172102
  • Danee
    én: ea hu
    ezt irom be, igy jo :D
  • mohus
    1.03...eddig 1.02 volt asszem...

kösz
  • schrank
    EA_HU ezt kell már beírni a keresőbe és azóta kijött egy 1.03 peccs is asziszem
  • mohus
    pharaoh....minden okes a magyar hivatalos szerverekkel??
  • Pharaoh
    Kipróbáltam már ezt az SG féle autóversenyt, jó volt egy darabig ,de sajnos eljezdtek beszivárokni olyanok, akik inkább a tankot,C4-t és AT-választották, így hamar elment tőle a kedvem.
    Az autó feldöntés nagyon tetszett.
    KÉP
  • mohus
    lehet lemaradtam valamiről, de merre vannak a magyar ranked serverek?
    eredeti gémem van...vagy kijött valami frissítés az elmúlt két hétben?

ha volt már, vagy faq akkor bocs
  • odex
    Vááá lelógott a hns fox :) kinyírták csórót :D
  • Danee
    szerintem az anyázás nem ilyen vicces
  • sysrq
    Kár volt félteni a lopástol.
    Az anyahajorol sem tudtunk kijönni, bár igény lett volna rá.
    Sorbanállás volt a helikért.
    Alig birtam valakit a motorcsonakomba csábitani.
    Más:
    Nem tudja valaki, a szakaszvezetök is kapnak külön pontot a csapat után?
  • haxoror
    Ezekért a pillanatokért éri meg BF-ezni :)
  • haxoror
    A kedvenc kommander-típusom az ultrabiztonságos, innen aztán nem fog az ellen tankot vagy repcsit lopni! :D
    Az hogy a sajátok se tudják a cuccokat használni másodlagos :)
  • Fenrir
    jaja, tegnap nyomtam vagy 2 órát az egyik magyar ranked szerveren

dalian plant és wake ment, amcsi oldalon mindig ugyanaz a gyerek vitte el a kobrát, tököm tele volt már vele, biztos bérletet vett hozzá hogy csak ö használhatja

el sem lehetett tőle lopni mert a spawnpont mellett állt és nyomkodta gondolom az E betüt állandóan, így amikor megjelent rögtön be is szállt
  • badsec
    Én sem azért járok külföldi szerverre, mert az olyan jó, hanem mert sajnálatos módon nem rendelkezem a BF2 eredeti verziójával és így csak nagy ritkán tudok magyar Rankedra csatlakozni. Az 1.03-as patch óta meg soha. És mivel a magyar tört szervereken mostanában szinte senki sincs, kénytelen voltam máshol keresni játéklehetőséget.
    A helis dologról meg annyit, hogy néha nekem úgy tűnik hogy csak a "kiválasztottak" repülhetnek vele. Valahogy - nekem űgy tűnik - mindig ugyanaz a pár ember repked vele. De hogy megöljem a csapattársamat egy heliért?! A másik kedvencem, amikor az ember javítja a tankot amivel jött és közben a saját csapattársa beugrik és elmegy vele.
  • crazyclone
    de tort kene
    amugy oan niccs
  • alberto 15
    azért kezdtem anyázni, mert először nem tudtam hogy mi történt :DDD
  • alberto 15
    1x felszállunk blackhawkal, elindulunk, te belénkjösz c4-es helivel :D
    benyomtam neked hogy köcsög geci danee :DDD
    aztán nem tékáztuk egymást, csak ahogy száltam fel másodjára, a csávó meghalt, mert ráugrált a helire. :)
  • atwe
    MA AUTÓVERSENY 19:00-tól AZ SG SZERVEREN!
    Gyertek
    [SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
    Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
    Már megy gyertek
  • Danee
    ez télleg igy van, wake-n ma volt egy srác (amcsi server), kiállt a kifutópályára dzsippel, és megvárta mig spawnol a heli. Miután lespawnolt, lelőtt mindenkit aki a közelébe volt, majd kiszállt és elvitte :)
  • Danee
    MA tök jót játszottam mashtur city-n, mec oldalban, robbangatam a helit c4-es helivel :)
    Lehet hogy számomra nem fragelős a minuszok miatt, de megakadályozom az ellenség bh-s tevékenykedését, ami lehetetlenné teszi a mi játékunkat :) (ez jó hosszu lett)

Első robbantás után

Aztán Freddy-ék tk-zták egymást a bh-ért vagy nem tom...
  • haxoror
    A magyar szerverek sokkal erősebbek mint a külföldiek, ezért vigyorgok mindig amikor írják hogy "külföldre járok mert" stb. OTT IS MEGY A DTK ÉS A PUNISH csak több sikerélményt ad a játék mert olyan mintha botok ellen nyomná az ember. :)
  • Danee
    bf2hu?
  • crazyclone
    na kaptam egyet s annak is pass kell
  • Sylvester
    Nem tetszik ez a game ..:( jön egy nagy zaj és meghaltam :D kirja h aSfsdpjafpbpdfnbadf48476847 al megöltek :D:D osztan mia ?:D
  • Danee
    Én nem tok helizni, de repcsizni igen :)
  • crazyclone
    lécci mondon vki egy oan tortszervert amelyiken van is vki
  • Pharaoh
    Nem hiszem hogy valaki beállna commandernek és utána játszana tovább, mert úgy sem kap pontot, inkább segítse a csapatot, mert ha nyer az csak neki jó.
    Inkább az a veszély áll fent, hogy még gyakrabban lesznek olyan helyzetek, hogy nincs commnder.
  • atwe
    MA AUTÓVERSENY 19:00-tól AZ SG SZERVEREN!
    Gyertek
    [SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
    Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
  • quack
    eléggé
  • quack
    na ez szerintem hülyeség (mert így csak beáll commandernek azt végképp nem segíti a csapatát, csak jáccik rendesen tovább), meg az is h arty TKért nemkap levonást...
  • Pharaoh
    1.3 óta nem
  • quack
    Hülye vagyok, vagy az artyval való gyilkolást már nem számolja killnek a cucc?
  • Kovsebi
    512mb memoria elég kevés ennek a játéknak... Jol látom?
  • FCH kari
    huh ez nem semmi,de ugye a heliböl ki sem szálltál:)??
  • 0Fritz0
    Senki, de gizdulásnak jó indok. :)
  • Danee
    Mondta vki h a németek jobban játszanak mint a magyarok??
  • Kovsebi
    Majd ha elolvad, kicserélem.
  • Beers
    Valaki elárulhatná,hogy a saját csapattárs hogy lehet piros színű!
  • quack
    nincs már nagy (100nál nagyobb) ticket ratioju ranked szerver???
  • quack
    engem nem is a lag idegesít annyira, inkább az ugráló halott emberkék....
  • TS Zolly
    Szépen.

Bár tegnap asztem az enyém megadtta magát. Megállt a venti rajta. Ha veszel ilyent, a gagyi hőrelágyulo ventilátort cseréld le egy megbízhatobbra. Most egy régi amd k6-2 es proci ventije hütti a kártyát.