172102
  • schrank
    ja még én vagyok sűrűbben kéne találkoznunk és akkor lehet hogy nem csak 7*halnál meg egy körben egy ellenféltől na majd megvárjuk hátha javul a légvédelem a peccstől repülőért a faszom se fog sorbaállni lemegy a pálya fele mire hozzájutnék
    azért 1000TK az 1000TK B+ és még mennyit nem punisholhattak
  • Crem
    A basecamprol meg csak annyit Schrank, hogy SOHA nem kezdtem az ellenség NEM elfoglalható pontján. De örömömet lelem, ha "ti" megteszitek és vissza tudom adni...
  • Crem
    nem!
    Még mindig te vagy a favorit!:)

Egyébként meg nem lámaság kérdése! Te voltál az egyetlen aki beült a légvédelembe...
  • schrank
    te vagy a statom szerint a legjobb ellen felem mert a sleepakármijen pályán 14* bombáztál le engem a főbázison azért én ezzel nem menőznék
    télleg neked én vagyok a leggyökerebb ellenfél még mindíg a BFHQ szerint ? vagy már volt akit 15* bombáztál le BC közben
  • joebacsi
  • alberto 15
    nekem ezekből csak a legalsót szokták mondani :)
  • Crem
    Igazi magyar mentalitás:
    Ha repülővel szedlek le akkor:" mi van köcsög csak ehhez értesz???"
    Ha tankal: " gyere b@zmeg szállj ki te láma, úgy küzdj!! "
    Ha simán gyalogosként: " sz@rházi csíter vagy már belédlöttem 1 tárat..."

• schrank
    én csak akkor változtattam akkontot mikor demóról az eredeti gémre váltottam pedig jó lett volna a régi is
    akinek jó a K/D-je azoknak a nagy része gyökér akikcsak repcsiznek (az előbb említett gyalogosbombázó kiskirályok) vagy tank-gyalogos pályán menősködő húdemenővagyok a mezítlábas-k ellen tankkal kiskirályok meg van az a fajta aki nem nagyon jáccik magyar rankeden" mert hogy laggol " a külföldi gyökerek ellen gyüjtenek pont milliókat és ha betévednek a magyar rankedre nem jáccanak végig egy kört se mert egy sokkal kisebb rangú honfitárs megalázóan legyúrja bármilyen fogásban télleg mi van veled K R I S Z nm nagyon látunk amióta lenulláztak és társai
  • alberto 15
    :)
  • Kandurex
    Inkább 3 felkiáltó jelnek tűnik innen
  • alberto 15
    játszottam egy jót magyar 3 as rankedon 3 kört :)
    kaptam is 3 aranycsillagot :)
  • haxoror
    HBD koschwarz
  • alberto 15
    ok, de amúgy is akartam új nevet csinálni.
    leszarom a pontokat
  • eldiaz
    Plz vlki elárulná hogy ezen a szerveren mért nem jo a jelszó [dF] HUN jelszo az hogy sly.hu,köszi a segitséget
  • haxoror
    Nem azért hogy letörjelek de 1.x K/D után specopsal nem az új neveden fog múlni a 3.0 K/D ezt járműben össze lehet hozni de gyalog már nem olyan egyszerű, egyébként az egész hülyeség ahogy van
  • Cobra.
    Sajnos nem lehet Commanderként semmire kényszeríteni a squadokat, csak szóban tudod utasítani őket a cselekvésekre.
  • Polemius
    Elvileg a bal oldali squad listán jobb klikk, és ott. (Disband, talán?)
    Még nem próbáltam. Milyen helyzet volt, ami miatt használtad volna?

Én legutóbb azt kértem az egyetlen (normális) squadtól, hogy válljanak ketté, és próbálják behívni a pár magányosan rohangáló embert. Ugyanis volt egy 6 fős squad, meg 2-4 ember azon kívül.
    Így már hatékonyabb volt a csapatunk, mert ugye két ütőképes squad lett egy helyett.
  • alberto 15
    ok. már kész az új nevem, úgyis akartam újat csinálni, mert a régi nevembe benne van a klán jelzése! és én azt nem akarom
  • Pharaoh
    Szerintem hülyeség erre gyürni, játszani kell és kész.
  • alberto 15
    Kreálok én is egy új nevet, mert a mostani nevemmel már nehéz lesz összehozni a 3.0 k/d ratiot. csak azt a 26000 pontot sajnálom
  • mohus
    "hanem kulcsfontosságú pontokat semmisít meg ami nem egyenlő 3 ZIL-nyi turbános szőrmókkal"

na persze...kilövik a nagyi mellől a scud rakátaállomást...
  • schrank
    1. a játékról van szó mit élvez azon hogy gyalogosokat bombáz le ahelyett hogy a csapatnak segítene a faszláma (pl.:dalian plant;omárbícs nincs pontjuk az usa-nak és ahelyett hogy kiugrana egy üres pontnál és elfoglalná bombázgat a majom mert lesz egy csomó pontja de a csapata ugy kikap mint a picsa
    2.az usa az életben nem szőnyegbombáz mint ezek a fragvadászok hanem kulcsfontosságú pontokat semmisít meg ami nem egyenlő 3 ZIL-nyi turbános szőrmókkal
    3.arról nem is beszélve hogy egy valag DTK-t(látja a térképen hogy van ott csapattárs de neki még így is megéri bombázgatni -4 pont egyik oldalon +8 a másikon csinálnak úgyhogy már ezért kibasznám őket a szerverről
  • mohus
    "felszállsz ledobsz 6-8 bombát visszarepülsz töltesz és kezdődik előről"

mé usa mit csinált az utóbbi háborúiban??
  • Csirke4
    De régen írtam ide :)
  • rohadt alma
    Nem tudom.
  • Pharaoh
    Nem.
    De olyan mindta hallottam volna hogy squadokat tud feloszlatni, azt hogy?
  • rohadt alma
    A commander tud embereket kidobni (kick;ban vagy hogy hívják)?
  • Landor
    schrank
    alma2
    rühellek minden repkedő bombázó-szúnyogot!
    és pont azért mert nagyon kevés érdemleges dolgot lehet ellenük tenni..
  • 0Fritz0
    http://www.funpic.hu/files/pics/00025/00025669.avi
  • 0Fritz0
    Nagy bada bumm.
  • alma2
    ahh olvasni meg nem tud... szerintem parent lock van rajta :)
  • Pharaoh
    Baz, és mit ír ki? Hogy láma vagy?
  • alma2
    pl az eletbol vett pelda.
    egy zaszloja van az enemynek kitornek paran tankkal apcvel dzsippel vagy gyalog.
    te repulsz, a bacsi bemondja, elvesztettunk egy zaszlot, te megnezed melyik lett feher, mar repulsz is es adod a pogacsat a szajukba, igy a zaszlo feher marad, ok elpusztulnak, a csapatod meg boldog :)
  • wendimark
    oké patcholtam elindítom a jatekot és be akarok jelentkezni multipayerre irogatom a cuccosokat aztán nyomok egy creátot és kiír vmit.
  • schrank
    F A Q
  • wendimark
    áááá lécci írjátok le
  • wendimark
    hogy kell tört serveren jáccani???
  • schrank
    Auschan 8990Ft-os BF2 című szoftver ez általába be szokott jönni
  • figaro11
    helo!fiuk mi lehet a gong, hogy nem inul a battlefield 2 a gépemen!a játék elindul, de mikor elindulna a menu vissza ugrik a játék a windowsba!ATI Radeon 9200 128mb videokártyam van!lehet ez probléma!valaki segitsen a kinek hasonlo problémai voltak!
  • schrank
    nem baszogatni akarlak mert nem csak te szokod csinálni más is de mi a faszt élveztek azon hogy lebombázzátok a gyalogosokat légvédelem híjján ? persze tök sok pontotok lesz még talán engem is megelőztök de nem unalmas (felszállsz ledobsz 6-8 bombát visszarepülsz töltesz és kezdődik előről ) meg nem gondoljátok hogy G Á Z