172102
  • SigS
    Jovan sasszem
    Bar nem igazan lehet erre valaszolni, mert szerintem mindenki a megszokott erzekenyseggel jatszik.
  • schrank
    én nem is tuttam hogy külön lehet beállítgatni a szenzitiveket
    B+ szar beállítással is transzportkirály voltam most átállítom kurvaérzékenyre aminek az lesz a következménye hogy én leszek a magyar transzportcsászár
  • Fenrir
    ő azt kérdezte hogy mennyire érdemes állítani, nem azt hogy hol lehet :)
  • SigS
    Van egy kulon sensitivity a jarmuvekhez, ott allitsd at es bekenhagyja a gyalogos-beallitasokat
  • badsec
    Szia! Az 1.02 -es patchcsel csak az 1.02-es szervereken tudsz játszani (már ha még van olyan egyáltalán). Az 1.03-as patch megváltoztatja a 20 jegyű CD-Keyt egy kódsorra. Amikor először felraktam az 1.03-at elmentettem a registryből ezt a kódsort(HKLM/Software/Electronic Arts/EA GAmes/Battlefield 2/Ergc). Ez volt a "szerencsém", mert a win újraindítása után valamiért kitörlődött a regből. Nekem is akkor tűnt fel amikor csatlakozni akartam, de nem sikerült. Mivel elöző nap játszottam az 1.03-as verzióval a neten, gyanús volt, ezért megnéztem a regben és nem volt ergc. Megcsináltam a kulcsot(visszamásoltam) és azóta megy. PErsze csak tört szerverekre tudok felmenni, mivel a game nem eredeti.
  • petersz
    Transzportkirályokat kérdezem, hogy milyen szenzivel viszik a járgányokat. A tanktorony forgatását próbálom belőni, hogy mi a jó. Gyalognál default 1 a szenzi nekem, a kocsiknál, tankoknál 3-ra húztam. Monndjuk így valószínűtlenül gyorsan teszek 180 fokot, de sajna nincs pinyóasztalnyi egérpadom :) Ti mennyivel forgatjátok a tornyot?
  • mNzJean
    ha egy kicsit utánnanéznél nem kérdeznél ekkora marhaságot , itvan ezt találtam kb 3 mp alatt.

Battlefield 2 1.03 Patch hivatalos infok
    2005. október 02. - Zs0lt1 | Battlefield 2 hírek

A következő Battlefield 2 javítás az 1.03 már a tesztelés végső stádiumába ért, tehát napokon belül letölthető lesz. Az 9/30/05-ös EA közösségi hírekben megtudhatunk néhány információt, hogy mire számíthatunk a patch-ben -->

Wake Island 2007:
    A BF1942 multiplayer demójának pályáját eddig az összes bf sorozatban feldolgozták. Azóta is őrzi népszerűségét. Ugyan a BF2-re is készült már egy átirat, de az nem az igazi. Az igazit most kapjuk majd a Battlefield 2 minden újdonságával felvértezve. Természetesen ezúttal nem a Japán és az USA fog harcolni, hanem földrajzilag kicsit áthelyeződik a pálya és ezúttal az Egyesült Államok hadserege ellen a MEC hadserege fog csatában állni.

Újdonságok:
    - Stat összehasonlítások - Összehasonlíthatjuk majd a statunkat bármely más játékossal a BFHQ-ban, simán duplakattintással a Leaderboard-on
    - Szerver kedvencek és előzmények - Sokkal egyszerübben megtalálhatjuk majd a kedvenc szerverünket a szerver böngészőben, nem kell majd a sok szerver közt keresgélni
    - Nick előtag - Hozzáadhatod és megváltoztathatod a klánod előtagját a nevedhez. Nem kell többé új nevet regisztrálni e miatt
    - Supply Drop ikonok - Az utánpótlás dobozok ezeután megjelennek egy ikon formájában a fő térképen és a 3D térképen is
    - Pontok a kommander objektumainak felrobbantásáért - Azok a Special Forces katonák akik felrobbantják az UAV-ot, az ágyúkat valamint a szatelit antennákat, pontokat kapnak
    - Szerver lefoglalt slotok - Ezentúl a szerverek rendszergazdái lefoglalhatnak helyeket a szerveren. Pl egy klánszerveren, hogy legyen hely a később csatlakozó klántagoknak
    - Jármű és utasai - Ezentúl látszani fog mindenkinek a neve, aki benne ül egy járműben
    - Újratöltő sáv - Számos jármű kapni fog egy újratöltő sávot, többek közt látni fogjuk, az elterelő fáklyák újratöltési idejét is

Módosítások:
    - Pontfarmolás - A DICE beépített egy olyan funkciót a játékba, mely jelentősen nehezebbé teszi a pontfarmolást
    - Mod támogatás - A modok ezentúl rendesen fognak működni a dedikált szerverrel, valamint a játék automatikusan aktiválni fogja a modot szerverre való csatlakozáskor
    - Térkép módosítások - A spawn térkép és a kommander térképe ezentúl a játékosszám(16,32 vagy 64) alapján arányosan fog nőni, ill csökkenni
    - Kommander pontozása - Ezentúl nem fog TK-nak számítani, ha a kommander ágyúval megöl egy csapattársat
    - Jármű módosítások - nem lesznek több véletlenszerű ölések, mert valaki a járműved elé ugrik (nagy sebességnél természetesen meghal az illető), dombnak felfelé nem fog elakadni a tank ill APC, valamint nem lesz több téves halál, mikor a jármű roncsa felrobban
    - Auto Team Balance módosítások - Ezentúl nem fogja átdobni az team balance a kommandereket illetve a szakaszvezetőket
    - Légelhárító rakéták - Ezentúl sokkal könnyebben lehet majd a gyors repülőket levadászni a telepített légvédelmi rakétákkal

Ezenkívül még rengeteg módosítás és javítás várható.

Forrás : www.battlefield.hu
  • Fenrir
    azt hogy nem nagyon fox játszani magyar szervereken mert azok majdnem mind 1.3-asak
  • Gabyee
    na megint én a főláma:)
    mi a rák van ha nem teszem fel ezt az igen jól sikerült,felülmúlhatatlan 1.03 pecset és az egyel régebbi szintén látványos előnyöket magában hordozó 1.02 tolom reá??
    sokkal szarabb nem lehet mert most egy tetves szerverre sem tudok még csak beköszönni sem!
    nekem azelőtt ment a régivel(az sem volt egy egyszerű dolog),nem egy újabb parasztvakításról van itt szó?
    kérdésem összefoglalva:mi a szart csinál ez az új pecs azon kívűl hogy a frászt hozza a játékos társadalomra és mint egy rákfene úgy fertőzi meg a lelkes felhasználók gépét?????????
  • Zinege
    Ezt írja a FAQ, és nekem ez van: "Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
    De mit jelent ez??
  • schrank
    semmi érdekes nincs itt megyek is jáccani a gecibe
  • Danee
    ja, én is azzal csináltam :D
  • Danee
    ilyen betűket painttel?
  • Boxer HUN
    Hehe... Paint.
  • 0Fritz0
    Nemes.

(Running: Kép nincs, az csak az igaz, hű flémereknek jár.)
  • badsec
    http://battlefield2.sk/maps/download.php?id=6a - Berlin map linkje
  • Holdpro
    letöltöttem az elalamein XXL-t feltelepítettem és azt mondja nincs ilyenem :(

Berlin Mapot honnan lehet szerezni ?
  • quack
    igen ez így van. csak az a baj hogy ha mondjuk egy már meglévő ékezetes loginnevedet átírod nem ékezetessé akkor se fog működni, csak ha egy tök újat csinálsz. és ez azér kicsit kurva idegesítő.
  • Polemius
    Nem mondod, hogy benne van a FAQ-ban? :)
    Lehet, hogy a többiek is találnának gyógyírt a gondjukra benne?
    Csak figyelmesen végig kellene olvasni?
  • Polemius
    Nem, nem a temp könyvtárat használja. Nálam át van állítva mind a temp könyvtárak, mind a swap, meg minden ilyesmi. A c: csak a rendszernek van, ezért nem is túl nagy partíció (~5G). De ez a nyomorult patch mindenáron akar kitömöríteni.
    Nem ám oda ahol a temp van, és 10x annyi szabad hely...
    Ezen kívül viszont más gondom eddig nem volt a játékkal. Bár ezt már félve vallom be, mert még megköveznek. :)
  • joebacsi
    :)
  • Gabyee
    te milyen fémről beszélsz??
  • dronkZero
    Nem partnerek ezek a srácok benne, hagyjuk, nem kell...
  • Running
    Fritz kérjük a kedvenc "flém szagot érzek képedet" !
  • Gabyee
    értem
  • dronkZero
    Á, nem, lenne dolgom, csak nincs kedvem csinálni. Ennyire.
  • 0Fritz0
    (flém?)
  • Gabyee
    baszki te ennyire ráérsz??
    ha igen mennyé orvoshoz!
  • dronkZero
    Ez azért van, mert ez érzékeli ezt, és a saját biztonságod érdekében letiltja a használatát.
    Menjél, olvasd inkább a kötelezőket!
  • dronkZero
    Komolyan mondom, ma rajzás van...
  • odex
    problema megolva :)
  • odex
    mivan olyankor ha felrakom az 1.03-mas patchet és belépnék a gamebe elkezd villogni a kép és kilép?!
  • odex
    valamiért nem engedi az eye progi hogy feltelepícsem! ennek mi lehet az oka?
  • odex
    Szerintem sehogy
  • Jaffa 2843
    Nem tudja valaki hogyan lehet a multiba botokat berakni? ketten eléggé unalmas
  • Richard90
    most újratelepítettem, most hibátlanul megy a játék!!
    de 1.03-mal már baszakodik, nem is fogom felrakni
    talán az 1.02-t
  • Zoltanoo
    Nah, azt hiszem megoldottam a problémát, quack hozzászólása alapján!

Szóval a megoldás a faq, patch telepítés első pontjában bújik meg. Akkor írja ki minden esetben, h invalid cd key, hogyha tartalmaz ékezetet felhasználói fiókunk (nálam legalábbis)

Én létrehoztam egy új, ékezetek nélküli felhasználói fiókot, ezzel jelentkeztem be, és most lekopogom, müködik a játék!

Próbáljátok ki, hátha segítettem...
  • Cobra.
    BF2 csak azokat szereti, akik adminisztrátorként vannak bent XP-ben. Ha sima user vagy, akkor lehetnek gondok installnál.
  • dronkZero
    Mintha az is le lenne írva, hogy nem lehet ékezet a profil nevében.
  • Gabyee
    nem is gondolnád hogy ezzel a "bunkó paraszt" hozzászólással mennyit segítettél:D
    még mindig nem kell csalódnom az sg fórumzozók hozzáállásában,a lécet te is verdesed rendesen