172102
  • odex
    amúgy nem szeretek a jet audioval konvertálni tudnátok 1 jó konvertáló progi nevet mondani? :)
  • odex
    okszili de nem ilyen vid lesz :)
  • 0Fritz0
    Legközelebb próbáld meg olyan formátumban megcsináni, amit bárki meg tud nézni.
    Az .avi-t jobban szeressük. :)
  • mohus
    a zene szörnyű

és szaggat mint állat...

de legalább van valami a képernyőn:)
  • odex
    oxi :)
  • mohus
    na lejött bocs:)
  • atwe
    Várok minden kit a SG SZERVEREN
    MÁR most ott vagyok
    gyertek
  • odex
    nem? akkor itt a pontos link mert ha nem kezdi letölteni akkor meg frissícs!
    http://www.testwebecske.atw.hu/hns.wmv
  • mohus
    nekem nem jön le...
  • odex
    de különben semmi baj nincs nekem a videoval meg a haverjaimnak letöltik és kész müxik ahogy kell!
  • odex
    tudom media playerrel nem jó mert szét húzza képet szal ajánlom a jet audiot :)
  • D4nsz3r
    Szasztok!
    Az a problémám, hogy nem tudok bemenni az F2K szerverre!Azt írja hogy your connection to the server has been lost!A többi tört szerverre be tudok menni csak ebbe nem. Cseréltem már cd kulcsot 20-szor. Segítsen már valaki!!
  • 0Fritz0
    Egy tipp: töltsd le és nézd meg.
  • leveskocka
    oke a putty,de van amikor aszondja:PLOP.jah,es a cupprol,meg a sluttyrol ne is beszeljunk...

jah,es miert eppen rankeden?masreszt,meg elegge rossz tanulo,hamar elvette a kedvet,azota nem is jatszik:)
  • odex
    jah és a zene sem ez lesz hanem 1 bf2-es zenét rakok majd az új vid alá :)
    A köv videó a csapat munkáról szól majd :)
  • odex
    sorry rosszul linkeltem be itt van!
    vid
  • odex
    jah és windowsa media playerbe szét nyújtja a képet szal valami mással nézétek meg ha jobb minőséget akartok! :)
  • odex
    Megcsináltam az első videót elég röhelyes lett szerintem :)
    ezt csak próbának csináltuk mert ennél sokkal komolyabb videót szeretnénk csinálni:)
    lehet hogy egy páran azt mondják itt majd hogy mien lámák vagyunk szal erre is felkészültem :D de mégis a kezdetnek elmegy ez :)
    Video
  • Verzoo
    Danee taníts engem is késelni
  • Polemius
    Gondolom beálltál squadba?
  • Pharaoh
    Én tegnap azon húztam fel magam, hogy BH-t vezetek erre neke jön a mec heli és nekem adja a tk-t. Erre azt mondom hogy ok, ismert bug, ez van, de hogy mind az 5 ember aki BH-ban volt punisholjon, arra már nagyon felment a pumpa.
  • Running
    Sokan szeretik a Dice-t, ezt tegnap megállapítottam!
    Rankeden szokás szerint heliztem. Erre átrak vezírkínt a másik csapatba, mondom sebaj, visszakinlódom magam, erre 5 perc múlva, megint átdob. Ekkor beírtam mindenkinek, hogy fuck you dice! Na erre elkezdett boldog boldogtalan helyeselni, meg szidni a dice-t, aszittem a játék is abbamarad arra a körre...:)
  • Pharolas
    ACE nem értetted meg a kételkedésem mikéntjét. Én nem vagyok egy nagy földi harcos, nade...

43 killt összeszedni egy körben az kiemelkedő teljesítmény...mellé azt, hogy ez mindig ugyanaz a muksó legyen, hát... vagy nagyon tud a gyerek, és volt 300 killje abban a körben (Herkules, tartsd meg a plafont), vagy itt valami olyasmi lappang, mit egyszerű elmém nem képes felfogni. Ebből jött a következtetés, hogy itt okosság volt.
  • haxoror
    Remélem BF3-ban lesz olyan fícsör hogy majd feldughatom a seggedbe a rohatt aknáidat

(teis jóvotá':)
  • 0Fritz0
    Most mi a baj, olyan szépen kergetted szegény gyalogokat a tankkal. :)
  • haxoror
    Mekkora kibaszás már hogy karkandon csak egy T90 van a MEC-nek persze az amcsik rögtön elfoglalják a zászlóját vagy vmi őrült a viszi el és a leglehetetlenebb helyre megy vele kempelni :(

EGY KURVA PONTON BUKTUK A MAPPOT UTÁLOK MINDEN AMERIKAIT!!
    DZSIHÁÁÁÁÁD!!!!!!!!
  • 0Fritz0
    Én is csinálok egy fék karit és jól megtanítom késelni. :)
  • mikuc
    Sziasztok!!

Ha VOIP-en akarok másokkal beszélni mit kell még beállitani. Mert a játék menüjében+telepitéskor is beállitottam mindent de mégse tudok beszélni+engem sem hallanak!

Köszi
  • Landor
  • TDC Geronimo
    xDD
  • FlatlineHun
    "Tanítottam meg késelni"..
    "Tanítottam meg késelni"..

Mit lehet azon tanítani?

Figyelj, átváltasz késre, odamész és ...putty...így ni. Látod, na megmutatom ismét. Odamész, putty, belerakod az acélt. Megfigyelted, hogy csináltam? Megmutatom újra. Putty. Meghaltál. Látod? Érted? Érzed? Nem? Na újra. Putty. Leszúrtalak. Érted!
    Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.
    Putty-putty. Hoppá az első mellément.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.............
    Na így kell késelni.
  • schrank
    és mi a kedvenced ebben a szarban se fegyvere se páncélja különben se tucc vezetni nekem csak elhiheted amit mondok hisz én vagyok a magyar transport kirÁly
  • Danee
    azt is nézd meg engem hányszor öltek meg késsel :)
    Késcsatáztunk egy lyan rankedon amiről ace is beszélt, ezen tanitottam meg havert késelni, de neki nem a saját accountja volt..
  • alberto 15
    nekem a battlefield 2: Special Forces-ban ez lesz a kedvenc járművem :)
  • schrank
    ez a faszi fedezte fel amerikát
  • haxoror
    Szép munka csak így tovább!

(már kurvára unom a stattal villogást:P)
  • Verzoo
  • Borg
    Új mapcycle szavazás az SGTeam HQ-n.
    Aki szokott játszani a szerveren, az menjen, és szavazzon milyen mapok maradjanak fent!
  • schrank
    szólítottál hű alattvalóm
  • leveskocka
    nem tudtam...igazandibol nem erdekel:)egyedul az expert armor:)de anelkul is fogok 1000 orat tankozni:)csak a gyilkolas resze kicsit konnyu...28-at gond nelkul lehet tankkal irtani egy kor alatt...