172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #43924 100 Ft -
ati2 #43923 Re: #43891
Próbáld ki amit itt irnak a Punkbuster frissítésről, hátha ez a baj:
http://bfhelp.try.hu/ -
Dobjunk ossze kari bacsinak egy uj capslock mentes keyboardra sracok :) Beszallok 500 Ft-al, ez a cucc aranak fele :P -
Es ha esetleg az UAV trailert robbantod fel...?
Gondolkozz ember, gondolkozz
-
Esetleg rendszer visszaállítás? -
PLEASE: #43891 ( S.O.S ) -
SAJNÁLOM NEM AKARTAM MEGGYANUSITANI SENKIT,ÉS TUDOM HOGY HA SAJÁT JÁRMÜSÉRÜLÉSÉRT LEVONÁS JÁR.ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÖL
-
Landor #43917 -
huh ezt nemtudtam de hülye vagyok:( -
elhiszem és nem is azt irtam hogy rendszeresen fordulelö de ezt tapasztaltam, sajnos -
ha nem igy lett volna akkor nem irnám!
-
neked aztán marhanagy problémáis vannak a játékkal 
az nem is zavar téged hogy az általad felrobbantott jármű roncsának felrobbanása akár TK-val is járhat? vagy hogy full szarok a légvédelmi cuccok és még szarabb helyen is vannak? a G3 vagy az M16 pontosabb mint a sznájperpuskák? GP-30 szétszed egy autót SRAW meg nem ? te még vagy nagyon friss vagy vagy csak ilyen karkandos ugri-bugri-GP-30-olós
-
Yamee #43912 A kill streak az, hogy hány embvert nyirtál ki annélkül hogy meghaltál volna, a deaht streak pedig, hogy hányszor haltál meg egymás után, annélkül, hogy bárkit is kinyírtál volna. -
Gabor970 #43911 én meg egyáltalán utálom, hogy le lehet engem lőni. Beletehetnék a következő patchbe, hogy csak én sérthetetlen legyek :D -
Gabor970 #43910 szerintem jobb a játék, ha ez mindkét oldalon jól üzemel, és nem cél sztem, hogy ki lehessen iktatni. Amugy is kezdem unni, hogy minden éledésemkor Karkandon (asszem) az amerikai bázisról indulva azzal kell kezdeni, hogy megjavitsam a dolgokat, meg elpusztitsam azt az egy két bujdosót, akik azért dekkolnak nálunk, hogy tönkretegyék. -
kerek1224 #43909 úgy értem mi az a kill streak? És mi az a death streak? Külön-külön, nem a hányadosuk.
Naaaa, tényleg....? -
Gabor970 #43908 no én már a 0,77-emnek is nagyon örülök, kezdetben 0,3 körül vala -
Gabor970 #43907 lámasági mutató: ahogy közelit a nullához-úgy nő a lámaság :-) -
kerek1224 #43906 Srácok!
Mi az a kill/death streak?
-
DDany #43905 meg,azt utálom,hogy mikor Anti Tankal vagyok,2 rakétát belelövök a tankba,és mire nyomnám meg a harmadkat,lelő.
-
DDany #43904 ja
-
Dansky #43903 Nem tűnik túl valószerűnek amúgy sem, hogy az artillery supportot teljesen ki lehet iktatni, nem akkorák a mapok szerintem, hogy muszáj lenne "bennük tárolni" az ágyúkat. Komm. antenna még azt mondom...
De amúgy talán jobb lenne, ha egyáltalán nem lehetnének robbanthatók ezek a cuccok,megszünne a nindzsahadjárat, és tán több ember állna be a squadokba. :) -
haxoror #43902 Csak hogy még idegesebb legyél, supply box nélkül is regenerálódnak egy idő után :)
Ha több pontot akarsz robbantgass olyasmit ami vissza is tud lőni :D
Sok értelmét eddig sem láttam az ilyen nindzsázásnak, egy fontosabb zászlónál még időben felrobbantott tank nagyobb hasznot hoz a csapatnak mint az ellen kommanderjének a játékait baszogatni.
Szerintem :) -
DDany #43901 jaja,nekem is ez a véleményem... -
Sziasztok! Egy két dolgot szeretnék mondani, hátha az EA-től is olvassa valaki ezt a fórumot.
Végre az 1.03 patchben kaphatók pontok a stratégiai pontok(artillery, UAV, radar) felrobbantásáért. Ez jó, csak kérdem én miért csak egy pont?! Az ember körbemegy a fél pályán észrevétlenül, robbant elmegy. Ugye a bázison nem nagyon gyilkolhatunk, mert az basecampnek számít(legalább is általában). Meg ezeknek a felrobbantásával végül is nagy mértékben segítjük a saját csapatainkat. Szóval szerintem - esetleg - több pontot is kaphatna az ember ezért. A másik szintén ehhez a témakörhöz tartozik, amit szerintem a következő patchben
nyugodtan kijavíthatnak, az az hogy ezeket a stratégiai pontokat simán (automatikusan) meg lehet javítani egy commander által mellé dobott supply csomaggal. Ekkora b@aromságot!!! Így lassan elveszti az értelmét, hogy egyáltalán felrobbantsam! Mire ujratölt pl. az artillery már simán megjavult a csomagtól. Szóval nagyon nem vagyok kibékülve ezzel a dologgal! Na ennyi!
-
Ja...legalább írná azt, hogy vki használja serialom...vagy vmi konkrétumot..DE NEM !!! -
TS Zolly #43898 És a szerver csak annyit ir, hogy lekapcsolodva, semmi hiba üzenet. Tegnap lestük. -
Azé köszi...hátha vki még olvassa. -
Verzoo #43896 Akkor 

-
Egyértelmű....volt -
Verzoo #43894 Egy próbát megér,én se vagyok nagy zseni ebben a témában. -
Verzoo #43893 Punkbuster frissítés? -
jaja, sok embernek volt ott bőven 200 feletti pingje, elfért volna a limiter -
Sziasztok! nem nagy fórumozó vagyok, de most elkéne egy kis segítség...2 napja nem enged fel a játék, betölt a pálya és úgy repülök a serverről, hogy na. bármikor, bármelyik szerverre feltölthetek, de amint élednék kiírja lecsatlakoztam a serverről...hmmm. (tűzfal volt már ki és bekapcs...kémrobot kereső vagy 5 féle...virusírtó is 3 féle...külön külön...és ennyi. Ha valamelyikőtök találkozott már ezzel a problemával és tudja a segítséget ,...nagyon megköszönném. Ja és állítólag a net a szolgáltató szerint JÓ. ui.:már a BF2 újra telepítésen is túl vagyok... -
bigface #43890 :) 64-es szervernél 4 ill. 6 slot van fenntartva. -
Landor #43889 Ja, csak legalább egy 150+ pinglimiter ráfért volna és egy 64esnél már fel sem tűnik annyira az a 2 fenntartott solt.. -
Jogos...jogos! xD -
btw nem lehetne visszarakni az egyik "hivatalos" szervert 64-re? ment úgy egy pár napig és nagyon bejött mindenkinek, nem véletlenül volt tele állandóan -
A modban 22 új fegyver és 2 új jármü van. -
bigface #43885 Elnézést a bizalmaskodásért, sajnálom ha kellemetlenül érintett!