172102
  • PsyhoApu
    Az emberek többsége nem használja azt a hasznos dolgot, hogy az utász (én így hívom az enginert :) képes felszedni a már lerakott aknákat. Pedig kellemes dolog...
  • Nagydög
    "De az ellenség még most se látja az aknát."

A lerakott aknak eddig is latszottak. Ha jo szemed volt, akkor ki tudtad szurni oket, es egy ikon is jelzi, ha akna kozeleben vagy.

Tegnap egyebkent szentsegeltem az aknak miatt egy kicsit. Egy bazison megalt egy ellenseges tank, meg egy APC egymas hegyen hatan, en meg mernokkel voltam. Mind a ketto moge ledobtam egy aknat, aztan elpucoltam. Az APC meg is probalt tolatni, es elbukta, de a tankot valaki tonkrelotte, es mikor a vezeto megprobalt meglepni belole, azt is. En meg felfedeztem, hogy itt maradt nekem egy ramaty allapotu tank, de van egy jokepu csavarkulcsom. Szepen helyre is pofoztam, beugrottam, es emlekezve az aknara elore indultam... volna, mert mihelyst megmozdultam, a sajat aknam kinyirt.
  • FCH kari
    köszi de a ASE reinstall nemsegitett valami egyéb tipp??LÉGYSZI HA VAN!!
  • rohadt alma
    De az ellenség még most se látja az aknát.Ugye?Akkor most feldarálja maga előtt a bázisokat?
  • Running
    Remek akkor ez is értelmét vesztette. Ki az a hülye aki nem vesz észre egy aknát. Legalább ne mutatná akkor, hol az ellenfél aknája, de így....
  • Kandurex
    Hm. Kicsit én is játszogattam. Az aknákról annyit, hogy minden akntípus felrobbantható a játékban C4 -el, gránáttal valamint az APC és magasabb kategóriájú járművel. Szal most már nem lesz olyan, hogy valaki szó szerint elzárja az útat, hisz a lőhet magának bejáratot a tankos vagy egyéb delikvens.
  • rohadt alma
    Egy darabig commander voltam tegnap és (ha már valaki írta akkor bocs) ahogy kiadtam a tüzérségi támadás parancsát jobb dolgom nem volt ezért megnéztem fentről.Gyakran a robbanás látványát és hangját ca. 3-5 másodpercel megelőzve haltak az emberek.Néha a robbanások látható jele teljesen elmaradt.Nem volt füst.Ez érvényes a járművek károsodására és megsemmisülésére.A helikopter elkezdett füstölni aztán felrobbant.De sehol se volt az ágyúzás robbanásainak látványa/nyoma.Mintha csak természetes halált haltak volna az emberek.
  • Running
    Én már pont nem tanultam oroszt, pont 1 évvel maradtam le róla, hááhááááhááááá

Ezt az elemzés dolgot meg a totalbf2 formából van nem?
  • Nagydög
    A TV raketak tovabbra is ugyanolyan szarok. Meg egyet sem sikerult elsore elinditanom, igaz osszesen talan 5 probalkozasom volt. A tobbit inkabb gepagyuval inteztem.
  • FlatlineHun
    Én is oroszt tanultam. tyerem tyeremok!
  • schrank
    N E M
  • schrank
    flatlájn fordícsad már le nagyából az ASE mahinálást mert mi még oroszt tanultunk
  • FlatlineHun
    Igazi kasztok a BF2-ben:

THE ARMOR WHORES :
    - you will find them 80% of the time in tank or APC
    - they have K/D ratio of 2 or higher
    - they try to kick you and call you a noob or other things when you take the tank or APC

THE NOOBS :
    - you see them doing the most stupid things like blowing themselves up, jumping of building without shute, ....
    - they shoot and shoot but don't hit anything
    - they call everybody a cheater
    - they end the round with K/D ratio of 1/2 or lower

THE HEAL BOYS :
    - you find those in close combat area, lots of infantry
    - they run 80% of the time around with the defibrilators and constantly trow medic bags
    - they revive everybody without thinking, even when they are under fire

THE TERMINATORS :
    - whatever weapon they have in there hands, they seem to kill anything with it
    - they end the round with K/D ratio of 3/1 or higher
    - lots of votekicks run against those people during a round

THE JET WHORES :
    - sit 95% of the time in a jet (other 5% waiting for a jet)
    - every bomb they drop hits
    - they love to bomb the main base of enemy
    - seem to be in the air the whole game

THE ARTILERY WHORES :
    - drop artilery where there are red dots (teammates or not, who cares)
    - love to put artilery on main base of enemy
    - are very surprised and don't get why people start kicking them from commander
  • rohadt alma
    Név szerint lipovicsot (azért kis betűvel mert a játékban is így volt) kilőttem egy lebegő BH-bol.A helikopter nem füstölt.Egy lövés a fejre és meghalt.Zászlót akart foglalni Mashtuur city-ben.Még a zászlót se volt ideje fehérre váltani.Az Operation Clean Sweep-en kétszer a pilotát és egyszer a fegyveroperátort.
    De a kérdés még mindig megválaszolatlan.Az M24-el is kilőhető a fülkéből az ember?
  • FlatlineHun
    A patch óta.
  • koschwarz
    igazad van, csatlakozom a bojkotthoz. nem tudsz valami oldalt, ahol lehet szavazni (aláírni)??? de mindezt csak azért mert, annyi embernek nem müxik rendesen a gém.

ugyanis én annyit mondhatok, tegnap leöltöttem az EA hivatalos oldaláról a patch-et, simán installáltam, simán indítottam és simán játszottam. nekem semmi problémám nem volt.

amit tapasztaltam:

-wake island-et elég reménytelen az usákoknak bevenni
    -szerintem nem sokat javultak az AA rakéták, egy picit mintha gyorsabbak lennének, de mivel eddig 10% esély volt arra, hogy kilőjünk vele valamit, most 15% (vadászgépet ugyanúgy reménytelen eltalálni, a helik meg ugyanolyan gyorsan töltik az elterelő szart, hogy addig nincs idő újra befogni)
    -lehet hogy én voltam bénább az átlagnál, de valahogy a vadászgépekkel nem bírtam kilőni a heliket, mindig elcsúszott a rakettya a helik mellett (vagy azon keresztül?)
    -talán két vagy három fegyver kivételével az összes engem érdeklő fegyvert unlockolni tudtam, aminek én roppant örülök :) G36 rulez!
    -léptem vagy 3 rangot előre (ez különösebben nem izgatott fel)
    -a szerver kereső ugyanúgy egy rakás szar
    -tegnap a pingem átlagosnál kissé magasabb volt (lehet, hogy a hangszeres szlgáltató miatt), illetve nagyobb pinget mutatott a szerverfelsorolásnál, mint amit később a játékban figyeltem
    -nekem van kép a játékindításkor feljövő EA-s ablakban :)
    -nem játszottam sokat (1 órát), de általánoságban -ezektől eltekintve- tulajdonképpen komolyabb negatív tapasztalatom nem volt, a kistérkép nagyításával kicsinyítésével nem foglalkoztam eddig se, most már legalábbb tudom, melyik a karkanon a hotel :)
    -nekem bejönnek az új hangok, bár a homokfutóké tényleg egy kicsit meccsboxos, de azért nem rosz
    -heliben nem ültem, nem tudom, hogy a TV-guided hogy (nem) müxik
    -most más nem jut eszembe

-
  • Nagydög
    "hi! talált valaki valami megoldást hogy all_seeinggel is belehessen lépni szerverre???"

Nem t'om, mukodik e.
  • schrank
    ASE reinstall
  • FCH kari
    hi! talált valaki valami megoldást hogy all_seeinggel is belehessen lépni szerverre???
  • Nagydög
    "Állítólag a mérnök aknáit fel lehet robbantani gránáttal, megerősíti valaki?"

Igen, de legalabb egy buggyval kell szallitani hozza a granatot. ;)
  • schrank
    az peccstól vagy már a régiben is ?
  • FlatlineHun
    Állítólag a mérnök aknáit fel lehet robbantani gránáttal, megerősíti valaki?
  • uHs Gerzson
    PoE2 Update:

A többi képet itt és egy kis 3D video a MIg-25-röl.
  • schrank
    hányszor lőttél ki pilótát ? mert nemhiszem hogy a szaros m95-öddel tartod rettegésben a pilótákat ! a helikoptereknél én csak akkor látom értelmét az m95-nek amikor már nagyon szar állapotban vannak és akkor lőni kell folyamatosan a helit amíg fel nem robban ez már sikerült nekem többször is de hogy a oilótát kiszeggyem lebegő heliből az még soha amikor leszált a zászlónál akkor igen de ilyen hülyeséget csak a lámák csinálnak
  • haxoror
    A sniper puskák mind szarok mert mindegyik pontatlan távolra, ennek én speciel örülök legalább kevesebb sniper lesz :)

Ami viszont kurvára zavar hogy a pecsben teljesen elbaszták (az eddig is elég gyenge) 3DMapot, nemértem hiszen BFV-ben tökéletesen működött mindig itt meg...
  • Running
  • rohadt alma
    Az tuti,hogy az M24 nem lövi át a helikopter szélvédőjét?Ezzel nem fogom egy lövéssel kilőni a helikopter pilotáját?
  • Nagydög
    "Köszönöm az infókat az M95-el kapcsolatban! Kipróbálom este. Tegnapi játék végeztével unlockoltam."

En tegnap egy ellenseges sniperet kertem el, erre vege lett a kornek,mielott egy lovest is leadhattam volna vele.
  • Gabor970
    Célozni csak megtanulok azzal is, az alappal is kb 1:1 arányban sikerült mostanság már egyetlen lövéssel leszednem az ellent. Természetesen nem nagyon mozgó célpontra fejre
  • Gabor970
    Köszönöm az infókat az M95-el kapcsolatban! Kipróbálom este. Tegnapi játék végeztével unlockoltam.
  • rohadt alma
    Egyedi vagy általános,hogy 3. patchra se lesz hibátlan egy játék?Van egyáltalán olyan,hogy egy játékban már nincs szembeszökő hiba mert kijavítják?
  • rohadt alma
    Van aki gyűjti a hibákat amik a patch után is megvannak?
  • Nagydög
    "tudtátok hogy az aknán már az ember is felrobban?
    sétálok, nézem hogy akna, úgysem járműben voltam, átmentem rajta, repültem.
    mzem mi nyírt ki, hát At mine :)"

Fogyozni kene. :)
  • rohadt alma
    A két személyes helikopterböl egy lövéssel kilőheted bármelyik embert.A pilótát és a másikat is.Ezt saját tapasztalatbol mondom.
  • schrank
    a régi visszatérő téma az M95 minden szélvédőt átvisz autókét heliékét repülőkét R-GO nagyobb a sebzése de viszont nem olyan pontos mint az M24 mert igan nagyot rúg szerintem ha nagyon akarsz sznipázni ahhoz kevés egy jó puska tudni kell hová érdemes elbújni és tessék használni az okat a kurva aknákat nekem a 4ember/1 akna eddig a csúcs bár mint mondtam szerintem ebben a peccsben mintha gyengítették volna az érzékenységét most már sokkal közelebb kell hozzá menni
  • Gabor970
    Sziasztok!

Valami ami feltűnt: A BH géppuskája sokkal erősebbnek tűnik. Pár találat és a könnyű járgányoknak is annyi. Az embereknek elég a közelébe lőni és végük.
    Kérdésem lenne: az M95-ös unlock sniper puskával csak a BH ablakát lehet átlőni, vagy a kétszemélyes helikét is? Nagyobb a sebzése is? Elég egy találat derékon felül?
    Előre is köszi a válaszokat!

Gábor
  • schrank
    nálam is mintha lassabban futna az ember most már gyalogosan is olyan szar mozogni mint HELIKOPTERREL és az hogy a harckocsiaknától felrobban az ember nem vettem észre sőőőt sznájperkedtem kibasztam akléjmoréimat azt az első bibi az volt hogy a lépcső tetején lerakott kléjmoré legurult alulra a másikat meg átugrották úgyhogy szerintem csökkent az érzékenysége a kléjmorénak
  • gergod
    érdekes olvasmány EA dolgozóiról angolul van....
    Ez után már nem csodálkozom annyira, hogy ilyen minőségűek EA játékai
  • Rafia
    Hali,
    - 1G ram kevés ennek a játéknak
    - botokhoz több erőforrás kell, mint a sima multihoz, pláne a 32 botos modokhoz
    - az említett szaggatás nálam is előfordult. Nagyon zavaró, "kliensoldali lag". Mialatt te állsz, a szerveren megy tovább a játék. A videó beállításokat kell drasztikusan csökkenteni (főleg a fények, textúra). BIOS-ban az AGP apertúra méretének a növelése is segíthet. 2G rammal ez is csaknem eltűnik. Ja, és ne fusson semmi a háttérben, nekem már a TS-től is tudott így lagzani.
  • Zs0lt1
    ez a 'nem mozog az egér, holott a táj igen' sztori az 1.03 sajátossága.
    Nekem eddig semmi bajom nem volt a játékkal, de mióta felraktam ezt a fostalicska peccset, mikorra én beérek egy pályára, már az összes zászló el van foglalva és kb 1-2 perce megy a kör. De ha beérek sem játszhatok egyből, mert kell kb 3-4 perc mire normálisan betölt a map, hogy szaggatás nélkül lehessen játszani. A szgépemmel semmi gond nincs, magasan az ajánlott rendszerkövetelmény felett van.
    Kicsit dejavu-m van, a másfl évvel ezelőtti első nagyobb BF Vietnam patch is tele volt nyomva új tartalommal meg ilyen-olyan hibajavítással, meg persze újabb bugokkal.
    Ezekután még mindíg csak ennyit tudok mondani: