172102
  • ACE
    Commander-nél ha szeretnél pontos helyre klikkelni, akkor legközelebb kell zoomolni, mert nem pontosan a kurzor fölé rakja a cuccot, hanem egy centivel mellé, ez is zavaró "újdonság"...
  • schrank
  • Bendegoose
    1.03-at rá lehet rakni az alap battléra, vagy fel kell rakni előtte az 1.02-t is?
    Thx,
    B.
  • schrank
    nem lett jobb a ping csak eddig a gém keresője írta ki szarul baszottnagy
    P I N G-et írt az ASE a hiteles "oszt jóva"
  • SigS
    De a bombak ugyanugy kinyirjak a csapattarsakat ha rajuk dobod, nem...?
  • Running
    BH nagyon szar lett, tényleg használhatatlan még akkor is ha lehet levegőbe javítani. Páncélja és tűzereje fele, mondjuk gyalogost simán le lehet vele szedni, de mást már nem...ez a kiszállás dolog...no comment.
    Rangok....no comment
    Stinger....no comment...faszom pontosabb...úgyanúgy elszáll a faszba a rakéta.
  • Bendegoose
    1.03-at rá lehet rakni az alap battléra, vagy fel kell rakni előtte az 1.02-t is?
    Thx,
    B.
  • Running
    Na ezt jólmegaszontad, nekem a jóval simábban fut a game, harmad ping kapásból ,ez ihazán jó.
  • schrank
    m4-el is annyi volt eddig is ráadásul a halálfaszáról messziról sznájpert telibe ...sztam
  • mNzJean
    Hát én is kipróbáltam , ami nagyon jó dolog ,hogy végre látom kivel ülök egy járgányban , ami nagyon zavaró viszont ,hogy a minimapon a zászlok nevei fel vannak tüntetve , nem csak zavaró hanem zsúfolt is lett a minimap.Ja a rangokról meg no komment átláthatatlan lett.
  • FerencFarkase
    jah és g36 c vel 3-4 golyó és kész
  • FerencFarkase
    Na szóval.A repülő rakétája sokkal pontosabb.A fegyverek mocskos erősek,a kiváltott sniper puska 1 lövés azt hali.Black hawkból meg lehet lövöldözni de kutyát nem lösz le veleHangok jók az uj mapp fura egy kicsit.Az AH t meg ugy le b...tam stingerrel csak ugy csörgött vazzeHát a rangal remélem csinálnak valamit mert igy érdekes lessz.Az egyém pl kise fér azon a kis kijelzön...
  • TDC Geronimo
    Mibaj??
  • Poggyász
    Mennyit kell játszam, hogy rájöjjek még néhány dologra? Azt hogy az AT rakétáját lehet irányítani kb 150. óráján döbbentem rá.

Van ez így. Én csak a "Mine" videó megnézése után döbbentem rá hogy a létrákon lefele csúszni is lehet, olyan tűzoltó stílusban :)
  • alma2
    nem, de ugye elore is el lehet kesziteni "munkaidoben", aztan a megfelelo idoben automatan kicserelni az oldalt, ja, hogy ehhez sok minden kell. csopnyi esz is :) De egyszeruen szarnak ra...

gamershell.com-rol jon gyorsan

• Mr Manson
    NEM MEGLEPŐ!
    GARTULA MEGINT NEKIK!
  • schrank
  • odex
    de amúgy ha nem lépek 1 párat az emberrel akkor jó akkor nem is csinál úgy mintha lagos lenne!
  • LBandi
    jujjj ez az erc még nállam is rondább :D
  • odex
    azta megcsináltam a patchet és minden hang nagyon jó meg minden cska törtnél nálam olyan hiba akadt hogy egyfolytába lagol meg össze vissza megy a tank meg ha előre akarok menni hátra fele megy szal inkább elkezdek gyűjteni az eredetire :D
  • LBandi
    én meg eggyet sem na erre varj gombot bazzeg..
  • Running
    Az jó. Vizisiklóért mennyit kell még küzdenem?
  • schrank
  • Hysteria
    17500 pontom van és gunerry sergeant :)
  • Hysteria
    orángután :)))
  • Hysteria
    gero menj wow zni.... te a wow világában élsz...
  • Running
    És mi lettél? Majom?:)
  • Hysteria
    3 rangot eloreléptem dejo :)
  • TDC Geronimo
    No comment má :)
  • Running
    Oké, csak pont lekéstem a hozzászólásodról, de köszi probálkozom...isten vagy hogy ilyeneket tucc.
  • LBandi
    na a diszpinty is itt van? :D
  • Running
    Jaj borg, tele vagy negatív hullámokkal! :)
  • ACE
    nézd meg amit írtam... másdszorra sem fog menni ha azt nem csinálod, és a patch installja nem fut le rendesen...
  • Poggyász
    Én elkezdtem, 30% lejött, aztán közben sorra kerültem a fileshack-en (250kB/s) így cancel lett a vége. A Torrent 2-2,5 órát saccolt a letöltési időre.
  • Running
    Köszi hogy szóltál...:)
  • Borg
    A forgatókönyv kb úgy fog kinézni, hogy minden 2. eredeti tulaj szentségel, míg pár nap mulva minden tört tulajnak simán megy valami trükkel.
    Rá 1 napra az EA kiad egy hotfixet (persze véletlenül 1.02 néven), amitől a maradék 50% is szentségelni fog.
    Aztán míg a warezosok vígan játszanak, az EA visszavonja az egész cuccot :)
  • Running
    Ha sikerül végre feltennem a patch-et akkor mennyit kapok ha felrobbantom c4-el a DICE központját?

Most telepítem újra a gamét az invalid key miatt, hátha segít!
  • ACE
    !!!GYEREKEK!!!

Akinek eredeti van és invalid cdkey-t ír, amikor a patching failed miatt a babrálós módszerrel csináljátok, utána le kell futtatni egy progit, valami validatecdkey.exe, ami szintén a patch.exe könyvtárában van, mert az a registry-be beírt cdkulcsot átkonvertálja valami titkosított nyelvezetre, és azzal már nem fog ilyet írni. Gondolom rájöttek hogy gázos egy az egyben a cdkey-t a registry-ben tartani...
    És gondolom az install proginak lett volna dolga lefuttatni, de a failed miatt nem ment, azért ez vicc, nagy balhé lesz még ebből szerintem EA-nál...
  • odex
    megcsináltam az előző patch szerint ezt is és ezt a verzió számot írja ki 1.12551.0 ez az 1.03-mas?
    jah és még mielőtt belépek a gamebe olyat ír ki hogy prefix!
  • schrank
    na megszólalt a gödörből a luk