172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Egyébként hetente kettőt tudok max vállalni... -
Semmi gond meow, egyenlore ezek csak probak amig mindenki bele nem jon...
A vadaszat verseny is pl nagyon jol sikerult....
A héten még lesz vmikor, attol függ mikorra lesz téve a sg war, de vagy pénteken, vagy szombaton lesz verseny...19:00.tól kb 2 óra, szóval 21:00-ig.
OKés?
Remélem atwe rak majd be képeket... -
remélem lesz minden héten, mert ha jó lesz a gépem, megyek én is :) -
melyik sorozat? :) -
Bocs hogy nem voltam, a felesegemnek subtitlezek DVDket, darabja 40 perc es mar unom nagyon :)) -
ok :) -
petersz #43679 sok, de nem eléggé :P -
Köszönöm mindenkinek a részvételét a mai próba autóversenyen!
Egyre jobb lesz, csomóan már vágták mit kell tenni, gyorsabban is haladtunk.
-
jaja, mennyi a fizetésed? -
petersz #43676 JFC! mekkora szenya banda lehet ez is, bőrt lenyűzzák a csokkerekről. mondjuk pótlék nélkül is 10x többet kereshetnek mint én. -
petersz #43675 Ez nem kicsit bitlisz, de tényleg nagyon jó :) Ha már off: nagyon állat a Belga új lemeze.
On -
He csöndesebben már :D -
:DDDDD -
JA ÉS EZ TIPIKUSAN MAGYAR SZERVEREKEN SZOKÁS MERT KÜLFÖLDIN RITKÁN TAPASZTALNI LEGALÁBB IS ÉN RITKÁN TAPASZTALOM!!! -
schrank a transzportkirály :)
-
A FASZOM KI VAN MÁR ATTOL HOGY A SOK LÁMA FASZ LE TK-HAT BÜNTETLENÜL EGY JÁRMÜÉRT ENGEM PEDIK 1 TK-ÉRT KIVÁGNAK
JO LENNE HA MÁR NÉHA LENNE ADMIN A SZERVEREIN!MINDEN MÁSODIK JÁRMÜÉRT VAGY LE TK-ZIK VALAKI VAGY TELJESEN LESEBESIT!!ÉS JÖHET A FELKIÁLTO JEL !! AKKOR IS FASZOM TELEVAN!
-
Hanyas voltál nyelvtanból? -
kicsit nem figyelek a kis
imidzseket nyomat a hátammögött
-
AUTÓVERSENY? :Ð
ezt meglesem majd -
-
-
Na, azért a commander az nem ugyanaz a kategória. Azt csak a tisztesség kívánja úgy, hogy késtől haljon meg. :]
Aki meg fegyveres emberre szemből rohamozik késsel, az meg is érdemli.
Mondjuk csináltam olyan is, hogy kilőttük egy csókával egymás köré a tárat, ő tárazni kezdett, én pisztolyt akartam előkapni, de kés lett belőle. Csávókám épp hátrált felőlem egy fal mellett, gyorsan sprinttel ráugrottam, és elvágtam a torkát.
Én az ilyen szituk miatt játszom. -
-
atwe #43662 Ma runing által vezetet forma1 bf2 modra lesz a sg szerveren aki akar gy jott
Játszani jöjön aki csak baromkodni akar azt meglesz büntetve EZ lesz vele aki nem bir magával :) -
MA LESZ EGY PRÓBA AUTÓVERSENY A SG SZERVEREN 20:00 KEZDETTEL, AKINEK VAN KEDVE JÖJJÖN, NE MÁ MINDIG AZOKAT AZ IDIÓTA PONTOKAT KERGESSÉTEK!!! -
ja tényleg meg mikor commander az ember azt bele van merülve a térképbe! nem?? ezt a legg könnyebb,mert szemtöl szemben már kicsit nehezebb megkéselni!!:( -
7. Battlefield Találkozó -
egyébként krva élet! :)
Elkezdett frissíteni az XP!:(((( ki is vágott... -
Volt benne részem. Kb. olyan mint az Ellenség a Kapunál c. filmben... Előre aztán lesz ami lesz... -
Nem a jatek hibaja, hanem a gepede. Attol meg hogy valamibol eredetit veszel, nem azt jelenti, hogy a szar XP installt megjavitja. Egyebkent rakjal fel spyware irtot, nezd meg van-e virusod, lojj ki minden nem eletfontossagu taskot inditas elott.
Par embernek memoriahiba vagy tulhuzas miatt volt ez, masiknak meg azert mert a S.M.A.R.T. be volt kapcsolva... keresgelj. -
Nem kell megismételned a kérdésed, kaptál volna az elsőre is választ :)
Viszont a rossz hírem az, hogy nagy valószínűséggel hibás a memóriád (vagy az alaplapod, vagy csak túl van húzva a gép, ha tuningolt).
Ajánlom a memtest lefuttatását, ha az is hibát ír ki, akkor még megpóbáhatod átrakni másik slotokba a memóriákat, hátha úgy jó lesz. -
silicium #43654 Feltelepítettem a játékot elindul,de amikor el kezdi tölteni a pályát kifagy és ezt írja ki az asztalon hibaüzenetnek memory.dll:sanity check : block size 1168 MB dosen't sane Nem tudja valaki mi lehet a baj?Szomorú hogy eredeti játékkal nem tudok játszani 
-
személy szerint én rühellem azokat a térképeket, pontosabban szervereket, ami pang az ürességtől, és körbefogalok egy dzsippel 3 zászlót úgy, hogy senki nem zavar. de ezzel nem azt mondom, hogy ne lehetne jó csata egy 64-es térképen összesen 32 játékossal. -
FlatlineHun #43652 Nem, nem érzem, hogy nem erre találták volna ki. Dehát te már csak tudod, milyen érzés, elvégre sosem csináltál ilyet! :)
-
FlatlineHun #43651 Naná!
Csapattársaim:
5 ember várnak a repülőre
3 a helire
1 az apc-re
1 azt hiszi, hogy van tank is, és arra vár
2 elindul úszva
6 ember beszállnak a BH-ba és lezuhannak
... és kb ugyanennyien (mint most) vagyunk a fronton és harcolunk háromszoros túlerő ellen. Voltmár hasonló. -
És el tudod képzelni, hogy mi megy ott, amikor ugyanakkora területen majdnem háromszor annyian vannak? -
silicium #43649 Feltelepítettem a játékot elindul,de amikor el kezdi tölteni a pályát kifagy és ezt írja ki az asztalon hibaüzenetnek memory.dll:sanity check : block size(x) MB dosen't sane /x=mindíg más kb.200-1200 mb között/ Nem tudja valaki mi lehet a baj?Szomorú hogy eredeti játékkal nem tudok játszani :( -
"Ne mondd, hogy veled már nem volt olyan, hogy szar csapatba kerültél bele és a szar csapat miatt te is nagyon szívtál,..."
Ilyen volt.
"...de nem tudtál ellene semmit tenni."
Ilyen nem. Illetve engem nem hat meg, ha veszít a csapat, ha én úgy érzem, hogy mindent megtettem, amire képes voltam.
Nincs olyan kemp, amiből 3-4 spawnból ne lehetne kijönni.
"De ugyanezen az alapon vissza is lehet vágni: egy 64-es karkandon semmit nem kell taktikáznod, mész előre ölni, és ha jó vagy, akkor sok pontod lesz, itt viszont sokkal inkább kell."
Ez teljes mértékben attól függ, hogy taktikázásnak mit nevezel.
"Szóval csak ezért ne szólj már le, mert nekem ez a játékstílus bejön... :)"
OK, de azt ugye érzed, hogy nem erre találták ki, és nem véletlenül "64-es map"? -
:)
Nem volt rossz, csak Pharolas földhöz vágta az egeret és egy óráig nem jött vissza játszani!:) Sajnos ellenünk volt...
DronkZero: összegezve amiket írtál, mi olyan b@lfasz lámák vagyunk, hogy körbe-körbe szaladgálunk 1 mapon és foglaljuk a zászlókat, meg gyógyítjuk a másikat, ha rosszúl száll ki a kocsiból.
Tudom, hogy hihetetlen amit írok, de kb. úgy zajlik egy csata, hogy 3-3 foglalás és vége! Középen meg tüzijáték. A leadert folyamatosan cserélni kell, hogy egyáltalán esélyünk legyen... -
FlatlineHun #43646 "leaknázás, lecénégyezés, rakétások, TOWosok," - volt
"veszélyes körynék ahol lelőhetnek/lesznájpolhatnak ha kiszállsz," - na ilyen nem volt
Tornádóban meg maradona is mellélövi. khm. vagy:
Sok lúd disznót győz. Nem csoda, ha a disznók kedvelik a lúdszegény területeket.
Ne mondd, hogy veled már nem volt olyan, hogy szar csapatba kerültél bele és a szar csapat miatt te is nagyon szívtál, de nem tudtál ellene semmit tenni.
Én gyűlölök más miatt szívni. Ha én bénázok el valamit, vagy ha jobb az ellenfél azt sokkal könnyebben elfogadom.
De ugyanezen az alapon vissza is lehet vágni: egy 64-es karkandon semmit nem kell taktikáznod, mész előre ölni, és ha jó vagy, akkor sok pontod lesz, itt viszont sokkal inkább kell. Szóval csak ezért ne szólj már le, mert nekem ez a játékstílus bejön... :)