172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kovsebi #43125 Nekem ez van a Filter.txt-ben
Battlezone II
ServerType: OLD
ExeName: BZone.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} /nointro +connect {address}[ +name "{NAME}"]
HostTemplate: {EXEPATH} /nointro +host 0[ +name "{NAME}"]
Port: 17770
Mutex: SV
1 if servertype != "OLD" remove
2 if gamename != "bz2" remove
-
egyébként én nem is töődök azzal az ablakkal, egyszerűen kattintok a multiplay-gombra és minden megy a maga útján... nem kell se kinyitni, se bezárni. nálam. -
Nagydög #43123 "ha emlekeim nem csalnak, csak a pilota tudja kiabalni, hogy 'get out'.Lehet, hogy rossz embert lottel le ? :)"
Nem csak o. Tanknal legalabbis biztosan nem, mert beultem toronylovesznek egy kollega melle. Nemi tanacstalan kovalygas utan megprobalt felmaszni nehany fara, es leugratott a gat melleti meredelyrol. Utana megprobaltam kicsalogatni a tankbol, hogy inkabb en vezetnek. Kiabaltam neki a lovesz allasbol, es a tank mellol is, aztan elporzott a lenyugvo nap iranyaba. Szerintem meg maig is szaguld, ha veget nem ert a palya.
Amugy ellenoriztem, ki uvoltoz. A gep elott aldigalo figura volt. Lehalkitottam. -
Kovsebi #43122 Most csinálom meg -
Kovsebi #43121 Ok. Én nem vitázom. Nem is kérdezek. Amit tudtam leszürtem. Kösz egyébként... -
Térjünk vissza a lényegre!
Most már jó lett? -
tényleg, jól érzékeltem, hogy a peccs óta kicsit problémás a spawnképernyőn kijelölni valami pontot? illetve nem a pontra kattintás a gáz, hanem az, hogy soxor nem akarja elfogadni és visszahozza a képernyőt, amin persze már nincs bejelölve az a pont, amit kb. 3 mp-cel előtte már kijelöltem egyszer. értékes mp-ek vesznek el, pont akkor, amikor egy éppen foglalás alatt lévő zászlóra akarok még visszamenni...
egyébként a bh-n már tényleg nem tudom, mit változtattak, mert tegnap végig arab voltam és minden 3. pálya a mustár volt, tehát lehetett tesztelni (legalább 10 db dupla-kört voltam a mustár-pályán, és az idő 80 % azon a bizonyos ponton töltöttem, amit előszeretettel támadnak az amcsik - a tüzérség alati zászló). most tényleg, többen lőttük rakétával sniperek a pilótát meg a géppuskásokat, volt aki a földről a páncélozott barkaszokból lőtte a bh-t, és komolyan mondom, 2x láttam lezuhanni a bh-t. ráadásul a gépágyúja ugyanolyan durva, mint volt. ha lenne a közelben egy AA-állvány...mert a dombon lévő (ahol az arab heli van) gyakorlatilag használhatatlan. -
Píssz emberek... -
Kovsebi #43117 B+-el kezdődött, here neved irtál.... Át van irva. Ne játszd az agyad -
Nem hülyézlek le, mert az én vagyok :))) -
Mirol beszelsz? -
Kovsebi #43114 Szerkesztetted a beirásod. -
Miert nem normalis? Mi olyat irtam ami ertelmetlen? -
Kovsebi #43112 Nem tudtam, hogy az a ASE... Lehet lehülyézni... -
Kovsebi #43111 Legyszives olvass mar vissza, vagyha ahoz is faradt vagy, akkor frissitsd az ASEt, nyisd meg a filters.txt-t, ird bele a neved meg a passwordod a megfelelo jointemplatehoz. Miert kell 16x kerdezni valamit ami reg le volt irva.
Neked ez értelmes?????? Ez a válasz? -
A FAQ-ban szépen le van irva mit kell csinálni az ASE-val.
Hátha ugy neked is jó lesz. -
Mivan? Ertelmesen irok neked, erre irsz egy privit hogy 'fasz'? -
ha emlekeim nem csalnak, csak a pilota tudja kiabalni, hogy 'get out'.Lehet, hogy rossz embert lottel le ? :) -
Kovsebi #43107 mi az oka, hogy hülyének néztél? Mert kérdeztem valamit? Lehetett volna normálisan is válaszolni. -
Nagydög #43106 "Szerinted megkérdeztem volna, ha beindulna??? Nem kell rögtön hülyének nézni az embert... Egy kérdésre még jo hogynem elküldesz a k. anyámba."
Pedig nagyon alaposan megkuzdottel a hulyenek nezesert. Es ha meg parszor megkerdezed, eselyes, hogy el is kuldelek valami melegebb eghajlatu kornyekre. -
Kovsebi #43105 Jellemzö... Paraszt. Normálisan nem tud irni. -
Kovsebi #43104 A nyugtato beszedését ajánlom annak, aki rögtön hülyének nézett. Itt nem lehet kérdezni semmit? -
Legyszives olvass mar vissza, vagyha ahoz is faradt vagy, akkor frissitsd az ASEt, nyisd meg a filters.txt-t, ird bele a neved meg a passwordod a megfelelo jointemplatehoz. Miert kell 16x kerdezni valamit ami reg le volt irva. -
haxoror #43102 És egy agyonpáncélozott akárhánytonnás géperődön mi értelme van egy olyan fegyverállást kiépíteni ahol a lövésznek szinte semmi védelme sincs?
Ki az az őrült aki ki meri ott dugni a fejét miközben a többiek szinte teljes biztonságban vannak? Gyalogság ellen én a löveg melletti géppityut használnám, a toronyba csak azt küldeném akit nagyon utálok és meg akarok szabadulni tőle
-
Kovsebi #43101 IZÉ!!! Mégis mire van a Battlefield2 topik? Bizééé -
FlatlineHun #43100 Megoldás: ase-ből szerver és port felírása. Játék indítása manuálisan. Multiplayer. Stop update gomb. Connect to IP gomb. IP, port beírása. Connect. Játék. Idegeskedés. Anyázás. Nyugtató beszedése. Nyugodtan anyázás.
Have fun! -
Kovsebi #43099 Akkor biztos rossz részére kattintottam a close gombnak, mert nekem nem megy. Jobb, vagy a bal sarkára kattintsak? Vagy esetleg a közepére? 
-
FlatlineHun #43098 Mégis mit gondolsz, mire való a support topic!! ;) ... izé :) -
Kovsebi #43097 Megáll az egész. Felül a szokásos gombok (single player, Multiplayer, Options stb...). Alul jobb oldalt játék inditása gomb van. Ha arra rákkatintok, akkor csak tölt. tiz perc után reseteltem, mert ki se akart lépni. -
pedig nekem indul :) meg masnak is :) -
Kovsebi #43095 Szerinted megkérdeztem volna, ha beindulna??? Nem kell rögtön hülyének nézni az embert... Egy kérdésre még jo hogynem elküldesz a k. anyámba. -
Kovsebi #43094 Nem indul!!!! -
FlatlineHun #43093 Szerinted a való életben mi haszna lenne "légvédelmi géppuskának" helikopterek, meg repülők ellen, amik kilométerekről kiszednek? Mert ugye gondolom azt sejted, hogy a heli-tank csata a való életben nem így néz ki? -
Nagydög #43092 "Nektek nincs ez az ablak, ha All seeing eye-vel inditjátok a játékot? Bejön egy ilyen reklám szar, ha openre kattintok,akkor bezárja a játékot, és nyitja a weboldalt... Biztos irtatok rá megoldást, csak én nem találom."
Akkor kattints arra az istenverte close-ra, az bezarja a reklam ablakot, es elindul a jatek. Ket rohadt gomb van osszesen azon a nyomorult ablakon, es meg mindig nem sikerult kiprobalnod a masikat! -
haxoror #43091 PoE-ben a T90-nek zárt toronygéppuskája volt, BF2-ben hiábba lehet lebújni ctrl-lal APC gránát arty mind kiszedi a géppuskást :(
Ez az egész nyílt géppuskaállás baromság, való életben lehet hogy okés de a gémben a lövészt csak az nem szedi ki aki nem akarja :/ -
haxoror #43090 Na rákérdeztem jól a haditechnika topicban majd kiderül :) -
én az egyesn toltam egy darabig de teljesen felb@szott a rengeteg lagg,commanderként kijelöltem az uav helyét erre a (térképen )2cm mellé rakta tüzérséget szintén,ha megöltek aligtudtam a spawn pontot megjelölni stb át mentem a 2-re nagy meglepetés nem ért mert az is ezt csinálta
-
Kovsebi #43088 Nektek nincs ez az ablak, ha All seeing eye-vel inditjátok a játékot? Bejön egy ilyen reklám szar, ha openre kattintok,akkor bezárja a játékot, és nyitja a weboldalt... Biztos irtatok rá megoldást, csak én nem találom. -
Nagydög #43087 "Talán mert az nem légvédelmi géppuska, hanem földvédelmi. Gyalogosok ellen. Főleg."
Akkor mondjuk lefele lenne meg jo nehany plusz fok, mert kozelre sem nagyon lehet vele loni. Nincs bosszantobb, mint latni a SpecForceos urget C4-vel, es csunya mosollyal a tankod mellett sertepertelni. -
FlatlineHun #43086 Talán mert az nem légvédelmi géppuska, hanem földvédelmi. Gyalogosok ellen. Főleg.