172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #44244 Wow, na ez egy jó ötlet! Mellesleg érdekes, hogy az elfoglalhatatlan bázishoz raktak tow-ot, a mec oldalra meg nem..... -
Mostanában én meg azzal játszom hogy karkandon mec-el megyek, átszaladok az usa bal oldali bázisához és a saját TOW-jukkal lövöm azokat a járműveket amelyek a főbázisukról jönnek. Ezt is másoktól láttam. :) -
operation clean sweep-en(ha nem jólé írom akkor szóljatok)a mec csapatnak ha a repülős zászló melletti zászlót elfoglalják, akkor csak 1-2 bombát kapsz, szal 2* kell átmenni hogy meglegyen az 5 bomba. -
Valamelyik nap láttam egy új módszert hogy karkandon hogyan nyírják ki a tankokat, apc-ket amelyek a sikátorban megjelenőket lövik. A fakerítés másik oldaláról ugrorva áthajítják a járműre az aknát ami azonnal felrobbant mindent. Vicces volt ahogy a csávó egyszerre 2 apc-t, meg 1 tankot nyírt ki így, persze a kör végéig volt munkája. :) -
FlatlineHun #44240 Miről beszélsz, jóember, én nem repülök, csak helizem....
(amúgy flare, a flair kicsit mást jelent) -
"Teljes mértékben igazad van, kedves játékostársam"? :) -
És a repülőnek van 4 másodpercenként flair?? NA VAN? VAN?? MONDD!
mire megforulsz repülővel simán ujratöltődik a flair-etek, de erre már van egy taktikám :) ugyhogy rettegj :D
-
STFU: shut the fuck up (lehet forditani:)) -
jah de ugye jáccania is kell közbe me 8v8nál egy ember az azé má veszteségnek számít szal nem könnyű -
Verzoo #44235 Szerintem 16 játékoshoz is kell kommander mert elég hasznos dolgokkal tudja segíteni a csapatot,játékosok számától függetlenül. -
"Az lenne a dolga, hogy irányítsa a többi játékost, hogy azok minél hatékonyabban/ minél több pontot tudjanak szerezni, ezáltal neki is több pontja lesz." Teljesen egyetértek!
És azzal is, hogy 16 játékoshoz tök fölösleges a commander.
-
16-os játékosszámnál tök fölösleges a kommander, nem menne a játék rovására, ha nem lenne, csak mondjuk 24-től fölfelé. -
FlatlineHun #44232 Nana! óvatosan az ilyen általánosításokkal! Én az egyik legélvezhetőbb kommanderségemet dragon valley 32-es map,16-playeresen nyomtam, persze mindenki elöl spawnolt, én meg hátulról hoztam előre a tankot mindig. 8 fős csapatban nem mindig megengedhető a teljesen passzív kommander, pláne, ha a helyzet nem azt kívánja! Ott és akkor így tudtam a legtöbbet segíten a csapatnak, előrementem tankkal, és csatáztam, és kéregettem le a cuccokat.. -
-
A mindenit micsoda urban legendek vannak. A sok hülye meg el is hiszi.
Természetesen nem ér több pontot a kommander lelövése, mint egy sima katonáé.
A kommander egyáltalán nem kap pontot se lelőtt ellenfél után, sem újraélesztésért, sem javításért, sem artillery kill után, sem zászló foglalás után. Egyedül a csapatában levő emberek átlagpontját kapja. Se többet se kevesebbett. Ha nem csinál semmit, akkor is megkapja. Az lenne a dolga, hogy irányítsa a többi játékost, hogy azok minél hatékonyabban/ minél több pontot tudjanak szerezni, ezáltal neki is több pontja lesz. Én helyből adnám a global bannt annak a kommandernek, aki tankozik, repked helizik. -
Úgy szeretem a C4-el telepakolt járműveket
!
-
Eleinte én is így voltam vele, de aztán sokat gyakoroltam a repkedést single playerben. A helivel már elboldogulok, de a repülővel nem tudok mit kezdeni. A commanderkedésről meg annyit, hogy én is nem rég próbáltam ki (mivel más nem jelentkezett) és nekem nagyon bejött a dolog. Mondjuk alapból nem csípem az olyan commandereket, akik megállás nélkül harcolnak. Nem ez lenne a dolguk! Meg mintha azt olvastam vlna valahol, hogy a comm lelövése több pontot ér. Hallott valaki ilyesmiről? -
Landor #44227 Jéé, én pont fordítva gondolkodok a helikopterekről:
Igencsak le lehet foglalni tankkal a heliket, és a második találatom után ce la vie! :D -
Landor #44226 Szerintem ez nagymértékben emberfüggő. Én soha nem vetemednék arra hogy beszálljak pilótaként semmilyen repülő izébe :D
Ha repülni, azt is csak gunnerként. És a kommanderkedésre sem vágyom különösebben. -
Biztos méd in tájván.
-
haxoror #44224 Persze mivel az EA buzi módon a patchben nem vette le a heliket egylövésesre :P -
Nagydög #44223 Tegnap a Heroes must Conquer-en jatszottam(neha szanalmas eredmennyel). Ha jol emlekszem, a Karkand az a palya, ahol egy helyrol indulnak az amcsik, es meg kell vedeni a varost ellenuk. A gyerek mast sem csinalt, csak megalt a zaszloval szemkozt a parhuzamos utcaban, es nyirta a sikatorokban spawnolokat egy APC-vel. Ha kilottek, maximum egy perc telt el, es megint ott parkolt. -
Mastuur city-n magányos helikoffer pilótaként elég szépen le lehet „foglalni” a tankokat.
Néhány kamikaze akció után az ellen már a heli motorjának hallatán kiugrik a páncélosból. :)
-
egy kezdő emberke úgy kezdi szerintem, mint én is, hogy állandóan repülni akartam, nem érdekel a szárazföldi csata.sztem azért mert meglátja az új játékot, és először nagyon jónak tűnnek azok a repülők, és nem igazán a pont érdekelt (mondjuk nem is volt eredeti játékom) hanem, hogy repüljek össze-vissza. a commanderes esethez, meg annyit, hogy aki még nem játszott vele, az azt sem tudja, hogy működik ez a commanderség, kivéve, ha utánanézett. persze biztos van olyan kezdő, aki rögtön a szárazföldi csatákba megy, meg ha röpköd, akkor segít a csapattársnak, meg átlátja az egészet, de sztem először nem sokan. persze ha már játszik egy ideje, akkor már el lehet tőle várni, hogy ne csináljon hülyeségeket, engedje át a repülőt a jobbnak, de a kezdőktől sztem nem nagyon kell. -
Landor #44220 Sztem ha VOIPen megkérsz valami értelmes pilótát, elvisz bárhova téged a helijével (akár úgy is hogy ha a gunnere is VOIPen van, akkor ideiglenesen kiszáll).
Na jó, ez a legoptimálisabb eset lenne :D -
...egyetértek
-
Polemius #44218 Én néha megpróbálok 'stoppolni', mert sok olyan hely van, ahová csak helivel lehet feljutni. Nem csak sniperrel érdemes ilyen helyekre befészkelni, de AT-vel is igen jól lehet támogatni az odalenn futkosókat. Persze ilyenkor kell egy support vagy egy láda a lőszer miatt.
Ha olyanokkal sikerül összekerülnöm, akikkel már játszottam együtt ill. alapból értelmesebb emberek, akkor ez nem is gond (ha van pilóta
).
Akkor van a gond, ha olyanokról van szó, akik minden lehetőséget megragadnak a repkedésre. Hiába lenne neki kb 20 másodperc pluszban, oda sem hederít.
Úgyhogy most már messzire kerülöm azokat a squadokat, akiket látom, hogy röpködnek.
Commanderként sem jobb a helyzet ezekkel az emberekkel. Hiába ad nekik az ember célt (ahol nagyon elkélne a támogatásuk), tesznek rá. Repülnek amerre épp úri kedvük tartja. -
Hogy egyszer en is csinaljak valami rosszat, bar az en szemszogembol nem volt rossz :)
angol server, mashuur city, mi szokasos mec oldalon, persze senki nem akar repulni azzal a vacakkal, + meg nem megy annyira a pointfarm a patch ota meg annyira se, ellenseges blackhawk persze teli. Repkedtem egyedul a mec helivel megvartam mig lelovik a mieink a helijuket, aztan gyorsan lenyultam az oveket atugorva a mienkbol, nagy szerencse aran.
persze az a 6 ember, varta a helit, vegre valakit osszeszedtem a lopott helibe hogy lojjon is nekem.Felmentunk a heli bazisukhoz /64-es map/ koroztem az epule felett, de mire leszedte a 5-6 embert, addigra ujra jott az elso, igy a zaszlohoz sose ereszkedtem le, hogy egy egyszeru celpont legyek.Lottek mindennel de hiaba, az iglast is mindig kiszedtuk.De nagyon makacs fajta volt az ellenseg, mert hiaba volt vagy 3 masik bazisuk, rendre ott jelent meg az a 6 ember.
valami iszonyat sok killt csinalt a lovo, amit nem neztek jo szemmel, ki is vagta az admin rendesen. leszalltam a pusztara kerdezem Ma' miert kellett kivagni, erre o statpadding, mondom miert mert lamak vagytok hatam se tudtok leloni egy helit, en meg nem tudtam leereszkedni, mert tele volt ellennel.
erre nem mondott semmit. csak hogy engem is mindjart kivag. akit kivagtak az vissza tudott jonni, persze a kor vegeig mienk volt a heli, ha nekik jobb volt az, hogy az ures ellenseges bazisra jartunk, elfoglalni azokat,/a lovo kiszallt ugye a pontert/, akkor megkaptatok amit akartatok, mi meg az elso helyen vegeztunk sot a csapat is nyert :)
de valami nagyon keves pontot kaptam mint pilota, ez a patch elott lett volna szerintem vagy 200 most meg vagy a harmada vagy kevesebb volt./bar biztos mert nem votl support medic stb a heliben /
-
Verzoo #44216 

-
FlatlineHun #44215 Amúgy a tegnapi napon játszottunk eX-esekkel Mastuur city MEC oldal. A pálya felénél az ellenfél BH-val leszállt a főbázisunk mellett lévő magas épületre, és kb 3 sniper szállt ki belőle. Mivel épp a levegőben voltam szállítmánnyal (C4) hát kiugrottam pont a BH-ra, majd elhúztam.... csak pislogtak alulról a szőrmókok.
(szerintem a sniperek úgy néznek ki néha, minet egy fittness-medve)
Kör végéig mienk volt a BH :))) -
FlatlineHun #44214 Jobb, ha egy szót sem szólsz, jetboy. A repülőknek pofátlanul gyorsan töltődik mindene, és pofátlanul leszedhetetlenek minden nemrepülő által. Nekem a helivel 10-15 mp-ig kell lebegnem(!) a helipad fölött, hogy a rakétáim újratöltsenek, ilyenkor a legsebezhetőbb a gép. Te meg csak huss-át a leszállópálya felett és minden bomba a helyén. Arcátlanság! Átszállásonként 1 bombát kellene kapnod, akkor tán jobban meggondolnád, hova dobod, és nem tudnál 30 mp-enként xarrá bombázni egy zászlót.
Egyébként nincs harag :) de nehogymá te lázadjál, hogy a heli túl erős, bazz! :)
De tényleg! Elgurult a gyógyszered? :)
Nincs harag! :) -
gondolom koltoi kerdes volt, de azert valaszolok :)
olyan helyre eljusson, ahova legi jarmu nelkul lehetetlen :)
Nem baj majd egysze eljut oda a jatek publikon is, hogyha nincs gunnered es a sniper akar egy fuvart, akkor megker hogy dob ki itt vagy ott :)
de ha nem lennenek ekkora ... akkor a csapatszallitoval mennenek amely palyakon ugyis csak ott allnak uresen. -
egy ilyen csákoval én is találkoztam folyamatosan vitt minden repülötárgyat egyedül hiaba kérte az ember vegyenfel,de hogy snipának minek heli vagy vadászgép?
-
ez igy van jol, ha a repcsi hamarabb megfordulna mig a heli ujratolt, az azt jelentene egy bena heli pilotanal, hogy masodikra mindig lelovod, ez igy nem lenne fair.
a valosagban "jatekon belul" 90 % ban ki lehet mindenfele iranyitott raketat kerulni helivel, mindenfele "hocsapdba" nelkul, ha nagyjabol tudod, honnan jon a raketa/eg, fold/.Szerintem ez nagyszeru dolog, megha olyan sokan is utaljak ezt :)
Azt is lehetne mondani, mivel ez egy csapatjatek, dolgozzanak ossze a repcsi pilotak, igy mar nehez dolga van a heliknek :)
Amugy, ha a szajaba engeded ki a raketat, szinte mindig eltalalja, hocsapadba ide vagy oda.
Repulo pilota szemszogbol, ket rafordulasbol, egy egyszerubb heli pilotat siman le lehet gepagyuzni./persze nem arra a "kezdok" megoldasara gondolok, hogy leveszed a gazt, es majd megallsz/ mert az eleg vicces latvany.Full sebessegen is megoldhato.
-
Verzoo #44210 
-
Van egy-két idióta emberke. Tegnap pl. az egyik sniper, asszem valami nyuzuka vagy mi volt a neve, állandóan elvitte egyedül a SU-t a Gulf of Omanon, hogy az anyahajó fölött kiugorva sniperkedhessen...
Szal' vannak még idióta emberek...
Ráadásul, amikor végre sikerült beleülnöm a SU-ba, akkor meg eléfutott, amikor próbáltam felszállni és persze punisht kaptam...
Az ilyeneket simán global bannal jutalmaznám... -
Áhh smiley lemaradt 
-
Ne sértődj meg :)
Akkor ha jól értem heliket nem tudsz leszedni, bombázni nem tudsz, akkor miért használod a repülőt? -
egyébként a heliknek még mindig pofátlanul gyorsan töltődik a hőcsapdája. mire a jet lockolja, addigra a heli már ki is köpte a cuccot, én meg túlrepültem. mire megfordulok, addigra a heli már megint újratöltött. de nem ezért szálltam belétek.
valószínüleg valami más taktikával kel elbánni a helikkel, egyelőre jobb híján géppuskával próbáltam irtani őket.
viszont nagyon rossz hatékonysággal bombázok, rossz időzítéssel engedem ki a bombákat. -
lol