172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
miért? a múltkor vagy 6-7x lőttem ki Theodoricot az Op.Clean Sweep-en repcsivel. nekem teccett, ahogy játszott :D -
wound #40359 Lesz valamikor használható hivatalos 64 fős magyar ranked szerver? Tudtok erről valamit? -
Verzoo #40358 Akkor ezért nem értem
-
Hagyd, nem magyarul ir :) -
Verzoo #40356 Mit gyüjtesz ?
-
gyüttök -
Verzoo #40354 Mi az a szó amit írtál"josztok" ?????? -
aha vannak, csak eppen uresek
ami pedig tele van 64 emberrel az a regebbio verzioju
mert nem josztok be erre a szerverre amit itt hirdetnek? -
Verzoo #40352 Szerintem még alszanak,én ma hajnal 3-ig bírtam de akkor még tele volt. -
Mégegyszer kösz! :D
Nézem mikor lehet végre bemenni!:D
-
hat ez inkabb bosszanto.Amikor ketten jatszunk haverommal, o a gunner, ha nem sikerul beulnie loni, akkor szoktam nyomogatnia get out-ot szorgosan.Mostanaban talalkozok par ertelmes emberrel, aki felgoja miert is kerem ezt, ha mar harman vartunk a helire, es ki is szall szo nelkul.
persze ha 4-en allunk, es nem sikerul pl vezetnem, akkor en is szo nelkul kiszallok.
tegnap pont valamelyik az "ikrek" kozul elkezdett kickvotolni a haveromra, mert tul sok pontja volt gunnerkent a magyar egyen.
Ha megszamolom azon a palyan hanyszor zuhntam le azert a helivel, mert "connection problem volt" akkor igazan a kormere neznek a server uzemeltetoinek, illetve a net szolgaltatoinak.egyertelmuen a magyar hivatalos serverek a legmegbizhatatlanabbak.
Viszont tettek fel egy country szurot is, ami szorgosan dobalja ki azokat akik nem magyarok, lehet hogy van osszefugges is, a laggal, mert altalaban pont az volt az utolso uzenet kick bla bla bla country filter, es utana ket masodperc nema csond a jatekban.legalabbis tehermentesitettuk a 0 netforgalommal a halot az biztos :)
Eddig a legnagyobb "bugot" tegnap tapasztaltuk ezt viszont egy kulfoldi serveren, valami gaz lehetett server oldalon, ami nem siman disconnectalt a jatekbol, hanem kidobott az asztalra./bar erdekes osszefugges/ persze ez meg semmi de a haveromat is ugyanugy es ahogy elneztem a server jatekosinak felet is
egybol a desktopra :)
Aztan utana neztem, mi a welcome szovege a szervernek, valami olyasmi volt "3-4 orankent ujra kell connectalni, mert valami bugos, bocs " :)
-
Verzoo #40349
-
Én is én is -
all seeing eye progi sokat segíthet. van elvileg sok magyar szerver. van ami 1.0, van ami 1.02 verziós... de nem tudom pontosan, én csak a ranked szervereken játszom :) -
wound #40346 A magyar ranked szervereken van pár "extra feature":
1. Lagg, ami azért jó, hogy a lassabb géppel rendelkező játékosok is egyenlő esélyekkel induljanak.
2. Amikor már a lagg miatt kicsit felhúzod magad, az egészséged megóvása érdekében "kilök" a szerver.
-
Oké, felírtam!
Kösz!:) -
wound #40344 A Theodoric nem tévesztendő össze Teodoroval, előbbivel tegnap kb. 3 órát nyomultunk squadban 4-esben és jól össze tudtunk dolgozni, utóbbi pedig a tegnapi nap "TK Master Ribbon" nyertese. De ha ennyire figyeltél, akkor igazán nyomhattál volna egy "Yes"-t amikor kb. tizenötödszörre próbáltuk meg kiszavazni! -
mondjuk azoknal legalabb lehet rohogni amikor lezuhannak a helikopterrel
par meterrel a felszallas utan (igaz en is leszoktam) csak hosszu tavon mar faraszto -
Vedd meg az eredetit!!!!!!!!!!! -
Na igen, de csak a magyaron tapasztalaom, hogy hude kifingatott valaki, kulfoldon, meg megy a meszarszek :)
Persze lefekves elott erdemes a kulfoldit valasztani, hogy jo szaijizzel menjel aludni :)
es mivel mazohista is vagyok, neha az elobbit valasztom,
ugye csak jobbtol tanulhat az ember... -
Verzoo #40340 Pill -
Verzoo !
Pharolas említett egy servert ahova feljártok többen is. El tudnád küldeni az IP címet (privátban!!!) mert nem találom!:( -
Őszintén szólva, kicsit én is unom az EA servereket. Ha egy picit jobban megy már ki is akarják szavazni az embert.
A magyarról meg látom nem csak nekem van meg a véleményem... -
Verzoo #40337
-
Verzoo #40336 Vagy ökrök
-
Verzoo #40335 Csak vicceltem.Ne add fel.
-
Bye -
nekem a magyar serverek rendszeresen nam adjak meg az ermeket... de oszinten mar tojok ra :)
/sot ket nap x nap mulva sem/
de van ket szerencsetlen a magyarokon majdnem ugyanolyan neven teodoro meg theorodic azok amit muvelnek eleg vicces...
biztos ikrek :)
-
ilyen osszeszokott csapatok vannak ahova ujak nem kerulhetnek be ?az cumi akkor
ejtem ezt a jatekot -
Verzoo #40331 Aha
-
Tegnap probalkoztam ezzel a jatekkal de valahogy nem oké.
Magyar szerverek kozul csak a fentire tudtam belepni, de ott meg nincs senki.
Bementem egy szlovak meg egy orosz helyre ott meg mindenki osszevissza repked, rohangal nó taktika. Akkor meg minek, ha rohangaszni akarok ott a Call of Duty.
Lattam egy 64 fos magyar szervert de annak meg mas a verzioszama.
Hol lehet talalni olyan helyet ahol igazi csapatmunka folyik?Vagy azok titkosak? -
szerintem hagyd had vigyék, ha ekkora lámák igyis ugyis gyorsan visszakerűl a helyére és nyugodtan felszállhatsz:) vagy menj gyalog. -
cyberbob29 #40328 koschwarz akkor az a szerver hibája volt amin játszottál, ugyanis ha kilépsz játék közben akkor is mégjegyzi és jóváirja az addig megszerzett pontokat, pl ha kilépsz vagy rúgnak
és visszamész akkor az addig megszerzett pontok ugyanúgy megmaradnak. Eddig nem vettem észre, hogy ne irt volna jóvá pontot, pedig igy közel az 50000-hez már feltünt volna.
-
és olyanról hallottatok, hogy ha nem várod meg egy kör végén, hogy kiírja a pontokat, akkor azt nem regisztrálja, és ezért nem adja meg később???? vagy valami ilyesmiről hallottam nemrég...lehet benne valami, mert nemrég kiírta játék közben, hogy megkaptam a command badge-t, aztán azóta sem látom a statban, és emléxem, hogy amikor szereztem, befejeződött a kör, és azon nyomban kiléptem a játékból, és nem vártam meg, hogy betöltse a következő pályát. -
Rafia #40326 Többeknél is előfordult. Volt, akinek 2 nap múlva megjött a pontok fele, de úgy általában semmi. -
Hát még most sem vágom, hogy miért nekem szól, ugyanis eredetim van. :) -
ja, én úgy emlékeztem, hogy 11000 volt a játék -
Régebben nekem is előfordult, hogy néha nem adta be a pontokat, s engem fel is világosítottak, hogy a kör vége után nem vártam meg, hogy betölsön a következő pálya, mert elvileg a töltés végén könyvel el az elöző map eredményeit.
Jó külföldi szerver címet meg majd mondok privátban, mert nem szeretném, hogy az itteni, néha túlontúl inteligens emberek elrontsák az ottani játékot. -
atwe #40322 SG szerveren volt -
atwe #40321 Tegnapi publikus harc
Köszönöm Sarapetinek a team munkát