172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #43605 

-
cyberbob29 #43604 Megoldás....kell egy hibrid kit, mondjuk egy G3, DAO jobbról és balról és egy Eryx a hátadra szíjjazva. RAMBO 4 RULEZ
-
haxoror #43603 Az AT nem egy one-man-army szal nem jó minden szituációra a rövid hatótáv miatt nem 100 méterekre lévő emberekre lövöldözök hanem próbálok a házak között maradni mert a sikátorok fedezéket adnak a járművek ellen (amikre elsődlegesen lövöldözök) és a kis távolságok miatt ott jön ki a sörét ereje, ha összefutok egy ellen gyalogossal a tér közepén az bukta de akkor én voltam a hülye mert nem kellett volna oda mennem viszont a sikátorban/házakban nagy eséllyel én nyerek a DAO+kevlár miatt.
Az egész class függő, ATvel kerülni kell a nyílt terepet míg pl. sniperrel pont hogy a házak közé nem szabad bemenni mert ott meg ő a bénább.
Szerintem :) -
Verzoo #43602 -
ez hogy a gránátvetővel 1 lövéssel szétbasznak egy autót nekem meg soxor AT vel nem sikerül elsőre ez igencsak túlzás amúgy a legroszabb fegyver a kínai AT-snak az a ll.vh-s náci géppisztoly utánzata
-
Nagydög #43600 "Jah, mennyivel jobb egy G3-as infivel tavolharcot jatszani, neked kell 2 loves, neki meg 22 ;))"
Ott megint csak a cikkcakkban futas marad, de nem maszkahatok mindenhova M95-vel, mert akkor meg az elso arra jaro shotgunos keni el a szamat. :)
Meg infivel sem lehet mindenki, mert azokat meg a pancelosokbol rohogik ki, mielott keresztul lovik. -
Jah, mennyivel jobb egy G3-as infivel tavolharcot jatszani, neked kell 2 loves, neki meg 22 ;)) -
Nagydög #43598 "Meg lehet szokni nem olyan rossz az, viszont a DAO a legjobb fegyver közelre az egész játékban és az unlockot úgy is megszerzi mindenki aki ATzni akar"
En nem hiszem, hogy lecserelem az MP5-ot. Utalok cikcakkban futni a DAO-val, mikozben tavolabbrol celba lonek ram. -
FlatlineHun #43597 De ilyenkor kénytelen vagy bevállalni, hogy közép és hosszútávra a pisztoly marad, hacsak nem akarsz AT rakétával gyalogost ölni (mert azért azt is meg lehet csinálni :) -
Szerintem minden gépfegyver vagy mi a szösz 1 rakás szar:) Pisztoly fight a nyerő -
haxoror #43595 Meg lehet szokni nem olyan rossz az, viszont a DAO a legjobb fegyver közelre az egész játékban és az unlockot úgy is megszerzi mindenki aki ATzni akar -
Nagydög #43594 "Te öltél már embert az mp-5-tel? Én szinte csak sérült katonákat tudtam megszabadítani a szenvedésüktől. A legrosszabb fegyver a játékban, közelre, középtávra és hosszútávra egyaránt."
Ez nem igaz. Csak szokni kell. Es persze takarekos rovid sorozatokkal osztani meg kozelre is, mert kulonben meg a hatad moge is jut a golyokbol, az otletes szoras miatt. A Jackhammer es a G3 viszot brutalis. Az AT raketaval az eddigi csucsom harom gyalogos egyszerre. Annyian ozonlottek az epuletbe, hogy ha a levegobe lovok is meghal valaki, igy meg konnyu volt. :) -
FlatlineHun #43593 "Az AT class meg sztem túl erős, el kéne venni tőlük az MP5/DAO"
Te öltél már embert az mp-5-tel? Én szinte csak sérült katonákat tudtam megszabadítani a szenvedésüktől. A legrosszabb fegyver a játékban, közelre, középtávra és hosszútávra egyaránt.
khm:
Submachine Guns
time: 04:08:12
Kills:62
Deaths:143
KDR:0.43
Acc:14.36% -
FlatlineHun #43592 És mi az accod? -
haxoror #43591 Oké tényleg túlzás volt tőlem hogy a Vodnik használhatatlan csak mostanában valahogy kritikusabb vagyok a BF-el.
Az EA-val van a bajom mert számomra érthetetlen hogy a realitásból mit és miért raktak be a gémbe és mit hagytak ki illetve a game balance sztem nem okés.
Például ott a T90, előrelépés hogy a géppuska a lövegtől függetlenül tartja az irányt így tényleg könnyebb mozgás közben célozni vele viszont nem jön le a fícsör igazán mert a gunner teljesen kiszolgáltatott, tank-tank összecsapásnál két lövés között többnyire ki szoktam szedni az ellen gunnerjét a koaxal és fordított esetben is ez szokott történni.
Gáz hogy hiába van két hely a tankokban mégis maradtak "egyszemélyesek", eddig a PoE T90-ese volt a legjobb ott mindig találtam magamnak gunnert és én is szívesen beugrottam a felső állásba pedig ott még a toronnyal együtt forgott.
A Vodnik meg végül is egy fegyveres jármű mégse érzem soha veszélyesnek ha feltűnik egy mert a gunnert nagyon könnyű kiszedni, sokkal jobb lenne ha teljesen zárt lenne (talán DC-ben a BRDM volt ilyen?) mert akkor AT kivételével nem tudna a gyalogság igazán kárt tenni benne és többet is használná a nép, nem csak taxizásra hanem harcra is.
Az AT class meg sztem túl erős, el kéne venni tőlük az MP5/DAO-t vagy vmi kevésbé hatékony cuccot kéne adni nekik mert most a gyalogság ellen is rohatt jók, közelről a DAO-val (+kevlár) veszélyesebb mint egy medic.
Persze ezeket a patchek nem fogják megváltoztatni szal várom a modokat :) -
Zinege be kell kapcsolni DT-ben a Safedisc vagy Securom emulálást (már nem tudom melyik kellett, én bekapcsoltam mindkettőt) -
Ja bf2, aztat már láttad enyim aszem nem?
-
Igen, igen én gyűjtöm az érmeket!! De milyeneket? -
FlatlineHun #43587 Valaki gyűjti még az érmeket rajtam kívül? Ha igen, küldje el priviben az account-nevét. -
FlatlineHun #43586 Örülök, hogy sikerült segíteni :)) -
Nah végre sikerült összehoznom a Basic Command-ot egy 64 playeres szerveren, amin 20an voltunk. A végén persze nyertünk és 120 pontom lett. Meg is adta a kitüntetést, de még sajna nem kaptam meg a BFHQn. Ugye, ha mondjuk és a 3 körös map első körében kapok kitüntetést, akkor azt is csak a mapváltás során írja jóvá a game??? -
FlatlineHun #43584 Egyáltalán nem statpadding, mert így jóval hosszabbak a körök. Ergo egy körben kétszer annyi pontot szerzel, de kétszer annyi idő alatt. Viszont jelentősen más a játékélmény: pld mindenkinek jut jármű, nincs egymástgyakás a tankért, stb... -
Zinege #43583 Ha bf2 mini iso-t mount-olom ahogy a FAQ-ban van a DAEMON TOOLS-al a játék indításakor azt írja ki, hogy emuláló szoftvert talált, álítsam le és indítsam újra a játékot. Tudtok rá megoldást??? -
kikéselNi -
Nem csak gránáttal megy ez. Az a kedvencem, amikor el akarnak ütni, nem jön össze, és mikor elmegy mellettem a csóka, átül géppuskásnak, de mire megfordulna, szétlövöm a seggét a dzsip nyitott hátulján keresztül... Másik kedvenc foglalatosságom, hogy mikor vadul lőnek egy helit, vagy zárótűz alatt tartanak egy utcát, beugrani a kocsi hátuljába, és kikéseli belőle a delikvenst... :) -
Zinege #43580 Hali. Nekem a 1.03 patch telepítése után az indításkor fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor. A FAQ-ban találtam is rá választ csk nem sokat mond nekem. Valaki fordítsa már le légyszi.
"Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
Köszi -
Szerintem a nem megfelelő töltöttséggel játszani a pályákat (gy.k.: 32es map -> 32 player, stb) is simán statpaddingnak számít. Legalábbis az én szememben mindenképp. Aki így gyűjtögeti a körönként 200-300 pontjait, az inkább ne is jöjjön ide vagizni vele... :P -
HITMorpheus #43578 #43522 Plíííz valaki. -
FlatlineHun #43577 Hát nemtom, én dzsipben hosszútávról nagyon tudom ölni őket, de kérdezd meg schankot is, ő az illetékes elvtárs. -
Köszönöm MINDENKINEK a részvételt!
Ahhoz képest hogy ez egy próbanapvolt és kb 3 emberre számítottam, az elején máris 6-an később pedig 10 körül voltunk.
Sok megoldás jónak tűnt és sokat el is kell vetni. Ezért a módosított szabályokat, versenyeket nem sokára feldobom ide.
-
Köszönöm. Most hogy belegondolok kicsit könnyebb 2 playernek 80 pontot összehozni, mint 32nek átlag 40et... :)
Egyébként az 1.03 óta nehezebb lett a commanderek dolga, mert kevesebb pont jön be a gyógyításból és a supplyból, mert szigorították a pontfarmolást. -
TS Zolly #43574 Hát azért ezt nem mondhatnám. Főleg a Mustár szitin és Karkandon. Pénisz Kulán meg nem éri meg, elöbb oda ér az ember gyalog, mint taxival. -
misaab@a #43573 te landor, nálad még a macskám is viccesebb, úgyhogy inkább pihizzél és nem fogsz agyérgörcsöt kapni a sok erölködéstől.
PéTéSix - José Luis Torrente -
haxoror #43572 Ezzel csak azt érték el hogy egy-az-egyben az assault nem fél a vodniktól mert előbb szedi ki gránáttal a gunnert mint hogy az rá tudna fordulni a géppuskával, a vodnik legfeljebb el tudja gázolni DE EZ ÍGY NEM JÓ!
APC-től lefelé gyalogság ellen szinte használhatalanok a járműfegyverek :/ -
FlatlineHun #43571 Jaja, jól legyakódtunk :) -
sysrq #43570 Jó kis buli volt. Amig mindenki tudta miröl van szó (elöször én is elfelejtettem és löttem, bocsi) élvezetes volt. Aztán jöttek az újjak, megnéztem volna az arcukat mikor látták itt házibuli van az amcsiknál és senki nem lő csak álldogál.:) De akkor van értelme ha minden autoban ugyananyi ember ül, és nem ártana egy nagyobb pálya. Lesz még folytatás? -
biztos takarítják a pályákat...kicsit sok már a hulla....fertőtlenítés....homok gerebjézés.....növények újraültetése....vagyis karbantartás -
Mi történt a serverekkel? (I: + II.) -
hello fletline!örülök hogy végre találkoztunk csatában is:)) -
Tán, mert hogy legyen esélye a gyalogosnak. DC-ben nagyon király volt a zárt géppuska.