172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ACE #41722 Commander-nél ha szeretnél pontos helyre klikkelni, akkor legközelebb kell zoomolni, mert nem pontosan a kurzor fölé rakja a cuccot, hanem egy centivel mellé, ez is zavaró "újdonság"... -
-
Bendegoose #41720 1.03-at rá lehet rakni az alap battléra, vagy fel kell rakni előtte az 1.02-t is?
Thx,
B. -
nem lett jobb a ping csak eddig a gém keresője írta ki szarul baszottnagy
P I N G-et írt az ASE a hiteles "oszt jóva"
-
De a bombak ugyanugy kinyirjak a csapattarsakat ha rajuk dobod, nem...?
-
BH nagyon szar lett, tényleg használhatatlan még akkor is ha lehet levegőbe javítani. Páncélja és tűzereje fele, mondjuk gyalogost simán le lehet vele szedni, de mást már nem...ez a kiszállás dolog...no comment.
Rangok....no comment
Stinger....no comment...faszom pontosabb...úgyanúgy elszáll a faszba a rakéta. -
Bendegoose #41716 1.03-at rá lehet rakni az alap battléra, vagy fel kell rakni előtte az 1.02-t is?
Thx,
B.
-
Na ezt jólmegaszontad, nekem a jóval simábban fut a game, harmad ping kapásból ,ez ihazán jó. -
m4-el is annyi volt eddig is ráadásul a halálfaszáról messziról sznájpert telibe ...sztam -
Hát én is kipróbáltam , ami nagyon jó dolog ,hogy végre látom kivel ülök egy járgányban , ami nagyon zavaró viszont ,hogy a minimapon a zászlok nevei fel vannak tüntetve , nem csak zavaró hanem zsúfolt is lett a minimap.Ja a rangokról meg no komment átláthatatlan lett. -
FerencFarkase #41712 jah és g36 c vel 3-4 golyó és kész -
FerencFarkase #41711 Na szóval.A repülő rakétája sokkal pontosabb.A fegyverek mocskos erősek,a kiváltott sniper puska 1 lövés azt hali.Black hawkból meg lehet lövöldözni de kutyát nem lösz le vele
Hangok jók az uj mapp fura egy kicsit.Az AH t meg ugy le b...tam stingerrel csak ugy csörgött vazze
Hát a rangal remélem csinálnak valamit mert igy érdekes lessz.Az egyém pl kise fér azon a kis kijelzön...
-
Mibaj?? -
Poggyász #41709 Mennyit kell játszam, hogy rájöjjek még néhány dologra? Azt hogy az AT rakétáját lehet irányítani kb 150. óráján döbbentem rá.
Van ez így. Én csak a "Mine" videó megnézése után döbbentem rá hogy a létrákon lefele csúszni is lehet, olyan tűzoltó stílusban :) -
nem, de ugye elore is el lehet kesziteni "munkaidoben", aztan a megfelelo idoben automatan kicserelni az oldalt, ja, hogy ehhez sok minden kell. csopnyi esz is :) De egyszeruen szarnak ra...
gamershell.com-rol jon gyorsan
-
NEM MEGLEPŐ!
GARTULA MEGINT NEKIK! -
-
de amúgy ha nem lépek 1 párat az emberrel akkor jó akkor nem is csinál úgy mintha lagos lenne! -
LBandi #41704 jujjj ez az erc még nállam is rondább :D
-
azta megcsináltam a patchet és minden hang nagyon jó meg minden cska törtnél nálam olyan hiba akadt hogy egyfolytába lagol meg össze vissza megy a tank meg ha előre akarok menni hátra fele megy szal inkább elkezdek gyűjteni az eredetire :D -
LBandi #41702 én meg eggyet sem na erre varj gombot bazzeg..
-
Az jó. Vizisiklóért mennyit kell még küzdenem? -
-
17500 pontom van és gunerry sergeant :) -
orángután :))) -
gero menj wow zni.... te a wow világában élsz... -
És mi lettél? Majom?:) -
3 rangot eloreléptem dejo :) -
No comment má :) -
Oké, csak pont lekéstem a hozzászólásodról, de köszi probálkozom...isten vagy hogy ilyeneket tucc. -
LBandi #41692 na a diszpinty is itt van? :D -
Jaj borg, tele vagy negatív hullámokkal! :) -
ACE #41690 nézd meg amit írtam... másdszorra sem fog menni ha azt nem csinálod, és a patch installja nem fut le rendesen... -
Poggyász #41689 Én elkezdtem, 30% lejött, aztán közben sorra kerültem a fileshack-en (250kB/s) így cancel lett a vége. A Torrent 2-2,5 órát saccolt a letöltési időre. -
Köszi hogy szóltál...:) -
Borg #41687 A forgatókönyv kb úgy fog kinézni, hogy minden 2. eredeti tulaj szentségel, míg pár nap mulva minden tört tulajnak simán megy valami trükkel.
Rá 1 napra az EA kiad egy hotfixet (persze véletlenül 1.02 néven), amitől a maradék 50% is szentségelni fog.
Aztán míg a warezosok vígan játszanak, az EA visszavonja az egész cuccot :) -
Ha sikerül végre feltennem a patch-et akkor mennyit kapok ha felrobbantom c4-el a DICE központját?
Most telepítem újra a gamét az invalid key miatt, hátha segít! -
ACE #41685 !!!GYEREKEK!!!
Akinek eredeti van és invalid cdkey-t ír, amikor a patching failed miatt a babrálós módszerrel csináljátok, utána le kell futtatni egy progit, valami validatecdkey.exe, ami szintén a patch.exe könyvtárában van, mert az a registry-be beírt cdkulcsot átkonvertálja valami titkosított nyelvezetre, és azzal már nem fog ilyet írni. Gondolom rájöttek hogy gázos egy az egyben a cdkey-t a registry-ben tartani...
És gondolom az install proginak lett volna dolga lefuttatni, de a failed miatt nem ment, azért ez vicc, nagy balhé lesz még ebből szerintem EA-nál... -
megcsináltam az előző patch szerint ezt is és ezt a verzió számot írja ki 1.12551.0 ez az 1.03-mas?
jah és még mielőtt belépek a gamebe olyat ír ki hogy prefix! -
na megszólalt a gödörből a luk