172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak mert össze akarom hozni a Basic command badget, vagy mit, de az a 40 pont/kör elég elérhetetlennek tűnik nekem kb 50 szokott összejönni a végén, de ez már a duplázott pont, ha nyerünk, szal olyan 25-30 pont. Nem tudom hogy miért is kapok pontot. Supplyéer UAVért nem. -
a csapat össz pontját elosztod a csapat létszámával azt kapod te mint kommander ha nyersz akkor ennek az értéknek a dupláját ! amúgy meg matek 1-es leülhetsz
-
TÉLLEG???
én idáig aszittem h ha monnyuk vki healeli magát a supplynál akkkor az pont...
Fél órája sikerült megszereznem Wake-n a knife badget...ők jöttek a northbase felől mi meg a reptértől azt a sok gyökér fölment a sziklára (sniperek, medicek, supportok) azt én meg felkúsztam azt csók az összesnek...de még nem atta meg sajna :((( akko má ne is számítsak rá? -
Csapatpontok??? Az melyik?
-
a csapat átlag pontját kapja ha nyer akkor még 2*-es szorzó -
A csapatpontok átlagát kapja meg. -
ezt hogy a picsába csinálták? -
Megmondaná valaki, hogy a commander pontosan miért kapja a commander pontokat? A FAQban nem találtam rá választ csak általános útmutatót és Éjfél kapitány írásában sem. -
sysrq #43317 Sziasztok. A nan_nai_beta_4 pálya betöltése utan kidob a szerver, nem megfelelö játék vagy 'mi. Ez miért lehet? Pedig milyen hivogato az a sok heli az mutter-boaton. -
igen igen, egy kilopott chartbol az EA-tol lattam, millyen ivben csokken a jateknak a bug szamai,0 korul 2006 vegen lesz :), ez egy jo marketing fogas az ea reszerol, mindig lehet a jatekrol beszelni :)
-
nekem nagyon bejön a bf2 a sok bug ellenére is , szerintem kezdünk beleesni abba a hibába ,hogy csak a tökéletesset tudjuk elfogadni , gondoljunk csak bele ,hogy 4-5 éve milyen játékokkal nyomtuk ,ehhez képest a bf2 óriási játékélményt nyujt plussz technikailag is magassan túlszárnyalja az akkori játékokat , ugyhogy egy kicsit nem ártana lehiggadni és a jó oldalárol megközeliteni a kérdést .Amugy meg ha a bf2 tökéletes lenne akkor most ez a forum is üressen pangana. -
Hát, a BFV két nagy peccs után sem lett tökéletes, mert szartak bele "a BF2 miatt". A BF42-nek meg 6 peccs kellett, hogy teljesen rendbejöjjön. A Codname Eagle-ről meg ne is beszéljünk, az a végső javitás után is játszhatatlanul bugos volt(multiban, LANon).
Talán ezt most a DICE veszi annyira komolyan, mint a BF42-t. A jelek szerint nem túlságosan teszik oda magukat. Mindegy, a remény hal meg utoljára.
Addig meg aki nem akar, az nem játszik vele bugosan. Szerintem még így is a legjobb multis FPS eddig. -
nem pofátlanság. Egyszerűen elég 1 rövid sorozat nagy magasságból, amíg a bombával kicsit közelebb kell menni. -
nekem nem jön...:( -
gsg16 #43311 pedig a mapok faszák amik rajta vannak -
gsg16 #43310 kár mert így gyakorlatilag használhatatlan. -
atwe #43309 Nem tudjuk miert lagol nem teheünk semit este lagol csak -
gsg16 #43308 üdv! az mitől van,hogy az SG szerver laggol mint az állat?most voltam fent,de kiléptem,mert tiszta star trek volt a sok térugrás miatt. -
CéZé #43307 jó kis AA a 42-ből, na akkor lenne a repcsiseknek :) -
Már megint kaki lett a pecs? :) -
Nagydög #43305 "Mondjuk nem véletlenül. HA használható lenne, összevissza szarhatnád magad a heliben, ha nem úgy lennénének elhelyezve, ahogy. Így persze szar, hogy ritkán látni a helit/repülőt, és még akkor sem lehet eltalálni..."
Wake Islanden jatszottam egy kicsit. Csak ugy tet nelkul, mert nem voltunk elegen, hogy elinduljon a tetmeccs. Ott teljesen jol van elhelyezve a stinger. Kilottem a komara vagy huszat, ezalatt meghaltam hatszor(csak azert ennyiszer, mert nem mindig velem foglalkozott), es egy raketa sem talalta el. Odaig jutott az arcatlansagban, hogy nem is bombazott le, csak a gepagyuval nyirt ki. Szerintem eselyesebb lett volna, hogy pisztollyal veletlenul fejbe lovom, mint hogy a raketaval leszedem. -
haxoror #43304 A buzi stingereket kéne lecserélni flak-ra szvsz :P -
frankón nem vágom, miért az ea-t szidjátok a szar peccs miatt.
a peccset szvsz a DICE csinálta, nem? ;)
mondjuk azért az ea is megéri a pénzét :Ð -
Mondjuk nem véletlenül. HA használható lenne, összevissza szarhatnád magad a heliben, ha nem úgy lennénének elhelyezve, ahogy. Így persze szar, hogy ritkán látni a helit/repülőt, és még akkor sem lehet eltalálni... -
hát ez sztem nem az én hibám vazze! 

nem jön be sehogy én max rád vagy a gépemre fogom! -
tom ezt néztem de akkor ez az h újra indíccsam el a peccs intallert azt istalláljam fel újra, vagy nem kell feltenni újra? -
F.A.Q -
gyakorolj még 
-
Baszki, lehalább kiírnád, hogy csak +18!!
Mindjárt kijön a vacsi.
-
hol van ez a szar? ez a cdkeycheck?
komolyan rohadjon el a farkam ha még egy eredeti ea játékot fogok venni -
nem jön be a link :) -
[url=http://free.x3.hu/baratokkozt/auto_robbanas.avi]CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK
[/url]
-
én nekem is patching faliedel az 1.03 és ez a faq nem is ír semmit róla de majd ha a win újra lesz baszva mert nem csak az a hiba van! -
az isten tossza meg az ea-t márrr...
1.01 - hibás, jóvan nembaj reinstall
1.02 - patching failed jóvan k szar a gém vagy a peccs reinstall, újra letöltés még mindig szar vki win reinstallozik ijenkor...ok temp könyvtárból msáolgatok összevissza hú de jó
pár nap múlva feltörik a cucczt jóvan mind1
1.03 - patching failed jóvan 2nap alatt rájövök h azé me ékezet van az xp-s loginnevembe k
ma - YOUR CD KEY IS NOT VALID!!!
eredeti gémem van basszszájba...azt csodálkoznak h mér warezol az ember.... -
na ja a BF2 egyik legnagyobb hibája geológiailag hogy a sztingerek geológiailag szar helyen vannak :fákközt;tornyokközt;hegyekközt;barátokközt 
-
Lehet a szarból aranyat csinálni, de a peccs csak kevergeti azt... Igazi javulást szerintem már nem fogunk tapasztalni -
Sok sikert:) Szerintem 100% hogy kreatívabb vagy mint a neves EA vagy Dice... a peccs új pályája nem túl nagy kreativitást mutat... -
hát én bfv-re csináltam pár mapot, bf2 editorra belenéztem, aztán töröltem :-)
rá kéne szánni magam, aztán menne
miért kérded? -
A pöcsölés után "Invalid CD key" hibát kapok, a BF2Cdkeycheck.exe meg el sem indul. (Eredeti gém és agyvérzés pozitív).
Ötlet? -
FlatlineHun #43286 Sorry, bf2-es mapszerkesztésre.