172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én: ea hu
ezt irom be, igy jo :D -
1.03...eddig 1.02 volt asszem...
kösz -
EA_HU ezt kell már beírni a keresőbe és azóta kijött egy 1.03 peccs is asziszem
-
pharaoh....minden okes a magyar hivatalos szerverekkel?? -
Kipróbáltam már ezt az SG féle autóversenyt, jó volt egy darabig ,de sajnos eljezdtek beszivárokni olyanok, akik inkább a tankot,C4-t és AT-választották, így hamar elment tőle a kedvem.
Az autó feldöntés nagyon tetszett.
KÉP -
lehet lemaradtam valamiről, de merre vannak a magyar ranked serverek?
eredeti gémem van...vagy kijött valami frissítés az elmúlt két hétben?
ha volt már, vagy faq akkor bocs -
Vááá lelógott a hns fox :) kinyírták csórót :D -
szerintem az anyázás nem ilyen vicces 
-
sysrq #44076 Kár volt félteni a lopástol.
Az anyahajorol sem tudtunk kijönni, bár igény lett volna rá.
Sorbanállás volt a helikért.
Alig birtam valakit a motorcsonakomba csábitani.
Más:
Nem tudja valaki, a szakaszvezetök is kapnak külön pontot a csapat után? -
haxoror #44075 Ezekért a pillanatokért éri meg BF-ezni :)
-
haxoror #44074 A kedvenc kommander-típusom az ultrabiztonságos, innen aztán nem fog az ellen tankot vagy repcsit lopni! :D
Az hogy a sajátok se tudják a cuccokat használni másodlagos :)
-
jaja, tegnap nyomtam vagy 2 órát az egyik magyar ranked szerveren
dalian plant és wake ment, amcsi oldalon mindig ugyanaz a gyerek vitte el a kobrát, tököm tele volt már vele, biztos bérletet vett hozzá hogy csak ö használhatja
el sem lehetett tőle lopni mert a spawnpont mellett állt és nyomkodta gondolom az E betüt állandóan, így amikor megjelent rögtön be is szállt -
Én sem azért járok külföldi szerverre, mert az olyan jó, hanem mert sajnálatos módon nem rendelkezem a BF2 eredeti verziójával és így csak nagy ritkán tudok magyar Rankedra csatlakozni. Az 1.03-as patch óta meg soha.
És mivel a magyar tört szervereken mostanában szinte senki sincs, kénytelen voltam máshol keresni játéklehetőséget.
A helis dologról meg annyit, hogy néha nekem úgy tűnik hogy csak a "kiválasztottak" repülhetnek vele. Valahogy - nekem űgy tűnik - mindig ugyanaz a pár ember repked vele. De hogy megöljem a csapattársamat egy heliért?! A másik kedvencem, amikor az ember javítja a tankot amivel jött és közben a saját csapattársa beugrik és elmegy vele.
-
de tort kene
amugy oan niccs
-
azért kezdtem anyázni, mert először nem tudtam hogy mi történt :DDD -
1x felszállunk blackhawkal, elindulunk, te belénkjösz c4-es helivel :D
benyomtam neked hogy köcsög geci danee :DDD
aztán nem tékáztuk egymást, csak ahogy száltam fel másodjára, a csávó meghalt, mert ráugrált a helire. :)
-
atwe #44068 MA AUTÓVERSENY 19:00-tól AZ SG SZERVEREN!
Gyertek
[SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
Már megy gyertek
-
ez télleg igy van, wake-n ma volt egy srác (amcsi server), kiállt a kifutópályára dzsippel, és megvárta mig spawnol a heli. Miután lespawnolt, lelőtt mindenkit aki a közelébe volt, majd kiszállt és elvitte :) -
MA tök jót játszottam mashtur city-n, mec oldalban, robbangatam a helit c4-es helivel :)
Lehet hogy számomra nem fragelős a minuszok miatt, de megakadályozom az ellenség bh-s tevékenykedését, ami lehetetlenné teszi a mi játékunkat :) (ez jó hosszu lett)
Első robbantás után
Aztán Freddy-ék tk-zták egymást a bh-ért vagy nem tom... -
haxoror #44065 A magyar szerverek sokkal erősebbek mint a külföldiek, ezért vigyorgok mindig amikor írják hogy "külföldre járok mert" stb. OTT IS MEGY A DTK ÉS A PUNISH csak több sikerélményt ad a játék mert olyan mintha botok ellen nyomná az ember. :) -
bf2hu? -
na kaptam egyet s annak is pass kell
-
Nem tetszik ez a game ..:( jön egy nagy zaj és meghaltam :D kirja h aSfsdpjafpbpdfnbadf48476847 al megöltek :D:D osztan mia ?:D -
Én nem tok helizni, de repcsizni igen :) -
lécci mondon vki egy oan tortszervert amelyiken van is vki
-
Nem hiszem hogy valaki beállna commandernek és utána játszana tovább, mert úgy sem kap pontot, inkább segítse a csapatot, mert ha nyer az csak neki jó.
Inkább az a veszély áll fent, hogy még gyakrabban lesznek olyan helyzetek, hogy nincs commnder. -
atwe #44058 MA AUTÓVERSENY 19:00-tól AZ SG SZERVEREN!
Gyertek
[SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
-
eléggé -
na ez szerintem hülyeség (mert így csak beáll commandernek azt végképp nem segíti a csapatát, csak jáccik rendesen tovább), meg az is h arty TKért nemkap levonást... -
1.3 óta nem -
Hülye vagyok, vagy az artyval való gyilkolást már nem számolja killnek a cucc? -
Kovsebi #44053 512mb memoria elég kevés ennek a játéknak... Jol látom?
-
huh ez nem semmi,de ugye a heliböl ki sem szálltál:)?? -
Senki, de gizdulásnak jó indok. :) -
Mondta vki h a németek jobban játszanak mint a magyarok?? -
Kovsebi #44049 Majd ha elolvad, kicserélem. 
-
Valaki elárulhatná,hogy a saját csapattárs hogy lehet piros színű!
-
nincs már nagy (100nál nagyobb) ticket ratioju ranked szerver??? -
engem nem is a lag idegesít annyira, inkább az ugráló halott emberkék.... -
TS Zolly #44045 Szépen.
Bár tegnap asztem az enyém megadtta magát. Megállt a venti rajta. Ha veszel ilyent, a gagyi hőrelágyulo ventilátort cseréld le egy megbízhatobbra. Most egy régi amd k6-2 es proci ventije hütti a kártyát.