172102
  • Borg
    Nemtom ki hogy van vele, de kicsit unalmasak már ezek az updatek.
    Van egy csomó sehonnai modder csapat, aki naponta elereszt valami rendert... és itt vége is. Ezenkívül semmi. Ezek a képek meg vagy azért nullák mert félig sincsenek kész, vagy annyira túl vannak csicsázva, hogy a játékban majd úgysem így néznek ki...
    Se egy ingame video, vagy egy beta release, semmi.
  • uHs Gerzson
    The Die Letgze Offensive Update:

• koschwarz
    igazad van, ez egy botrány. az elején, mikor indították őket, még úgymond "támogattam" is őket ( lelkileg :) ), de hogy azóta sem tudtak mit kezdeni a problémákkal???...gáz, már csak azért is, mert egyelőre kizárólagos joguk van hivatalos EA-s ranked szerver üzemeltetésére. és nekem aztán ne kezdjék el magyarázni, hogy így meg úgy nehéz, meg milyen fasza gyerekek vagyunk, hogy kitárgyaltuk magunknak a szerverüzemeltetési jogot. egyszerűen botrányosan működnek a szerverek, most már hónapok óta, és erre szerintem nincs mentség. lagos, állandóan connection problem, nincs egyensúly, álló hullák (bár mostanában mintha nem lenne). szívesebben megyek német szerverekre, meg a multiplay.co-s szerverekre, vagy az eliottness-esek is jók (fanszia)
  • koschwarz
    hahahahahahahahahahahahahah!!!!! kelly hősei rulez!!!!!
  • uHs Gerzson
    Nekem csak a panzer 3 lánctalpai idézik a bf42-s kort :)
  • 0Fritz0
    A Focke-Wulf 190B mögött elég viccesen néz ki az a helipad. :)
  • petersz
    Péter vagyok, de nem én voltam. szpeter néven vagyok.
  • uHs Gerzson
    Experience World War 2 Update:

• alberto 15
    ezt nemtom hogy csinálta
    de ha kiugrasz akkor így nem lehet mozogni a levegőben fegyverrel, csak ha ejtőernyőt nyitsz
  • Zs0lt1
    nna, ezt ki bírja megcsinálni? :-)
  • Zs0lt1
    lol az mennyire szánalmas, ha valaki 5 percig vár egy tankra a 20 perces körből? :Ð
    mellesleg rá volt írva a neve?
  • DummyBoy
    Az nem neked szólt hanem Hysteria-nak ... bocsesz ... elfelejtettem odaírni ...

Sisak nem sisak OFF-hoz ... a sisak nehéz, meleg és zavaró tud lenni ... nekem szemüvegem és Balaclavam van meg egy shemagh kendőm ... elég, de most akarok maszkot majd ... nem kell, de néha jó ... :)
  • haxoror
    Kelly hősei
  • haxoror
    Nem játszok ilyesmit és tapasztalatom sincs de az tuti hogy én minimum bukosisakot vennék magamra meg fullos tűzszerészcuccot, nincs szükségem extra lyukakra a bőrömön azt meg pláne nem kockáztatnám hogy a legnemesebb szervem megsérüljön :)

Mi van 10 év mulva?
  • alberto 15
  • Borg
    És nem volt nehéz felvenni az APC-t? Főleg mikor rá is ugrott :P
  • alberto 15
    na ezt jól megfogalmaztam...
  • alberto 15
    nekem külföldi szerveren a csávó nyomogatta a get outot nekem, mikor felvettem az apc-t
    aztán volt amikor ráugrott, meg volt amikor c4ezett
    hülye kis pistike
  • ev1l FlOwEr
    Kelly hősei....
  • Kandurex
    Hehehe, ott voltam veled, még vote kick szavazást is indított ellened :), kész keresztesháborút folytatott...
  • Me0w
    OFF

Bocs a vulgaritasert de...

Amelyik buzi Peeter neven jatszik az bekaphatja :) Kisfiam a stipistopi korbol mar kinottem, szarok ra hogy 5 perce a tankra varsz, nekem pont ugyanannyi jogom van elvinni mint neked. Egyebkent meg a balfaszsagrol annyit hogy aki 12 -4-el zarja a kort az nekem ne ugasson.

ON
  • rushman
    hát ez télleg lol, melyik filmbe is volt ez?
  • ICDI
    ...
  • petersz
    Dehogy, az rendben van. Azon, hogy gyalázatos a játék hazai szerverháttere.
  • ACE
    Mármint min? Hogy nem megy nem eredetivel?
  • petersz
    Igen, azóta láttam én is ase-ban, köszi.
    Mondjuk a lényegen nem változtat sajna.
  • ACE
    Én ASE-ban nézem, és látom... jelenleg 16-an vannak rajta... Remélem nem kell képet bemásolnom, hogy elhidd, mert nincs kedvem szarakodni vele.
  • petersz
    Hm, én csak a hármast .látom.
  • uHs Gerzson
    LLLLOOOOOOOOOOLLLL fel kelet volna venni :D
  • petersz
    Naja, az ilyenekért igen...
  • geri15
    ilyenek voltak az antin is, csak ott hummer nélkül :DDD de ez lol, ezér már érdemes bf2zni :DDDDDDDDDDDD
  • DummyBoy
    Hmmm Haxoror, te játszol valamilyen taktikai játékot?

Érdekelne honnan ez a fenenagy tapasztalat :) Mosolyogva néznélek fullos "szuszpenzorban", főleg 46 fokban ... :)

Melleslen bemegy a maszk alá a golyó, láttunk már rá példát ...

(Megjegyzem gondolom protectorra gondoltál, amiért én nem adnék pénzt, a maszk pedig néha nagyon kényelmetlen tud lenni ... arról nem is beszélve, hogy nem tudsz rendesen ráhajolni a fegyóra ...)

Amúgy ahogy nézem, megint van "észosztó" :) Öcsém ... 8-ikos koromban én is kitünő tanuló voltam, az nem nagy kunszt ... majd ha 10 év múlva is ezt mondod, akkor már lehetsz rá büszke ... kezdek ott tartani, hogy lassan chippelni kellene az embreket, és akinek nem éri el a IQ-juk a 80-at, nincsennek 16, stb ... annak pár dolgot lekorlátoznék ... se cigi se pia, se net ... fagyi + foci + tanulás ...
  • ACE
    Viszont úgy látom a VI-ost megint elindították, de lehet már nem bugos, és nem engedi be az eredetiket, de erről majd biztos még lesz itt infó.
  • Kandurex
    Még tegnap történt, csak most jutott eszembe ide írni. Igazából csak a 20+ korosztály fogja szerintem értékelni. :))

Szóval városi pályán, talán a Sharakan, középről indulunk Jeep -el. Bent velem együtt 4 -en, mind szakasztárs. A felső részre mentünk a tűzérség felé, akkor hangzott el az alábbi szójáték. HÁT ÉN KÖNNYESRE RÖHÖGTEM MAGAM RAJTA :DDD

- Fogadjunk, hogy le lesz rombolva a kurva híd és mehetünk gyalog
    - Kuss! Jössz nekünk itt a negatív hullámaiddal...
    - Azt képezeljük, hogy ott lesz az a híd! És, ha pozitívan gondolkodsz ott lesz az a kibaszott híd.
    - De...
    - Állj! Állj! Mit mondtam a negatív hullámokról?
    - Anyád?
    - Kussolnátok ott hátol?!
    - Jó, csak

Oda érünk a hídhoz, a híd ép.

- Látod? Mit mondtam? Folyton jössz a negatív hullámaiddal...

(itt már mindenki röhögött)

A hídon áttép egy Jeep közbe egy Spec -ops kiugorva C4 -berobbantja, a híd nincs többé :)

- Hagyjatok!!! Nem az én hibám, negatív hülye anyátokat.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    :_DDDDDDDDDDDDdd KÉÉÉÉSSSZ!!!
  • Landor

• vgez
    a bal szárnyon, de nézd meg a videót Stunts of Oman 1:59 ott jobban látszik meg persze a többi film is jó
  • petersz
    Jelentem a helyzet magyar rankedfronton szar és teljesen reménytelen. Egyetlen szerver van már csak a korábbi ötből! (ez is külön botrány szvsz hogy ugyan MIÉRT???!!!) és azon az egyetlen szaron sincs csapatkiegyenlítés, 10 körből 8-ban 60-40 százalék, az USA-MEC vagy az USA-China. Onnan jövök most, a sok kvéker rushol ezerrel, csapatba még csakcsak beáll, mert azt mondták neki, hogy úgy ér, de pofázás semmi, max a helis csapatokban, arról, hogy mekkora királyok is ők. Ezen kívül veszedelmes lagok meg a fene tudja milyen, a világegyetemben csak ott létező kapcsolati problémák. Ja, félórás pislogás után férsz be persze.

Szóval botrány bazdmeg, de komolyan, hogy egy "ranked-os" van, hogy egy klasszikust idézzek, ugye. Az még érthető, hogy a csürhe fele birka, de az nem, hogy sok ezer magyar surmo megveszi a játékot és egyszerűen nincsenek rendes ranked szerverek, amin játszhatnak. Ez komolyan csak nekem botrány? És ne mondjátok, hogy menjek osztrákra, németre, britre. Nem megyek.
  • Polemius
    f10

Oszt' akkor látod, ki van körülötted.
  • Zs0lt1
    ez nem csak botokat rak be, hanem módosítja a játékot, szvsz el is bassza azt.
    simán single player-t kell indítani botokkal, melybe ip cim megadása után tudnak csatlakozni a lanon lévők.
  • Zs0lt1
    a képen hol a skac árnyéka?
    ps?