172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Óvatosan a fogalmazással alberto..
1.) A kamikaze megissza a szakét, felköti a homlokára a bátorság szalagot, repülőbe száll, majd teljes gázzal belerongyol a legközelebbi ellenségbe.
2.) Nem védeni akarom Danee-t, de testközelből küzdöttünk már jóval korábban is, (még akkor nem voltál fenn) de az esetleges "balesetek" kicsit sem éreztették a kamikaze hatást. Ezt viszont megerősítheti Senoi kollégám is, mivel vele heliztünk. Szóval egy kamikaze nem dob hátast a társával együtt a hegyoldalnak harc közben.
Ugye Danee(????)
-
rákerestem a topikban, de ezexerint én lennék az egyetlen akinél a 1.03 hiányolja a d3dx9_25.dll-t?
faq sem irt semmiről :( (dx9_c -m van dxdiag szerint 4.09.000000000.0904) -
nem, de azt hittem kijavitották az ilyen hibákat.
legalábbis azt mondták kijavitották. -
az a kamikaze, hogy belemész egy ellenséges helibe plz és te is meghalsz meg ők is szvsz -
pesze, mert mondák a sqadtársaim hogy ezt a lámát szavazzuk már ki.
aztán többen is szavaztunk.
a heliekt csak úgy tuttad írtani hogy jól belementél. volt amikor tbw-be, volt amikor boxerba. szal ők is bizonyíthatják :) -
Csak most vetted észre? :) -
LOL kamikazee :)
:)
az kamikaze, ha lelövök valakit, és belemegyek a heli roncsába? pályánként 2-3 mindig sikerül :D -
szerintem a ugynaolyan a repcsi mint régen... jót irtottam vele ma este is :)
Freddy nyomta is a kick vote-t.....
Na de sebja, a heliket is ugyanolyan könnyű leszedni... meg a tankokat is..... meg a repcsiket is ..... :D:D:D:D:D -
szia :) jó volt a bombázgatás, meg a kamikaze ?:DDDD -
EA HU OFFIAIAL RANKED 1 -
ezt ma én is tapaszaltam wake islandon :) -
Az imént volt egy meccsünk, ezt a frankó kis bugot vettem észre:
A következő az ábra:
A MEC bázis kb 50-60 méterrel odébb van, tehát foglalási területen kívül voltam, mégis azt jelezte, hogy foglalok egy amerikai bázist. 16 fős volt a map, tehát azt a bázist nem lehet befoglalni. -
Asztalra kidobás legfőbb oka szerintem a túl kevés swapfile, legyen a rammal együtt legalább 2Gb, de inkább több. De okozhatja hibás hardver, illetve a videókártya drivere is. -
Borg #42789 Meg van adva. -
meg tood adni a linket? a pontos linket! -
Borg #42787 Van ahhoz is link, a mapoknál. -
ugyan azok a szabályok mint az 1.02-es patchnél? -
menj a teljes FAQ-ra fent...ott le van írva szóról szóra hogy hogyan kell peccselni -
istenem miért nem jó törtnál az 1.03-mas patch? azt írja ki hogy patching felied valaki írjon privibe mert nem aktívam fogom nézni az sg-ét! -
#42690 -
ezt akartam megspórolni magamnak... -
Sziasztok!Tudna vki segíteni 2 dologban?
1.mit lehetne csinálni azzért, hogy ne dobáljon ki állandóan a játék az asztalra,
2.hiába talál az ASE szervert, nem enged rá fellépni.
Tudom, hogy ezek a dolgok itt elég bagatelnek számítanak, de kérlek segitsetek, ha tudtok.Eddig csak a demoval tudtam játszani, de ma megvettem az eredeti játékot, de a fentiek miatt nem igazán tudom élvezni.
-
-
oké, az xxl-re tudsz adni egy linket? :) -
mindet + elalamejn xxl -
btw az sg szerverre mit kell leszedni ezek közül?
SG BF2 Mappack V1 149MB
SG BF2 Mappack Update 1 66MB
Lost Village map 57.7MB
Nan Hai Beta 4 map 24.2MB
El Alamein map 37.9MB -
tegnap is bf2-ztem csak éppen a fórumokat nem bújtam :) -
fenrir te az elmúlt napokban hol a ...csába voltál ezmár lerágott csont
-
lol játszottam 10 percet és 3 rangot léptem, wtf? -
-
:) -
Polemius #42770 Szerintem itt jelentkezhetsz. Biztosan örülni fognak, hogy jelentős összeggel kívánod támogatni őket. Bizonyára lehetővé teszik számodra, hogy a fenntartott helyek egyikét igénybe vedd utána. -
felraktam az új peccset de bármilyen szerver csatlakozását ez öli meg: Cd-Key is not valid.
mondanom sem kell hogy eredeti játékom van és eddig a peccsig sohasem volt gondom...ellenőriztem regeditben is, de ott is az eredeti kulcs van meg
ilyenkor mi van? tudna valaki segíteni? -
vajon miért nem talál a the all seeing eye-m külföldi servert? -
TS Zolly #42766 Ranked szerverhez kell egy szerver is nem? A szervert nem az ea adta, csak a rankedhez szükséges filekat. + ha elolvastad volna az 1.3-as path dolgait, akkor tudhatnád, hogy lehetőséget adtak már arra, hogy helyet foglaljanak a szerveren. Szerver tulajdonos miért ne élne ezzel a lehetőséggel, csak azért, hogy legyen hely számára és a szerverértr fizetőknek hely ha fel akarnak menni. Kettő foglalt hely az nem is oly sok, általába hatot foglalnak. Ha a játékon bellül megnézed a szervereket, ott láthatod, a szerveren tartozkodok lécáma/szerver nagysága után lévő zárojelbe tett számot. Na az a szám jelzi, mennyi hely van lefoglalva. Tök mindegy, ranked vagy nem.
Utoljára és a téma részemről lezárva: Akik fizetnek érte, azoknak van elsöbbségük. -
akkor egyböl ugy kelett volna kezdeni hogy(1 sms 160+áfa 3 napig játszthatsz???)vagy hogy van ez??ha annyi lové lenne akkor nemérné meg üzemeltetni nem??na ez is egy fasza változtatás a patchben!vagy ez is ugy müködik mint nálunk a polgármesteri hivatal SOGOR KOMA JOBARÁT:) -
FerencFarkase #42764 De a ranked szerver nem arra van, hogy ott foglaljam a klános havernak a helyet. De van ezer csés klán is akiknek van saját szerverük.vagy az ea hu az klán szerver akkor szeretnék jelentkezni a ea hu klánba jó
-
TS Zolly #42763 Mit gondolsz most hogyan van???? Ranked szerver ingyé van? Valakinek azt ki kell fizetni nem?