172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hol is van ez ?? BF2CDKeyCheck , én nem találom -
lol, ez miért van , nem irtam semmit a prefix-hez:
-
Egy kicsit túzás már,hogy 50.000 ponttal elérheted szinte a legmagasabb rangot -
Hi Battlefild 2 fórumozók!
aki még nem látta volna http://www.bf2s.eu.tt/ oldalt nézze meg, többek között battlefield.hu fórumozók statisztikái vannak kint, illetve bátorságuknak köszönhetően fényképük is. Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.
üdv.
-=vgez=-
http://www.bf2s.eu.tt/ -
az első gyilkolásnál kapod
én csak 1 rangal léptem ovább :( más meg 4-el -
srácok, 14 000 pontom van a régi nevemmel, felraktam az 1.03-at, és mindig csak corporal vagyok? :)
Hogy lehet rangot lépni?? -
Xian #42157 Mivel lehet a szerver listában a HUN szervereket keresni?
* és a % nem jött be,
Ha beirtam valamit semmilyen szervert sem talál mostmár.
Bugosabb lett ez mint volt.
-
jaja, nekem sem volt vele gond -
detto -
:) akik a szervert hama 103ra varázsolták azoknak kellene rankedet futtatni :P -
Ez az ;) Foleg hogy nekem mar 10 :D -
Ez mekkora köcsögség már?
Legion of Merit Ribbon
Awarded to recognize the individual who, through gallantry, determination and esprit de corps, succeeds in his/her mission while under difficult and hazardous conditions
* IAR: 50 team points
* Global: 200h Total time played
* Global: 10 Best kill streak
* Global: 8 Worst death streak
Ezen nemigen lehet változtatni, bakker!
-
rankedon úgy kell játszani 1.03-assal, hogy van a játék mappájában patchelés után egy BF2CDKeyCheck fájl, azt megnyitod, és utána már tudsz is játszani. persze csak akinek eredet a játéka és cdkey hibát ír, ezt a faq-ba is be kéne rakni, hogy ne kérdezgesse mindenki -
Miattam? Nemhinnem -
Nemtom mit szenvedtek allandoan a patchelessel. Nekem siman felment az osszes patch minden hiba nelkul. A legelső bf2 install van fenn, ami ráadásul TÖRT! Amikor megvettem az eredetit akkor csak a registrybe irtam at a kulcsot. -
1. 1.02-vel elindul.
2. Miért van az, hogy most már nem indul el, de egyszer elindult az 1.03-assal? -
Minek akarod, hogy visszamenjek? :)
Na majd ha kijön a PoE aztat megnézem ;) -
Mert reménytelen vagy. Reménytelenek nem indul. Ez van haver. Add el a géped. -
:) én már beletörödtem :D :(( -
Újratelepítettem, fölraktam az 1.03-as patchet. Most már el sem indul.
Újratelepítettem, fölraktam az 1.02-es patchet, majd utána az 1.03-ast, akkor sem indul el.
MIÉRT???

-
haxoror #42143 Unod a wowot BF-ezni akarsz!
-
Nem is fogsz vele felmenni addíg, míg a ranked szerver meg nincs patch-elve. Hehehe... -
Valódi emberek ellen má nem merek lőni :D
-
Esetleg ha valaki segítene abban hogy elküld erre a mailcímre: [email protected] -ra a fálj nagyon nagyon megköszönném :'( -
haxoror #42139 Valódi emberek helyett botok ellen?
Hmmm
(guminőpowa, már kezdődik :DD -
Szóval én nem találom azt a fálj ami felelős a "Not vaild Cd-key"-ért :((( -
Fenn van a gépemen. A múltkor toltam is offline xD -
haxoror #42136 Na visszaraktad a BF-et vagy még mindig "más" vagy? :) -
Mindenkibe beleköt miatta kaptam 2 büntetőpontot!!!! KIs......
-
Ezúton szeretném megköszönni a F.A.Q. készítőinek munkáját! Nagyon sok hasznos segítséget találtam benne! -
Mond meg nekik! :D -
Nekem ilyen hibám volt amikor elszaródott az egyik ramom...mióta kicseréltem rendesen feltelepült... -
A másik dolog, hogy ezt is olyan technikásan kell megcsinálni rendesen, mint az 1.02 pathet... 
Pedig rendszergazda vagyok és eredeti példányom Battlefield 2-ből, sőt, Windowsból (!) is, de mégis: Patching failed
Agyam eldurran! Miért nem tudják rendesen megcsinálni?
Egyszer meg fölment az 1.03 patch, akkor meg azt írta ki, hogy nem eredeti a CD-kulcsom (pedig az!), mikor csatlakozni akartam egy ranked szerverhez!
Na megpróbálom az újratelepítést...
-
Akkor inkább a híd alatt ;D -
nah most akkor veszekedünk vagy beszélgetünk a battlefield 2-ről???? :S -
LBandi #42128 
-
Polemius #42127 Nem. Az csak akkor kell, ha szervert akarsz indítani. -
DonManó #42126 vegyél vissza, kötekedni tudsz csak?
ahelyett h megmondtad volna hogy csináljam
de azért vannak itt barátságos emberek is (még jó)
inkább akkor nem írtál volna semmit....
ennyit erről
-
Unranked Server Files for Win32 v1.03 mire való? Ezt is le kell tölteni, hogy jól működjön a patch? -
Polemius #42124 Szerintem a hozzászólásait is diktálja, mert írni sem tud. :)