172102
  • Metalmilitiakid
    fizikából érettségizem és én is szögsebességre gondoltam
  • Fujiryu
    waron a jobb felső sarokban van egy óra ami számol vissza ált 20 percről.Azon könnyebb nézni, mint egy fali órán :)
  • McKenny
    inkább linkelek egy statot hogy vége legyen a fizikaórának.
  • n003
    pszt énsem értek hozzá de úgyteszek minnha..:D
  • McKenny
    leszedtem a fürdőből a nagy fali órát....
  • n003
    eléglegyen

:DD
  • eugabesz
    Eztettet nem tom,de ha azt kérded menni és milyen növényvédőszer kell ,hogy a vetésfehérítő bogár eltűnjön egy búzatáblából,aztat meg tudom neked mondani...ahhoz ugyanis értek.
    De ezekhez nem és csak a pörgés kedvéért írogattam
  • Fujiryu
    Áruld már el, hogy melyik dimenzióban jelenti a nem valaminek a felvetését? Mert ahol én élek, ott valamire, a nem amit te mondtál azt jelenti, hogy nincs igazad...

A következő hozzászólásod is egy vicc...Értelme kb a nulla, pluz még nem is hozzád beszzéltem...

Nem tudom minek játszod itt a sértődöttet amikor én csak elmondtam miért nincs igazad, amikor bőszen bólogattál egy hülyeségre...
  • n003
    és még kell a felület(altáji méret) és a sújjod b34 és akkor má hamar kiisszámolhatya a cica vagy szerdzsi :DD
  • eugabesz
    0.3....kiszámoltam
  • eugabesz
    Itt már sok szó esett a Lámákról,de vajon tudja -e valaki,milyen szeme van a Lámá-nak??
  • n003
    eugebasz mennyi a nacid surlódási együtthatója? ?:D
  • eugabesz
    Húha...ide csak ovisok járnak??...mert rajtuk kívül asszem mindenki tuggya
  • eugabesz
    na ne...én nem beleszóltam,hanem felvetettem...nem mind1
  • Fujiryu
    Ha egy maximumon forgó rotorra akarsz ráülni akkor, nem lerepülsz, hanem bedarálódsz.Vagy legalábbis pár darabban fogod végeznni :)
    Én úgy gondoltam, hogy ül a rotoron és elindítják.Akkor elég valószínű, hogy rajtamarad egy darabig és utána repül le róla.Egyedül attól függ, hogy mekkora erő rögzíti a rotorhoz és a rotor gyorsulása mikor éri el azt az értéket ahol a test tehetetlensége miatti erő nagyobb lesz, mint az ami rögzíti.Akkor szépen fogja magát és lerepül a picsába.BF2-ben meg elkezd alattad forogni a rotor és mint egy csiga elindulsz hátrafelé, majd leesel róla.Már többször indítottak be alattam BHt aminek a rotorján napoztam :)
  • HTS s3rg1nh00
    utánanéztem,egy Mi-24 főrotor maximális fordulatszáma 225 percenként,azaz 3,75/s...kérdés,mennyi forgás kellhet,hogy egy ember lerepüljön?ha egy fél forgással számolok(ami már lehet sok is),akkor 1/7,5 másodpercet tölt a rotoron,de nekem soknak tűnik az a fél fordulat
  • Fujiryu
    rossz emberek azok.c4eznek, spawnkempelnek...fúúúj :)
  • Fujiryu
    Akkor ez pusztán a véletlen műve, hogy beleszólsz egy olyan témába amiről lövésed sincs...
  • Fujiryu
  • eugabesz
    És neked ki mondta,hogy én okos vagyok??Nem is szoktam játszani az agyam mint 1 sek...
  • setuh
    okostoni mostmar valaszolsz??de most is huesegeket irsz mert kurvara erdeti a jatekom en csak par szervert kertem itt mert kereso nem dobott ki nah jo de mostmar tenyleg huzok meg megfertoztok...
  • Fujiryu
    lol.Akkor itt lenne az ideje készülnie rá :)
  • HTS s3rg1nh00
    arról meg inkább ne is beszéljünk amit frx-es kollégáktól kaptunk Clean Sweep-en amerikai oldalon...T90-el állandóan földön tartani az F15-öt csúnya dolog
  • Fujiryu
    Jahogy te nem a tört szervereket kereső vagy? Akkor sry.

A legegyszerűbb módszer, ha városi mapok neveit beírod a map részhez a keresőbe :)
  • eugabesz
    Tökéletes...legalább nem rontod itt a levegőt...szerinted mi a f@szt kellett volna írni rá??A pályák alapvető ismerete nélkül??mit kezdtél volna a válasszal
  • Fujiryu
    Ettől még mindig hülyeséget beszéltél.Ha meg ráülsz akkor fokozatosan lecsúszol róla :)
  • HTS s3rg1nh00
    egyébként pontosan annyi van,amennyit a game-monitor mutat:
    http://www.game-monitor.com/search.php?search=no%20air&vars=&game=bf2
    esetleg,ha úgy keresed,mint városi mapok,akkor:http://www.game-monitor.com/search.php?search=city%20map&vars=&game=bf2
    (semmilyen más szűrő nem volt beállítva,csak a név és a játék,még a ranked sem.)
  • Fujiryu
    2 ezer forint eredetibe.VEDD MEG BAZDMEG.13kért vettük meg, sőt inkább 30k az amit adnak neked kétezerért, mert adnnak mellé 3 fizetős kiegészítőt is amit itt elég sokan megvettek jópénzért:)

De tényleg el lehet húzni, mert ez nem warez topik.eredeti szerverből van 2-3000, míg törtből 3-4... :)
  • Fujiryu
    A spawnok a pályáktól függenek, nem a szervertől.A helik általában 30 másodpercenként szoktak spawnolni.Mi úgy csináltuk a warokon, hogy én is és a kommander is nézte, mikor spawnol az ellenfél helije és szólt nekem 10-15 mpvel elötte, hogy kempeljem le.Így elkerülte azt, hogy ha éppen máshol lövöldöztem akkor elfelejtsem kilőni.Meg én is tudtam neki szólni, hogy tegye rá az Artyt, mert nem tudom kilőni, mert javítok/máshol van rám szükség.Ez leginkább Oilfildsen fontos, mert Dragonon a tank és APC páros lenn tud tartani egy helit, nagyon könnyen.Itt is igazándiból azon van a hangsúly, hogy meglegyen a kommunikáció az emberek között és ne legyyen kapkodás :)
  • setuh
    igazad van:)hisz konyebb egy ilyen valaszt beirni minthogy segitsel...nah mind1 hagyla titeket it a faxsagon kivul nincs semmi ertelmes.
    csacs
  • eugabesz
    Nem igazán jártam be órákra...fölösleges időtöltésnek tartottam,meg nem is fizettek érte,hát akkor meg minek. A fő kérdés nem is ez,hanem...na mind1.Kipróbálom,ráülök 1szer...többször úgysem tudnék.
  • HTS s3rg1nh00
    akkor most tökéletesen büszke vagyok magamra,mert:
    a milka még érettségizik is fizikából
  • Fujiryu
    Pont, hogy tökéletesen igazad van :)
  • Fujiryu
    Elég régen volt az utolsó fizikaórád...
    sebesség = szögsebesség x sugár, a szögsebesség az állandó

ebből következik, hogy a rotor különböző pontjainak a forgástengelyétől számítva a sugárral egyenes arányban növekszik a sebessége(az érintő irányú, mert a sebesség nagyságát úgy adják meg.Tangenciális gyorsulás, ha a szögsebesség állandó egyenlő a nullával, tehát a sebesség számértéke állandó, de a rotor különböző pontjain különböző mértékű).

A sebesség irányát, meg a tengely felé mutató gyorsulásvektor változtatja(centripetális gyorsulás) és ezért körmozgás...Örülök, hogy segíthettem az általános iskolai fizikában :)
  • HTS s3rg1nh00
    ezt meg del,mer fasság
  • HTS s3rg1nh00
    legalább látszik,hogy nem minden fizikaórán aludtam
  • HTS s3rg1nh00
    vegyük azt alapul,hogy számolod a sebességet...az út és idő hányadosa-na most vagy én vagyok hülye,vagy minél külsőbb pontot veszel a rotoron,annál nagyobb utat tesz meg ugyanannyi idő alatt,tehát a sebessége nagyobb...
  • Fujiryu
    A sebesség egy vektor, ami két dologgal jellemezhető, az iránnyal és a nagysággal.Ha a rotor egyenletesen forog akkor ott a sebesség állandó a különböző pontokban, de az irány az folyamatosan változik :)
  • eugabesz
    Nem.
  • HTS s3rg1nh00
    embedelni sehogy,csak sima link,asszem