-rakéta. Saját tapasztalatom szerint a mozgó célpontot sokkal nehezebb lelőni (nem csak megcélozni) mint az állót. Ha az ember elkezd elmélkedni egy időcsúszás elméleten, miszerint a dolgok nem ott vannak, ahol látszódnak, hanem ott látszódnak, ahol nemrég voltak, mindjárt értelmet kap, hogy miért nehezebb középtávon egy oldalirányba futó embert lelőni, mint egy fekvőt. A fekvőnek a látszólagos helyzete megegyezik a valóssal. Nevezhetnénk ezt akár inverz fektetett téridő-csúszás elméletnek is. -
Me0w:
Kösz :)
Borg:
kettős mérce ftw :)
koschwarz:
np, velem és veled is még elő fog fordulni ilyen dolog, a BF-ek netkódjai már csak ilyenek.. -
petersz #38412 de az is milyen már, hogy a szerkesztők ilyen bitlisz pre-release képekkel illusztrálják a cikket... -
petersz #38411 eszembe jut erről az egyik nagy magyar utazási irodában szerzett vicces élményem. A boltban egy brutális érzéki szöszicica alklmazott, akivel korábban emaileztem egy görög üdülésről. Mondom neki bent személyesen: édes vagy Niki, hogy küldted azt a weblapot a szállodáról, de van angol verziója is, máskor másnak azt küldjed. (A lap görög nyelvű volt.)
Megszólal nikicica: jaj, egy évig tanultam oroszt, de mégsem értem ezeket a krikszkrakszokat...
bahhh -
ne mérgelödj ugy is mindig mindenre van magyarázat! én is többször találkozom érdekes dolgokkal nem csak a magyar szervereken.én 99%anti-tankos vagyok,megfigyeltem hogy van akinek elég 1 fejlövés de van akinek nemelég 2-3sem söt még elkezd hemperegni stb azt 1 lövésel kinyiffant.ja ez a hempergés ha a földrevetödö játékos igazábol fordulna egyett nem hiszem hogy simán lekapna. -
" kopter számomra egy rémálom volt, ugyanis az egér legkisebb pöccintésére minimum 45 fokot bedől (60% sensitivy)..."
Jolvan :) Meg jo hogy erre sosem tevednek magamtol :) 60%... ahh, hagyjuk.. remelem ez a majomarcu az eletben nem jatszik online -
gamestar.hu - láma cikket írt a játékról. Eléggé képbe lehetett, a MEC-et nem sikerült beazonosítania szerintem.:) -
Ha jól beletrafálsz egyből halnak, mind1 mennyi medic ül a gépben.:P Egyébként ezt mind optimális csapatra vonatkozik. 2 medic+1support+3enginner. De egy ilyen csapat azért max 20%-ban jön össze. Szóval eddig kb 60 órát voltam pilóta, de meg tudnám számlálni hányszor volt az, hogy 3 szerelő javította a gépet és medic is volt rajtam kívül. Ált a csapatból kirúgással fenyegetek meg kérek mindenkit legyen enginner max akkor van 1-2, 3 már ritka.:) -
yah!! láma vagyok!!! -
Ez holvolt? :) -
azt a palyat nem birom amugy se :p mar ertem miert olyan keves ott a kinai :) -
haxoror #38403 A tank tornyával nincs semmi baj, az optionsba be lehet állítani normálisra. -
lehet, hogy rosszul emléxem...de akkor sem jó, egyértelmű, hogy egy tankban a foglalás idejére legyen ott a géppityus is, hogy fedezzen, amilyen lassan forog a tank tornya (ágyúja) -
"A játék menüjéből gyorsan kezdhetünk új csatát, ahol választhatunk a hiperszuper Amerika, az újonnan alakult Kínai Ízé, valamint Oroszország közül."
Na most erre igazán nem tudok mit mondani!!! -
FlatlineHun #38400 Én ezt nem is mondtam. De megnézem, hogy hogy lövi ki mediccel úgy, hogy 2 medic van a BH-ban. És a gunner és a pilóta nem idióta... -
állítólag van olyan megoldás hogy Tört Ranked ervert lehet csinálni!
valamien programmal le lehet védeni hogy ne töröljék a ranked servert! :D -
A cobrának nem 15 mp amíg visszatölt.:P -
FlatlineHun #38397 ...akik 15 mp múlva visszaspawnolnak oda... -
Én még mediccel is lövöm a szerelőket, mivel simán ki lehet lőni őket. Az anti-tankosokról meg nem is beszélek, középen meglővi 3-4 ember pápá egyből. Ha szemből, akkor meg a pilóta. -
tankkal, ágyúval is nagyon könnyű leszedni a bh-t...