172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
crybaby #39716 Szedd szét a gépet és nézd meg, vagy rendszerbeál... és ott videokártya.. Más ötletem nincs..
bye -
crybaby #39715 Ciao! Semmi rosszat nem tesz, néhány bugot kijavít. Peccseld nyugodtan, csak alacsonyabb verziójú szerverekre nem tudsz bemenni... röviden ennyi.
Runningnak: Remélem odaszoknak az emberkék minnél hamarabb, mert jókat lehetne nyomni 32-en:) -
FAQt olvastam... blabla. De mégis: nem tom milyen vidikártya van a gépben, csak azt hogy 64 megás :S 2,8GHz P4 és van hozzája 512 DDR. Hiába inditom semmi... help pls -
Általában akkor vannak mikor hirdetem, egyébként kevésbé, mert még nem szoktak oda az emberek. :)
MINDENKI CIBÁLJA LE A CUSTOM MAPOKAT ÉS JÖJJÖN HOLNAP!!!! (De ha belagol a szerver borgot megeszem...:) ) -
Az 1.02-es patch kárt tesz a warez verzióban????
A RELOADED verzióba? -
crybaby #39711 Ciao MIndenkinek! Én mennék már most is a szerverre csak még sok meló van
. Nagyon jó, hogy van egy "ilyen" szerver, csak kár hogy kevesen vannak rajta :( Éjszaka szokott valaki fenn lenni?
-
"Messzire jó, de mediccel ki lő messzire?"
"kezdőként természetesen medic voltam,"
Úgy látom, hogy kicsit alábecsülitek a medic kasztot.
Ezen nem sok látszik, de az történt, hogy egyetlen lövésből kiszedtem a zászlónál foglaló tankból a géppuskást.
Ennyit meg arról, hogy milyen szar az M16... Bár ez inkább középtáv.
-
el alamein
neked tartós problémád van a pályanevekkel :) -
tiszta mák, h fenn van a banner alatt szép kékkel ,) -
atwe #39707 JA és anyi a mapokat le TÖLTENI!!!!!!!
TEGNAP is ez miatt letünk csak 10
most is van új map El ALAMEY
HA valaki nem ért valamit SG TOPIK
Propaganda beindult(:
-
atwe #39706
193.6.2.125
Ne hogy elfeled
Jelszo:bf2hu -
mosmár tom mijaz ípé cím, száradjon le a tököm, ha nem vagyok ott pénteken 19.00 órakor, wazzeg!!! erre a csapatszellentre kíváncsi vagyok :) -
atwe #39704 Aki azt hiszi hogy legyozhetetlen akkor jöjön el holnap és meglátja hogy nagyon jo kis társaság van ott kiválo pályák és izgalmas menetek 
-
"BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?"
most akkor menjunk oda, ha ismerosek ezek a dolgok, vagy ha nem ? :)
-
strike arkand= Strike at karkand
és talán tudok menni -
atwe #39701 miert nem jon be a sg forum tegnap egész jo volt fökép a NAn NAI meg a strike arkand HOLNAP MINDEN KIJOJON A SG SZERVERE
Üdv ATWE
-
gyertek ide is fórumozni :)
plz -
lol :) -
Lehet hogy ők a spec edition-t vették meg a BF2-ből! -
egy múlkori beszólás nagyon tetszett:
"Pisti bazzeg hányszor mondjam még, hogy a törökökkel legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
:D
-
mert még sokan játszanak 1.0-án, és bztos azért hagyták úgy
mindíg vannak rajta. -
ittvagyok
miért? -
FIGYELEM, FIGYELEM!
BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?
GYERE TE IS, JÁTSZ AZ [SG] KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
KEZDŐ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike
3.Nan nai
4.Khafji
5.mustár
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a CUSTOM MAP-ok forrása ha még nincs meg.
-
Poggyász #39693 Meg látszhatna egy kicsit távolabbról is a halálfej. Sokszor hiába fékezek az épp előtünt halálfejet meglátva, a lendülettől rászaladok ha nincs hely elkerülni. -
hiányzik innen freddy :) -
haxoror #39691 A sly.hu mi a halálért 1.0 még mindig? -
Mindenesetre lenne pár ötletem az EA-s fiuknak erre a peccsre... Például mi lett volna ha már a játék kiadásakor más szinü a halálfej a claymore, az AT mine, és a C4 felett? Naon nehéz lett volna igaz? Máris fele annyi teamkill nem lenne senkinek....
-
Naja, csak a különbség az hogy a srác szándékosan ropogtatott az embereinkre... 

-
Kínai - Koreai - Arab hájcsingcsung még nem megy jól :D -
Ez nagy szám? Próbálj meg sniper -el pár claymore -t letenni, sec - pilla alatt összejön a - 20 kill, esetleg commanderrel artilery -ni, még egyszerűbb.
Egyébként már egy jó ideje saját commanderem nem tud leTKzni :) A titka, ahogy meghallom az "over" kifejezést abba a pillanatba a jobb felső indikátorra vágodik a tekintetem :) Teljes ráneveltem magam, még a legnagyobb harcközben is félszemmel azt lesem. -
Én a multkor egy teamkiller nevü gyerekkel voltam egy csapatban, már a kör legelején -20-al kezdett... 

-
Polemius #39685 A tegnapi az EA HU Official Ranked VI-on. -
rohadt alma #39684 Melyik szerveren volt? -
Polemius #39683 Először talán másfél-két kéttel ezelőtt figyeltem fel a gyerekre, amikor a Fushe Pass (emlékeim szerint) mapon a kínai oldalon voltam commander. Ahogyan azt kell, be is feküdtem engineerként a főbázisunkon egy félreeső zugba.
Erre kapom a tüzérséget a nyakamba. Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan oda nyomatta. A nem elfoglalható bázisunkra, ahol rajtam kívül csak néha bukkant fel egy-egy emberünk, mert nem voltunk beszorítva.
Aztán egyszer-kétszer összefutottam még vele, és kezdett egyre idegesítőbb lenni.
De tegnap már elegem lett belőle. Berontunk a squaddal az egyik zászlóhoz foglalni. Talán 2 tankkal meg egy mobil légelhárítóval. Odaállok a zászlóhoz a tankommal, látom már hasal ott valaki. Erre felpattan, odébbrohan. Gondoltam elmegy fedezéket/járműt keresni most, hogy már nem kell a zászló tövében hasalnia.
Aztán egyszercsak beszalad elém, és elkezd közvetlenül a tankom elé aknát telepíteni. Mondom hátrábbgurulok, biztosan a zászló környékét akarja aláaknázni. Erre felrobbanok!
A baromarcú körbepakolta a tankomat aknákkal!
Na, ekkor lett tele a pohár, spawn után odamentem és jól fejbelőttem. Mert ezek után mindtha mi sem történt volna, visszaheveredett a zászló mellé. Mégy csak egy sorry-t sem mondott. Persze miért is tette volna ezt, mikor nem véletlenül pakolt körbe aknákkal? (Persze punisholt érte.) -
Korbeaknazza a tankodat, ugy pojenbol :) -
Landor #39681 -
mér? -
Polemius #39679 Ha valaki meglátja az Ízirájder nevű arcot, fusson amerre lát!
Akkor is, ha ugyanazon az oldalon álltok! -
rohadt alma #39678 Egyik pályán rálőttem az F-15-ösre pedig amcsi voltam.A RIB géppuskájával lőttem.Szóval nagy kárt nem tehettem benne.Az F/A-18-ast követte és azt hittem egy SU-27-es.Távolról összetéveszthető,a gépek meg olyan gyorsan elsuhannak ezért nem is néztem a térképre (ott persze látszott volna,amerikai).A srárc visszajött és rámzuhant az F-15-össel.Mind meghaltunk de én kaptam egy büntetést teamkillert.Úgy megsértődött,nem is lőtt vagy bombázott,hanem rámzuhant. -
én ugyan még nem csináltam ilyet, de szerintem ez elfogadható, bár hasonló a kamikaze-pilótákhoz.