172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ezzel csak azt bizonyítod, hogy azon a szerveren mindenki faromolta a pontokat!!! :) -
FlatlineHun #43204 Server rules:
NO STATPADDING :)
-
Nagydög #43203 "Karkand, gyíkegyenesen felém robogó hummer motorházába küldöm az eryxet aztán alig bírok félreugrani mert jön tovább, visszatolat farolgat meg minden mitközben újratöltök, másodikra a hátsó kerekét találom el és azonnal robban."
En G3-assal lottem ki egy Hummer vezetojet. Rohant felem lelkesen, en meg lehasaltam, es el kezdtem loni a faszi fejet. Egyszeruen athaladt felettem.(Nem tudom, ez bug vagy feature. :)) Mikor mindketten rajottunk, hogy meg elek, megfordultam, es a nyitott platon keresztul kivegeztem, mikozben megprobalt ramtolatni. Nem tudom melyikunk volt meglepettebb.
Hasonlo potya modon vegeztem ki egy BH szemelyzetet. Mikor spawnoltam ott lebegett kb. fel meter magasan. Arcon lottem soretessel az ajtoban ucsorgo megdobben tagot, majd a tuloldali loveszt, es eppen azon gondolkodtam, merrol kene a pilotat kiloni, mikor segitokeszen romma raketaztak mindannyiunkat. -
Poggyász #43202 Úgy látom nem is nagyon kell felmászni a toronyba:
T90 -
Rafia #43201 Á, a kedvenc témám, a reality. Mostanában jelenik meg a T72 Balkans On Fire, ajánlom mindenkinek kipróbálásra, aki kicsit is szereti a tankokat BF2-ben.
Látszik, hogy a BF2 realizmus (főleg a távolságok) terén iszonyatosan gagyi. Ugyanakkor egyedül a BF2-ben van egy normális csata, ahol minden rész (tankok, repcsik, gyalogosok) úgy-ahogy hitelesek. Remélem,hogy pár év múlva majd egybeolvad a két irányzat. -
haxoror #43200 Ezt mondom, WW2-ben még légvédelemről szólt és a szerepe azóta sem változott (a hatékonysága viszont annál inkább hiszen ma már nem tudja betölteni a szerepét), gyalogság ellen mindig is használhatatlan volt -
haxoror #43199 Karkand, gyíkegyenesen felém robogó hummer motorházába küldöm az eryxet aztán alig bírok félreugrani mert jön tovább, visszatolat farolgat meg minden mitközben újratöltök, másodikra a hátsó kerekét találom el és azonnal robban.
Mustáron vagy Sarquin meg rengetegszer volt olyan hogy a hummert oldalba kapom T90-el mégis simán lelép, pár másodperc múlva sem látom hogy fraget kaptam volna és a mapon sem jelenik meg az üres hummer hogy elhagyta volna a sofőrje, egyszerűen vmi gáz van a sebzés számítással -
Mert a gumijára kell célozni!!!!! -
De mondjuk az is érdekes, hogy néhány méterrel arrébb találsz akkor a gyalogos simán rohan tovább, a valóságban meg beleesne egy 2 méter mély kráterbe, természetesen holtan. -
én tegnap két méterről oldalbabaxtam eryx-szel egy humwee-t, semmi nem történt (értsd, még füst se), viszont a géppuskás agyonlőtt -
FlatlineHun #43195 Szólt, amíg nem sugárhajtású gépek lőtték ki 20 km-ről a tankokat távirányítású rakétákkal. -
Jah, elkapta a 125mm-es loveget a csavo a fogaval, vagy lepattant a B oszloprol, mi? :)) -
haxoror #43193 Valószínűbb hogy egy random faktor is van a sebzésben mert nálam is volt hogy tank vagy eryx után se füstölt a hummer :( -
Igen, pontosan. De miert nem szamit talalatnak, mikor 40 alatti pingem volt nekem is, meg a hummer vezetojenek is. Lehet hogy a hummer 3. utasanak a pingje mar elerte a 43-at is, lehet ez zavart be ennek a fenyes enginenek. -
haxoror #43191 Úgy tartozik ide hogy az is a T sorozat része, a tetőgéppuska hagyományosan légvédelemről szólt és a mai tankoknál inkább egy túlhaladott csökevény (vakbél hehe) nem hiszem hogy éles lövöldözében épeszű ember a biztonságot nyújtó tankból felmászna a nyitott állásba lelövetni magát szvsz
Sztem a tetőgéppuska egy itt-még-van-hely-rakjunk-ide-valamit fegyver és nem is használják :) -
Akkor valamiért nem számolta találatnak, egy lövéstől is égnie kéne... -
indítás után fekete képernyős rész. azt olvasgasd -
Ugy szeretnem tudni hogy melyik buzi volt az EAnal aki kitalalta, mi johet a jatekba a realitybol, mi nem. Mert ugy latszik minden hulyeseg atkerult, de peldaul a 'mindenkin ejtoernyo' meg a '10 meter magasbol leeses es tuleles' azert kimeradhatott volna :( Nem beszelve a jarmuvek seruleserol. Tegnap oldalbalottem egy hummert type-98al ketszer, es meg csak nem is fustolt. Kozben lottem folyamatosan a koaxal, es megis siman elmenekult. Ez annyira nem realisztikus. -
FlatlineHun #43187 The commander has a 12.7mm Browning M2 machine gun and the loader has a 7.62mm M240 machine gun. A 7.62mm M240 machine gun is also mounted coaxially on the right hand side of the main armament.
link
For todays standarts, M2HB is quite heavy gun, and recently an US based company Ramo Defence introduced M2 Lightweight machinegun. M2 Lightweight is a new development weapon designed as a response to both ground and air forces requirement for a reduced weight .50 Caliber weapon.
Link
Ezekből nem egyértelmű, hogy pld az M1A2-n lévő M2 (0.5 cal) gépágyú lightweight-e (légi + földi) vagy nem (csak földi). Egyébiránt nem tudom, hogy a T-72 hogyan tartozik ide.... -
haxoror #43186 PoE-ban kétfajta lőszer volt a tankokhoz (HE/SABBOT) már nagyon várom jön BF2-höz is, ott a T90 sokkal népszerűbb volt érthető okokból :) -
haxoror #43185 Nem szar az csak más játékstílust követel mert közép és messze kiesik, elsőként kell berontani mindenhova és a kevlár+DAO kombo verhetetlen :) -
Haditechnika Topic ;) -
Namost ennyit a realitasrol :)
The T-90 gun can also fire the 9M119 Refleks (NATO designation AT-11 Sniper) anti-tank guided missile system. The range of the missile is 100m to 4,000m and takes 11.7 sec to reach maximum range. The system is intended to engage tanks fitted with ERA (Explosive Reactive Armour) as well as low-flying air targets such as helicopters, at a range of up to 5km. -
FlatlineHun #43182 Honnan van az idézet? -
haxoror #43181 Ami baromság hiszen futás közben odadobni egy medpackot a sérült csapattársnak (vagy csak simán szétszórni párat hátha felviszi vki) szinte nem kerül semmibe, míg feléről fullra javítani más(!) járművét sokkal több idő és gázolás lelövődés veszélyes, újabb fícsör ami bénán lett megoldva nem véletlen hogy az engi népszarűtlen kaszt -
haxoror #43180 Ehhez képest a T90 a gémben nyitott állású és csak 45 szöget tud felfelé
-
Üdv! Bocs hogy megkérdezem, de nem találtam FAQ-ba! Mitől van az hogy elinditom a játékot és egyböl kidob az asztalra?
-
haxoror #43178 "Alapvetően légvédelmi feladatkörű a torony tetején lévő géppuska, de természetesen használható gyalogság és könnyű járművek ellen is. Ebből következőleg a T-72 esetén a géppuskát 360°-os körben, és függőlegesen mintegy -5 és +70°-os szögben lehet mozgatni.
A T-80 és T-90 esetén alkalmazott, belülről is vezérelhető géppuskaállvány függőlegesen -5 és +70, oldalirányban plusz/minusz 75°-os szögben téríthető ki, az állvány stabilizáló rendszert is kapott, amely viszont csak korlátozottan működik, függőlegesen -3 és +20°-nál többel nem térhet el a vízszintes síktól."
Hehehe
-
rágózás, coca-cola, rock'n'roll üvölt, playboy újságok a heli padlóján...szép is a katonaélet :) -
kipróbálom, egyébként a DAO tűzgyorsasága nagyon teccik, pontosabban a matatóujjam gyorsasága :) , de tényleg, marha gyorsan bele lehet pumpálni 3 löketet egy kevlárosba is, az elég is nekik. -
Poggyász #43175 Nekem úgy rémlik hogy ha átváltasz más fegyverre, akkor megszakítja a töltést és visszaváltva az addig beletöltött patronok is megmaradnak. -
Polemius #43174 F.A.Q. -
mert titeket se idegesiteneke a helik. minden valamire valo helis pilota sraw-al rohangal, ha nem jut repulo egyseghez :)
akkor meg marad a sorozdobozt lovelo puska :) -
ILyen laza vagyok, mikor HELIZEM! :)
-
Igen, a G3 nagyon komoly fegyver, foleg akkor erezheto, ha rad lonek vele ;D Mediccel pumpalod a sracot, es 2 lovesbol megol :) -
Én is g3-azok, elég hatékony, tuttifrankóstukki -
Nagydög #43169 Gyakran jatszok AT kittel, de az MP5 is csak kozepes tavra jo, es nem akartam, hogy ram lojenek celba a rosszarcuak, mikozben csak razhatom felejuk a DAO-t. Rokonszenves a Barett is, csak nagyon keveset sniperkedek. Maradtam a G3-nal, csak azt a jo kis granatvetot sajnalom. -
nekem bejött a DAO, csak az a fránya megszakíthatatlan töltés...tök életszerű, ahogy körbeugrálva rendíthetetlenül próbálom megtölteni a fegyvert, aztán mire sikerül, lelőnek :). a több éves FPS-ekben is már meg lehetett szakítani az ilyen fegyvereknél a töltést, úgyhogy ez nagyon gáz. de azt csinálom, hogy amint lőttem akár csak 2-3at is és nyugi van rögtön utántöltök -
Repair pontot csak akkor kapsz, ha egy jarmunel mar kintvan a 'csik' ergo 50% alatt all a HPja. Ez vonatkozik gyogyitasra is, es a support 'ammo giving' pontjara is. Sajat cuccert nem jar repair pont, gondolom csak akkor ha a lovesz atul kozben vezetonek. -
Lol