172102
  • Me0w
    Egyebkent en is sajnos eszrevettem magamon hogyha rankedre megyek, akkor 1 ido utan elkezdem nezni hogy megint szopos oldalon leszek, akkor nem rohanok bele olyan dolgokba amin f2kn siman belemennek. A stat bassza el sajnos a jatekot :(
  • FlatlineHun
    Miért? Semmi olyan változásról nem tudok, ami komolyan érintene. Mellesleg az utóbbi időben gyalogos pályán általában legalább 2:1-et nyomok, csak ugye az átlagot lehúzzák a kezdeti szárnypróbálgatások...
  • Me0w
    Majd 1.1-tol megenzem az uj k/d-ket ;)
  • FlatlineHun
    Jéé, naytman k/d-je pont annyi, mint az enyém :)
  • Me0w
    Haha :)) Nekem 8, csak vegigneztem az oldalt - bele is zavart a tankcsapdaba valami buzi midizene - es neztem hogy alt. 1 alatti K/D-k vannak. Kiveve persze paran...
  • HU.man butcher
    De gonosz:D:D
  • haxoror
    0.x K/D-s emberek nélkül nem lennének 1.x 2.x stb emberek, BF2-ben nem is számít igazán nem csak a fragekkel lehet segíteni a csapatot:P
  • Me0w
    Gratulalok sikerult az osszes ilyen 0,6-os K/Ds embert osszegyujtened :DDD
  • vgez
    Hi
    koschwarz, =SAC=PocoK, =SAC=Kari függőleges helyzetű képet ide! [email protected]
    köszönöm
    http://www.bf2s.eu.tt/
    -=vgez=-
  • Me0w
    A magyaritas miatt
  • Running
    A kedvencem akkor is az mikor a 6 ember 3 helikopterrel indul neki. Ilyenkor aztán eldurran az agyam. Főleg mikor a csapattag fele pilótának hiszi magát, de csak arra képes hogy lelövesse magát. Persze akik jók, azokkal felváltva lehet repülni, de a legtöbben elismerik ki a legjobb.:)
  • Crem
    ez olyan csapat volt, hogy le kellet szálnom elé, hogy máshová ne menjen csak egy választása legyen, hogy beül!:DDDDDDDDDDDDDD

Egyébként a főbázison várták az ellenséget... szal...
  • BurnBaby
    amennyiben le lehetne zárni, ugye. tehát a ranked kivételével bármelyik szerver megfelelhet a céljaitoknak :)
  • Running
    19:00 ÓRA KEZDETTEL KEZDŐDŐ HATALMAS HÁBORÚ AZ ALAP BF2 VÁROSI PÁLYÁKON FOG ZAJLANI, csak később jönnek a CUSTOM MAP-OK. AKIKNEK HIÁNYZIK, TŐCCSÉK LE!
  • Running
    Lehet ezen javítani! Figyelmezteted őket mivel menyjenek, ha nem akkor kick, a nem a helibe spawol, akkor szintén szólsz, majd kick, ha kiugrik a gépből, szólsz, majd kick.:) Hatékony fegyver a lámák ellen.
  • Borg
    Látom te is csak arra vársz, hogy a szádbarepüljön a sültgalamb. Igy ne csodálkozz, ha kevesen vannak a szerveren.
  • Landor
    A ti szerveretek pont a custom mappok miatt esett ki.
    De majd ha lesz egy kis időm áttanulmányozom azokat a mappokat.
  • alma2
    En a magyaritasra fognam :)
  • alma2
    csinaljal mar egy screenshotot, ha ennyien vannak, ezek olyan hihetelen nagy szamok :)
    de este lehet, hogy felnezek :)
  • Crem
    miért?:)

Clan Sweepen- a 120-ból nem jöttünk ki! Valamit ki kell találni, hogy legalább 1 qrva zászlót elfoglaljunk!:)
  • Borg
    Igaz, hogy a mi szerverünkön kb 20-an voltunk a legtöbben eddig, de ott még ilyesmiket nem tapasztaltam.
  • Landor
    megelőztél!
  • Me0w
    Csalodtam benned :(
  • Crem
    Van 1-2 eset amikor összejön egy jó kis Heli Squad. De ez elég ritka! Nálam 20:1 arány. tele vagyok sniperrel és supportal!:(
    Vagy egy zászlófoglalásnál a 2 gunner ugrik ki!:DDDD

Szal' a DICE elgondolkodhatna, hogy 1-2 ember kedvéért akinek semmi fantáziája, hogy-hogy lehetne a helit minnél gyorsabban leszedni, megbüntet mindenki mást...
  • Landor
    Tegnap vagy egy tucat tRsessel felmentünk az F2K nevezetű nem ranked szerverre. De nyüszítettünk a fájdalomtól. Az össszes általad leírt anomália megtalálható volt a szerveren.. Táncoló hullákkal, rögtön összetörő supplyval csak itt találkoztam, hun rankedon nem láttam már régóta. Sőt ezen a szerveren a conenction problem körönként úgy 5* volt, míg rankedon néha-néha esik csak meg.
    Azt hiszem egy jó ideig nem megyek nonrankedre újra, inkább megvárom azt a 13ezer pontot, hogy meglegyen a hőn áhított G3. :)
    Azt meg már csak halkan jegyzem meg hogy többünk meglátása szerint több vérpistike volt itt megtalálható a játékunk alatt.. Szumma szummárum: 'If u like the game, then buy it!'
  • TDC Geronimo
    Hála égnek ^^
  • Borg
    Egy részük már most távozni fog, méghozzá a DOD:Source felé.
  • Me0w
    En szegeny amikat sajnaltam Omanon, ahol csinaltam 35 killt stingerrel :P

ps:Fogalmam sincs miert neked valaszoltam :P
  • alma2
    akik ennyire karkand map maniakus, beszukult arc, ahogy kijon a COD2 egybol elfelejti Bf-et az tuti.
    A hardwired-en kint van pont egy afrikai varosos movie, hat nem ketseges very a karkandot gyalogos harcban :)
  • Kandurex
    Ezennel meg is átkozlak

• alma2
    naytman statjat megnezve favorite victim SC|freddy csak nem a mi freddynk az, vagyis bocs albertina vagy mi az uj neve :)
    Akkor nem is olyan rossz arc ez a naytman :)
    bar az ilyen arcoktol mint o, halnak ehen a palya tervezok, mert vicc, hogy mindig egy mapon van, biztos keptelen megjegyezni tobb utca nevet :p

• Kandurex
    Téged meg nem szeretlek, mert tegnap állandóan lelőttél
  • PocoK Bf2
    Van aki átáll a "vesztes" oldalra! Hogy meg-e tudja fordítani a meccset!! és átáll a másik oldalra, hogy ne legyen olyan irreális a balance!! Mert azért játszunk [(OPC)Chry$-el] mert élvezzük!!! És lexarom, hogy nem sikerül megforítani és hogy a statom romlik!!!
  • Me0w
    Eselyetek sem lehetett mert Meow + Steven_Friday foglalta be :)))
  • Kandurex
    Irány a RED - Devil és az F2K, bár nem ranked, de legalább normális a játék!
  • Kandurex
    Ezek a ranked szerverek. Meg is érdemli a szopást aki oda megy.

Totál jó, ahogy megy a lagazás rajta. Legnagyobb poén a táncoló hullák, medicként folyton a beton bikázom, mert nem találom a delikvenst . Vagy egyszerűen sniper -el képtelenség bárkit is lelőnni, mert 2m távolságból is arrébb van cél . vagy, hogy rendszeresn átmegy a rakéta a kisebb járműveken, mint a szellem.

Játék az nincs, csak a sok marha hajszolja a szalagokat, meg érdemrendeket, holott a játék élményéért kellene játszani.
  • PocoK Bf2
    A sok Láma annyiszor belehajtott az aknáimba, hogy kaptam egy kitüntetést!! :DDD Ja a legjobb, hogy a Strike at Karkand-on történt !! Sok hülye amcsi :DDDD
  • haxoror
    Ranked szerveren sokan a pontokra meg a statra hajtanak és nem akarnak a vesztes oldalon lenni hogy a K/D-jük ne szaródjon el, nem-rankeden ilyen gond nincs, ez is az egyik oka hogy még mindig nem vettem meg a gémet úgy is mindig nem-rankedon tolnám ami általában amúgy is tört, nincsenek farmerek meg jármű elé ugrálkók sztem nagyobb élmény így játszani, ha meglátok egy tankot akkor nem fogok elbújni hogy a statom oké maradjon hanem ha kell magammal együtt C4-ezem a túlvilágra és ha már csak egy zászlónk van akkor nem fogok csak spectatorkodni hanem ráspawnolok mégha semmi esély sincs arra hogy megtartsuk, nem azt fogom nézni hogy ez még plusz 5 halál haszon nélkül ami rontja a statomat hanem azt hogy én tényleg mindent megtettem amit lehetett stb :)
  • alma2
    egy probat meger, de nekem idaig teljesen ugy tunt, hogy ha nem fekszek felholtan es kiabalom , hogy medic, hanem elohozom a menut, es elkzedek kattingatni, hogy mashol eledjek fel, akkor nem tud feleleszteni a medic...
    de ket raeros, most is kiprobalhatna, hoyg valoban igy van-e :)
  • Cobra.
    Nem volt 16v8, csak 12v8 este (éjjel inkább). Az meg tényleg nem volt szerencsés, hogy csak 2 ember spawnolt az első körben a MEC-nél. De amilyen béna volt Naytman, elég könnyen leszedted a BH-t a főzászlónál. A 2. körben sokkal idegesebb lettem MEC-ként, mert az utolsó zászlót se sikerült megvédeniük kedves csapattársaimnak, pedig az áramelosztó telepet nem lett volna nehéz, főleg, hogy a BH a közelben se volt.