172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jobb ha nem tudod :D! -
Ki ez a GS? -
Mondjuk azt tudnám értékelni ha ezt a gs gyereket kitiltanák a magyar rankedekről. -
petersz #39877 csomó ilyen haverom van, akiknek minden vágya celebekkel dugni... soha nem értettem. játékkal viszont én is álmodtam már: c64 - Elite - én vagyok a galaxis rettegett istencsászár kalóza :) jó volt. -
Hát ez naggggyon nagy :) -
Poggyász #39875 A mai nap több tanulsággal szolgált számomra. Egyrészt rájöttem hogy harc közben, gégemikrofonnal a fejemen nem igazán lehet hatékonyan vacsorázni. Szerencsére a mikrofon szivacsa könnyen tisztítható. Másrészt rájöttem hogy a kitüntetések hajszolása értelmetlen dolog. A legnagyobb elismerés amit egy katona kaphat, az az ha 'GS' harcostársunk KICK VOTE-ot indít ellene. A legjobbak közül ma többen is megkapták az érdemrendet a Ranked I-esen, ezúton is szeretnék gratulálni nekik. Remélem egyszer én is méltó leszek a díjra. -
petersz #39874 Méghozzá elég fantáziadús :) -
Át kell írni a config file-t, mert abban még a crt frissítése van.
Illetve át kéne, én nem találtam olyan video.con-t, amiben a beállításaim lennének
-
greco #39872 Hi!Most csréltem le a régi monitoromat lcd-re és most nem indul a game.
Olvastam a faq-ban az erre vonatkozó infót,de én akármit bűvészkedek a refresh rate-el akkor sem indul.Valaki tudna segíteni? -
Én úgy gondolom, hogy ha korábban volt "foltozva" (javítva), pláne ha többször is, sebezhetőbb, mint újkorában... De hát ez csak egy teória. :) -
Inkább az ellenfél volt jó
-
Hát én ma nagyon hernyó voltam! :) Dehát gondoltam hogy este se lesz jobb, ha már dél körül is ótvar voltam.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÁTÉKOT!
A KÖVETKEZŐ IDŐPONTOK: HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK 19:00, majd bereklámozzuk. -
Sziasztok!
Miért van az, hogy egy teljesen ép tankot egyetlen lövéssel szét tud lőni egy másik tank?
Van olyan pontja a járműveknek, amit ha eltalálunk hamarabb szétesik?
Többször jártam úgy ranked serveren is, hogy előbukkant egy tank belém engedett egyet, és már néztem is, hogy hány msáodperc múlva éledek fel..
-
atwe #39867 JO VOLT MINDEN KINEK GRATULÁLÓK -
Többek közt én voltam az egyik szerencsés :)
Hozzáteszem Zsadnok vagy 4x elgázolt :P -
Borg #39865 Mai estén megvolt a 4. TK-m is, szal ideje aludni :DD
Mondjuk mindegyik pályát nyertük, és mindig 1-3 helyen voltam a listában, de azért amikor fritzet 3km-rőlegy potya lövéssel szedtem ki tankostul... Ami még nem is lett volna gond, ha nem az én csapatomban van :D -
Poggyász #39864 How not to be seen (AVI,46 MB)
(forrás: www.hardwired.hu) -
na
megvan a Sergeant rang
1 körbe már 110 pontot összeszettem:) -
-
Milyen map megy mert kivágott hogy nincs olyan mapom..
-
mit vigyorogsz,vazze:) -
Matt89 #39859 :) -
atwe #39858 igen kell update
Nem baj jösz késöbb -
Jóvan na, szarul jár az órám :) -
Ha az update is kell nem leszek bent 7re.. -
Még van 7 perc hovva siet én is megyek mert a természet hív ,)
-
Na? Egyedül vagyok, így nem olyan izgi :) -
SG BF2 Mappack v1 149 mb mindjárt lentvan
Kell az update is ?
-
:DDDDDD -
Gyurunk vazzeee? Gyurjunk :DDDDD -
Délután 3 körül rágyúrtam külföldi rankeden a gyalogosharcra, hogy ász legyek estére, erre elértem kb 0.2 K/D arányt. Akkor öltem csak, mikor megbotlottam és véletlenül meghúztam a ravaszt. -
ok akkor felnézek -
Borg #39848 Nem lesz. Nincs szükség rá. Van high ping kicker, ami a külföldieket úgyis távol tartja. -
pass lessz a serverre? -
atwe #39846 Ma
-
CUCLI #39845 BF2: How not to be seen
Aki ismeri a Monty Python-t és feledhetetlen mai napig örökzöld brit fekete humorú skecsjeiket annak bizonyára ismerősen csengnek a következő szavak: "In this picture we cannot see Mrs. B.J. Smegma of 13 The Cresent, Belmond. Mrs Smegma will you stand up please?" Nos eme skecset feldolgozták leleményes Battlefield 2 rajongók és videó formájában közétették. Erre tessék...
BF2: How not to be seen videó
Nagyon lol szedjétek :D -
Tudod hogy nem szabad reklámozni? Mert ha nem majd meglátod miután kapod a büntetöpontokat és a banokat. -
ez a magyar I. allandoan kapcsolati problemakkal kuzd .nem hiszem,hogy nalam a baj,mert a nemet szerverek kivaloan mennek...pedig jot kuzdottunk,az elobb csak 1-0-ra kaptunk ki:)de igy nem lehet jatszani... -
Polemius #39842
-
CéZé #39841 mivan a másikban betellett az sql ?
ugye ez nem beszólás mert akkor már bannolhatsz is onnét :)))))))))
ja hogy nem is mehetek oda mert magosról teszek a statomra ami nincs is :)))