172102
  • uHs Gerzson
    Személyesen ;)
  • leveskocka
    flatline ez te vagy?

• DannyL
    ...akkor már nagyon kíván6ja. :)
  • alberto 15
    már egy hete nem rakta be :)
  • alberto 15
    én ezt v.gez-től láttam :)
  • Polemius
    Feltűnt már, hogy klán helyett leginkább cián-nak olvasható a "ClAn"?
  • tblade
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehet még valahol Battlefield 2-t kapni 8990Ft-ért?
  • quack
    nekem meg még netem sincs sajna :(
  • gergod
    sajnos mi egyáltalán nem tudjuk, hogy működik a neten a bf2. Én úgy tudtam nem működik.
  • quack
    ja ez az...sorry :$ :\\ :D
  • quack
    ase-be keressé
  • PAtr0n
    Gondolom nem tört mi?
  • PAtr0n
    Jó látni, hogy azért vannak normális emberek is... na mindegy
    (Azért Cs-ben kipróbálnám magam ellene ) -ender
    Amúgy meg letöltöttem ezt a fasza kis szerverkereső progit, és a problémám meg lett oldva: itt
    Mennék mán jáccani de sajna nem lehet. Nincsenek sehol senkik.
  • GYILOKOLI
    nem jöttök netem multizni a bf2-vel?
  • gergod
    jovan ne izzadj nem kell 5percenként benyögni
  • Hysteria
    A DrAgOnS ClAn felvételt hirdet jelentkezni ITT LEHET
  • Danee
    olyan jól esett multkor szarrá bombázni wake-n ezután a sok "jó duma" után :)
  • badsec
    ja... erről én is tudnék mesélni...
  • Hatt
    Ne foglalkozz vele, jobb a szövegeit átugrani. Meglátod a nevét és nem olvasol tovább:) Csak 1 jó tanács
  • Hysteria
    A DrAgOnS ClAN felvételt hirdet jelentkezni ITT LEHET
  • Crem
    Schrank már csak ilyen... Ne foglalkozz vele!:)

Legtöbbszőr így látom őt fentről,és ez megnyugtat!:DDDD

• Zinege
    Ne nagyon várj segítséget, mert én, és már egy páran megkérdeztük ezt, de választ azt nem kaptunk, mert mi "lámák" vagyunk.
  • Adam II
    Segítség
  • PAtr0n
    Először: Nem vagyok sértődő típus, de a "rigójancsi" kifejezést én esetleg olyan emberre használom akit ismerek.
    Másodszor: Nem vagyok hülye, tudom hogy a lap tetején van FAQ meg egyebek
    Harmadszor: Nem tehetek róla, hogy mostanság játszok először szervereken (nemrég lett netem).
    Senki sem tökéletes. (mert te valószínű az vagy)
    Nem véletlenül írtam ide, hogy nem bírom megcsinálni a szűrést a magyar szerverekre, mert már szétkeresgéltem az agyam a FAQ-ban és nem találtam rá, máshol meg hol segítenének. (magyar szerverlistát azt találtam IP-kel együtt)
    Kösz a segítséget.
  • Adam II
    Feltettem az 1.03as peccset és a mini image ellenére is kihalyít az asztalra a fekete képernyő után pedig az eredeti exe és core.dll van
  • leveskocka
    tegnap jatszottunk a CB kereteben egy dan csapattal.nagyon korrekt banda voltak,en commanderkent tundokoltem:),egy srac jott dalianon robbantani a radarokat,es mikor kergettem a szereloflintaval,egyetlen egyszer sem fordult meg,es lott le...pedig megtehette volna.nagyon jo tisztesseges csapattal jatszani...
  • schrank
    itt van a lap tetején rigójancsi
  • schrank
    jajám azért nevetséges hogy előbb szedek le FAV-val egy helit mint csasztuskával vagy mi a gecivel pedig az 4 csőből lő a kocs meg egyből egy az egyben a DC fájnöl sebzés rendszerét kellett volna átvenni és akkor most sztingerkirály meg ZPU király meg vulkán király lennék nem az ami most azt a vulkánt bennehagyhatták volna a játékba az jó kis anti-mi-24 volt
  • PAtr0n
    Szasztok.
    Nem tudna valaki olyan (magyar) IP-t mondani amire lehet törttel is menni? (ja és lehetőleg legyenek is rajta emberek) Az SG szerverén senki (ping is nagy) a chipkatonák szerverén sincs senki.
    Amúgy nem értem még mindig, hogy hova kell azt a %HUN filter izét írni a szerverlistában A szerverek listája fölött van egyedül olyan hely ahova lehet írni, valami ilyenekkel: server, ping, map stb..., és ha egyáltalán be sikerül írni valahová, akkor mit kell nyomni? Update list vagy refresh?
    Bocsi, hogy ilyen lámaságokkal nyaggatlak titeket, de jó lenne már játszani is. (Tudom, vegyem meg az eredetit, elvileg jövő hónapban meglesz.). De nem igaz, hogy nincs olyan tört szerver ahol vannak is emberek.
    Plz !
  • Beers
    Ezért mondom még most is,a bf2 nem az amit vártunk!
    Majd talán a modokban megtudják oldani ezeket is!
  • FlatlineHun
    Mindenhol, a plecsnik globálisak.
  • willis
    Helló mindenkinek

Most tervezem megvenni a gamet azt kiváncsi lennák arra, hogy:

ha kapom majd a plecsniket, az másik szerveren is megmarad, vagy csak azon ahol megszereztem.

Üdv:
    W
  • Rusid
    Sírás ON. Na a jetekkel a tököm tele van. Ha legalább valami esélyem lenne ellenük, de az esélyem földről kb. 0. Nem igazán értem, ha már nem tettek a játékba vállról indítható légvédelmi raksit akkor legalább megoldhadták volna, hogy helivel le lehessen szedni a repülőt, mint annó a vietnámba lehetett. Érdekes Vetnámban megtudták oldani, hogy ne a vadászgépek uralják a légteret, nem volt egy nagy mutatvány le lehetett szedni a repcsiket sa7-tel a heli gépágyujával sőt ha elég ügyes voltál a rakétáival is le lehetett szedni őket. Mióta bf2-zöm még egyszer se szedtem le repülőt stringerrel, igaz egyszer már sikerült leszednem AA-val, de akkor alacsonyan és lassan repült pont felém ami valjuk be igen ritka eset, hozzáteszem ilyenkor se mindig sikerül kilőni mert 10 ből 7 szer a rakéta még ilyenkor is elsiklik mellette. Na mindegy úgytünik ez változni már nemfog, de az az igazság, hogy pont ezért rohadt keveset játszom olyan pályán ahol vannak repcsik is.Sírás OFF.
  • koschwarz
    :)

egyébként nem tom, hogy repültél-é már jettel, de vagy 3-4x el kell hussani a leszállópálya felett, mire úgy fél HP-ről megint teljes lesz a gép. ráadásul újratöltéskor csak 1 tárat tölt. tehát azért ez nem olyan 1xű. :)

• koschwarz
    géppityuval jobban megy a helik leszedése, de az meg 2-3 ráfordulás.
  • koschwarz
    mert ellenséges gépeket 1000-rel irtok. néha leszórom a bombákat, ha már vannak, de nem különösebben hatékonyan. kizárólag akkor használom el a repcsiket, ha másnak nem kell. :)
  • odex
    a pnetes server eredeti cd keyes?
  • Sanko
    én játszottam lengyel szerveren 16-oson....és mondhatom arra mentek hogy ponthegyeket kaszírozzanak...ugyanis az utsó zászlót sose foglalták el egyik oldalon sem....így csak ment az írtás...én commandereztem. de hiaba utasítgattam őket (ez mondjuk a magyar szervereknél is igaz :-( )így csak zusztam a piros pöttyöket és kaszíroztuk a 50-120 pontokat menetenként...

ja és lagg mentes volt...
    a magyar szerverek linuxosak, nem tudja valaki?
  • Running
    Azok közül akik ide járnak tud vki a bf2 editorral pályát módosítani? Kéne tőle egy kis segítség. (A vernyekehez szeretném egy kicsit módosítani a pályákat!)
  • dorell
    mondtok olyan magyar szervert ahol 1.2 van fenn, és lehetőleg ranked?