172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Yamee #38793 A vicc az szerintem, hogy a gépbnem való elhelyzkedési kisképen jelezte pirossal a rikítózöld helyett. Ezen lepődtem meg leginkább, mintha nem is bug lenne, hanem direkt lehetne ilyet csinálni. -
Mivel a klán tagjainak nem jár alanyi jogon dzsákudzi, sem bömös, ezért elég lagymatag az érdeklődés. :) -
azóta amióta reklámozod a tRs-t, hányan jelentkeztek? 
néha ha látom, hogy bent van Goldmann akkor én is belépek "megbeszélős" squad-ozni
-
petersz #38790 ehheh, nagyon jó vicc. -
Polemius #38789 Volt szerencsém párszor összefutni Pharoah-al, de nem tűnt úgy, hogy derogálna neki a földön harcolni. Sőt, én inkább ott találkoztam vele, mint repkedve. -
Verzoo #38788 Kettős ügynök volt biztos
-
Yamee #38787 amúgy lőtt mindenkire, szóval tényleg nem tudom, kihez tartozott
-
Yamee #38786 Reggel beült a harcihelimbe egy ellenséges katona gunnernek! Bár a ruházata hasonló volt az enyémhez... :D Pirossal jelölte a gépben, és amikor foglalni akartam semerre se ment a zászló :) -
petersz #38785 Van egy vényes ember, aki a globálon talán első 50-ben van, de lehet, hogy már lecsúszott. -
Verzoo #38784 Már álmomból felkeltve is el tudnám mondani a hirdetés szövegét
-
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért:)
-
Verzoo #38782 Na ennek lesz vége hála istennek.Csak gondolj bele, amíg én a tankommal elmegyek harcolni és zászlót foglalni, addig te ülsz a helidbe nem csinálsz semmit és 10 zászlót elfoglalsz annyi idő alatt. -
ahogy látom a stat-od at nagyon jó a SPM od talán csak Lbandinak jobb a magyarok között és gondolom te is jártál a késes szerveren
expert knife meg persze a sok helizés és a tank-ozás is pontnövelő hatását se felejtsük ki gratulálok
-
Gerzson:thx
Zsolt1:bé-e kapod-e?
-
Ha van olyan map amit BH-val meglehet 5 perc alatt nyerni, akkor persze hogy azzal fogok menni. Meg BH-val lehet a leggyorsabban megjavitani a commander cuccait is. -
és miért vsly-nak válaszoltál? ;P -
ja, télleg tök jó lesz hogy a black-hawk szart sem fog érni az 1.1-es patchben :D
-
Verzoo #38776 Nem is helivel járok foglalgatni mint te.Volt szerencsém játszani veled valamelyik külföldi szerveren.Ha vége lesz ennek a helifoglalgatós dolognak majd meglátjuk hogyan alakul a további statod kisfiam. -
én mostanában csak strike at karkandos szervereken játszok
kb 1-2 órát
a többihez nincs kedvem, mert azok nagy pályák -

Temporel ment privi -
Annyi játékidővel, mint amennyi verzoonak van nem nehéz vezetni a listát -
Temporal Vortex #38772 Üdv Magyar Battlefield Scene!
Új klánnal bővült a mezőny: Sword of Gabriel!
Előtag:-=SoG=-
Site: Swords Of Gabriel
Készen állunk a kihívásokra és szivesen játszunk bárkik ellen war-t, vagy sima gyak meccset is. -
Itt az én statom is, sajnos most már nem igen fog nőni, mert a kiloban nincs gép.
Itt a bf2s-es verzio -
Majdnem ugyanaz az enyém is
-
koschwarz amúgy a stat od elég régen kint van a magyar stat ok között
http://www.bf2s.eu.tt/stat3.htm
szerintem elég ha a SPM (pont/perc) et nézed 1.5 közepes, 2< jó, 3< kiváló
a K/D nél nincs besorolásom, nem azért mert nekem nagyon rossz (0,71)
én egyszerűen "humánusabban" játszom, gyógyítok, javítok, támogatok mert ugye a "menőkillerek"
is megsérülnek vagy kifogynak a lőszerből vagy javítani kell a tankjukat, anti-tank meg spec-ops karakterrel ugye elég nehéz ezeket megoldani
látom most egyre többen beírogattátok a stat linket lehet ha lesz időm azokat is felteszem, hogy legyen "összmagyarlista"
eddig magasan verzoo vezet 
akit érdekel nézzen be a http://www.bf2s.eu.tt/ -
Polemius #38768 Én kérek pofátlanul mindent, ha van commander és leader vagyok. Ráadásul még szoktam is szólni előre ha tudok, hogy majd kelleni fog ez-az. Nehogy kitegye 2 másodpercel korábban máshova, mint ahogyan nekem kellene.
Persze mindap sikerült olyat kifongni, hogy az ellen hátában kommandózok, probálok ott zászlót foglalni. Szólok a leadernek, kéne doboz ide meg ide, mert már lassan a pisztolyom is ki fog fogyni... A leader meg kérdi, hogyan tud supplyt kérni...
Jaj... Ekkor megértettem, miért nem kaptuk meg a tüzérséget kicsit előbb, amikor üvöltöttük, hogy hova kérje... -
Verzoo #38767 Értem,köszönöm.
-
akkor már csak 7 késes kill kell egy meccs alatt :) -
Verzoo #38765 Eddig értem.Az alap az meg is van.De a veterán nincs pedig összesen 67-et öltem késsel -
· 50 Global Knife Kills
· 7 Knife Kills in 1 Round -
Verzoo #38763
-
Verzoo #38762 Akkor te biztos tudsz nekem segíteni.Van ez a veterán kés plecsni,ezt pontosan mikor adja meg? -
Üjj le egyes! -
Verzoo #38760
-
ACE #38759 De nem a pont miatt, hanem a fun miatt :) -
ACE #38758 Töredelmesen bevallom, hogy én előfordultam néha olyan ranked serveren, ahol only knife, pistol, defibri volt a szabály... -
Kedvenc gyilkolásai közé tartozik, mikor a földön rohano ellenfelet a helikopterrel eldózerolom. :) -
Verzoo #38756 Ezzel a "nem lehet olyan jól irányítani"-val nem értek egyet. -
Verzoo #38755 Ace 39-et,bekakilok
-
Nem éreztem még rá a szanitéc, és a támogatós munkájának ízére, ezért inkább rombolok. Az legalább megy. Azt viszont sajnálom, hogy sem a kínai, sem pedig az arab válrólindíthatót nem lehet olyan jól irányítani a levegőben, mint az amerikait.