172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én Elit kommandós vagyok és mindenkit ledarálok :D -
frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ felkerült még néhány kép, + mókás szavazás 
BurnBaby
ERykk03
NaytmaN
[AvRs]^[HUN]_M0csoK
LBandi
megas4
SS_Dubi
TBW
verzoo
=SAC=Kari
HUNMarcus
=SAC=PocoK
frx|Rodat*
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_[Hun]
Apache[HUN]
ACE_hun
DDany
Admiral_Chris
P.Zoli/HUN/
[HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR[HUN]
-=vgez=-
már beküldte!
-
10-15 perc a gdben, ölni nemkell
a ribbonhoz 5kill és 5min kell -
HITMorpheus #43522 Még mindig küzdök azzal a problémával, hogy join közben kilép a játékból.
Single player simán fut.
A háttérben futó progikat leállítottam.
Mi lehet még a gond? -
srácok, hogy lehet hogy megvan a ground defense ribbon,
de nincs meg a basic ground defense badge???
Ahhoz mi kell?? -
az unokatesómmal megvetettem a játékot erre mindíg kibassza az asztalra mi ilyenkor a the end-ő tudjátok ez nagyon fontos dolog nekem mert most én vagyok a transzportkirály és kéne egy családtag aki majd követ a trónon arra gondoltam ő lenne a jelenlegi transzport herceg de még várok jelentkezőket traszfesztita beosztásra 
-
ne enged be a szerver azt irja hogy:" csak modositatlan verzioval lehet ezen a szerveren játszani áliitsam vissza a verziomat a most hivatalosra hogy játszani tudjak"
ez kicsit durva nem

-
Landor #43518 BurnBabyke volt az 
-
FlatlineHun #43517 Ezt én irogatom :) -
nekem tok ures -
Polemius #43515 Már megint szakadárt játszol? 
Inkább írd meg a javaslataidat a meglevők kiegészítésére, helyesbítésére.
-
tyuha, ha mar ennyi ellenkezo nemu leny is van itt a forumon, valamelyikotok volt anno rtl klub battlefield cimu fokusz vagy valami hasonlo musoraban ?
aki a pasijaval nyomta foldrol hasalva a bf1942-t nagyon vicces latvany volt :)
-
"nezd meg hogy neked mi van a mods/bf2/shaders könyvtárba mert nekem az üres valamiér és ott kéne lenni valaminek" + "swiffmenu.fx" 
V A L A K I -
összedobok egy faq 2.0-át :) -
CSapatmunka :DDD
-
-
gsg16 #43509 üdv!volt alkalmam többször játszani az SG szerveren.jók az új mapok.és jó a társaság is.amit viszont hiányoltam,csak úgy mint a legtöbb szerveren,az a CSAPATMUNKA!ezen kéne változtatni. -
ez vmi statnéző cuccz vagy te írogatod? -
FlatlineHun #43507 Nah, végre, mára végeztem:
Flatline IWMA-ja -
még mindig nem kaptam meg a tegnapi basic knifeomat (ez nekem nagy eredmény lenne ha mekkapnám :$ :D )...xtem má felejthetem... -
:) -
Latszik hogy 16 eves vagy, nekem meg mindig adtak ujat ha elromlott :)) -
miért nem veszel egyet szarér hugyér lehet kapni -
hehhe, azt mondták hogy 15 napon belül megvizsgálják, és ha nem tudják megcsinálni akkor kicserélik!
de egy vinyón nem lehet semmit megcsinálni, mé nem cserélik ki egyböl? -
neh vinyóra de aztán kövi zseppénznél visszaadod 
-
rohadt alma #43500 Talán tudom miért kellett neki de úgy,hogy nem voltam ott nem biztos.Amikor commander voltam volt néhány eset amikor APC-ben voltam.Nem mentem vele sehova csak beültem és néha mozogtam.Azon a bázison voltam ahol a SCAN és az UAV.Mivel hiába adtam olyan parancsot,hogy valamelyik squad védje ezeket ezért a rendszeresen és szervezetten támadó és romboló squadot (vagy squadokat mert nem tudom egy vagy több utazott direkt a SCAN-re és az UAV-ra) egyedül öltem meg.Egyszerűen kellet az APC tűzereje.Egyedül nem lehetet volna másképp 3 embert megölni és főleg mielőtt a munkájukat elvégzik.De Mashtuur city-ben is annál a zászlónál ahol az UAV van beültem a GAZ 39371 Vodnik-ba elhajtottam a közelbe egy jó helyre és ha jött a BH akkor azzal le is tudtam lőni.Az Iglával például soha se tudtam lelőni. -
wz a nQvérem gépe, amit netezésre használ, és holnap viszi gödöllQre. szal a vinyó kell neki -
cyberbob29 #43498 Na meglett a 100. arany, 90. ezüst és 80. bronz (így sikerült, nem ez volt a cél
) Viszont a RANKED szerverről amin játszottam (asszem Karkand UCS)bannolt is az egyik admin
(aki megjegyzem egyben a kommander is volt), mert folyton elvittem az APC-t Karkand-on (hogy akkor miért kellett neki az APC azt ne kérdezzétek
), erre fogta magát odajött majd kaptam egy headshot-ot miközben várakoztam az APC-re és a következő pillanatban repültem a szerverről. Az ilyen kis görények ellen nem lehet tenni valamit???
-
Ha nem megy majd szólok, mert nekem is van jogom, csak még nem használtam. :) -
atwe #43496 mapott be tudom álitani ha kell :)
? -
Okés én fent leszek 20:00-kor oszt nézem mi a szösz van, aki akar jöjjön. -
Itten a fórumban hogyan tudok belelépni az üzeneteim megtekintéséhez??? :) -
running: remélhetőleg jövök ma versenyezni
rohadt alma: én egyelőre úgy érzem, nem unom, igaz a megjelenés óta összesen 100 órát játszottam vele, és ha minden igaz, nem is nagyon unom meg a közeljövőben se. de a CoD2 single-je miatt pihentetni fogom (multizni nem fogok CoD2-vel, valszeg) -
Polemius #43492 Az Unreal Tournament-tel (az első változattal!) még ma is játszom. :)
Egy jó játékot az ember még évek múltán is szivesen elővesz. Vagy le sem törli. -
Polemius #43491 Ezt még nem tudnám megmondani..
Ha tudok, megyek. -
rohadt alma #43490 Ezt nem értem. -
Vazz ennyi szart hogy tudsz összeszedni? :)) -
-
rohadt alma #43487 És még nem unjátok a BF2-t?Ezzel nem azt mondom,hogy kellen,vagy én már igen.Tényleg kíváncsi vagyok meddig köt le embereket egy ilyen típusu játék. -
rohadt alma #43486 Áruld el honnan van?