172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #41285 "Komolyan nem értem. Akkor már inkább legyen zúzda a végsőkig, de ne küszködjünk feleslegesen..."
En azert ilyen esetben is szeretek kirohanni kessel a fogaim kozott es magammal vinni nehany rohadekot. :) Elegge tonkre tudja vagni a jatekelmenyt, mikor mihelyst ujraeledsz lebombaznak, artiznak, raketaznak, vagy tankolnak. -
DonManó #41284 szintén... -
hallottam hogy jön új patch remélem majd hogy tört verzióra rá lehet rakni :) -
számomra morálisan romboló élmény az ilyen :)
igaz, hogy ha a csapat odáig jut, hogy már csak az el nem foglalható bázisa marad, akkor meg is érdemli, de sajna nem csak ilyen esetekben artizzák-bombázzák a bázist. -
Poggyász #41281 Azok biztos email-en játszottak :) -
Ezt egyébként nem teljesen értem. Ha kiegyenlített meccsen várják 3an percekig a még fenn köröző repülőt, tankot, helit, azok megérdemlik a bombát is, artyt is. Ha meg az egyik csapat beszorult, nekik is jobb, ha hamar vége lesz, nem? Minek húzni az időt, hogy amíg a bázis kerítésén belül van, nem lövök rá, de amint kilép, halott..? Komolyan nem értem. Akkor már inkább legyen zúzda a végsőkig, de ne küszködjünk feleslegesen... -
a 4-est egy shift-tel tessék elképzelni... -
ja, a lényeget elfelejtettem, két olyan játékos is volt, akinek majdnem 1000 (4) volt a pingje -
az volt jó eccer, amikor a magyar rangosok valamelyikén épp egy kemény szitu volt az egyik bázisnál (özönlött az ellen, de a bázison is sokan voltunk) és egyszercsak úgy belaggolt, hogy senki ne látott semmit. persze mindenki nyomogatta a B gombot, hogy anyázzon, amitől még jobban lagzott.
aztán már csak a kórházban tértem magamhoz... :) -
Verzoo #41276 

-
A profilomon hogyan tudok itt változtatni? -
Verzoo #41274 Én se tudok hozzád szólni
-
Én egy kiadós jobb és bal here nyalogatást ajánlok fel... 
Pinges témához nem tudok hozzászólni, annyira nonszensz.
-
Verzoo #41272 
-
Én mindig egy tál teveszart szoktam étkezésre felkínálni, ha bajom van vkivel. -
Karkandon egyszer rohangáltam 300 ping körül, mikor bnőm saját bevallása szerint letöltésbe kezdett a másik gépen (persze később ezt megbeszéltük, mit szabad és mit nem mikor épp ölök). Szúrkáltam rendesen az ellen hátát, mire eltaláltam...aztán mikor siker, rohantam a lagviharba fáradtam sebesülten az első árnyékos fedezékbe, és hopp nem pont egy ellen support elé hasaltam be, még a tüzelést se hagyta abba, úgy lőtt fejen...:) -
Landor #41269 Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor nem veszed fel ezeket. Sajnos a magyar nyelv sajátossága és az emberek mentalitása teszi, hogy ha valaki igazán meg akarja bántani a másikat akkor a felmenőit emlegeti. Azért te sem gondolhatod hogy bárki is komolyan gondolja bármilyen online játékban ezeket a beszólásokat.
Azért személy szerint én megpróbálom tiszteletben tartani ezen kérésed.
Respect. -
Verzoo #41268 Ha lehet erre nem válaszolnék -
és melyik az? csak hogy "magyarok nyilaitól ments meg uram..."-legyen megint :) -
Verzoo #41266
-
Verzoo #41265 Ez is ranked,én nem tudom te miről beszélsz 

-
de akkor a magas ping verzoo-t is zavarná az öldöklésben, vagy nem? -
Verzoo #41263 Van egy amcsi szerver ahol elég sűrűn játszok.Van admin stb-stb.Szerintem ha ilyen probléma lenne nem igen mehetnék oda játszani.SZERINTEM. -
Még a ranked szervereket is belimitelték 150 -re... pedig azokon aztán tényleg bárki játszhat, -
Verzoo #41261 Jah pedig játszottunk már egyszer-kétszer együtt. -
Azt nem mondtam, hogy sérthetetlen is vagy. De sztem iszonyat csuklási rohama lehet édesanyádnak játék alatt 

-
Nekem nem tünk fel, hogy verzoo1 vagy bárki más, akinek 130 volt a pingje ugrált volna össze vissza. -
Verzoo #41258 Akkor ezek szerint még egyszer sem lőttek volna le
-
Nem. Tapasztalatból. 170ms iszonyat lagol egy másik játékos szemszögéből. -
Verzoo #41256 Amiről te beszélsz az kb 500-600-as pingre igaz. -
Verzoo #41255 Szivesen :)
-
Verzoo #41254 Na ez azért nem teljesen igaz.Annak ellenére,hogy magas a pingem semmi ilyesmi nem szokott történni.Ugyan úgy leszed bárki. -
Na végre sikerült, valami update baja volt, meg újra kell csinálnom az egész feed-et....na köszi szépen. -
Fasza. Általában rajtatok megy át a rakéta, a golyó (akár fél méterről való tunk esetén is) és sniper -el pedig leszedhetetlenek vagytok. Még jó, hogy vannak olyan szerverek ahova 100 felett nem lehet bejutni : -
-
cyberbob29 #41250 Az a vicc, hogy a ping nem minden, játszottam már nem egy olyan szerveren aminek a pingje 100 alatt volt és laggolt ám keményen és ez persze fordítva is igaz néha.... -
szvsz azért a becsület azt kívánná, hogy legalább az el nem foglalható bázisokat nem lenne szabad bombázni se repülővel, se artival. minden más bázisnál, minden más módon történő kempelés (sniper, tank, stb.) még úgy-ahogy elmegy, de a repülők és az arti ellen nem lehet védekezni, főleg, ha a repülőket nem is engedik felszállni az el nem foglalhatóról. ezt szemétségnek tartom. -
Rányomok hogy create - bejön a szerkeszd rész, ott pedig error: Feed not found
Source file: "render.php" at line 473
És nem jelenik meg a bemutató kép... -
Verzoo #41247 Olyan 170 körül van de semmi laggolás vagy ilyesmi.Néha bejön egy kis Connection Problem de ez kb 3-4 óránként egyszer. -
mondjuk 32-es pályán is már csakhogynem csak körözés van a levegőben. még jó hogy repcsikkel kicsit jobban ki lehet csúszni a piros sávba.