172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
abszolút KIRÁLY (verzoo1) VS. transzport transzportkirály -
hé-hé-hé aki amibe a legjobb magyar ranked szerint az abban a ...király én nem mondtam hogy én vagyok az abszolút király mert az a verzóóó 

-
ez a játék nem is arról szól hogy várunk míg jön az ellenség beülni a transzportba az a király aztán GO - GO - GO
-
Ez igaz, csak nem kell rögtön valakit királlyá kinevezni. Schrank sem az a nagy szám, de őt már megszoktuk :) -
Nagydög #43840 Ja a legszebb, hogy takaritottam egy sniper utan. Egy kinai teherautoval dongettunk, mikor kilepett mogottunk egy sarok mogul. Megmutattam a csapatnak, aztan kiugrottam, hogy elkapom. Beloholtam az epulet moge, keresztul lottem, majd bele gyalogoltam a Claymore-ba, amit ottfelejtett. Spawnoltam, kb. ugyanott, ahol kinyirtam, es a masik iranyba indultam. Ott is hagyott egyet. :) -
Nagydög #43839 En is voltam olyan hulye tegnap, hogy begyalogoltam a daraloba. Elotte a Fuhse passon egy tankkal, meg egy Tunguskaval tartottunk egy bazist kb. 10 percen keresztul. Kinyirtunk mindenkit, aztan a szunetekben megjavitottam mindkettonk gepet. Aztan mikor mar nem nagyon akart senki arra jonni 12/0-as K/D arannyal elindultam, es besetaltam egy eppen tamadas alatt allo bazisra. Mindenfelol aradt az ellen, es akarmerre fordultam, mindig hatba lottek valahonnan. Annyi eszem persze nem volt, hogy tavolabbrol indulva valamilyen jarmuvel hatba kapjam a rosszarcuakat. -
most akkor az időt vegyem figyelembe vagy a killeket vagy eccerre a kettőt
-
Hofi_Geza volt az az egyén is aki a 64 fős dragon valley-n a bal felső kezdő amerikai bázison a homokzsákos őrtorony aljába valamilyen bug folyamán bekempelt, őt lelőni nem lehetett mert csak torkolattüzet láttál ő viszont mindenkit megölt az m249-esével aki ott spawnolt vagy túl közel ment és még töltényre sem kellett várnia a supporter miatt
1x bírtam csak kilőni onnan mikor apcben ülve folyamatosan lőttem az őrtorony alját és véletlenül megcsíptem
hozzáteszem hogy kb fél percenként jött a kickvote rá mindig más embertől...
szóval üzenem neki hogy elmehet a büdös picsába... -
-
laggol az így is ne pluusz kocsikat tegyé be hanem cseréld le a páncélosokat kínai csukott terepjáróra mert az igen borulékony azzal lenne a legviccesebb a részing
-
FlatlineHun #43834 Remélem érted, miről szól! :) ! :) ! (: -
Hétvégén megpróbálok módosítani néhány alappályát a versenyek miatt. Több autó ilyenek. Ha borg beleegyezik akkor ezek a versenypályák is futni fognak az SG szerveren. Ez több szempontból is előnyös. Az egyik a módosításokon kívül az, hogy csak azok jönnek majd akik kifejezetten versenyezni akarnak.
Szombaton 15:00 órától kb 17:00 óráig lesz egy kis próbaverseny, aki akar jöjjön.
Visszajelzést kérek attól aki tud jönni, köszönöm. -
THX azt az izét amit belinkeltél 
-
FlatlineHun #43831 Elöl is, meg hátul is. Most sok a meló, ha vége a rohanásnak, akkor folytatjuk az Op.clean sweepet. -
Nem szégyen, ha valaki beismeri, "NEM VAGYOK PROFI HELIS". (De bárkiből lehet). -
Flatline-nak ment. -
Bocsánat, ha valakit megsértettem, de nem volt szerencsém minden "rtónkövetelővel" egy kabinban szívni a levegőt, ezért a véleményem szubjektív. A szárnyalásodról hallottam, de nem derült ki belőle, hogy elöl, vagy hátul ülsz a heliben.
Juteszembe!!!
Fogsz még belevágni egy film forgatásba?? Akár komoly, akár bakiparádé, én benne vagyok.
-
FlatlineHun #43827 Egyébiránt ha valakit érdekel, írtam egy kis progit, ami a statot összeveti a meglévő érmekkel, és kiírja, hogy mi az ami megszerezhető, illetve mi kell ahhoz, ami még nem. Ha érdekel valakit, küldjön privit az accountnevével, és küldök linket. Férőhely korlátozott számban akad még. -
FlatlineHun #43826 A tv rakéta irányítási bugjairól írtam már egy nagyobb hozzászólást, lévén sajna elég gyakran találkozom velük....
A legbosszantóbb a besülés és az ellenséges helin átmenő rakéta.... -
FlatlineHun #43825 Én már csak ilyen homeless vagyok :))) -
hmmm azért a 3. mondatodon van a lényeg
-
FlatlineHun #43823 Hámmá bocsánat......
De csak azért, mert jó, ne legyen egyből király! Elvégre lehetnek nála jobbak is, pld eX.Norboss .. vagy... esetleg ... jómagam.
Bugzás nélkül nekem olyan 80-90% a találati arányom, beleértve légicélpontokat is... -
Kínai pálya volt, ahol az usmc a hajóról startol. És tényleg nem szuperált a rakéta irányítása. Ezzel a jelenséggel már találkoztam én is másik pályán. Csak az a sz@r benne, hogy elég bénának hat amikor elsütöd, majd a rávezetés helyett, simán elhúz a cél mellett, alatt, fölött ki tudja hány méterrel (sokkal)!!! Aztán gondolod, hogy mit gondolhatnak a harci morálodról. Így elég lehangoló. -
boxerHUN
ismerős név ismerős olyan laggos volt tegnap a lll-as hogy nem tudtam eleget tenni a transzportkirálysággal járó kötelezettségeimnek
na majd ma
este (tunájt)
-
Mindig nem lehetsz a pálya hentese ;) ! -
höhö, ha jól értem, nem működött az arab heli? -
tegnap gyalázatos teljesítményt nyújtottam a magyar II-esen, lelőttem a mellettem spawnoló társamat (igaz, megvolt az oka, mert onnan vártam egy ellent), 3/15 K/D, és hasonló nyalánkságok. áááááááááááááá. és a JCSR klán úgy elpicsázott minket folymatosan, hogy öröm volt nézni. nagyon jól nyomták. vagy mi voltunk xtra bénák. mindenesetre dühítő így abbahagyni a játékot. -
Na had fényezzek egy játékost egy szösszenetnyit.
Tegnap az egyik magyar rankedon összefutottam Hofi_Gézával. Beültünk a kínai vadászhelibe azon egyszerű okból kifolyólag, mert a BF2 ütősebb pilótái nem voltak kéznél, vagy egy másik szerveren tolták. Mondom Gézának, hogy ha akar vezethet, mert hözelharcban még menekülni is alig tudok, nemhogy akrobatikázzak a levegőben... Megnyugtatott, hogy "NO PROBLEM"! -Hát jó! -gondoltam, és már repültünk is az ellen felé, rá nemsokára a föld irányába. Ez még megismétlődött vagy kétszer. És, hogy a baj nem jár egyedül, Géza közölte, hogy a TV rakétát nem lehet irányítani... (bug)! Nemsokára a lopott COBRA megoldotta a problémát, s láss csodát, úgy potyogtak a BH-k, a Cobrák és minden aminek semmi köze sem volt a talajhoz, mint a jól megérett körte. Öröm volt aszisztálni. Ha már egyszer van egy transzport királyunk, én ezennel kijelentem, (bár ilyen kategória nincs) hogy Hofi_Géza a magyar TV-s király.
Ui.: Azok cáfoljanak meg, akiket tegnap "lefilmezett"!!! -
szerintem kilőtted a pilótát, és azért esett le a gép.
velem is volt már, hogy foglalás közben kilőttek, és leesett a gép.
de ha magasan vagy és onnan lőnek ki, akkor forog a levegőben :) -
Nagydög #43816 Hejj! Tegnap lottem MI28-at Jackhammerrel. En azt se gondoltam, hogy egyaltalan sebzi. Lassan, kb. fej magassagban haladt a bazison, es gepagyuval irtott minket, en meg oldalrol belekuldtem kettot, erre leesett, es megkaptam erte a ket killt. Nem lattam semmit, aminek nekiment volna, mert olyankor hajlamos az utolso arrajaronak adni a killt -
Ezt mondjuk tényleg ki lehetne írni. Lehetőleg kicsit nagyobb betükkel... -
Hmm nem eredeti a játékom és cd key in use hibát kapok, mi lehet a gond?
Lehet nem ártana kipattintani a bannerra hogy "itt mindenkinek eredeti játéka van, a nem eredeti játékkal kapcsolatos hibákban nem tudunk segíteni" szövetet.
Akinek nincs eredeti játéka az kicsit gondolkozzon már el mielött kérdez... -
flatlinehun nem is tudtam hogy a pályaudvaron laksz, ha satelitre váltok akkor a sínekre rak
-
sysrq #43812 Ezen a pályán vannak jármüvek?
Itt kellene autoversenyt rendezni.
Legyen a neve ágyugolyo futam. -
FlatlineHun #43811 Wow! Fasza!
BF2 map -
jaja, az lehetne. remélem mire jó lsz a gépem, addígra má lesz :) -
Most jövök az EA HU I-ről, szép kis 10vs19 volt a pályán a 2. perctől 
Ha már az nem oldható meg, hogy legyen csúcsidőben fent admin, akkor legalább ATB lenne. -
melobol tolni laptopon :D:D:D:D:D
yess :) -
tblade #43807 Megpróbálom. -
tblade #43806 Próbáltam már ezerszer a 'BF2Cdkeycheck.exe' file-t lefuttatni, de nem segített :( A patch siman felment.