172102
  • Mersant
    hulyeseg, nekem 1 szo ekezet nelkul es ugyanugy nem m1....
  • Mersant
    szerintem tok 1ertelmu hogy a patchel van a gaz, nem tudom 1esek miert lamazzak azokat akiknel nem indul el, viszont elozoleg minden ok volt. valoszinu valami hardware osszeferhetetlenseg van, masra nem tudok tippelni...en felraktam 64bites szuz XPre is, csak driverek +BF2 es az uj patchel azon sem m1...hiaba probaltam az osszes leirt modon, driver cserekkel, felbontas-frekvencia allitassal, semmi sem hasznalt...EA bekaphatja, szaradjon le a karom ha meg 1szer +veszek valamit amihez kozuk van...
  • alberto 15
    őő, 2 rendszergazda van
    az enyém Alberto, a másik a családomé, azaz ...család
    akkor az a baj?
  • koschwarz
    híjjj, ez akkor tényleg érthetetlen. és az, amit valaki írt, az account-nevekkel meg a rendszergazdai nevekkel kapcsolatban? (valami olyasmi volt, hogy ne legyen a rendszergazdai névben ékezet)???

esetleg azzal van baj, hogy meg van osztva a vincsi, vagy két vincsi van benne? (csak úgy irogatok...)
  • alberto 15
    bakker.
    újraraktam a játékot patch nélkül, simán elindul!
    most letöltök egy másik patchet.
    de akkor szerintem a patchel van probléma, nem?
  • Looserke
    "planes still detect empty vehicles and occasionally teammates (probably red nametag related) on bomb mode."

Hány TKm származik ebből a bugból bazze...
  • koschwarz
    de akkor már peccselés közben is kiírna hibaüzeneteket, hogy valamit nem talál, vagy nincs hely, vagy a faxom valamit... bár ezeknél a bf2-es peccseknél ki tudja?????......
  • haxoror
    kellett :(
  • Verzoo
    Akkor passz
  • alberto 15
    ok
    amíg tölti újrarakom a játékot.
    ja és elmondom hogy volt.
    na, hétfőn lett egy nvidia gef 6600-om, atiról lett átváltva erre. és eraktuk az új vga-t, aztán már akkor nem indult a bf2. aztán megcsináltam valahogy.
    játszottam. tegnap előtt leszedtem a peccset. felraktam. elindult a játék.
    játszottam. tegnap le lett formázva a gép. felrakom bf2-t, peccselem. nem indúl. patch nélkül elindúl. szal fúrcsa ez naon :)
  • dronkZero
    "egy biztos, hogy nem veszem meg a special forces-t, amíg helyre nem hozzák ezt a sok szart. sőt, indítani kellene a neten egy aláírásgyűjtést, hogy senki ne vegye meg addig."

Nekem ugyan megvan a BF2 eredetiben, de eszemben sem volt megvenni a kieget. Ha jól érzem, az úgy épül bele a játékba, mint egy mod, és attól még az én kis BF2 kulcsommal megy netre. Vagy tévedek? Road to Rome-hoz, nem tört szerverre kellett a RtR CD-kulcsa?
  • koschwarz
    figyelj, leszedted már az ati-s drivereket???? ha ez sem müxik, akkor

1.legfrissebb driverek letöltése majd lemezre mentése,
    2.c-format,
    3.majd winfos re-install,
    4.legfrissebb driverek install,
    5.gép újraindít, és
    6.bf2 install, majd
    7.patch install.

1 óra az egész. ha így sem működik, akkor a feng shui alapján rendezd át a szobádat, és próbálkozz újra...
  • haxoror
    Asszem azt amit még a demohoz adtak, most így hirtelen nem tudom
  • dronkZero
    MOndjuk nem tudom, hogy észrevettétek-e, peccselni nem tudó arcok, hogy valami qrrrvasok hely kell a peccseléshez. 1.02-höz is kellett 1G hely. Na, ennek 1.6G kell. Illetve kétszer ennyi. Egyszer kell 1.6+kb200Mb a rendszerpartíción (illetve ott, ahol a "Temp" könyvtárat tartod), ebbe a BF2fassetuggyamianevepatch103.exe kitömöríti az egész cuccot, plusz az install progit (arra kell a +200 mega). Ezután az egészet áttúrja a BF2 könyvtárába, ott kipakkol, átír, összepakkol, és kész.
    Ha nem ez a bajotok, akkor nem szóltam.
  • haxoror
    "1000* pecseltem mindíg ugyanúgy, szal azzal sincs gond."

Szedd le máshonnan a patchet
  • alberto 15
    jaja, az alap játék ment, de itt valami driver probléma lehet
    haxoror te meiket használod?
  • haxoror
    Akkor lemaradtam valamiről, én még ott tartok hogy ati helyett most nvidiája van és azzal nem megy :)
  • Verzoo
    Ha az alapjáték pecs nélkül megy neki akkor nem azzal van a bibi.
  • leveskocka
    csatlakozom
  • haxoror
    A FAQ Nvidiára vonatkozó részeit megcsináltad?
  • koschwarz
    olvasva az angol szöveget, amit fletline betett, elgondolkoztam, hogy hogyan lehet ez a dice ennyire tehetségtelen dilettáns banda. én ugyan még le se töltöttem az 1.03-ast, de ahogy olvasgatok a problémákról, amik továbbra is fennálnak, illetve amik a peccsel keletkeztek, hát...

tényleg nem értem, hogy ezt egy ilyen -ezek ellenére- sikerjáték készítői hogy engedhetik meg maguknak. elkeserítő, nevetséges, felháborító.

egy biztos, hogy nem veszem meg a special forces-t, amíg helyre nem hozzák ezt a sok szart. sőt, indítani kellene a neten egy aláírásgyűjtést, hogy senki ne vegye meg addig.

most gondoljatok bele: kijött a játék egy rahedli hibával júliusban. elbasznak egy peccset, kell csinálni egy peccset peccselő peccset :). utána hatalmas várakozás kezdődik a hamarosan bejelentett 1.03-as peccsre, úgy várjuk, mint egy messiást. kijön, mindenki még jobban szidja, mint az 1.02-est. mindezek ellenére a júliusban kijött alapjáték mellé már -elméletileg- novemberben egy kiegészítőt akarnak megjelentetni. MI EZ, HA NEM CSAK A KIB@SZOTT PÉNZHARÁCSOLÁS MÁR MEGINT és szarnak a játékosok fejére? mindenesetre nem jó reklám ez a special forces-nak. én biztos hogy bojkotálom.
  • Bendegoose
    Sima BF2
    mehet rá az 1.03 patch, nem kell az előzzőeket rápakolni,

Üdv,
    B.
  • haxoror
    Nekem tökugyanez csak 6600GT
  • alberto 15
    amd 2500+, Gef 6600, 2*512 kingstone ddr :)
  • haxoror
    LOL

NEKI megy a gém
    MINDENKINEK megy a gém
    NEKED nem megy

Vajon mi lehet a baj :)
  • leveskocka
    milyen konfigod van?
  • alberto 15
    ügyetlen az te vagy ;)
    ha ennyire okos vagy akkor miért nem indul a game? fekete kép aztán kibasz a desktopra. driverektől nem javul, a konfig az meg jó hozzá.
    szal ez csak a pecs.és már 1000* pecseltem mindíg ugyanúgy, szal azzal sincs gond.
    Szar az új patch, ennyi
  • Gabor970
    ...Ocsmány a nyelved!
    Buzi-e vagy?...
  • leveskocka
    ehhh...vagy a konfigod,vagy a driverek szarok
  • Verzoo
    Nem a pecs szarta el a játékot hanem te vagy ügyetlen szerintem.
  • alberto 15
    nekem az új pecs szarta el a játékot.
    mert az alap bf2 elindul, felrakom az 1.03-at, akkor fekete képernyő és kidob az asztalra.
    szal megpróbálkozok én is az 1.02-vel, mert az jobb volt
  • Nagydög
    "Mondjuk van olyan hogy néhány buzgó beszáll és simán arréb visz a kocsival és jobb esetben nem hajt bele azonnal egy aknába...:)"

Vagy nem igyekszik megmenteni az ellen eletet vad cikcakkolassal, mert o persze nem latta a dobbent arcu ellenfelet, akit kishijjan el is gazolt veletlenul.
  • Verzoo
    Nekem is csak ezzel a rangfaszsággal van bajom.
    Szerintem ez lett nagyon elb***va.Azt még megértettem volna ha egy kicsit lejjebb viszik a ponthatárokat,de ennyire.....
  • Running
    Egyetért!!!!!!!!
  • Running
    Ja és gázolni is király...
  • Running
    A géppuskákkal nagyon lehet írtani, mostanában én is rákaptam hogy elviszem a járművet, fel a géppuskához és ami csövön kifér.

Mondjuk van olyan hogy néhány buzgó beszáll és simán arréb visz a kocsival és jobb esetben nem hajt bele azonnal egy aknába...:)
  • dronkZero
    Új rangok téma:
    Szvsz azt cseszerintették el nagyon, hogy mostanra már minden, legalább közepesen aktív játékos 10-15e pontnál tart. Na, kb eddig sűrűsödött be. Utána megint +10000, +30000, +150000/+200000 pont kell. Tehát gyakorlatilag majdnem mindenki kapott ajándék 3-4 rangot, azt most gürizhet megint több tízezer pontot a köv rangért. Gyakorlatilag semmit nem ért, csak adott pár unlockot. (lehet, hogy csak ez volt a cél...)
    Másik bajom, hogy a 200000 ponttal még mindig csak alhadnagy rendfokozatot lehet elérni, ami még mindig csak tiszthelyettes(ha jól tudom)... Szal azok az übersok csíkos rangjelzések még mindig csak a talpas kategória. Viszont ha így marad, 2020-ra sem lesz senki tiszt...
  • koschwarz
    na ezt is elküldtem az EA-nek. és sok szerencsét kívántam nekik az újabb hotfix készítéséhez.

schrank, lécci, most ebédeltem, vazzeg! :)
  • Verzoo
    A nevet is tőlem kaptad "Transzport király"
  • schrank
    először én is azt hittem mert még láma voltam és felvettem minden utolsó csövest mindenféle járgánnyal aztán rájöttem hogy a transport királyok úgy születnek hogy az autókra(hammer;FAV;vodnyík)szerelt géppuskákkal kiemelkedően teljesítenek ebben például én még verzó urunknál is messze-messze jobb vagyok