172102
  • Fenrir
    mennek az EA Hu I-II-es szerverek?

vagy csak én nemtom lefrissíteni őket sem ase-ban, sem a játék keresőjében?
  • FlatlineHun
    Looserke!

Próbálj meg sokplayers mapon (ahol kevésplayeres a szerver) játszani! A múltkor 64 playeres dragon valley 20 playerrel: 185 pontot csináltam, a commander 206 ponttal végzett....
    Sok zászló, kevés ember: sok foglalás, sok pont. Kevés ember, kevés utolsó pillanatban belépő átlagot lehúzó: sok pont.
  • atwe
    Undergrourd 2 Bf2 módra !!!!!!! Sg szerveren MA volt :)

Szervezte [SG]Running :)
  • FCH kari
    ugynézki!!és egy 14.5 kpvt géppuskával szerelt az állványzatrol itélve
  • uHs Gerzson
    "remélem a PoE minél hamarabb kijön..."

• haxoror
    Ha jól tévedek ez egy Vodnik zárt(!) géppuskával, mi a halálért erőlteti az EA a nyitott géppuskaállást?!

Na jó, részemről abbahagytam a rinyálást remélem a PoE minél hamarabb kijön...
  • schrank
    látom neked se csúcs vga-d van nekem is ilyesmi grafikát bír a 9600pro laggmentesen árnyékot akkor látok ha amonitor elé teszem a kezemet
  • schrank
    minnél kisebb pályán játszál vagy minél kevesebben legyetek annál magasabb lesz a pontátlag a legideálisabb ilyen célokra a 32-es map-on 10-16 fő
  • quack
    lol

• Looserke
    Igen sajna, mert vagy 10szer voltam commander 64 playeres szerveren és ment az írtás rendesen volt hogy 2-0 ticketra nyertünk és zsinórban vagy 3szor, DE ÍGY SEM TUDTAM 30nál többet összekaparni.
  • HU.man butcher
    Húú, ezek a prok???
  • schrank
    N E M
  • Danee
    nekem megvolt a40-pont az utolsó pillanatban lett meg a 40. de nem adta meg
  • schrank
    te még mindíg ezzen rágócc ? én se kérdezgettem senkitől hogy hogyan válhatok transzport királlyá egyszerűen a véremben van
  • Looserke
    És ha mondjuk commanderkedés közben én is foglalok zászlót és írtom az ellent, akkor azt is commander pontként számolja a game?
  • gergod
    nem
  • alberto 15
    pff.
    azt mondták 2 héten belül kicserélik.
    szal ha már van rá gari, akkor miért ne?
    pénzem meg nincs
  • Looserke
    Aki régen commanderkedett az mondja már meg, hogy az 1.03 előtt megkapta-e az artilleryvel kinyifált ellenért a pontokat.
  • schrank
    te ne tankot akarjá szerezni hanem vinyót b+
  • Looserke
    SZóval a commander csak a játszó playerek pontjainak átlagát kapja meg. Semmi sem jár a supplyért és az artillery killért.
  • Running
    Ja legközelebb még zsinórabb lesz...kössz a képet.
  • alberto 15
    amúgy vannak kis bugok még a gameben amit nem javítanak, de annyira nem is zavaró. pl: betöltődik az új map, joinolok, és mikor spawnolnék kidob megint joinolni. csak akkor zavar, ha nagyon meg akarok szerezni egy tankot, és gyorsan spawnolnék, azt kilép joinolni :)
    szal...
  • 0Fritz0
    Kicsit olyan ágyugolyós fílingje volt. :)

• Looserke
    Akkor nálam lehet a hiba, mert duplázva már volt jópárszor 50-60 körül és mégsem adta meg.
  • Looserke
    De most már pl. az Artillery killre sem ad pontot a geme. Ez az 1.03-óta van. vagy előtte adott???
    Direkt a strike at Karkand-on commanderkedtem, merto too nagy a zúzás de akkor sem volt 3X-nél több.
  • alberto 15
    nekem még nincs meg, de ha jó lesz a gépem, akkor az lesz az első hgy azt megszerzem :)
    új nevem van, szal mosst gyűjtögetek :)
  • Me0w
    Nekem 2. commanderkedesem alkalmaval meglett a 40 pont, szerintem az egyik legegyszerubb cucc a jatekban a basic :) Mindig volt 1-2 zaszlo ami korul folyt a harc, oda raktam supplyt, mindenki tankolt belole, 30 tickettel a vege elott meglett a badge, 106 pontom volt duplazas utan.
  • Running
    A duplázott pont is jó, nekem azonnal megadta érte a medált. Nekem a 2x szorzó nélkül szokott 35 körüli pontom lenni.
  • Running
    Nos ma megvolt az első autós tapasztalat Karkandon!

Addig amíg kevesen voltunk addig jó volt mert mindenki tudta mi a helyzet, később fejetlenség, káosz egyéb....

A versenyek szerintem nem voltak rosszak, csak jobb csapatmunka kell, jobban össze kell szokni kinek mit kell csinálnia, mert sok idő telik el azzal, hogy várunk valakire.

De ha összejött a csapat, akkor király, főleg mikor 4 autó derbizik mint állat...

A következő alkalomra azt tesszük, hogy aki nem kocsikázni jön, az vagy megy, vagy segítünk neki menni, mert elrontja a többiek játékát.

Más egyenlőre nincs, szerintem menni fog a dolog.
  • Looserke
    Nah commanderkedtem egy kicsit, de nekem a Basic Command badge-hez szükséges 40 command pont elég elérhetetlennek tűnik. Játszottam 32 és 64 playeres szerveren is és nyertünk is rendesen elég jó playerekkel a csapatban, de akkor is csak max 30 command pontom lett, amit ugye dupláz a game, ha nyersz és így max 60-64 pontom lett. Namármost a kitüntetéshez nem duplázott 40 pont kell, hanem tisztán. Egyszerűen képtelen vagyok többet kihozni a csapatokból.
    Esetleg ha én is ölök és foglalok zászlőkat, amikor commanderkede, akkor azok a pontok is beleszámítanak a command pontokba?
  • Running
    Eamilbe elküldtem mindent ami kellett neked! :)
  • alberto 15
    nekem a nevem a gameben [HUN]Alberto
    plz rakj fel engem is, de sajna képem nincs.
    a statom azt írja hogy éged 5* egymás után nyírtalak ki, ezt csak úgy mondtam :)
  • vgez
    ez nem egy klán vagy klub ha akarod beküldöd ha akarod nem egy függőleges formátumú fényképet ami lehetőleg nem túl régen készült és csak te vagy rajta, legyen még a levélben BF2 neved vagy PID számod vagy bf2s.com linked.
    [email protected]

és ha tetszik az oldal kiteheted az aláírásodba ;-)

http://www.bf2s.eu.tt/

-=vgez=-
  • alberto 15
    plz rakj be engem is, képem nincs, a nevem a gameben [HUN]Alberto
  • HITMorpheus
    Ja, és a Ranked szerverek sem jönnek be a listában.
  • Danee
    az jó nekem ha beküldöm?? mit kell beküldenem??
  • alberto 15
    szerintem igen.
  • HITMorpheus
    Refresh Force: ki
    Windows Blinds: Ki
    Videodriver csere.
    Ha nem boldogulsz, addig is futtasd ablakban, úgy menni fog.
  • leveskocka
    ezert lett hibas a BF2?
  • silicium
    Segítséget szeretnék kérni.Megvettem unokatesóm segítségével végre az eredeti játékot,erre amikor be akarok lépni állandóan kidob.Addig nem jutok el hogy multiba bejelentkezzek.Mitől lehet ez?