172102
  • Borg
    Az SG szerverre.
    És igen, lost village is van rajta.
  • Holdpro
    Melyik szerverre ?
    Lost village van valahol ?
  • Borg
    Ja, köszi mindenkinek a játékot :) Hogy miért kezdett el lagolni 18 player felett, azt nemtom. De utána 10 playerrel Al Khafjin megint nem volt semmi gond.
    Ráadásul mikor a múlt héten toltuk 16-20-an, akkor nem volt lag. Szal passz.

Csak kár, hogy a 20 emberből kb 10 vette csak a fáradságot, hogy letöltse a custom mapokat :) Pedig állati jót gémeltünk utána még Al Khafjin.

Remélem pénteken is leszünk ennyien, akkor majd El Alamein is bentlesz már :)
  • Borg
    Wow, thx :) Már megy is fel a szerverre.
  • uHs Gerzson
    El alamein BF2-re ;)
  • Running
    Zoomja miatt jobb messzire, közelre meg a sorozat miatt gáz. Nem a lost-ra meg az ilyenekre kell gondolni. A dögös kinézettel még senkit se tudtam lelőni.
  • haxoror
    Jackhammer
  • haxoror
    A legjobb unlock az egész gémben az AT streetsweeper
    Csak az a bug ne lenne hogy a tárazást nem lehet megszakítani :(

A jakhammer is jó lenne de a 7-es tár kevés, én pl úgy emlékszem hogy ezeket 12-es tárral használják de mindegy
  • haxoror
    Sztem jó az unlock, dögösen néz ki jobb a zoomja és elég csak egy fegyvert megszokni akármelyik oldalra kerülsz használhatod :)
  • haxoror
    Messzire jó de közelre nem?
  • Running
    Ja ez jó megoldás és hasznos. A medic unlockját nagyon vártam, de szerintem egy kalap szart se ér. Legalábbis én ott hagytam abba a dolgot, mikor közelről senkit se tudtam lelőni vele és kb 20x haltam meg. Messzire jó, de mediccel ki lő messzire? Szóval én az alap fegyvert használom.

AT-vel nem voltam sokszor mert nem tudtam vele eltalálni senkit, kb 2 hete világosított fel valaki, hogy a kilőtt rakétát lehet irányítani. Azóta ha kell azzal is megyek. :)
  • koschwarz
    újabban énis assaultozok, kezdőként természetesen medic voltam, majd support (unlockoltam a PK-t, elég erős :) ), majd az antitankoztam, mert rohadtul idegesített, hogy soxor valaki egy APC-vel ki tudja irtani a fél bandát, mert mindenki b@szott AT-ként visszajöni (aztán rászoktam), most meg assaulttal nyomom. de mennyivel jobb az AK, mint az M16-os, egyszerűen érezhető különbség van erőben és pontosságban is. hiába, a jó öreg AK...

na mindegy, azt én se szeretem, amikor a csapattársat nem tudom éleszteni. egyébként mennyivel jobb a medic unlockolhatója? 1x-2x kipróbáltam, mikor medicet élesztettem a saját kitjével, de annyira nem voltam elájulva tőle.

ja, az tök jó volt, 2x-3x megcsináltam már tök ismeretlennel, hogy medic volt, lelőtték, felélesztettem a saját kitjével, majd egy közelben lévő másik kittel kicseréltem a medic-kitet, mire a felélesztett fazon odament, kicserélte az én eredeti kitemet a saját eredetijére, én meg visszaszedtem a sajátomat. ez kb. 5-10 mp volt. és így mindenki hepi volt :)
  • Running
    Miért nem szedtétek le a pályákat? Utálom a custom mapokat, de most azokon is szuper volt és jók is voltak...
    Ja hát voltak gondok, többször volt az, hogy váltok fegyverre mondjuk késről, erre lag miatt erre visszaugrik késre és ezt kb 3x, 4x, na ilyenkor kezdek menekülni.

Tegnap játszottam először assaulttal hosszabb ideig. Nemrég unlockoltam a G3-at, azért még szoknom kell a fegyvert, meg azt is hogy nem tudok gyógyítani, több hulla mellett mentem el szomorúan.
  • erdos
    Mellesleg azért az egyik CB-s kollega kellőképpen hülyét csinált belőlem vagy 4-5* :D Nem tudtam meglepni sose, szuperül csinálta.. :-)
  • erdos
    Az elején szépen ment a szerver, utána kezdett lagzani nagyon. Ott szaladtál előttem, egy tárat lőttem a hátadba és észre sem vettél :D Gondolom visszafelé is így volt... :-) De tényleg jó móka volt, de vhol olvastam hogy szerveroldali mod lesz és nem töltöttem le a pályákat sajna így kiszálltunk... :-(
    Borg egész ügyes kommander na, jut eszembe. De azért jól esett néhanéha lelőni :D
  • Running
    Veletek kergetőztünk a kövek körül abban a hatalmas lag viharban?? Az mekkora volt már, mindenki lőtte a másikat de alig találtuk el egymást a lag miatt, csak futkostunk körbe-körbe...
  • koschwarz
    lehet hogy ezt már kérdeztem valamikor?...
  • koschwarz
    mi ennek a híres f2k szervernek az IP címe nekije??? most már télleg kipróbálnám, milyen nem ranked-en a csapatszellem...

ehhez a szerverhez kellenek a custom mapok is, ugye?
  • PocoK Bf2
    Én a Bf 1942-ben CTF-t jáccottam, mindíg külföldi szerveren(általában angol) Ott rengetegen "csapatjátékot" jáccottak. A zászlóhordozót követtünk jeep-el egészen a mi zászlónkig, ha meghalt azonnal felvettük és folytattuk tovább. Volt, hogy 4 ember vitte a zászlót mire "haza" értünk vele. Az volt az igazi csaptmunka!! Mikor a zászlót körberakták "c4"-el akkor én vágtattam elöl, felkaptam "bumm" meghaltam de a "haver" felkapta és már tudta is vinni!! Az volt az igazi!
  • Running
    Hááááhááááhááááááá. Ez így van, habár én csak ritkán találkozom magyarral. Csapatszellem nuku, összetartás nuku, anyázás maximumon.
  • Running
    Tegnap jól játszottatok nagyon, a csapatmunkátok sokkal jobb volt mint a mienk, ezért sokszor felmorzsoltatok minket...de azért Running papa leszedett titeket párszor. :) Az arány legyen 2:1 javatokra a jobb csapatmunka miatt.
    Gyertek pénteken és akkor meglátjuk.

Azért köszi h tegnap felnéztetek, nagyon örültem nektek.

• Crem
    Mellesleg igen érdekesek vagyunk mi magyarok is úgy álltalában egymással.

Találkozok egy magyarral egy külföldi szerveren (teddy666hun) Mivel senki nem használta a harci helit gondoltam elviszem. Nagynehezen bekönyörgöm a srácot. Mikor látom a hun jelzést még örülök is neki!:) Persze nem valami nagy gunner, de legalább használják. Mikor lelőnek minket és más űl be a helyére beírja, hogy "anyád"....

a másik szösszenet: Kubra Dam ! Elfoglalja a squadom a repteret. Az ellenség már jön is 1 apc-vel 1 tankal és egy helivel. Jano79 : beméri a két páncélost. Repülővel elöbb a tankot majd az APC-t kidobom. Jelöli a helit. Kilövöm de a roncs (vagy esetleg az utolsó rakéta eltalálja) erre megbüntet...
    És még közli is, hogy egy láma vagyok.

összegezve: nem hazudtoljuk meg magunkat se itthon se külföldön.

természetesen tisztelet a kivételnek!!!
  • Crem
    ez semmi!:)
    Tegnap KID1992 nevű játékos repülővel volt commander! Ha el szerettem volna vinni a repülőt ott ugrált elöttem!:)
  • erdos
    Így néminemű tapasztalattal 5 az 1 -hez az RDHA-ra... :P
    No ki tartja? :-)
  • erdos
    Akkor mért nem dobtok egy msn-t? Mi mindig jáccogatunk és elég jó xderbiket nyomtunk ezelőtt is...
  • Running
    SG ellen ki lehet állni. Pénteken lesz egy meccs, ha gondoljátok gyertek! Jöhettek ellenünk amennyien vagytok, Borggal ketten szétszedjük a fejeteket...
  • joebacsi
    mostanában kezdjük magunkat összerendezni, kicsit elpuhultak a srácok a nyáron, de jövőhéttől már meccsezgetünk, aztán lassan visszaszokunk a heti 2 meccsre. De mivel még 0 meccstapasztalattal rendelkezünk, ezért előbb pár hasonló cipőben járó csapattal kicsit kigyúratjuk magunkat...aztánmajd kaptok :)
  • dronkZero
    "a többiek mennek oda, ahol szabad jármű van és/vagy biztonságos."

Én annak már örülnék, ha mindig, minden járműnek lenne gazdája publicon is. Hiába szeretek medic lenni legjobban, az üres tankok, APC-k iszonyatosan idegesítenek. (T.i. az ellenség nemcsak elviszi, de el is foglalja vele a zászlót) Ezért unlockoltam először a Jackhammert, nem a távcsöves medic-cuccot. Ennek ellenére majdnemhogy utálok tankozni.
  • alberto 15
    ezt nézzétek,
    az a köcsög kommander elbújt fent a tankal.
    , de úgy kirúgták ezért, hogy csak na
  • dronkZero
    Jahhajjaj, ne is mondd. Egyelőre létszám-, illetve ellenfélproblémákkal küszködünk. Azt pl nem is értem, hogy ellenetek miért nem játszunk minden héten.

Tényleg, van egyáltalán kis hazánkban 16vs16ra képes klán? (Mi sem vagyunk ennyien, de szvsz ez lenne a cél)
  • joebacsi
    hát akkor? :)
    minek törödsz a publik agyatlansagaval, ha ott vannak a warok? :)
  • FlatlineHun
    Jaja, szerencsémre az eX klán keblére fogadott... :)
  • joebacsi
    Bár senkit nem érdekel, azért elmondom, hogy én úgy álltam neki anno, mint bf42-nek, hogy csapatjáték, és elsődleges szempont, hogy a csapat győzzön. Természetesen igen hamarosan csalódtam ebben, hiszen kevesen játsszák ilyen szemlélettel a játékot, és a *szom televolt, hogy bejön egy tank a bázisunkra lelő 3 embert, és csak én spawnolok oda vissza AT-ként, hogy próbáljam védeni a bázist, a többiek mennek oda, ahol szabad jármű van és/vagy biztonságos.

klánozol é?
  • haxoror
    Á soha nem adnám fel a hagyományos egeret imádok belegabalyodni a kábelbe
  • haxoror
    hmmm köszi asszem ez lehet a gond
  • Stotoo
    bug, ha ugy halsz meg hogy he vagy kozelitve, ilyenkor ujra vedd elo azt a fegyvert, kozelits be, majd vissza es tadaaa megjavult
  • Rusid
    Lemerült az elem? :)
  • haxoror
    Ja és kisjimmy bekaphatod te szerencsétlen détékás hülyegyerek :P
  • haxoror
    Az mitől lehet hogy újabban az egér néha beakad és szinte lehetetlen fordulni vele?
    Furcsa de csak akkor csinálja ha gyalog vagyok járműben soha.
  • FlatlineHun
    Én sem nagyon játszom magyar szerveren....