172102
  • FlatlineHun
    Honnan jön a lézerrakéta név? Eredeti neve TV guided, azaz TV irányítású rakéta. Lézeres irányzékú rakéta a bombázokon van.
  • koschwarz
    thx, kimerítő volt a válasz :)

bár eddig is ment elfogadható hatékonysággal a dolog, de most legalább tudatos lesz:)
  • Rafia
    A helis lézerrakéta az egyik legerősebb eszköz a játékban. Egy haverommal már összeszokott páros vagyunk. A pilóta csak lebeg valahol fedezékben, a gunner meg indítgat, akár vaktában is. Egy rakéta kb. 3 mp-ig él, ezalatt 3-4 helyesbítésre van lehetőség, ami nagyon trükkös lövésekre is jó. Túl sokat még nem gyakoroltuk, még nem vagyunk nagyon veszélyesek, de ami késik nem múlik
  • deejayoly
    ki fog special force-t venni?
  • Poggyász
    Úgy látszik az ilyen szitukat csak akkor úszhatja meg az ember, ha Kóka a vezetékneve.
  • schrank
    amúgy ranked szerveren lehet egy pályát maratonra állítani vagy legalább 5* mennyen egymás után vékájlend mert én kiugrom a pinceablakon ha fölöslegesen jáccottam 1 órát
  • schrank
    hát ezért B U G
  • haxoror
    Nem, nem kell, külön játékok.
  • rohadt alma
    Csak vicceltem!
  • rohadt alma
    Annyi sablonszöveg a játék alatt,arra senki se figyel.Írd be a közösbe.
  • haxoror
    Ha már kiugrottál onnantól mi közöd a helihez?
    Hogy lehet téged büntetni mert valamikor vezetted a helit?
    Ez nem tiszta
  • Gabor970
    KÖSZÖNJÜK!
    Ez hasznos volt!
  • schrank
    fél órája vittem egy BH-nyi -t vékájlenden de mivelhogy kibaszott sok igla van be is találtak és igen csak föstölt villogott sipolt megnyomom a bélaut gombot és kiugrok a sok fasz meg ha misem történt volna ül a picsáján persze senki nem vette át a pilóta helyét sem így szépen lezuhantak meg is kaptam a szokásos -20pontot pedig azt igérték megszűnnek a rejtélyes TK-k ja és ugyanúgy megöl a felrobbanó roncs R-GO semmi értelme nem volt ennek a peccsnek a vékájlend map-on kívül
  • rohadt alma
    Bocs a duplázásért.Nyomom a "mehet" gombot és nem küldi,nyomom megint mert azt hiszem nem nyomtam és akkor már 2x küldi.
  • rohadt alma
    A franciakulcsal.Mintha szerelne.
  • rohadt alma
    A franciakulcsal.Mintha szerelne.
  • dorell
    hogyan?
  • rohadt alma
    Hány éves a kapitány?
  • FlatlineHun
    Szóval indítás után többször is kattinthatsz, mindig az utolsó kattintás felé veszi az irányt. Egész pontosan abba az irányba, ahol a kattintásod vonala metszi talajt.
  • FlatlineHun
    Kattintgatással. De fontos megjegyezni, hogy:
    - TV rakétát csak a föld felé lehet irányítani, levegőben (ég felé) nem kanyarodik
    - Mozgó célpontra természetesen érdemes "elé" lőni, majd ha már közel van rákattintással pontosítani
    - Nagyon nagy a hatótávolsága, és messzire pontosabban is lehet vele lőni. Egy idő után a kép rezgése abbamarad, így jobban lehet célozni vele.
    - A nagy hatótáv miatt felderítésre is lehet használni, például felszállás után (ha messze van az ellenséges bázis) előrelőheted, hogy körülnézz, mi a helyzet (van-e ott tank, stb)
    - Közelre hamis képet mutat, és valójában a kép alá fog menni a rakéta, (ami pld helicsatánál nagyon bosszantó) ez az elcsúszás úgy középtávon szűnik meg.
    - Sajna megesik, hogy a rakéta átmegy a célponton. Földi célpontoknál ez ritkán zavaró/észrevehető, mert így a földbe csapódva ugyanúgy kiszedi a célpontot, de helinél az életed múlhat rajta.
    - Közvetlenül a TV rakétára váltás után nem lehet lőni (valahogy lassú a váltás), általában 0,5-2 másodperc.
    - Megesik, hogy a TV rakéta besül, és nem hajlandó elindulni, ilyenkor gépágyúra váltás/majd vissza általában orvosolja a helyzetet.
    - Megesik, hogy van kilövéshang, leveszi a töltetet is, de valójában nem lövi ki a rakétát.
    - Megesik, hogy a kilőtt rakéta a heli kb 2-3 másodperccel ezelőtti irányába indul el (ilyenkor a képközvetítés is késik ennyit), ilyenkor általában nem is látod a célt amire kilőtted.
    Egyéb kérdés?

• Paranoia
    'Battlefield 2: Special Forces'

KÉPEK
    !!KÉPEK!!
  • rohadt alma
    Én sose irányítottam.Láthatod a hozzászólásból,én azt hittem nem irányítható.Akikkel repültem azokkal nem volt idő sokat szórakozni a célzással.Őssze-vissza tekerték a helikoptert.Néha ezért baráti tűz "áldozata" lett valaki.
  • Gabor970
    tv rakétairányitás: nekem úgy mükszik, hogy: bal egérgomb lenyom, rakéta indul, gomb nyomva tart és egérrel irányit, ugyanúgy mint a vállról inditható. Nekem úgy tűnik hogy irányitható. persze hirtelen elmozduló célpont helit nem tud követni. Ez inkább földi célpontra van kitalálva, arra megy sztem okés.
  • deejayoly
    Hello!
    Érdeklödni szeretnék, bár tudom, hogy elfogultak vagytok ebben a témában! Szal nagyon régóta CS-zek és már rohadtul unom! Keresek valami más gammát ami nem is drága de letudna kötni! Szvsz a BF2 lekötne! Csak azt nemtudom hogy megjelent ez a special forces meg jön megint valami, hogy azokat is meg kellesz vennem? Nemértem! Pls help!
  • koschwarz
    mosmár totál nem értem. :) van a célpont, a keresztete ráviszem és lövök bal gombbal. ezek után minimálisan, de lehet irányítani a rakétát az egér mozgatásával, nem???? vagy ezek után is kell még kattintani a célra, hogy tényleg arra menjen????
  • Gabor970
    nálunk ezt csak a vezető beosztásúaktól várják el, dehát ott 5-el 6-al kezdődik a fizu. valamit-valamiért. Én nem csinálnám!
  • rohadt alma
    Hú!Akkor most tanultam valamit.
  • Kandurex
    A rakéta irányítható és ami fontos muszáj is irányítani.
  • koschwarz
    bakker, én eddig az egérrel "irányítottam" a tv-rakétát, de ezek szerint elég jó hatékonysággal, mert soxor találok vele. soha nem kattintgattam. LOL :D
  • rohadt alma
    A rakétát te nem irányítod.A tv-n kinézed hova akarsz lőni és tűz.Onnan a rakéta arra a pontra megy.
  • Kandurex
    Ő...egérrel :D
  • Kandurex
    Mert csak minimálisan tart célra, mozgó célpont ellen hatástalan, álló meg ugye nem sok van
  • koschwarz
    most ezt nem értem. akkor mivel kell a heli TV-rakétáját irányítani?????????
  • FCH kari
    hát ja gyakorni lehet de játékban már ritkán jutok helihez:(
  • bigapó
    Hi!

Szerencsére a gépem és most már a memóriám is lehetővé teszi, hogy 32 játékosos Single pályát indíthassak:) viszont hamar vége van. ezt szeretném beállítani. Single-ben van erre lehetőség? értem ezalatt a Ticket Ratio-t (asszem ez), ami itt mindig 200 pont, illetve a kevesebb zászlóval indulóknak több. hogy lehet ezt az értéket növelni?
  • Kandurex
    Jah, mondjuk én másodikra rájöttem a kattingatásra :) Bár túl sokat nem helizek, valahogy mindenki rácuppan ahogy van egy szabad :(
  • koschwarz
    gergod: "érdekes olvasmány EA dolgozóiról angolul van....
    Ez után már nem csodálkozom annyira, hogy ilyen minőségűek EA játékai"

hát igen , és nem a dolgozók tehetnek róla. csak hogy tudjátok miről szól: egy EA-nél dolgozó fejlesztő leírta, hogy a határidő tologatás és a határidők betartása miatt hogyan dolgoztatják őket a végén már heti 90 órában, és emiatt hogy mennyek tönkre fizikálisan és mentálisan a dolgozók. mindennek az a következménye, hogy magára a fejlesztésre mennyire nem tudnak már koncentrálni, mennyire fásultak lesznek, és beleszarósak. és persze mindennek ellensúlyozására se szabadságot, se nagyobb fizetést, semmit nem ad az EA, csak egy nagy büdös lóf@szt a seggükbe azzal, hogy "ha nem tetszik, akkor lehet máshova menni dolgozni". miközben az EA az egyik legnagyobb szórajkoztatóipari céggé nőtte ki magát.

hát igen, ez olyan mint, amikor egy multihoz elmegy dolgozni valaki. átlaghoz képest jó fizu, autó, mobil, de mindez azért, hogy BÁRMIKOR behívhassanak dolgozni, illetve ezért elvárják, hogy BÁRMEDDIG bent maradj, hétvégét, családot leszarják, arra nincs idő, hogy a sok (pfff) pénzt elköltsd.

• FCH kari
    na én láma elég sok játék után jöttemrá "rá vezettek""hogy a heli kamerás rakétát nem az egér huzogatásával kell irányitani,probálgattam hát gyakorolni kell!!
  • Gabor970
    én szoktam. Pl valamelyik este megyünk harckocsival, én csak potyautas voltam, megáll a tag. állllllll, no gondoltam valamit akar, kiszálltam. Mindjárt láttam, hogy aknák miatt állt meg, felszedtem, s mentünk tovább. -persze ehhez az kellett, hogy épp ott tiszta volt a terep elenségileg. Nem kellett beszélnünk sem hogy értsük egymást. Az ilyeneket szeretem!
  • Gabor970
    Nekem semmi bajom nem vol tegnap este a TV rakétákkal. Nyomtam-ment. Én nemtom mér, nálam jól mükszik alapvetően. Gyorsan bent vagyok, most már az is megszünt, hogy belépés után még másodpercekig akadozik. Patchelés óta ez sincs, bár ez lehet, hogy a tegnap esti angol szerver érdeme is, nemtom, ha meglesznek a magyarok, majd kiderül.
    Én igy petcheltem: Letöltöttem az ea.com-ról, bemásoltam abba a könyvtárba, ahol a játék is van, futtattam s kész. Kb 3-5 percig tartott. Nemtom, mert közben ezt-azt intéztem. EA HU szervert 1,03-ra tegnap nem találtam, 1,02 is csak egy ment, ha jól láttam. Gondolom állitják át a többit.
    Vagy én célzok egyre pontosabban, vagy kicsit erősebbek lettek a járművek géppuskái (az utóbbit valószinűbbnek tartom) de tegnap sok killem volt, hogy berohantam a homokfutóval, majd F2- fel a géppuskához, és irtsd az ellent! Átlagban 3-an hullottak, mire engem kiszedtek.