172102
  • crybaby
    Szedd szét a gépet és nézd meg, vagy rendszerbeál... és ott videokártya.. Más ötletem nincs..

bye
  • crybaby
    Ciao! Semmi rosszat nem tesz, néhány bugot kijavít. Peccseld nyugodtan, csak alacsonyabb verziójú szerverekre nem tudsz bemenni... röviden ennyi.

Runningnak: Remélem odaszoknak az emberkék minnél hamarabb, mert jókat lehetne nyomni 32-en:)
  • Captain Sparrow
    FAQt olvastam... blabla. De mégis: nem tom milyen vidikártya van a gépben, csak azt hogy 64 megás :S 2,8GHz P4 és van hozzája 512 DDR. Hiába inditom semmi... help pls
  • Running
    Általában akkor vannak mikor hirdetem, egyébként kevésbé, mert még nem szoktak oda az emberek. :)

MINDENKI CIBÁLJA LE A CUSTOM MAPOKAT ÉS JÖJJÖN HOLNAP!!!! (De ha belagol a szerver borgot megeszem...:) )
  • Mustang2005
    Az 1.02-es patch kárt tesz a warez verzióban????

A RELOADED verzióba?
  • crybaby
    Ciao MIndenkinek! Én mennék már most is a szerverre csak még sok meló van. Nagyon jó, hogy van egy "ilyen" szerver, csak kár hogy kevesen vannak rajta :( Éjszaka szokott valaki fenn lenni?
  • dronkZero
    "Messzire jó, de mediccel ki lő messzire?"
    "kezdőként természetesen medic voltam,"

Úgy látom, hogy kicsit alábecsülitek a medic kasztot.
    Ezen nem sok látszik, de az történt, hogy egyetlen lövésből kiszedtem a zászlónál foglaló tankból a géppuskást.

Ennyit meg arról, hogy milyen szar az M16... Bár ez inkább középtáv.
  • BurnBaby
    el alamein

neked tartós problémád van a pályanevekkel :)
  • BurnBaby
    tiszta mák, h fenn van a banner alatt szép kékkel ,)
  • atwe
    JA és anyi a mapokat le TÖLTENI!!!!!!!
    TEGNAP is ez miatt letünk csak 10
    most is van új map El ALAMEY
    HA valaki nem ért valamit SG TOPIK
    Propaganda beindult(:
  • atwe

193.6.2.125
    Ne hogy elfeled
    Jelszo:bf2hu
  • koschwarz
    mosmár tom mijaz ípé cím, száradjon le a tököm, ha nem vagyok ott pénteken 19.00 órakor, wazzeg!!! erre a csapatszellentre kíváncsi vagyok :)
  • atwe
    Aki azt hiszi hogy legyozhetetlen akkor jöjön el holnap és meglátja hogy nagyon jo kis társaság van ott kiválo pályák és izgalmas menetek
  • alma2
    "BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?"

most akkor menjunk oda, ha ismerosek ezek a dolgok, vagy ha nem ? :)

• alberto 15
    strike arkand= Strike at karkand

és talán tudok menni
  • atwe
    miert nem jon be a sg forum tegnap egész jo volt fökép a NAn NAI meg a strike arkand HOLNAP MINDEN KIJOJON A SG SZERVERE
    Üdv ATWE
  • alberto 15
    gyertek ide is fórumozni :)
    plz
  • alberto 15
    lol :)
  • Running
    Lehet hogy ők a spec edition-t vették meg a BF2-ből!
  • alberto 15
    egy múlkori beszólás nagyon tetszett:

"Pisti bazzeg hányszor mondjam még, hogy a törökökkel legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    :D
  • alberto 15
    mert még sokan játszanak 1.0-án, és bztos azért hagyták úgy
    mindíg vannak rajta.
  • alberto 15
    ittvagyok
    miért?
  • Running
    FIGYELEM, FIGYELEM!

BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?

GYERE TE IS, JÁTSZ AZ [SG] KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

KEZDŐ TÉRKÉPEK:
    1.El Alamein
    2.Strike
    3.Nan nai
    4.Khafji
    5.mustár

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a CUSTOM MAP-ok forrása ha még nincs meg.

• Poggyász
    Meg látszhatna egy kicsit távolabbról is a halálfej. Sokszor hiába fékezek az épp előtünt halálfejet meglátva, a lendülettől rászaladok ha nincs hely elkerülni.
  • Danee
    hiányzik innen freddy :)
  • haxoror
    A sly.hu mi a halálért 1.0 még mindig?
  • TheSandman
    Mindenesetre lenne pár ötletem az EA-s fiuknak erre a peccsre... Például mi lett volna ha már a játék kiadásakor más szinü a halálfej a claymore, az AT mine, és a C4 felett? Naon nehéz lett volna igaz? Máris fele annyi teamkill nem lenne senkinek....
  • TheSandman
    Naja, csak a különbség az hogy a srác szándékosan ropogtatott az embereinkre...
  • Kandurex
    Kínai - Koreai - Arab hájcsingcsung még nem megy jól :D
  • Kandurex
    Ez nagy szám? Próbálj meg sniper -el pár claymore -t letenni, sec - pilla alatt összejön a - 20 kill, esetleg commanderrel artilery -ni, még egyszerűbb.

Egyébként már egy jó ideje saját commanderem nem tud leTKzni :) A titka, ahogy meghallom az "over" kifejezést abba a pillanatba a jobb felső indikátorra vágodik a tekintetem :) Teljes ráneveltem magam, még a legnagyobb harcközben is félszemmel azt lesem.
  • TheSandman
    Én a multkor egy teamkiller nevü gyerekkel voltam egy csapatban, már a kör legelején -20-al kezdett...
  • Polemius
    A tegnapi az EA HU Official Ranked VI-on.
  • rohadt alma
    Melyik szerveren volt?
  • Polemius
    Először talán másfél-két kéttel ezelőtt figyeltem fel a gyerekre, amikor a Fushe Pass (emlékeim szerint) mapon a kínai oldalon voltam commander. Ahogyan azt kell, be is feküdtem engineerként a főbázisunkon egy félreeső zugba.
    Erre kapom a tüzérséget a nyakamba. Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan oda nyomatta. A nem elfoglalható bázisunkra, ahol rajtam kívül csak néha bukkant fel egy-egy emberünk, mert nem voltunk beszorítva.

Aztán egyszer-kétszer összefutottam még vele, és kezdett egyre idegesítőbb lenni.
    De tegnap már elegem lett belőle. Berontunk a squaddal az egyik zászlóhoz foglalni. Talán 2 tankkal meg egy mobil légelhárítóval. Odaállok a zászlóhoz a tankommal, látom már hasal ott valaki. Erre felpattan, odébbrohan. Gondoltam elmegy fedezéket/járműt keresni most, hogy már nem kell a zászló tövében hasalnia.
    Aztán egyszercsak beszalad elém, és elkezd közvetlenül a tankom elé aknát telepíteni. Mondom hátrábbgurulok, biztosan a zászló környékét akarja aláaknázni. Erre felrobbanok!
    A baromarcú körbepakolta a tankomat aknákkal!
    Na, ekkor lett tele a pohár, spawn után odamentem és jól fejbelőttem. Mert ezek után mindtha mi sem történt volna, visszaheveredett a zászló mellé. Mégy csak egy sorry-t sem mondott. Persze miért is tette volna ezt, mikor nem véletlenül pakolt körbe aknákkal? (Persze punisholt érte.)
  • Me0w
    Korbeaknazza a tankodat, ugy pojenbol :)
  • Landor
  • koschwarz
    mér?
  • Polemius
    Ha valaki meglátja az Ízirájder nevű arcot, fusson amerre lát!
    Akkor is, ha ugyanazon az oldalon álltok!
  • rohadt alma
    Egyik pályán rálőttem az F-15-ösre pedig amcsi voltam.A RIB géppuskájával lőttem.Szóval nagy kárt nem tehettem benne.Az F/A-18-ast követte és azt hittem egy SU-27-es.Távolról összetéveszthető,a gépek meg olyan gyorsan elsuhannak ezért nem is néztem a térképre (ott persze látszott volna,amerikai).A srárc visszajött és rámzuhant az F-15-össel.Mind meghaltunk de én kaptam egy büntetést teamkillert.Úgy megsértődött,nem is lőtt vagy bombázott,hanem rámzuhant.
  • koschwarz
    én ugyan még nem csináltam ilyet, de szerintem ez elfogadható, bár hasonló a kamikaze-pilótákhoz.