172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jaja, amikor sokan vagyunk egy helyen a csapattársakkal, akkor egy idő után mindig feltétlenül számítok rá, hogy bármikor jöhet az arti, és szépen elhúzodok... :)
tényleg nem logikus visszavonni a tüzérséget, igazad van polemius. -
Kész a DrAgOnS ClAn fóruma gyertek IDE is forumozni pls
amugy itttudtok minket kihívni warra és ittdtuok jelentkezni a clanba is :)
Üdv.:Hys -
Hat ez szomoru, akkor meg kell tanulnom kulonbseget tennem a zold es a kek szin kozott :) -
FlatlineHun #44401 ....is.
Fritz! Köszi a képet kira! -
siman, a repcsit is lelovi, sot volt olyan, hogy raesett a commander szeretet csoamgja a repcsimre aztan kampec :) -
Lattam mar vadaszt is leesni tole :) De olyan heliben is ultem mar amit eltrafalt az arti :) -
történt már olyan helikopteressel, hogy valahol lebegett és artival szedték le? egyáltalán lehet ilyen? gondolom ha alacsonyan lebeg, akkor igen. -
én már rohanok is odébb, mert biztosan mi kapjuk (az ellenséges) csapást...
Vagy ha magyar a szerver akkor a sajatot :D -
Polemius #44396 Elég hülye megoldás lenne, ha vissza lehetne vonni a tüzérséget.
Ha figyelted már, hogyan működik, akkor láttad, hogy amikor kirakja valahová, akkor az ütegek elkezdenek lőni. Ezután eltelik pár másodperc (miközben a cél közelében jellegzetes hangot hallasz), és becsapódnak bizonyos körzeten belül. Ha egész pontosan megnézed, még azt is látod, hogy pontosan annyi lövedék, ahányat kilőttek. Vagyis he nem mindegyik ágyú működik, akkor kevesebb is fog becsapódni. Ha mondjuk az első lövés után valaki felrobbantja őket, akkor csak egyetlen fog célba érni.
Vagyis a visszavonhatóság egyszerűen nonszensz lenne. Azt jelentené, hogy a levegőben állítod meg a lövedékeket...
Ha valaki expert ágyútöltelék, az megfigyelhette, hogy egész jól meg lehet tippelni, egyik lövedék után a másik hová fog becsapódni. Kis szerencsével meg gyakorlattal az ágyúzás közepén is talpon lehet maradni.
Másik, hogy ha hallom a hangját, és sokan nyüzsgünk egy kupacban, én már rohanok is odébb, mert biztosan mi kapjuk (az ellenséges) csapást... -
Hát, cofb-Borg sem ma kezdte a szakmát. :) -
Polemius #44394 Ugyan mostanában nem commanderkedtem én sem, de nagyon frusztráló tud lenni, amikor mondod az infókat, de senki nem szól vissza. Egy idő múlva én sem szólok bele a mikrofonba, hiszen azt sem tudom, értik-e?
Mondjuk ha van kommunikáció, akkor viszont igyekszem a tüzérség indítása előtt figyelmeztetni a squadokat. De még így is sokszor külön szólni kell, hogy szóljon rá valamelyik társára, hogy húzza el a belét onnan. Mert ugye a leader a térkép egyik végén, a másik embere a másik végén van épp..
Azokról nem is beszélve, akik nem állnak squadba, így esély sincs szólni nekik.
Pedig nagyon szépen, szinte hajszál pontosan lehet(ne) használni a tüzérséget, főként ha a squadok maguk kérnék oda és akkor, amikor szükségük van rá... -
google
:) -
Okos enged szamar szenved alapon, en nagyon surgosen kicserelnem a nevemet, a felreertesek elkerulese vegett :)
Vagy a Zold betus Borg tegye meg, de szerintem o itt a hazafi meg a regi puskas, szoval neked kellene valtoztatni :)
Vagy az ex klan kezdo harcosokat is felvesz ?
-
elárulom: valójában az a piros jel a kistérképen egy fallikus szimbólum, és aki farok-fetisiszta, az ellenállhatatlan vágyat érez, hogy rögtön odarohanjon... 
-
:) -
:P -
cofb-borg #44388 Csak azért irok hogy mindenki lássa a szép új logomat :D
(Nem összekeverendő vagyok azzal aki gonosz mert én nem!) csak a miheztartás végett ugye.. -
basszus,akkor azert anyaznak,amikor a sok kis kek potty kozepebe rakom ezt az ikont?pedig en csak segiteni akartam...:) -
És nem az? akkor ezért kerestem hiába
-
KaOz #44385 Majd köztes megoldást keresünk! -
Miért, és nem?...
-
Mielőtt Running szólna, hogy nincs kép:
-
hallottam olyan városi legendát, hogy egyesek azt hiszik, a kistérképen megjelenő piros ikon egy extra sebzésű, 30 percig sérthetetlenséget biztosító szuperfegyver helye, és mennek megszerezni
-
Es ha nem veszek vissza mi lesz? Elvagod a torkom a selejtes kartyad agp csatlakozojaval? -
a G ponttal, ja nem, a G gombbal, csak állj elég közel a csomaghoz. egyébként opciók (options), billentyűkiosztás (control settings vagy valami ilyesmi)... -
Az alábbi eset természetesen a commander f***sága.
Én arra írtam példát, amikor megjelölöd a helyet tüzérségi támogatásra és az addig csak céltalanul kóválygó gyalogosok egyszeriben mind bevetik magukat a célterület kellős közepébe. :)
Az okokra még nem jöttem rá, de dolgozom rajta.
-
Intimrush #44378 A kék halas boltba ne is vásároljatok!Én már ott párszor a garancia című rovatot megszívtam. -
ez rohadt idegesítő, de legfőképpen az, hogy szerencsétlen commander soxor nem tud mit csinálni, ugyanis ha tehetné, visszavonná az artit, de ezt a fícsört SEM tették bele a játékba, holott logikus lett volna. majd az 1.04-ben. -
dorell #44376 az ott maradt csomagot (ha meghallt valaki) hogy tudom felvenni, és lecserélni az enyémet? pl medicet supportra? -
auchland pesten valahol -
az osszes ex-battlefieldesnek egy kalappal a danok ellen:)hajra magyarok:))
(OPC)leveskocka -
CéZé #44373 szeva -
willis #44372 Hi
Hol lehet megvenni a gamet a legjobb áron?
Valaki segítsen!
Thx
-
hello -
igaz, én ugyan nem sokat commanderkedek, de vasárnap az voltam egy körig karkandon, az I-esen asszem, amikor is nyertünk 
, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy eszembe se jutott beleszólni a mikrofonba, pedig beszélhettem volna nyugodtan a leaderekkel, ha így visszagondolok, a scan alapján sokkal jobb szóban mondani, hogy pl. egy csomó piros pötty tart feléjük, mint állandóan a spotted-et nyomogatni.
bár enélkül is jól lehet kommunikálni a térkép segítségével, meg a squadnak is jobb, ha látja a 3d-s térképen az ikonokat. -
FlatlineHun #44369 Nincs is jobb, mint zászlófoglalás közben saját tüzérséget kapni, és miután lelőtted a 3 ellenfelet, aki miatt a kommander küldte az artyt, beledögleni 3mm-rel a zászló elfoglalása előtt. -
megvagytok:) -
KaOz #44367 Na vegyél vissza az arcodból de gyorsan!
Néhányan tudnak rendes hangnemmel válaszolni,neked is meg kellene tanulni vagy mondj le a fórumozásról,de addig is ne játszd a menőt mert nem vagy az!!! -
jah,es mi a nevetek a CB-n?csak odanezek man:) -
ugylatom atlattad a helyzetet:)