172102
  • Boxer HUN
    Óvatosan a fogalmazással alberto..
    1.) A kamikaze megissza a szakét, felköti a homlokára a bátorság szalagot, repülőbe száll, majd teljes gázzal belerongyol a legközelebbi ellenségbe.
    2.) Nem védeni akarom Danee-t, de testközelből küzdöttünk már jóval korábban is, (még akkor nem voltál fenn) de az esetleges "balesetek" kicsit sem éreztették a kamikaze hatást. Ezt viszont megerősítheti Senoi kollégám is, mivel vele heliztünk. Szóval egy kamikaze nem dob hátast a társával együtt a hegyoldalnak harc közben.

Ugye Danee(????)
  • arty
    rákerestem a topikban, de ezexerint én lennék az egyetlen akinél a 1.03 hiányolja a d3dx9_25.dll-t?

faq sem irt semmiről :( (dx9_c -m van dxdiag szerint 4.09.000000000.0904)
  • Zs0lt1
    nem, de azt hittem kijavitották az ilyen hibákat.
    legalábbis azt mondták kijavitották.
  • alberto 15
    az a kamikaze, hogy belemész egy ellenséges helibe plz és te is meghalsz meg ők is szvsz
  • alberto 15
    pesze, mert mondák a sqadtársaim hogy ezt a lámát szavazzuk már ki.
    aztán többen is szavaztunk.
    a heliekt csak úgy tuttad írtani hogy jól belementél. volt amikor tbw-be, volt amikor boxerba. szal ők is bizonyíthatják :)
  • TDC Geronimo
    Csak most vetted észre? :)
  • Danee
    LOL kamikazee :)
    :)
    az kamikaze, ha lelövök valakit, és belemegyek a heli roncsába? pályánként 2-3 mindig sikerül :D
  • Danee
    szerintem a ugynaolyan a repcsi mint régen... jót irtottam vele ma este is :)
    Freddy nyomta is a kick vote-t.....
    Na de sebja, a heliket is ugyanolyan könnyű leszedni... meg a tankokat is..... meg a repcsiket is ..... :D:D:D:D:D
  • alberto 15
    szia :) jó volt a bombázgatás, meg a kamikaze ?:DDDD
  • Danee
    EA HU OFFIAIAL RANKED 1
  • alberto 15
    ezt ma én is tapaszaltam wake islandon :)
  • Zs0lt1
    Az imént volt egy meccsünk, ezt a frankó kis bugot vettem észre:

A következő az ábra:
    A MEC bázis kb 50-60 méterrel odébb van, tehát foglalási területen kívül voltam, mégis azt jelezte, hogy foglalok egy amerikai bázist. 16 fős volt a map, tehát azt a bázist nem lehet befoglalni.
  • Cobra.
    Asztalra kidobás legfőbb oka szerintem a túl kevés swapfile, legyen a rammal együtt legalább 2Gb, de inkább több. De okozhatja hibás hardver, illetve a videókártya drivere is.
  • Borg
    Meg van adva.
  • odex
    meg tood adni a linket? a pontos linket!
  • Borg
    Van ahhoz is link, a mapoknál.
  • odex
    ugyan azok a szabályok mint az 1.02-es patchnél?
  • Fenrir
    menj a teljes FAQ-ra fent...ott le van írva szóról szóra hogy hogyan kell peccselni
  • odex
    istenem miért nem jó törtnál az 1.03-mas patch? azt írja ki hogy patching felied valaki írjon privibe mert nem aktívam fogom nézni az sg-ét!
  • schrank
  • Fenrir
    ezt akartam megspórolni magamnak...
  • sza23
    Sziasztok!Tudna vki segíteni 2 dologban?
    1.mit lehetne csinálni azzért, hogy ne dobáljon ki állandóan a játék az asztalra,
    2.hiába talál az ASE szervert, nem enged rá fellépni.
    Tudom, hogy ezek a dolgok itt elég bagatelnek számítanak, de kérlek segitsetek, ha tudtok.Eddig csak a demoval tudtam játszani, de ma megvettem az eredeti játékot, de a fentiek miatt nem igazán tudom élvezni.
  • schrank
  • Fenrir
    oké, az xxl-re tudsz adni egy linket? :)
  • schrank
    mindet + elalamejn xxl
  • Fenrir
    btw az sg szerverre mit kell leszedni ezek közül?

SG BF2 Mappack V1 149MB
    SG BF2 Mappack Update 1 66MB
    Lost Village map 57.7MB
    Nan Hai Beta 4 map 24.2MB
    El Alamein map 37.9MB
  • Fenrir
    tegnap is bf2-ztem csak éppen a fórumokat nem bújtam :)
  • schrank
    fenrir te az elmúlt napokban hol a ...csába voltál ezmár lerágott csont
  • Fenrir
    lol játszottam 10 percet és 3 rangot léptem, wtf?
  • schrank
  • joebacsi
  • joebacsi
  • Polemius
    Szerintem itt jelentkezhetsz. Biztosan örülni fognak, hogy jelentős összeggel kívánod támogatni őket. Bizonyára lehetővé teszik számodra, hogy a fenntartott helyek egyikét igénybe vedd utána.
  • joebacsi
  • Fenrir
    felraktam az új peccset de bármilyen szerver csatlakozását ez öli meg: Cd-Key is not valid.

mondanom sem kell hogy eredeti játékom van és eddig a peccsig sohasem volt gondom...ellenőriztem regeditben is, de ott is az eredeti kulcs van meg

ilyenkor mi van? tudna valaki segíteni?
  • matyi08
    vajon miért nem talál a the all seeing eye-m külföldi servert?
  • TS Zolly
    Ranked szerverhez kell egy szerver is nem? A szervert nem az ea adta, csak a rankedhez szükséges filekat. + ha elolvastad volna az 1.3-as path dolgait, akkor tudhatnád, hogy lehetőséget adtak már arra, hogy helyet foglaljanak a szerveren. Szerver tulajdonos miért ne élne ezzel a lehetőséggel, csak azért, hogy legyen hely számára és a szerverértr fizetőknek hely ha fel akarnak menni. Kettő foglalt hely az nem is oly sok, általába hatot foglalnak. Ha a játékon bellül megnézed a szervereket, ott láthatod, a szerveren tartozkodok lécáma/szerver nagysága után lévő zárojelbe tett számot. Na az a szám jelzi, mennyi hely van lefoglalva. Tök mindegy, ranked vagy nem.

Utoljára és a téma részemről lezárva: Akik fizetnek érte, azoknak van elsöbbségük.
  • FCH kari
    akkor egyböl ugy kelett volna kezdeni hogy(1 sms 160+áfa 3 napig játszthatsz???)vagy hogy van ez??ha annyi lové lenne akkor nemérné meg üzemeltetni nem??na ez is egy fasza változtatás a patchben!vagy ez is ugy müködik mint nálunk a polgármesteri hivatal SOGOR KOMA JOBARÁT:)
  • FerencFarkase
    De a ranked szerver nem arra van, hogy ott foglaljam a klános havernak a helyet. De van ezer csés klán is akiknek van saját szerverük.vagy az ea hu az klán szerver akkor szeretnék jelentkezni a ea hu klánba jó
  • TS Zolly
    Mit gondolsz most hogyan van???? Ranked szerver ingyé van? Valakinek azt ki kell fizetni nem?