172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na most nem azért, de: a gépemre, mikor fel akartam tenni, kiírta, hogy kell neki 1600 mega. Némi _alapfokú_ XP ismerettel kitalálhatjátok, hogy ezt először a rendszerpartícióra rakja fel (Illetve oda, ahol a felhasználód "Temp" könyvtára van. Azt nem nézem ki belőletek, hogy azt átállítottátok máshová). Nos, nem elég neki ott 1600Mb, cirka 1900 kell neki, mert az install is felpakol még párszáz megát, mikor elindul. Ezek után ezt átpakolja a BF2 könyvtárba, ha ez ugyanott van, mint a Temp, akkor azon a partíción már ~3G helynél járunk.
Nekem C - rendszer, D - stuff, mindkettőn csináltam kb 2G helyet, és gond nélkül felment.
Uwu klántársamnak nem volt ilyen szerencséje, neki kimásoltam Tempből, be BF2 gyökérbe(két partició neki is), patch.exe, bf2cdkeycheck.exe elindít, és voila, kész. A bf2cdkeycheck.exe _tényleg_ nem csinál semmi látványosat, egy villanás az egész.
Ez mindkettő eredeti játékkal történt. Lehet, hogy a cdkeycheck a kulcs eredetiségét is ellenőrzi, nem csak kódol, akkor viszont b*szhatjátok a törtet. De biztosan mi vagyunk a _szerencsések_, hogy nekünk megy, nem ti vagytok bénák hozzá, dehogy. Sajnos a programokok működésre bírása is a számítógéphez tartozik, nem csak arról szól, hogy ha megnyomod a bal gombot, akkor lő. Ez ilyen. Oldjátok meg. Ha nem megy, akkor ez a játék nem nektek való, viszlát.
Most, hogy válaszoltam nektek egy ugyanolyat, mint ami a FAQban le van írva, boldogok vagytok? Volt bármi értelme? Nem hiszem.
Ja, tudom, én vagyok a bunkó paraszt. -
Gabyee #44123 csak megerősítetted az előző írásomat,ezúton is köszönöm:DD -
ennél már csak az a nagyobb poén h nekem eredetibe van meg és mégis baszakodott az összes peccs felrakásánál... -
Gabyee #44121 és milyen jó ez nekünk hogy havonta baszakodni kell a gaméval,de hát aki nem veszi meg az eredetit ezrekért az pusztuljon meg:)
de lehet hogy az fog hamarabb éhen halni aki az összes gamét megveszi és utánna veregeti saját vállát(kirögve közbe kistársát)hogy ugye milyen faxa is az eredeti gém nem kell vele(annyit)szarozni:P -
nekem is ugyanez a gondom (eredeti a gém), de ha anyám xps felhasználói lószarjában indítom a gémet akkor meg simán megy...viszont elég idegesítő h állandóan ha jáccani akarok ki-be kell jelentkeznem -
Csak hogy tudjátok én sajna nem tudok segíteni!! 

Nekem eredetibe van meg. -
Gabyee #44118 1.02-vel szerintem nem is fog,mert átállnak a szerverek az új megváltóra:1.03
Ámen
-
Gabyee #44117 tépek egy számot és beállok a sor végére,szintén küzdök a kulcsokkal mint az oroszlán
rongyosra olvastam a faqot,de ez sem segít:( -
Richard90 #44116 eddig simán működött az 1.02-es patch-el
most akartam megint játszanui de nem indult el (1.02-vel)
felraktam az 1.03-ast de azzal sem működött -
Zinege #44115 Na a DT. problémám megoldódott, most viszont az előttem szóló Richard90 problémája merült fel ;-))) -
visszaolvastam több napi fórumozást, több bf topikban is de senki nem válaszolt erre a kérdésre, szóval tisztelettel kérem az urakat, legyenek szívesek segíteni!
-
Gabyee #44113 nem fogsz kapni sajna csak egy lelámázást(mint én is szintén eme probléma felvetése után)mert az oviba azt mondták hogy most ez a menő
-
Sziasztok!
Nekem is problémáim vannak. Felraktam a játékot, a FAQ szerint, daemonnal minden, aztán peccseltem a faq szerint, de azt írja ki, h CD key is not valid, pedig elindítottam a bfcdchack.exe-t igaz nálam csak egy villanás volt, és sztem semmi nem csinált. Természetesen többféle magyar szerveren is próbálkoztam...
Plz help! -
Gabyee #44111 minnyá megkapod zérohavertől te is
-
Richard90 #44110 felraktam az 1.03-as patchet el akarnám indítani a játékot és semmi. fekete képernyő és kilép az asztalra. még be sem tölti
valami tipp???
olvastam a FAQ -
Gabyee #44109 egyéb magasröptű hozzászólás
-
Jáááááááj, lámarohaaam!!
-
Gabyee #44107 Your CD key not invalid vagy valami ilyesmi
Légyszi valaki segítsen,hogy kell futtatni ezt a BF2Cdkeycheck.exe progit.
Futtatom akár egy ribancot de semmi:( -
Borg #44106 Ez érdekes, nekem kezdettől fogva DT-vel fut, és sosem vette még észre :D -
Gabyee #44105 Nekem hasonló volt,ha jól emlékszem a CloneCD-vel veszett össze.
Ledörgöltem és jó lett. -
Zinege #44104 Ha bf2 mini iso-t mount-olom ahogy a FAQ-ban van a DAEMON TOOLS-al a játék indításakor azt írja ki, hogy emuláló szoftvert talált, álítsam le és indítsam újra a játékot. Tudtok rá megoldást? Kaptam rá választ, de nem segített:
"Zinege be kell kapcsolni DT-ben a Safedisc vagy Securom emulálást (már nem tudom melyik kellett, én bekapcsoltam mindkettőt"
Valami más ötlet? -
hogyan kell multiplayeren játszani másokkal?
-
Gabyee #44102 #44100-ra plííz! -
Borg #44101 Nem néz ki rosszul, délután meglátjuk. -
Gabyee #44100 "Ennek megoldására a 'Patching failed' hiba 2. pontjában leírtak szerint keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot."
Ezt írja megoldásként a fakk a cd kulcs hibára,de mi van ha nekem nincs olyan fileom a docba hogy BF2Cdkeycheck.exe?
Tudom láma a kérdés de ez a topik már csak ilyen
-
jó a logód Boxer, mivel csináltad?
A szin nem teljesen passzol, de azér jó, off :D -
Borg:
Az SG szerverre bekerülhetne ez a pálya: eslamashar? Valószinűsítem, hogy igen népszerű lenne. Innen lehet leszedni. Reg. szükséges. -
DDany #44097 jaja az király kép! :))
-
Csak így tovább srácok! A motorháztetős kép nagyon király!!!
-
Nagyon tetszett a verseny, azt leszámítva hogy a BF2 jelen állapotban teljesen alkalmatlan ilyesmire, hála a járműfizika teljes hiányának. Meg amikor én is voltam már annyian lettünk ,hogy nem fértünk el a rajtvonalnál
-
FlatlineHun #44094 Bocsi, valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudom letölteni a "BF2Cdkeycheck.exe"-t?
-
Bocs a hard képtömörítéstől de nem akartam erősen leterhelni a topicot! -
NÉMI ÍZELÍTŐ ARRÓL MI IS TÖRTÉNT MA A VERSENYEKEN!!! Remélem egyre többen leszünk.:)
Üldözés közben...
Jobban látott így...
Hát a sort az nem mindig jön össze elsőre. :)
Vigyort fel!!
Vagyunk páran!
Mindenki a motorházon.
-
hát elég lassu :) -
vazzzee ez meg kidobott!
vajon nem eleg gyors a netem?
20 kb/s -
bocsi de ezt az uzenetet nem vettem eszre
ja es kosz -
"akkor most törjem el a cd-t vagy mi? help pls" -
Borg #44087 Figy, ezen melyik része nem világos?
"[SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125"
Ma is voltak bent folyamatosan 10-15-en. -
de nekem nem eredeti a game
szal vmi tort szerver kéne
asse bánom ha nem magyar csak kozeli legyen -
sg teams topikba belinkeltem pár képet.
télleg nagyon jó volt az elején (karkandon)