172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
persze hogy az, hiszen akkor a peccsek egyre nagyobb méretűek lennének, de ez nem mindig van így. úgyhogy szerintem érdemes peccselni 1.02-sel is előtte. -
Nagyon de nagyon szenvedek ettől a Battlefieldtől de majd csak sikerül csak a hajam huulik ki a sok tépéstől :DDDD Nem baj legalább már van életcélom :) -
FlatlineHun #42280 Nos, tegnap tudtam egy kicsit többet játszani az új patch-el, és elég negatív véleményem alakult ki a következők miatt:
Első szerverre bejelentkezem, nincs se rangom, se unlock fegyvereim, elkezdem kapni a basic badge-okat.
Kilépek, visszalépek, nincs rangom, DE MEGVANNAK az unlockjaim, wtf?
Wake island-on játszottunk, kínai oldalon. Tök uncsi volt. De tényleg, béna ellenfél, alig tudott bejönni a szigetre akkor is legyaktuk. Pálya nem tetszik.
Később kubra damon helizuk haverral, mondom hogy gyorsabban foglaljuk a zászlót, kiugrom. Az alig mozgó heliból kiugorva persze elgázolt (TK). Phasza! A TV guided minden második lövés helyett besült. A dzsipek hangja olyan, mint egy játékautóé, az APC lövéshangja jó. A minimap zoom állandóan elállítódik (ez FEATURE, nem BUG!!) azaz: megszületek, átállítom nagy zoomra. Beülök kocsiba, átállítom nagy zoomra, elmegyek a heliig (kubra dam) átállítom nagy zoomra. Meghalok, és MEGINT ÁLLÍTHATOM NAGY ZOOMRA. Hátaphaszom!
Szerverbrowser tökszak lett. Néha működik a szűrés néha nem. Beírod a névszűrőbe, hogy "mas" kattintasz az "update" gombra, hoz minden pályát. Kiegészíted, hogy "mast", nyomsz egy entert, működik, (csak hoz egy csomó wake islad meg egyéb pályát is!) csak minden szerver pingje 200 feletti. Rákattintasz egy szerverre, átírja a pinget 60-ra. Rákattintasz egy másik 200-asra, átírja 300-ra. WTF?WTF?WTF? WTF!!! "+!%"+!%"'+!%
A térképen a pontok nevei jók, de C4 bugtól 3x haltam meg.
GET SOME PRIORITIES!!!! Először a bugok, utána az új feature-k.
Karkandon (Több tanú is van rá) a tank 30 métert ugrott a levegőbe. WTF? WTF??????
Egyik pálya betöltésekor szépen feladta az "optimizing shaders" üzenetet, amit ugye akkor csinálna, ha állítottam volna a videobeállításokon. De nem állítottam, ez két pálya között! Persze 5 percig molyolt rajta, utána minden elkezdett szaggatni. (külföldi fórumon többen is írták, hogy nekik gyorsabb lett)
Indítás után üres/vagy BF2 1.03-at reklámozó ablak. WTF?WTF?
Mindenki, értsd MINDENKI unlockolt fegyverekkel rohangál. Csávóba közvetlen közelről egyeslövéssel belelőttem 5x G3-mal, megfordul lelő (ilyen persze azelőtt is volt, szal ez nem annyira újdonság)
TV rakéta 2x ment át ellenséges helin.
Röviden: nagyon elment a kedvem az egésztől. Nagyon. Csalódott vagyok, és dühös. Kiegészítőt biztosan nem veszem meg, mert (mint programozó) nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy "nem vették észre" azokat a bugokat, amik nekem 3 óra játék alatt előjöttek. Következésképp tudnak róla, csak szarnak rá. Ígértek 140+ bugfixet ebben a patchben. Lehet, hogy a mastuur city tankgyilkos stoptábláját megjavították, de azzal a hibával soha nem találkoztam, ellenben hozzá sem nyúltak azokhoz, amiktől rendszeresen meghalok/szétb*sz az ideg.
Azt hiszem ma este kipróbálom, hogy tudok-e 1.02-vel játszani (ha igen, az vicces lesz a rang/unlock miatt)
Elkezdtem megérteni Hatt-ot, hogy miért nem játszik a játékkal.
-
aha, tehát a bf2-es useraccountot most teljesen a serialhoz kötötték, és olyan nem lehet, hogy valaki egy bizonyos user serialjával telepített (illetvel peccselt) bf2-vel más néven tudjon játszani.
(ez de hüjén hangzik, ahogy így visszaolvasom) -
H Ü L Y E S É G -
hogyan lehet mínusz kombat pontot csinálni tímvehájl sebzés
vagy TK de az is a csapatmunkából von le nem ? ? ?
-
mert minden patch magába foglalja az előzőek tartalmát is... -
nekem volt már rosszabb :), talán a combatban mintha még -2 vel kevesebb lett volna, és többször is öltek meg, úgyhogy én győztem :) -
Rafia #42274 Itten azt írják, hogy valszeg csak a patchet installáló user accountal tudsz játszani, mert az EA így oldotta meg a serial titkosítását. -
igen, szerintem az első 2-3 rangnál csak minimálisan kellett volna levinni a határokat, a fölött meg jobban (szóval a több ezer órás játékidőket). egyébként szerintem jól van ez így.
looserke: és miééért nem kell az 1.02-est telepíteni az 1.03-as előőőt??? -
Na tegnap elértem a legrosszabb eredményemet is, és természetesen veletek is megosztom. Sajnos képet nem csináltam róla, majd legközelebb ha lesz még ilyen.
Nos: Combat: -4, Team: -8, kill:3 death:10
(Ezt saját erőből értem el a kör végére, a program nem hibázott.)
Akinek volt már szarabb írja meg.:)
A gaméból mivel lehet screenshotot csinálni? Kijavították már a 0kbyte-os dolgot? -
OK bocsi :( -
TALÁN MERT SOK HÜLYEGYEREK KÉRDEZTE MÁR... -
ÉS ez mér fontos?? -
JAH ÉS NEM KELL TELEPÍTENI AZ 1.02-ŐT AZ 1.03 ELŐTT... -
NAh nekem már majd nem sikerült ;) Most ujra rakom és akkor remélem már sikerülni fog és nem veszemm meg a játékot inkább.... hagyomn a pénzt a Quake 4-re.... -
Először is, akiknek problémájuk van a game-val, akkor először a FAQ-ot olvassák el plz. Ha valakit kivág a game egy VILLANÁSSAL,vagy FEKETE KÉPERNYŐVEL azok próbálják meg telepíteni a MONITOR DRIVERT, hogy ne PLUG&PLAY-ként jelezze a winfos, ezután, ha van telepítve valamilyen REFRESH RATE progi, akkor azt el kell távolítani. A PATCH nekem gond nélkül felment, eredeti gamem van a D:\Games könyvtárba telepítettem és 2 részből álló, ékezet nélküli néven jelentkezem be a winfosba. Ha CD key invalid üzenettel vág ki a játék, az azért van, mert a patch titkosítja a CD KEYt a registrybe és ez a PATCH Failed miatt nem történt meg a PATCH trükkös feltetepítéséből kifolyólag, LÁTSD FAQ!!!. Ilyenkor le kell futtatni a BF2CDKeyCheck.exe-t, ami a PATCH ideiglenes könyvtárában található, ez megoldja a problémát. EGYÉBKÉNT MEG OLVASSÁTOK EL A FAQ-ot, NAAAGYON HASZNOS!!!
-
nem mert nem jáccottam 2 napja és be kell pótolnom azt a 2000 pontot habár most hogy lement a limit baszok rá inkább megtanítalak benneteket kesztyűbe dudálni
-
Verzoo, ha így folytatja lassan első lesz. -
Transportkiráj jössz hétvégén sg-re lődözni? -
Szerintem is alacsonyak lettek, nem sikerült eltalálniuk az arany középutat. Kíváncsi vagyok mit alakítanak majd a kiegészítővel, mert új peccs talán csak decemberben lesz, ha lesz egyáltalán ebben az évben. -
ez elég nagyképű kijelentés ! az eddigi ponthatárok irreálisak voltak danee számára meg pláne nem hiszem hogy megélte volna a legmagasabb rangot
-
Szerintem ő úgy gondolta,hogy túl alacsonyak a ponthatárok.
Szerintem se kellett volna az első rangokhoz tartozó pontokat levinni, egyedűl a elsőkhöz tartozót, hogy ne kelljen 50.000 egy plusz rangért. -
nem szószerint értette legalábbis remélem nem úgy
-
bakker, fogd már fel, hogy ez azért van, mert pl. jelenleg van 15000 pontod, ami a peccs után mittomén 3 ranggal többet jelent, mint a peccs előtt. na most úgy van ez a gyönyörű peccs megcsinálva, hogy nem fogja automatikusan az új rangodat megadni, hanem ölésenként, vagy pontonként mész fel egészen a pontod szerinti új rangodig. egy kis idő után valszeg már nem fog ölésenként rangot adni. -
atwe #42257 formatáld le a c meghajtot és istaláld ujra a win haveromnak is igy sikerült -
van ati driver remover az ati honlapján. De nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás, főleg, hogy amikor kijött a peccs már játszott vele. -
alberto, vazze, mindent, ami az atival kapcsolatos, távolítsd el a gépről. elvileg kellene találnod egy olyat, hogy ATI szoftver-eltávolító. rányomsz, aztán nyomod az OK-kat, és voálá. :) a lényeg, hogy a valószínűleg még jelenleg is a gépeden lévő és aktív ati meghajtót le kell szedned. majd az uninstall után a biztonság kedvéért töröld az ATI könyvtárat is (abban vannak a korábbi driver verziók is). szerintem szedd le az új nvidia drivert is, és rakd újra, az a biztos. -
hát ezaz azt se tudom mi a faszom van a belinkelt képen mert én nem szoktam ilyeneket csinálni igaz nincs is baja a gépnek amióta megvan
-
SZánd rá, jobb lesz így. -
erdekes,nekem nem kell allandoan odarakni a klan elotagot...egyszer beirtam,azota ugy van...
lehet azert van,mert en sem ertek a gepekhez?pelda
mindenesetre az uj peccs ota valahogy nem jatszok olyan lelkesen rankedon... -
hat,az eleg gaz,mikor egy programot csak a c:\default konyvtarba lehet telepiteni...altalaban nem foglalkozok az olyanokkal:) -
szervizkiraly:) -
-
én nem értem hogy miért mindíg a hardverbuziknak és kompjúterzseniknek vannak gondjaik egy szaros peccs feltelepítésében nekünk akik meg csak játszunk a pc-n mindíg minden gond nélkül installálható nem dobál asztalra nem kér cdkey-t lehet hogy ki kellene törölnötök az aláírasaitokból a csúcskonfigotokat(amik kurvára ütköznek egymással
) és azt kéne begépelni hogy :
"BALFASZ VAGYOK A SZÁMÍTÓGÉPHEZ"
mellesleg ma nyitva vannak az áruházak vagy ez csak alibi pirosbetűs nap ? -
Nagydög #42247 "De mit ratyizod, most komolyan, mikor nincs meg a játék? Gányolsz tört szarokkal, mégis mit vártál? És nem ratyi, nekem pl és sok másnak elsőre fent van. Jahh, hogy megvettem a játékot..."
Ize... Lofax! Nekem a tortre nyikkanas nelkul ment fel az 1.2-es patch, az eredetire meg csak trukkozessel. Az 1.3-ast meg mindjart kiproszalom. -
Xian #42246 Pár gondom:
1,Én még mindig a név váltással küzdök.
Jelenleg [SG]Xi@n lenne
de mivel már nem vagyok SG igy kivenném a nevemből.
De nem lehet. Gamespy -ban már átirtam. Most teljes a káosz:
BFHQ Név: Xian. Play név: KmZ [SG]Xi@n Stat név:Xian_Hun
2, Mi lett a légvédelemmel?
Amcsi ként a kinai szállitó helit szerettem
volna lelőni. IGLA 3x2 lövés (Ujratöltés után egyszerre lőttem) és ment tovább lomhán az égen. Se füst, semmi. De becsapódtak a lövedékek, és a célkereszt is
jelezte a találatot. Valami olyan volt itt a patch leirásban hogy a gyorsabb
gépekre hatékony. Ezek szerint a lomha szállitó heli már nem is sebzi?
3, Szerverkereső
Itt elszállt ma az agyam. Beirom map névhez hogy Strike semmit nem ad. Letörlöm hogy Strike, update, semmi szervert nem talál. Kijelentkezek, vissza,
semmi szervert nem talál. Ujrainditom a játékot, ujra talál szervert.
Beirom a névhez hogy EA erre ugyan ez a móka.
Legalább ez a része ment eddig.
4, Nekem lassabbnak tűnik a játék, mivel most rengeteget tölt a HDD ről.
Ha valaki tud segiteni ezekben plz irjon.
-
atwe #42245 Hol van 64fös tört szerver
vagy 32 tört amin sokan vanak
Üdv:atwe -
Nekem mondod.
190.100 pont a következő rang... 3-at léptem, aminek nem nagyon örülök, de a következőt meg soha nem fogom elérni...:( -
CéZé #42243 de hisz mikor kijött a patch akkor játszottál vele nem ? :)