172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
De jól jártál!:DD -
Szia Flatline!
Ha lesz rá időd,alkalmad,kedved,információd,stb. , Akkor frissítenéd a táblázatot?:)
erre gondolok: http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls -
na,ez man telleg rohej...
-
dl=dél :D -
A bh páncéljának csökkentése helyénvaló volt, de nem ennyire, habár még pontosan nem tudom mennyire vették le. A Minigun erejét kb 20%-kal lejjebb venni. A kiszállásos dolog lett szerintem elbaszva, tök fölösleges.
Én személy szerint kivenném belőle a légi járművekkel való zászlófoglalás lehetőségét.
A tank, apc, dzsippekből meg ne kelljen kiszállni.
És akkor nem lenne gond a farmolás...
Vagy maradhatott volna a zászlófoglalás dolog, de több légvédelmet tesznek, vagy hatékonyabbat a pályákra, esetleg kiszedik onnan a helit ahova nem illik. Illetve tettem volna be vállról indítható majomságot amivel lehetne rendesen a heliket, légierőt lőni. Mondjuk külön kasztnak, vagy unlockba, nem tom...most már nem jut eszembe. -
CSak ezek votlak majd KB olyan dl körül nyomok egy kéet majd ide be és megmutatom hogy milyen fáljok vannak !!!!! -
FlatlineHun #41877 Jaja, nekem is csinálta. + a klánelőtagot nem hajlandó megjegyezni, mindig be kell írni. De ez az üres messagebox from ea, ez kiakasztó, hogy ennyire nem tesztelik.... azok után, hogy mennyire befürödtek az 1.01-gyel. -
FerencFarkase #41876 Magyar szervereből eggyet átálithatnának már 1.3 ra. vagy ez még 2nap?
-
szerintem akkor is tök felesleges sértegetni érte.. mindegy hány éves és mit tud -
Nem a CD key checket kell elindítani, hanem van valami validate akármi.exe -
Nagydög #41873 Te meg varrni sem tudsz? Te milyen egy kocsog faszlama vagy. :) -
Mert zavar hogy 12 evesen a forumot floodolja 2 percenkent mert NEKI nem megy a jatek, es kozben az XPjerol meg annyit tud mint en a varrasrol ;) -
Nagydög #41871 "no comment...."
Elakadt a szavuk. :) -
no comment....
-
Bazmeg hogy elloptad a kommentem ;) -
minek kell ezt.. -
FlatlineHun #41866 Akkor szerinted hogy kellett volna megoldani? Kíváncsi vagyok a véleményedre. -
haxoror #41865 -
BF2CDKeyCheck -
Az ám !!! -
Az ám !!! -
Lol, jajj-jajj verpista09754 nem tud feljonni a szerverekre, istenem micsoda csapas -
Milyen exe-t futtattál le? -
Kusssoljál mát köcsög láda !!!!! -
Meg is erdemled lami -
Nagydög #41857 "Én annak örülnék ha minden jármű csak egy embernek számítana foglalásnál függetlenül attól hogy hányan ülnek benne,"
Bonts pezsgot! Allitolag az uj patchben igy van. -
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mindent RENDESEN CSINÁLTAM LÉS MÉGIS CDKEY NOT VAILD :(((( -
Bazmeg ha az XPdet sem birod elkezelni akkor inkabb ne is menjen a bf-ed... Hallottal mar rejtett filekrol? -
Nem köll ám mindent észrevenni :D
reggelvan :D -
haxoror #41853 Én annak örülnék ha minden jármű csak egy embernek számítana foglalásnál függetlenül attól hogy hányan ülnek benne, az APC emberek szállítására való és nem arra hogy elguruljon egy zászló mellett ami rögtön fehér is lesz ettől. -
Jaj emberek én nem azért tépem a szám hogy jaj nekem nem tudok többet helizni, mert júújj a peccs tönkretette. Totál félreértés. Én arra szerettem volna utalni, hogy az ahogy a DICE megoldotta a problémát, nem jó. Ennyi. Erre szerettem volna rávezetni néhány embert. Azt meg leírtam ezerszer hogy pl mustár cityn fölösleges a helikopter, nem kellett volna beletenni. -
MEGVAN Az EXE IS :DDDD akkor kinek adjam az FTP-t kell valakinek ??? -
Nagydög #41850 "Szerintem Zero hozzászólása arra akart elsősorban rámutatni, hogy a fent változtatások jót tettek a játéknak, az egyensúlynak"
En mondjuk inkabb ugy igazitottam volna, hogy helikopterrel ne lehessen zaszlot foglalni. Tessek szepen kiugralni a gyalogsagnak, a BH meg fedezze oket a levegobol. -
AHA MEGVAN ;) THNX ?D
-
az all-seeing eye-vel nemtudok kapcsolodni a szerverhez csak ip alapján?!?vagy van valami beálitási lehetöség?? -
Rafia #41847 Mások is leírták már: ez a heli csak egy transzport eszköz, egy béna kacsa. Ha szerencséje van a squadodnak, akkor elsunnyogtok gyorsan egy távoli pontra, és kiugrotok foglalni. Erre jól használható. (Bár minek transzportálni ha lehet teleportálni?)
A zászlófoglalás meg nem átszínezésről szól, hanem arról, hogy a seregetek ural egy adott területet a térképen. Erre egyedül a gyalogság képes IRL, ez a rész is jó lett.
Persze megértelek, biztos sok időt szántál már a BH tudásodba, de hát ez most le lehet húzni a budin. Shit happens. Állj át az attack helikre meg a lézerrakétákra :) -
haxoror #41846 A zászló elfoglalása pedig ez, annak hogy csak átszínezed aztán elrepülsz és az ellen pár másodperc múlva visszaszerzi sok értelme nincs, ilyenkor persze könnyű azt mondani hogy a gyalogság a béna mert nem tudja megtartani, odaérni sincs esélye az egész csak pointfarm. -
Nagydög #41845 "NEm találom :(("
Lehet, hogy a rendszer fajlokat nem latod. Allitsd at a megjelenitest az eszkozok fulon. -
FlatlineHun #41844 Szerintem ő ezzel arra akart célozni, hogy eddig nagyon aránytalanul erős volt a BH, és a flaghopping miatt iszonyat pontokat lehetett összeszedni vele, és ezen sokat javított a patch.
Eddig mastuur cityn rendszeres volt, hogy BH zászló fölé száll, 3mp alatt elfoglalja és repül is tovább, és senkit nem érdekelt, hogy 5-en elbújtak a bázison (mert BH ellen nem sok mindent tehetsz, ha nem AT vagy) és azonnal visszafoglalják. Ilyen nem lesz többet itt, mert ha nem szállnak ki, akkor nem 3 mp, ha kiszállnak, akkor meg lőni lehet őket (+közben nem tudnak helit javítani).
Az is kicsit durva volt Songhua-n, hogy amcsi BH 7 mp alatt leszedi a kínai APC-t, kínai csapatszállító nem is bírja sebezni az amcsi APC-t.
Szerintem Zero hozzászólása arra akart elsősorban rámutatni, hogy a fent változtatások jót tettek a játéknak, az egyensúlynak. -
Running ide katt és lásd :(((