172102
  • alberto 15
    én Elit kommandós vagyok és mindenkit ledarálok :D
  • vgez
    frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ felkerült még néhány kép, + mókás szavazás

BurnBaby
    ERykk03
    NaytmaN
    [AvRs]^[HUN]_M0csoK
    LBandi
    megas4
    SS_Dubi
    TBW
    verzoo
    =SAC=Kari
    HUNMarcus
    =SAC=PocoK
    frx|Rodat*
    frx|Zozo
    Snace
    koschwarzHUN
    zolesz(hun)
    Gab80_[Hun]
    Apache[HUN]
    ACE_hun
    DDany
    Admiral_Chris
    P.Zoli/HUN/
    [HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
    ToM.TailoR[HUN]
    -=vgez=-

már beküldte!

• quack
    10-15 perc a gdben, ölni nemkell
    a ribbonhoz 5kill és 5min kell
  • HITMorpheus
    Még mindig küzdök azzal a problémával, hogy join közben kilép a játékból.
    Single player simán fut.
    A háttérben futó progikat leállítottam.
    Mi lehet még a gond?
  • Danee
    srácok, hogy lehet hogy megvan a ground defense ribbon,
    de nincs meg a basic ground defense badge???
    Ahhoz mi kell??
  • schrank
    az unokatesómmal megvetettem a játékot erre mindíg kibassza az asztalra mi ilyenkor a the end-ő tudjátok ez nagyon fontos dolog nekem mert most én vagyok a transzportkirály és kéne egy családtag aki majd követ a trónon arra gondoltam ő lenne a jelenlegi transzport herceg de még várok jelentkezőket traszfesztita beosztásra
  • Sarapetike
    ne enged be a szerver azt irja hogy:" csak modositatlan verzioval lehet ezen a szerveren játszani áliitsam vissza a verziomat a most hivatalosra hogy játszani tudjak"
    ez kicsit durva nem
  • Landor
    BurnBabyke volt az
  • FlatlineHun
    Ezt én irogatom :)
  • alma2
    nekem tok ures
  • Polemius
    Már megint szakadárt játszol?
    Inkább írd meg a javaslataidat a meglevők kiegészítésére, helyesbítésére.
  • alma2
    tyuha, ha mar ennyi ellenkezo nemu leny is van itt a forumon, valamelyikotok volt anno rtl klub battlefield cimu fokusz vagy valami hasonlo musoraban ?
    aki a pasijaval nyomta foldrol hasalva a bf1942-t nagyon vicces latvany volt :)

• schrank
    "nezd meg hogy neked mi van a mods/bf2/shaders könyvtárba mert nekem az üres valamiér és ott kéne lenni valaminek" + "swiffmenu.fx"
    V A L A K I
  • alberto 15
    összedobok egy faq 2.0-át :)
  • alberto 15
    CSapatmunka :DDD
  • schrank

• gsg16
    üdv!volt alkalmam többször játszani az SG szerveren.jók az új mapok.és jó a társaság is.amit viszont hiányoltam,csak úgy mint a legtöbb szerveren,az a CSAPATMUNKA!ezen kéne változtatni.
  • quack
    ez vmi statnéző cuccz vagy te írogatod?
  • FlatlineHun
    Nah, végre, mára végeztem:

Flatline IWMA-ja
  • quack
    még mindig nem kaptam meg a tegnapi basic knifeomat (ez nekem nagy eredmény lenne ha mekkapnám :$ :D )...xtem má felejthetem...
  • alberto 15
    :)
  • Me0w
    Latszik hogy 16 eves vagy, nekem meg mindig adtak ujat ha elromlott :))
  • schrank
    miért nem veszel egyet szarér hugyér lehet kapni
  • alberto 15
    hehhe, azt mondták hogy 15 napon belül megvizsgálják, és ha nem tudják megcsinálni akkor kicserélik!
    de egy vinyón nem lehet semmit megcsinálni, mé nem cserélik ki egyböl?
  • schrank
    neh vinyóra de aztán kövi zseppénznél visszaadod

• rohadt alma
    Talán tudom miért kellett neki de úgy,hogy nem voltam ott nem biztos.Amikor commander voltam volt néhány eset amikor APC-ben voltam.Nem mentem vele sehova csak beültem és néha mozogtam.Azon a bázison voltam ahol a SCAN és az UAV.Mivel hiába adtam olyan parancsot,hogy valamelyik squad védje ezeket ezért a rendszeresen és szervezetten támadó és romboló squadot (vagy squadokat mert nem tudom egy vagy több utazott direkt a SCAN-re és az UAV-ra) egyedül öltem meg.Egyszerűen kellet az APC tűzereje.Egyedül nem lehetet volna másképp 3 embert megölni és főleg mielőtt a munkájukat elvégzik.De Mashtuur city-ben is annál a zászlónál ahol az UAV van beültem a GAZ 39371 Vodnik-ba elhajtottam a közelbe egy jó helyre és ha jött a BH akkor azzal le is tudtam lőni.Az Iglával például soha se tudtam lelőni.
  • alberto 15
    wz a nQvérem gépe, amit netezésre használ, és holnap viszi gödöllQre. szal a vinyó kell neki
  • cyberbob29
    Na meglett a 100. arany, 90. ezüst és 80. bronz (így sikerült, nem ez volt a cél) Viszont a RANKED szerverről amin játszottam (asszem Karkand UCS)bannolt is az egyik admin (aki megjegyzem egyben a kommander is volt), mert folyton elvittem az APC-t Karkand-on (hogy akkor miért kellett neki az APC azt ne kérdezzétek), erre fogta magát odajött majd kaptam egy headshot-ot miközben várakoztam az APC-re és a következő pillanatban repültem a szerverről. Az ilyen kis görények ellen nem lehet tenni valamit???
  • Running
    Ha nem megy majd szólok, mert nekem is van jogom, csak még nem használtam. :)
  • atwe
    mapott be tudom álitani ha kell :)
    ?
  • Running
    Okés én fent leszek 20:00-kor oszt nézem mi a szösz van, aki akar jöjjön.
  • Running
    Itten a fórumban hogyan tudok belelépni az üzeneteim megtekintéséhez??? :)
  • koschwarz
    running: remélhetőleg jövök ma versenyezni

rohadt alma: én egyelőre úgy érzem, nem unom, igaz a megjelenés óta összesen 100 órát játszottam vele, és ha minden igaz, nem is nagyon unom meg a közeljövőben se. de a CoD2 single-je miatt pihentetni fogom (multizni nem fogok CoD2-vel, valszeg)
  • Polemius
    Az Unreal Tournament-tel (az első változattal!) még ma is játszom. :)
    Egy jó játékot az ember még évek múltán is szivesen elővesz. Vagy le sem törli.
  • Polemius
    Ezt még nem tudnám megmondani..
    Ha tudok, megyek.
  • rohadt alma
    Ezt nem értem.
  • TDC Geronimo
    Vazz ennyi szart hogy tudsz összeszedni? :))
  • 0Fritz0
  • rohadt alma
    És még nem unjátok a BF2-t?Ezzel nem azt mondom,hogy kellen,vagy én már igen.Tényleg kíváncsi vagyok meddig köt le embereket egy ilyen típusu játék.
  • rohadt alma
    Áruld el honnan van?