172102
  • Yamee
    A vicc az szerintem, hogy a gépbnem való elhelyzkedési kisképen jelezte pirossal a rikítózöld helyett. Ezen lepődtem meg leginkább, mintha nem is bug lenne, hanem direkt lehetne ilyet csinálni.
  • 0Fritz0
    Mivel a klán tagjainak nem jár alanyi jogon dzsákudzi, sem bömös, ezért elég lagymatag az érdeklődés. :)
  • vgez
    azóta amióta reklámozod a tRs-t, hányan jelentkeztek?
    néha ha látom, hogy bent van Goldmann akkor én is belépek "megbeszélős" squad-ozni
  • petersz
    ehheh, nagyon jó vicc.
  • Polemius
    Volt szerencsém párszor összefutni Pharoah-al, de nem tűnt úgy, hogy derogálna neki a földön harcolni. Sőt, én inkább ott találkoztam vele, mint repkedve.
  • Verzoo
    Kettős ügynök volt biztos
  • Yamee
    amúgy lőtt mindenkire, szóval tényleg nem tudom, kihez tartozott
  • Yamee
    Reggel beült a harcihelimbe egy ellenséges katona gunnernek! Bár a ruházata hasonló volt az enyémhez... :D Pirossal jelölte a gépben, és amikor foglalni akartam semerre se ment a zászló :)
  • petersz
    Van egy vényes ember, aki a globálon talán első 50-ben van, de lehet, hogy már lecsúszott.
  • Verzoo
    Már álmomból felkeltve is el tudnám mondani a hirdetés szövegét
  • Rusid
    A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
    Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
    mindezt kellemes és baráti hangulatban.
    Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
    Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
    TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
    Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
    A kép meg beszéljen önmagáért:)
  • Verzoo
    Na ennek lesz vége hála istennek.Csak gondolj bele, amíg én a tankommal elmegyek harcolni és zászlót foglalni, addig te ülsz a helidbe nem csinálsz semmit és 10 zászlót elfoglalsz annyi idő alatt.
  • vgez
    ahogy látom a stat-od at nagyon jó a SPM od talán csak Lbandinak jobb a magyarok között és gondolom te is jártál a késes szerveren expert knife meg persze a sok helizés és a tank-ozás is pontnövelő hatását se felejtsük ki gratulálok
  • vsly
    Gerzson:thx
    Zsolt1:bé-e kapod-e?
  • Pharaoh
    Ha van olyan map amit BH-val meglehet 5 perc alatt nyerni, akkor persze hogy azzal fogok menni. Meg BH-val lehet a leggyorsabban megjavitani a commander cuccait is.
  • Zs0lt1
    és miért vsly-nak válaszoltál? ;P
  • alberto 15
    ja, télleg tök jó lesz hogy a black-hawk szart sem fog érni az 1.1-es patchben :D
  • Verzoo
    Nem is helivel járok foglalgatni mint te.Volt szerencsém játszani veled valamelyik külföldi szerveren.Ha vége lesz ennek a helifoglalgatós dolognak majd meglátjuk hogyan alakul a további statod kisfiam.
  • alberto 15
    én mostanában csak strike at karkandos szervereken játszok
    kb 1-2 órát
    a többihez nincs kedvem, mert azok nagy pályák
  • uHs Gerzson

Temporel ment privi
  • Pharaoh
    Annyi játékidővel, mint amennyi verzoonak van nem nehéz vezetni a listát
  • Temporal Vortex
    Üdv Magyar Battlefield Scene!

Új klánnal bővült a mezőny: Sword of Gabriel!
    Előtag:-=SoG=-
    Site: Swords Of Gabriel

Készen állunk a kihívásokra és szivesen játszunk bárkik ellen war-t, vagy sima gyak meccset is.
  • Pharaoh
    Itt az én statom is, sajnos most már nem igen fog nőni, mert a kiloban nincs gép.

Itt a bf2s-es verzio
  • vsly
    Majdnem ugyanaz az enyém is
  • vgez
    koschwarz amúgy a stat od elég régen kint van a magyar stat ok között
    http://www.bf2s.eu.tt/stat3.htm

szerintem elég ha a SPM (pont/perc) et nézed 1.5 közepes, 2< jó, 3< kiváló
    a K/D nél nincs besorolásom, nem azért mert nekem nagyon rossz (0,71) én egyszerűen "humánusabban" játszom, gyógyítok, javítok, támogatok mert ugye a "menőkillerek" is megsérülnek vagy kifogynak a lőszerből vagy javítani kell a tankjukat, anti-tank meg spec-ops karakterrel ugye elég nehéz ezeket megoldani

látom most egyre többen beírogattátok a stat linket lehet ha lesz időm azokat is felteszem, hogy legyen "összmagyarlista" eddig magasan verzoo vezet

akit érdekel nézzen be a http://www.bf2s.eu.tt/
  • Polemius
    Én kérek pofátlanul mindent, ha van commander és leader vagyok. Ráadásul még szoktam is szólni előre ha tudok, hogy majd kelleni fog ez-az. Nehogy kitegye 2 másodpercel korábban máshova, mint ahogyan nekem kellene.

Persze mindap sikerült olyat kifongni, hogy az ellen hátában kommandózok, probálok ott zászlót foglalni. Szólok a leadernek, kéne doboz ide meg ide, mert már lassan a pisztolyom is ki fog fogyni... A leader meg kérdi, hogyan tud supplyt kérni...
    Jaj... Ekkor megértettem, miért nem kaptuk meg a tüzérséget kicsit előbb, amikor üvöltöttük, hogy hova kérje...
  • Verzoo
    Értem,köszönöm.
  • koschwarz
    akkor már csak 7 késes kill kell egy meccs alatt :)
  • Verzoo
    Eddig értem.Az alap az meg is van.De a veterán nincs pedig összesen 67-et öltem késsel
  • Running
    · 50 Global Knife Kills
    · 7 Knife Kills in 1 Round
  • Verzoo
  • Verzoo
    Akkor te biztos tudsz nekem segíteni.Van ez a veterán kés plecsni,ezt pontosan mikor adja meg?
  • Running
    Üjj le egyes!
  • Verzoo
  • ACE
    De nem a pont miatt, hanem a fun miatt :)
  • ACE
    Töredelmesen bevallom, hogy én előfordultam néha olyan ranked serveren, ahol only knife, pistol, defibri volt a szabály...
  • Running
    Kedvenc gyilkolásai közé tartozik, mikor a földön rohano ellenfelet a helikopterrel eldózerolom. :)
  • Verzoo
    Ezzel a "nem lehet olyan jól irányítani"-val nem értek egyet.
  • Verzoo
    Ace 39-et,bekakilok
  • Boxer HUN
    Nem éreztem még rá a szanitéc, és a támogatós munkájának ízére, ezért inkább rombolok. Az legalább megy. Azt viszont sajnálom, hogy sem a kínai, sem pedig az arab válrólindíthatót nem lehet olyan jól irányítani a levegőben, mint az amerikait.