172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mert most beszelsz nagy hulyesegeket az a baj, es meg csak nem is erzed :)
-
Landor #41364 mondj egy okot, hogy miért jó az nekünk ha te is játszol? -
hehe, ilyenkor senki sem mond semmit.
bezzeg ha hülyeségről van szó... akkor csak úgy írtok
-
CéZé #41362 ott a fórumodon a jó társaság, nem tudja valaki? :) -
na, mongya má valalki hogy csináljam meg, ilyenkor nem tudtok semmit -
de értetlen vagy. a folyamatoknál nekem nincs refreshforce.exe -
Landor #41359 Start>Rum>taskmgr.exe
-
nekem nincs ott olyan :( -
Landor #41357 Highon tolom, de az élsimítás nállam is ki van kapcsolva..
-
jah,vagy a sakk modszer,paraszt uti F8:) -
Landor #41355 kontroaltdel-folyamatok-refreshforce.exe kilő :D -
nincs!!
"Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor:
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
hol tudom deaktiválni a refreshforce-t? -
na patchrol vmi uj hir?
ITT VAN a test szerverekrol kep -
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
hát :DDD -
CéZé #41350 akkor jácc a 3d markkal :) -
csak azt ne mondjátok hogy 17000 pont ahoz képest l*fa*z :) -
de mondjuk hallottam már olyat hogy valakinek sokkal erősebb gépe van és még az élsimítást se tudja felvenni!
3d mar 2001-be 17000 pontot csinál! -
aha úgy is most akartam venni bele ramot 2 db 512-est amúgy ha 4db 512-es van benne az párhuzamosan működik mert lehetséges hogy lebutítja akkor meg már eladnám ezt a 2 512-est és vannék 2 1gigásat -
1GB nem is lenne kevés, de full grafót nem bír már a 9700. -
hidd el,2G ram kell ahhoz,hogy faszan fusson.megyaz annyival:) -
de ennek a gamenek akkor se kéne akadnia mert valami l*faszt férre írtak a tervezők -
jah,en is ugy voltam vele,ennyit koltottem gepre,akkor man megveszem... -
Hát ehez a gamehez kevés :) -
az 1g ram keves oreg -
petersz #41340 Gyönyörű. De tiszta szoftverre nem telik... -
na, tudja valaki? -
jah és felraktam a pb frissítőt azt magamnak kell lefrissítgetni?
de csak azért nyomtam fel mert multkor elkaptam 1 csítert aki épp nem volt gépnél és 10x megkéseltem és nem halt meg:)
NSX a neve a gamebe! -
"- Kommander pontozása - Ezentúl nem fog TK-nak számítani, ha a kommander ágyúval megöl egy csapattársat"
yeeeeeeeeessssssssssss:)
-
bár mondjuk majdnem ful grafónb megy nekem minden maxom élsimítás 6x-os akkor anizotropik 16x csak a fény és a textúra van mediumon!
(ati 9700 pro,asus av8 64bites alaplap,3000 athlon proci,1giga ram) -
hallottam van valami cucc amivel meglehet oldani hogy ne akadjon ful grafón mert valami game hiba van és azért akad nem tudtok segíteni?
-
csökkentet uzemmodba probald meg felrakni a patchet vagy http://bfhelp.try.hu :) -
Landor #41332 lassan tárgytalan lesz a kérdesed :D
reméljük... :D -
Sperow #41331 szevasztok,
Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan kell meg patchelni a bf2-t mert hiába próbálkozok nem megy 1.02-es patchről van szó valaki segítesen pls.! -
Landor #41330 Nemtom még sohasem ültem pilótaként belső nézetbe 
-
patchrol vmi hir? :) -
A helik kijelzőjén mi az a kör ami megjelenik és mozog néha? Jó az valamire? :) -
igazad van,probálom lenyelni!de sajnos van aki komolyan mondja,valamelyik magyar rankeden,még nemvolt meg a megfelelö létszám talán 2-2voltunk beültem egy gépbe és lebombáztam 1 csákot aki tankozot erre olyan szitkokat szort az anyámra hogy elszégyeltem magam! "HA ILYENKOR A LAPÁTKEZEIM KÖZÉ KAPHATNÁM" 

-
persze, de akinek van egy kis esze, az tudja felesleges bemenni, mert anelkul is eltudja foglalni a zaszlot helivel :)
Ha ketten jatszunk haverommal, es pl elviszik a helit, shraqi penny palyan, akkor tuti mi vagyunk azok akik a legtobbszor lelovik az ellen helijet sraw-al vagy dzsippel vagy ledobaljuk kovel, mert minket zavar, hogy o kapja a sok pontot :)
az emberke 90 % -a meg mindig tojik a helikre, mas palyakon is.
Es ezert mondom, nem is tul erosek, pont jol vannak belove. leszamitva a Bh-javithatosagat ket embernek is egyszerre, de hat ugye pont ezt szedik ki a patchben.