172102
  • Kovsebi
    honnan lehet letölteni a mapokat?
  • Kovsebi
    Túl szép ez a game... Azt a késztetést érzem, hogy megvegyem.
    Beszéljetek már le
  • Kovsebi
    Mostmár megy az SG szervere. :))
  • joebacsi
    még van ott egy ige 3dik alakja, mertígy nemsok értelme van a mondatnak :)
    (valszeg terminated -> megszakadt a kapcsolatod a szerverrel)
  • Kovsebi
    Ez mit jelent? "Your connection to the server has been" Ezt irja, ha tört szerverre akarok menni.
  • Dimitri
    Hy!
    nem tudja vki h a sly server miért nem érhető el most ?
  • Tibor
    szedd le 1 oldalról és kész
  • Running
    MA LESZEK SG SZERVEREN 19:00-tól, AKI AKAR LÖVÖLDÖZHET RÁM!!!!
  • haxoror
    Az rögtön kilép ahogy karkand következik...
  • haxoror
    Még mindig nem értem hogy a beérkező MEC heli miért nem húz végig rajta, potyafragek...
  • alma2
    eheh, nem is tudtam, hogy csak elorol robban ez a vacak, mar megerte, ez a kepregeny :)
    bar aki szarnyakkal szuletik ugye...
  • 0Fritz0
    Magasles. :)

• Polemius
    Egészen pontosan M18A1 CLAYMORE. A baj csak az vele, hogy:
    nehéz úgy elhelyezni, hogy ne legyen útban a töbieknek, mégis hatékony legyen.
    kevés az a két darab ami a snipernél van - és csakis nála..
    macerás azt figyelni, hogy melyik oldala van felénk
    valamint a piros halálfejből nem derül ki az robbanószer tipusa.
  • schrank
    kandúr te szélmalomharcot vívsz ha eddig nem tanultál belőle hogy még sok faszláma játszik akkor ne mérgelődjél én azért nem vagyok sohasem enginer mert tudom hogy az aknákkal csomó pontot lehetne csináldi amíg faszláma a játékosok 3/4-e addig semmilyen "kétélű"fegyvert nem merek használni még a gránátot se mert ezek összekeverik a lőszerrel azt egyből rávetnék magukat pedig emléxem desert combatban mennyire jól használható volt az akna pedig ott el se lehettet dugni a fűbe mert nem volt fű itt meg asok gyökérgecifaszköcsög miatt kick-veszélyes aknázni
  • haxoror
    Karkand első zászló köré ne rakjál aknákat plz mert egy remek fedezék amit a MEC is használ(na) :)
  • Kandurex
    Na, akkor vágjunk bele, készítettem egy kis összeállítást. A lentebb található gif animáció kb. 1 mega, tehát várni kell pár másodpercet.

Gyalogsági akna bemutató lémerpajtásoknak:

Íme, ez ő, a rémálom: Ismerjük fel. Nem hasonlít se a C4 -re, se a jármű aknára, ez kérem szépen a gyalogsági akna.

Főbb ismérve, hogy 8m -en belül robban és kizárólag előről, erről még lentebb, később.

Gondolom mindenki ismeri Karkand -on az első zászló helyet:

És a szemfülesebbje azt is észreveszi, hogy bizony gyalogsági aknával le van védve a terület. Tehát ha ilyet látunk a zászló körül, akkor nem feltétlenül kell leellenőrizni a claymore -k (aknák) működőképességét.

Szemléltetem egy kis videóval, tehát nyugodtan mászkálhatunk, ugrálhatunk az akna mögött!, de mint megfigyelhető előről ez kissé egészségtelen :p

Aztán még1 a ráadás:

Karkandon ha voltál már amerikai erőknél, feltételezem tisztába vagy vele, hogy milyen előszeretettel sunnyogunk a kezdő ponttól errefelé:

Szóval, az arab elvtársaknál voltam és gondoltam jól meglepem az amcsi lopakodókat:

Halálos, nem de bár?

A végeredmény? Nos semmi jó :). Két esztelen a csapatomból természetesen át gyalogolt rajta... hogy hova tartottak, az számomra rejtély. De, mint látható, lámákból soha nincs elég.
  • schrank
    melyik mapok lesznek ?hátha nincs fönn ezt pl honnan lehet letölteni?
  • atwe
    Gyre ma a sg 19.00 ott megjavitom (:
  • schrank
    én se tudok menni lerobbant a járgányom
  • atwe
    nem mert a rohat msn mindig frisiteni akarja én meg már unom a frisitést
  • Tibor
    atwe nem jelentkeznél be MSNre?
    mert megbeszélhetnénk és nem fokyamatosan priviben
  • atwe
    Kivégezni
    Mocskot =)
  • Tibor
  • Tibor
    nah kaphatsz még 2 büntipontot
  • alberto 15
    menjen a halál :DD
  • atwe
    19.00-tol
  • atwe
    Gyertek ma a sg szervere!!!!!!!!!!!!!
  • Qpi
    köszi kipróbálom
  • Royce
    Szia
    Nekem is volt ez a problémám, ha használsz Refresforce-t, vagy bármi más hz állító programot, le kell törölnöd, utána ujból feltenni a vidkártya drivert és akkor elvileg el kell indulnia.
  • Tibor
    szar géped van vazze
  • Tibor
    jó a címe .fos.hu
  • Qpi
    Sziasztok ! Lehet hogy tudtok segiteni, de jó is volna :) Nos a hiba a bf2 elsem indul csak bevillan aztán fekete képernyő kis kivárás majd vissza az asztalra . Próbáltam már drivert cserélni . Sok féle kép volt már fent a játék elöször anno 1 patchel aztán 2 patch -el deamon toolsba a mini akármi :) de sosem jutotam előre :( Most feltetem nem crakeltem csak felrakás útán patcheltem aztán deamon , és semmi telepités közben nem ír hibát , szal értetlen számomra . Olvasgatam de a Hyper akármit nálam nem hiszem hogy lehet állitani mert AMD -van . Leirom a Configom is : Asus K8n-E Deluxe 1 giga ram Ati 9600 XT AMD AThlon 2800+ proci ,talán ennyi elég XP SP2 , hmm mi kell még , szerintem ez elég info . Megköszönök minden segitséget .
    by Qpi
  • Me0w
    Jelenleg DS2-ben tekergek, meg a felesegem is hazajott szoval nem sokat leszek bf2-ben :))
  • SigS
    Ok!
    A linket meg en kuldtem neked asszem
    Este asszonnyal vagyok, alig van szabadidom, csak delutanonkent, de megkereslek majd
  • Hatt
    lol, para van:)
  • W4r3Z
    Own3d
    Bocsi a flémért, de ezen a szitun kurva jót röhögtem.
  • Polemius
    Harcos!
    Mostanában hol tekereg?
  • Me0w
    Hat a domainben benne is van a klanotok szinvonala...dragons.fos.hu... bravo
  • alberto 15
    mert?
  • Kovsebi
    Single playerben csak egy map van? Mert akármeiket választom ki, mindig ugyanaz (gyártelepes) jön be. :(