172102
  • Beers
    Jobb ha nem tudod :D!
  • Pharaoh
    Ki ez a GS?
  • Rusid
    Mondjuk azt tudnám értékelni ha ezt a gs gyereket kitiltanák a magyar rankedekről.
  • petersz
    csomó ilyen haverom van, akiknek minden vágya celebekkel dugni... soha nem értettem. játékkal viszont én is álmodtam már: c64 - Elite - én vagyok a galaxis rettegett istencsászár kalóza :) jó volt.
  • TDC Geronimo
    Hát ez naggggyon nagy :)
  • Poggyász
    A mai nap több tanulsággal szolgált számomra. Egyrészt rájöttem hogy harc közben, gégemikrofonnal a fejemen nem igazán lehet hatékonyan vacsorázni. Szerencsére a mikrofon szivacsa könnyen tisztítható. Másrészt rájöttem hogy a kitüntetések hajszolása értelmetlen dolog. A legnagyobb elismerés amit egy katona kaphat, az az ha 'GS' harcostársunk KICK VOTE-ot indít ellene. A legjobbak közül ma többen is megkapták az érdemrendet a Ranked I-esen, ezúton is szeretnék gratulálni nekik. Remélem egyszer én is méltó leszek a díjra.
  • petersz
    Méghozzá elég fantáziadús :)
  • Cobra.
    Át kell írni a config file-t, mert abban még a crt frissítése van.
    Illetve át kéne, én nem találtam olyan video.con-t, amiben a beállításaim lennének
  • greco
    Hi!Most csréltem le a régi monitoromat lcd-re és most nem indul a game.
    Olvastam a faq-ban az erre vonatkozó infót,de én akármit bűvészkedek a refresh rate-el akkor sem indul.Valaki tudna segíteni?
  • Boxer HUN
    Én úgy gondolom, hogy ha korábban volt "foltozva" (javítva), pláne ha többször is, sebezhetőbb, mint újkorában... De hát ez csak egy teória. :)
  • Holdpro
    Inkább az ellenfél volt jó
  • Running
    Hát én ma nagyon hernyó voltam! :) Dehát gondoltam hogy este se lesz jobb, ha már dél körül is ótvar voltam.

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÁTÉKOT!

A KÖVETKEZŐ IDŐPONTOK: HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK 19:00, majd bereklámozzuk.
  • mrteo
    Sziasztok!
    Miért van az, hogy egy teljesen ép tankot egyetlen lövéssel szét tud lőni egy másik tank?
    Van olyan pontja a járműveknek, amit ha eltalálunk hamarabb szétesik?
    Többször jártam úgy ranked serveren is, hogy előbukkant egy tank belém engedett egyet, és már néztem is, hogy hány msáodperc múlva éledek fel..
  • atwe
    JO VOLT MINDEN KINEK GRATULÁLÓK
  • Holdpro
    Többek közt én voltam az egyik szerencsés :)
    Hozzáteszem Zsadnok vagy 4x elgázolt :P
  • Borg
    Mai estén megvolt a 4. TK-m is, szal ideje aludni :DD
    Mondjuk mindegyik pályát nyertük, és mindig 1-3 helyen voltam a listában, de azért amikor fritzet 3km-rőlegy potya lövéssel szedtem ki tankostul... Ami még nem is lett volna gond, ha nem az én csapatomban van :D
  • Poggyász
    How not to be seen (AVI,46 MB)
    (forrás: www.hardwired.hu)
  • alberto 15
    na
    megvan a Sergeant rang
    1 körbe már 110 pontot összeszettem:)
  • PocoK Bf2
  • Holdpro
    Milyen map megy mert kivágott hogy nincs olyan mapom..
  • leveskocka
    mit vigyorogsz,vazze:)
  • Matt89
    :)
  • atwe
    igen kell update
    Nem baj jösz késöbb
  • Crokin
    Jóvan na, szarul jár az órám :)
  • Holdpro
    Ha az update is kell nem leszek bent 7re..
  • uHs Gerzson
    Még van 7 perc hovva siet én is megyek mert a természet hív ,)
  • Crokin
    Na? Egyedül vagyok, így nem olyan izgi :)
  • Holdpro
    SG BF2 Mappack v1 149 mb mindjárt lentvan
    Kell az update is ?
  • alberto 15
    :DDDDDD
  • uHs Gerzson
    Gyurunk vazzeee? Gyurjunk :DDDDD
  • Running
    Délután 3 körül rágyúrtam külföldi rankeden a gyalogosharcra, hogy ász legyek estére, erre elértem kb 0.2 K/D arányt. Akkor öltem csak, mikor megbotlottam és véletlenül meghúztam a ravaszt.
  • mNzJean
    ok akkor felnézek
  • Borg
    Nem lesz. Nincs szükség rá. Van high ping kicker, ami a külföldieket úgyis távol tartja.
  • mNzJean
    pass lessz a serverre?
  • atwe
    Ma
  • CUCLI
    BF2: How not to be seen
    Aki ismeri a Monty Python-t és feledhetetlen mai napig örökzöld brit fekete humorú skecsjeiket annak bizonyára ismerősen csengnek a következő szavak: "In this picture we cannot see Mrs. B.J. Smegma of 13 The Cresent, Belmond. Mrs Smegma will you stand up please?" Nos eme skecset feldolgozták leleményes Battlefield 2 rajongók és videó formájában közétették. Erre tessék...
    BF2: How not to be seen videó

Nagyon lol szedjétek :D
  • uHs Gerzson
    Tudod hogy nem szabad reklámozni? Mert ha nem majd meglátod miután kapod a büntetöpontokat és a banokat.
  • leveskocka
    ez a magyar I. allandoan kapcsolati problemakkal kuzd .nem hiszem,hogy nalam a baj,mert a nemet szerverek kivaloan mennek...pedig jot kuzdottunk,az elobb csak 1-0-ra kaptunk ki:)de igy nem lehet jatszani...
  • Polemius
  • CéZé
    mivan a másikban betellett az sql ?
    ugye ez nem beszólás mert akkor már bannolhatsz is onnét :)))))))))
    ja hogy nem is mehetek oda mert magosról teszek a statomra ami nincs is :)))