172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
No de ha én pacifista vagyok?...
:) -
FlatlineHun #42081 Miután felraktam a patch-et, csak két embert öltem, ezért csak 2 rangot léptem.... -
FlatlineHun #42080 Rangok -
NAH csáztok itt vok viszajöttem Running itt vagy??? -
épp írni akartam, htxvm :) -
ELINDULT a RDHA BF2 v.1.03 Hun Server, ami ugye törtet is beenged!
84.21.4.42:16567
Irány a harcmező! -
telepítéskor ezt írja ki és nem lehet az igenre menni!
utána ha felraktam a gamet pb hiba kilép a serverről bemásoltam a punk buster javítást vagy mit és ugyan úgy kidob a serverről! HELP!!!
-
cyberbob29 #42075 valaki tud valahol egy rang táblázatot az új pontrendszer függvényében, most már kíváncsi vagyok
-
cyberbob29 #42074 vazz' ezek jól odatettek a rang limiteknek ezekszerint
-
goodspeed #42073 Sziasztok.Nekem ereditm van és nem megy, a windows reinstallt elszeretném kerülni. Mi ez a mini image? és honnan lehet leszedni? Léci az olvass vissza 3 oldalt válaszokat mellőzétek, mert megtettem, és nem találtam... -
Miért én 20e vagyok annyi ;) -
flat hogy a faszba vagy master sergeant 40e ponttal??? :D -
"az elet kemeny!de a grafikaja kurva jo!"
és sajnos nagy a hardware-igénye is :)
-
Akkor marad a B terv alkohol helyet íszol Bambit. -
Te ilyen hülyék vagytok?
Mit írtam? Nem ezt?
"lehet mini image -t használni ami minden verzióra jó."
Ha ennyire problémáid vannak a szövegértéssel miből gondolod, hogy egyáltalán játszani fogsz vele?! Hisz ott lesz majd opció menü, meg szerver keresés.... atyaisten..! Véged! -
Jahát ez még necces kérdés :D -
Ahhoyéknál? vagy alszol az aluljáróban ? :P -
Bebiztosítva? Nemértem kérdésed :) -
Most Fritz kéne ide azzal a flém szagot érzek képel ;)
Amugy Gero be vagy már biztositva Okt. 15-re? :DDD -
Csak a flém...csak a flém :) -
Bendegoose #42062 Látod milyen szemetek, én ezt tegnap este 8 óta kérdezem, de senki nem hajlandó válaszolni,.....
-
rohadt alma #42061 Akik a [dF] 64 személyes pályáin játszottak azok talátak olyan másik 64 személyes szervert amin a [dF]-hez hasonlóan inkább magyarok játszanak? -
DonManó #42060 naja -
DonManó #42059 az 1.03-hoz van mini image? vagy jó hozzá az 1.02-es
arra még mindig nem kaptam választ hogy hogyan rakjam fel az 1.03-as peccset, alapjátékra vagy az 1.02-re? -
HOgy egyeseknek mennyi idejük van írni ahelyet hogy játszanának ;)
-
a FAQ gazdája, nemtom ki szorri, majd kitehetné az új infókat ha lesz egy kis ideje, közi neki
-
ezért érdemes mini imaget használni -
Kicsit olvass vissza, kb 3 oldalt, már írtuk miket kell tenni. -
DonManó #42054 akkor menni fog az 1.03-as peccs után a multi ha jól értem
és az mind1 hogy hogyan teszem fel a peccset (alapra vagy az 1.02-re) -
Matt89 #42053 VKI SEGITSEN, TEGNAP AZT MONDTA VALAKI H AMIKOR PATCH FAILED VAN AKKOR MEG KELL NYITNI EGY KEY-VMI NEVU FILET MEGNYITOM ÉS SEMMI NEM JON BE!!!JA ÉS EREDETIM VAN!!
-
Két lehetőség. Crack -elt változat ami jó az 1.0 és lehet mini image -t használni ami minden verzióra jó. Az 1.03 meg oda rakod fel ahova akarad.- -
DonManó #42051 
de ott még nincs benne az új pecsc vazz -
FAQ! -
Rafia #42049 Én is azt várom.
Egyébként a hardver ereje egy dolog, a nagy távolságokat, nyílt terepet, sok egységet (mikor mindenki mindenkit láthat) a hálózaton átküldeni is nagy kihívás. A BF2 ebben kevesebbet fejlődött, mint vártam. A 64-es szerverek is épphogy mennek, a 128-asokról meg ugye mély hallgatás van. -
DonManó #42048 most ez nem vágom amit írtál...
és az alapgémre tegyem fel vagy az 1.2-re? -
Attól függ, a tört nem, a mini image tökéltesen megy -
DonManó #42046 tört verzióhoz kell még vmi h menjen is a multi peccs után? -
DonManó #42045 tört verzióhoz kell még vmi h menjen is a multi peccs után? -
Polemius #42044 Ja igen, az lemaradt. :) Arra gondoltam. Sajna csak single módban volt alkalmam játszani az említett ok miatt.
Arra próbáltam rámutatni, hogy amit sokan újdonságnak tekintenek ebben a játékban, azt már megvalósították. Szóval nem attól kell hozzá erőmű, és gondolom a néhányak által hiányolt - de az OPF-ban megoldott - dolgok sem azon múlnak. Mert volt aki azzal próbálta mentegetni ezeket a hiányosságokat, hogy a mai hw-eken lehetetlen megoldani őket.
Ha valamikor kijön az OPF2, akkor mejd megint lehet nagyokat nézni. :)
A BF2-höz meg talán kiadott patchek orvosolnak néhány hiányosságot.
Ha az 1.1 (vagy 1.03?) beváltja a hozá fűzött reményeimet, akkor még az is lehet, hogy karácsonyra meglepem magam egy dobozos változattal. :)
De ha valakinek nagyon nem tetszenek a változtatások, ócsóér' megveszem az övét - ha garantálja a key egyediségét. :) -
Verzoo #42043 Láttam 

Eredményes volt