172102
  • B@dsector
    A hétvégén felnézek valamelyik magyar szerverre, kíváncsi vagyok nagyon rá.
  • Looserke
    Én Half-Life és CS 0.7-el kezdtem el és ott szoktam meg...
  • Boxer HUN
    Bakker egy kúrva magyar ranked van és arra sem lehet bejutni!!! Hát ezért jövök itt a pingel.
  • erdos
    Vazze ennyi pro között megtiszteltetés egyátalán ideírni valamit.
    valami
  • bigface
    Drakulálok!

Végre x év után találkozom valakivel, aki hasonló konfiggal játsziki mint én!
    Nagyon jól csinálod és aki mást mond az hazudik, ne is figyelj rá!

Egyébként tájékoztatásul közlöm, hogy ez az ős config még a szépemlékű QUAKE nevű játék idejéből származik.
  • Looserke
    Nem értem mi köze a játékbeli tudásnak az irányítási szokásokhoz? Jobb gombbal megyek előre , ballal tüzelek. De ez csak infantry módban. Egyszerűen ezt szoktam meg. Mellesleg k*rva jól játszom...
  • koschwarz
    nem vettem magamra, de azért...

de engem komolyan megzavartak ezek a hsz-ek, mert azt hittem eddig, jól lövök TV-vel, ehhez képest kiderült nem is úgy csinálom, ahogy igazából kellene :)

mellesleg néha én is rosszul vagyok, amikor a gunnerem nem használja a rakétát, miközben ráadásul még én jelölgetem a Q-val, hogyha valami ellenséges dolgot látok a földön vagy a levegőben, és nem reagál semmit, csak lő a gépágyúval, mint a meszes.
  • Gabor970
    tényleg! hogy kell???? Kell célozni, vagy a képernyőn levő összes lehetséges célpont közül véletlenszerűen választ magának a rakéta? hányat lehet lőni egy rakétával? és hányfelé a hányféle?
  • alma2
    hat te sem lehetsz egy nagy jatekos akkor :)
    honnan tanultad el ezt a rossz szokast ?

• Looserke
    Még a szervert sem frissítették, mit akarsz itt a ping limittel...
  • alma2
    mert nem mint az eszetlen kell loni ra a raketat, mivel a pilota, ha nem latja nem tudja mikor lovod ki ra a raketet, csak azt hallja, hogy lockoltak, ekkor o dob flare, te varsz es utan a lovod ki.
    csak azert merem leirni mert, ha nem ket iglabol soroznak, es meglatom honnan lonek, nincs az a raketa ami eltalaljon a harci helivel, akar flare hasznalata nelkul is, patch ide vagy oda.
    na jo kb 10 % -a :)
    bar a tungusnaknal sajna mas a helyzet ott altalaban az utso talan 4. raketa szokott betalalni erthetetlen okobol :(
    --
    ASE-vel kuzdottem tegnap, sajna nem birtam mukodesre birni.

• Looserke
    Jah még egy bug eszembe jutott. Mivelén úgy játszok, hogy az egér jobb gombjával megyek előre, most az új patch óta ha nyomom a jobb gombot, akkor már nem tudom előhívni sem a térképet, sem a rádió gombokat se a scoreboardot...semmit. Meg kell álljak egy helybe, hogy ezek működjenek. Átkonfigurálni meg nem akarom az irányítást, mert BF1942-től kezdva CS:S-ig, mindenhol így játszok.
  • alma2
    ahh, igy x honap utan meg azt kerdezgetitek, hogy kell loni egy raketaval, hogy lehet iranyitani.Latom nem kell kulhonba menni, hogy nagybetuvel "ugassak" a gunnernek, hogy hasznald mar azt a nyamvadt tv guided missilet te szerencsetlen, latom a hu kovetok nalunk is megtalalhatoak szep szammal, egyaltalan, ha tudjak mi az :)/alap beallitasoknal az eger jobb gombjaval lehet ravaltani, ja igen csak a harci heliknel erdemes probalkozni vele/
    Meg mielott valaki megkerdezni alap beallitasnal a bal egergombbal lehet tuzelni a kezunkbe akadt fegyverekkel felteve, ha nem megint valaki joystikkal akarja iranyitani a gyalogost :)
    A HL2 magyar leirasa annyit takar, hogy van benne egy papirfecni, valami hasonlo feliratokkal, bal eger gomb = tuz, W betu = elore menet stb... eddig nem gondoltam volna, hogy ilyen szukseges lehet, de latom nagyon is.
    ajanlanam az illetoknek a console iranyitokat szep piros sarga, x kor es minden fele szinben formaban megtalalhatoak rajta a gombocskak, mint a 3 eveseknek a keszseg fejleszto kockakon....
    akinek nem inge ne vegye magara.
    --
    wake island mapon eddig kb 4 kort jatszottam, es abbol kettot az amcsik nyertek, szoval nem olyan lehetetlen kuldetes ez :)
    De nagyon idegesito, azon a mapon megnoveltek a heli respawn idejet...
    bar szo mi szo kaphatnanak egy helivel tobbet az amcsik a hajojukra.

• Boxer HUN
    Hogy a jó isten szomorítsa meg, és a tífusz takarítson az összes külföldi high pngernél, akik miatt magyar ember vagy be sem jut a MAGYAR official szerverre, vagy ha mégis, akkor az iszonyatos LAGG-nak köszönhetően játékrór már szó sem lehet. Ezennel megkérem a T. szerverüzemeltetőt, hogy sűrgősen állítsa be a ping limitet, mert ha nem, akkor záros határídőn belül át lehet nevezni EA HUNGARYAN official-ról, EA EU official-ra. A magyar ember meg mehet a britekhez...
  • koschwarz
    ja, és ezt értettem a légelhárító rakétákra és a jetre is. a légelhárító lockolása lassú, míg a heli gyorsan újratölti a zavarókat, míg jettel meg eccerűen nem bírtam eltrafálni egy heli se, csak egy hízott malac bh-t
  • koschwarz
    nagy az arcod, bigface!!!
  • koschwarz
    MeOw: " - Helikopterek tovabbra is ugy kopkodik magukbol a zavarokat mint kis Meow anno a spenotos babaetelt, szinte lehetetlen befogni oket ha ertelmes a pilota. De oromteli, hogy tegnap KTC kb 8 raketat lott ram jetbol ugy hogy egyenes vonalban repultem elotte es mind atment rajtam vagy elment mellettem. Pontossag!"

na, akkor mégis van valami, én se bírtam a tegnapi játékon, csak egy kínai bh-t leszedni, az is lebegett a zászló fölött, mint egy lufi, úgy meg könnyű. csodálkoztam is, hogy ENNYIRE nem tudom már eltalálni a helikoptereket????
  • DDany
    hy.magyar szerverek még mostsem áltak át?!
  • bigface
    Birka! :)
  • koschwarz
    na, borg, azért szögeztem le, hogy csak videókat láttam a CS-ből, meg egy filmet a spektrumon (tényleg volt ilyen!) a CS-ről, de ezek alapján számomra egyértelműen jobb a BF2. de nem vitatom, hogy egyébként jó a CS, ha ennyire sokan tolják.
  • haxoror
    Ez így biztos nem oké mert tankkal még mindig nem elég egy lövés a cobrába :/
  • Borg
    Ez teljesen igaz. De lehet tenni az unalom ellen, méghozzá jókis custom mapokkal, skinekkel, közösséggel. Ha ezek nem lennének, már én is meguntam volna a CSS-t.
    Úgy, ahogy évekkel ezelőtt az 1.6-ra is ráuntam emiatt.

De pl a Tribes-t a mai napig szivesen előveszem, és 7 év után még mindig ezrek játsszák neten.

De, meg kell mondjam őszintén, anno a BF1942-re még hamarabb ráuntam. És így van ez a BF2-vel is. Így lesz. A DC-mod anno hozott felfrissülést, az fasza volt megint hónapokig. Remélem az új DC is legalább ennyire jó lesz majd.
  • Borg
    Én tegnap igaz csak egy fél órát próbálgattam egyik mapon, de az tűnt fel, hogy a heliket, meg a repülőket mostmár ki lehet lőni egy lövés eryx-szel.
    Ellenben a BH-t még mindig nem.
  • Pink Tiger
    a cs nem változik, mai napig ugyanolyan csak mindig egy másik motorra ültetve szebb grafikával, de a játékélmény pont ugyanaz, így hosszú távon ez kevésbé változatos, könnyebb megunni, vagy azt mondani rá hogy unalmas, elavult.. persze van akinek örökre istenkirály gamma marad

és talán azért mondják rá könnyen hogy elavult mert pl az eredeti battlefield és a legelső cs óta a cs nagyon keveset változott a másikhoz képest
  • Me0w
    Az 'Ami engem tovabbra is zavar a peccs utan' rovatunk mai eletkepei:

- Nem hiszem el, hogy meg mindig a kurva fegyvervalaszto gomb kell hogy a tuzelesi modot valtsa. AT-vel valtok Eryxre, majd vissza primarira, de mivel neha nem valt rendesen, megnyomom ketszer. Kovetkezo ellenfelnel elougrok, majd egy sorozat helyett egy lovest megeresztek ra, o kirohog es szetken a betonon.

- Full lagmentes szerver. Humvee jon felem, latom +2-es, jo kis frag lesz. Eryx elovesz, mint a filmekben kitartoan fekszem mikozben a kocsi robog felem. Megcelzom a motorhaztetot - nem eloszor lovok ilyennel - majd az atrepul a humveen es hatul csattan a betonfalon. Humvee rajtam at, eger az asztalrol le. Anyad.

- A tankok kevesebbet serulnek - allitja a peccs. Rongyolok omanon (haxnak omaron) a sineknel, mondom nem hagyom ki a lehetoseget egy kis grindelesre. Persze hogy ugyanugy eltunt 3 csik a tank hpjabol.

- Helikopterek tovabbra is ugy kopkodik magukbol a zavarokat mint kis Meow anno a spenotos babaetelt, szinte lehetetlen befogni oket ha ertelmes a pilota. De oromteli, hogy tegnap KTC kb 8 raketat lott ram jetbol ugy hogy egyenes vonalban repultem elotte es mind atment rajtam vagy elment mellettem. Pontossag!

- Jo hogy megcsinaltak a tankokat, de ha a torony geppuskaallasat bizonyos szogben eltalaljak masik tankbol, az m1a2 darabokra robban egy lovesbol. Mi van ilyenkor, a begorbult geppuska leszakitja a tornyot vagy mi?

- Szerverkereso! Ha populated szervert keresek, nem ad ki semmit. Ha nem fullt keresek szinten. Ha mindkettot, akkor sem! Remek! Updatenel a gepedrol pingeli meg a szervereket, ergo mindegyiknek 300-as pinget fog irni, mivel kozben ezerrel pinget masik szervereket. Ez remek szinten, utana kattingathatom vegig egyesevel a szervereket, hogy meglassam melyiknek milyen a pingje.

- Rangok. Belepek a szerverre, megkapom a 3 rangot felfele, kivarom a map veget, stb., varok 1 orat, bfhq semmi. Szuper, majd reggel.
    Reggel: Bfhq, semmi. Belepek gyorsan 1 szerverre, megint kapom a 3 rangot. Wow :P

Fel ora jatek utan ennyi, kesobb ujra jelentkezunk!
  • Borg
    Az a játék nem erről szól.
    Bár a kasztok hiánya alatt max a kategorizálás hiánya érthető, hiszen CS-ben még több fegyver van szinte, mint BF2-ben, annak ellenére hogy kasztok meg nincsenek...
    A járművek feleslegesek egy ilyen játékmódhoz.
    A stratégia és takika meg... ha úgy gondolod hogy nincs, akkor valszeg nem játszol valami jól :P Persze ettől még mákolni lehet, ahogy bármely más játékban is :)
  • Nagydög
    Ebben Borgnak adok igazat. A CS nem jobb, vagy rosszabb. Mas. Mondjuk en elobb az UT TacOps modjaval jatszottam, ami utan a CS idegesitoen mas volt, igy en nem szerettem bele.
  • Kandurex
    Játékmenet, különböző kasztok hiánya, jármű és pálya változatosságok, stratégia és taktika elemek majdnem, hogy teljes nélkülözése.

Egyébként mind a mai napig szeretek CS -zni.
  • Borg
    Miért lenne elavult? mi a modern?
    A BF2 féle conquest sem új, valójában hót egyszerű C&H, ami már az 1998-as Tribes-ben is ugyanígy megvolt.

Ha meg a CS-be CTF-et tennének, az nem CS lenne többé...
    Ugyanúgy, ahogy a BF2-ben is nevetséges lenne mondjuk a CTF.

Ti itt izlésekről próbáltok meg vitát indítani, amiből úgysem sül ki semmi jó. Van akinek egyik jön be, van akinek a másik. Ettől nem elavult, vagy szar egyik sem. Ebből max parttalan flame kezdődik.
  • deejayoly
    megrendeltem a gammát, de ahogy olvastam faq-ban azért kellesz egy pár hét(hónap) mire "mindenre" rájövök! szal ha találkoztok majd velem "CORTEZ" akkor ne hordjatok le! :D
  • Kandurex
    Azért nem. Én is játszottam vele jó néhány évet. Más. Közeleibb. A BF2 -ben a háborút vívod, a CS -ben az egyén harcát. Bár tény, hogy játékmenet szempontjából a CS nagyon elavult már.
  • haxoror
    Én játszottam vele, egy rakás hulladék az egész ahogy van
  • Rafia
    Ööööö...erről már tanakodtunk itt pár ezer hozzászólással ezelőtt. IRL a lézer ugye egy lézerrel megvilágított pontra fordul, folyamatosan világítani kell. A TV egy képet jegyez meg, fire and forget, magától megy a befogott célra. Szerintem inkább a heli a lézer és a repcsi a TV, de megyőzhető vagyok az ellenkezőjéről :)

A repcsié tényleg erősebb, csak azzal a sűrűjében kell forgolódni, ráadásul néha lassan repülni. A helivel meg nagyon jól lehet sunnyogni.
  • FlatlineHun
    Szerintem ami igazán egyértelmű, hogy két más típusú játék.
    Én pld az Unreal2004-gyel sokkal többet játszottam, mint bf2-vel, mégsem tudnám azt mondani, hogy az egyik jobb, mint a másik, mivel nem ugyanaz a kategória, tök más a játékélmény.
  • Borg
    Téves következtetést vonsz le félinformációkból.
    Hiába, a tudatlanság is fegyver :)
  • koschwarz
    szerintem a CS-t már csak a hírneve élteti, és én ugyan sose jáccottam vele, de amilyen játék közben felvett videókat láttam, egyértelmű, hogy a BF2 jobb. :)
  • Borg
    Ez mind igaz, kivéve hogy a törtre probléma nélkül felmegy a patch, és játszani is lehet vele simán :) Még crakckelgetni sem kell, sőt, patch failed sem volt, fekete képernyő sem volt :)
  • FlatlineHun
    Ahogy a dolgok jelenleg állnak, én nem fogom megvenni....
  • koschwarz
    én nem veszek spec.ford., amíg ennyi bug van a játékban.

szerintem a kétüléses vadászgép a legerősebb, annak a lézerirányítású rakétája nagyon hatásos. a helinek egyébként tv-irányítású van, Rafia. a lézer beméri és ha lockolta, akor szinte tuti, hogy talál, csak időben kell kilőni.
  • schrank
    ha egy kicsit vissszaolvasol akkor rájöhecc hogy nem sokan fognak sorbaállni a teszkóban a specof megjelenésekor az igazi bf-esek várják a páncélos mod-okat az ugri-bugri gyökerek remélem lelépnek ahogy kijön a Q4 a többi meg szopik a krekkekkel meg peccsekkel meg bugokkal de szerintem neked megéri majd megvenni mert a CS-nél mamár minden jobb még a BFV is