172102
  • uHs Gerzson
    Ja és pont a legjobb oldaladat mutatja :DDDD
  • Nagydög
    Ne ropjunk itt, kerem, ilyen magasan! Van valakinek hasonlo tapasztalata Albertonkrol? Ket hozzaszolassal beeso ujvendegek kimeljenek!

• teputele
    Alberto ! te HUn Alberto neven jáccol ?
    hallottam mekkora egy szarláma bunkó paraszt vagy , le hülye lámázod a squad társaidat ha nem ugy történik minden ahogy te elképzeled , felrobbantod a repülőt ha ülnek benne hogy te vezesd , szó nélkül Tk-zol ha kell , ki akarod rugatni a társaidat ha a BH-ba ülnek csak azért hogy te bele spawnolhass..stb.Szóval az ilyen bunkó parasztok miatt tart itt a Magyar Internetes játékos társadalom megitélése . Talán a Bf találkozón szemébe mondanád a játékos emberkéknek hogy hülye láma vagy csak hangember vagy , vagy csak egyszerűen ilyen bunkó parasztnak szültek ?
  • erdos
    16-os pályán??? Fellebbezésnek helye nincs...
  • erdos
    picit asszem elbeszélünk egymás mellett. A 42-ben pl elalon játszottunk egy ilyen meccset hogy nem lehet semmit lelőni a bázison, még a felszálló gépeket sem. Befoglaltuk az összes pontot az elején, visszalöktük őket a bázisra. Aztán egyszerre felszállt 3 vadász, a b17, m10 meg egy rahedli sherman és meg kellettt volna állítanunk őket. Szerinted? Mellesleg meg minél többen kempelnek a főbázunkon annál lazább a gyűrű amin át kéne osonni egy másik ponthoz, szal értelmetlen megjátszani. De mindenki úgy játszik ahogy tetszik és ahogy eredményesnek tartja. CB-s meccs az CB-s meccs a publik meg publik.
  • FlatlineHun
    "ergó valószinü a bugok kihasználása is (ami szerintem egy görény dolog) mindennapi dolog lesz meccseken."

A cb szabályzat szerint bármilyen bug kihasználása azonnali forfeit loss.
    6.3
  • koschwarz
    publicon az el nem foglalható bázisnál a basecampelés gyáva, tisztességtelen, undorító viselkedés, csak egy tehetségtelen szarházi kempel, mert nem tud a társaival együttműködve játszani és csak a killre hajt, elrontja egy csomó ember játékát. nekem ez a véleményem. pont tegnap valami külföldin úgy felbaxta az agyam egy kis köcsög sniper, aki állandóan ezt csinálta, hogy direkt mindig a főbázison maradtam és erre a majomra vadásztam. és nem unta meg! szerintem ő meg azon idegesítette magát, hogy nem tud kempelni. és abból látszik hogy milyen tehetségtelen volt és máshoz nem értett, hogy képes volt 3x-ra is ugyanoda bújni és ugyanazon az útvonalon jönni.

én a bombázást is csak akkor tartom elfogadhatónak, ha már csak a főbázis maradt meg, általában ilyenkor már nem sok esély van megfordítani a meccset, úgyhogy jobb hamarabb túlesni a dolgon.

az hogy klánok közti meccseken milyen szabályokban állapodnak meg, az az ő dolguk, nyilván be fogják tartani.
  • Me0w
    Attol meg hogy nem jatszottam klanos repelost 42`-ben attol meg tudom hogy mukodott a dolog. Azert, mert volt egy jatek 6 eve, amiben TI ezt szoktatok meg, nem azt jelenti, hogy mindenki igy szeretne jatszani bf2-ben is. Engem peldaul kurvara nem erdekel, ha az ellenfel osszeszedi magat es ugy tamad ki ujra a bazisarol, azert nem fogok ott allni a kapuban es varni oket, csakhogy tuti en nyerjem a fontos tetmeccset. Ha mar egyszer beszoritottuk oket, sikerul megegyszer ugyis, hameg nem, igy jartunk. De legalabb az arcom megvan utana is. En biztos nem jatszom olyan meccsen ahol a 'rep a tet'.

• Hatt
    Tőletek multkor megkaptuk a répát:) Szeretnék fellebbezni, csunya dolog volt:)
  • Hatt
    A publik-nál egyet értek.
  • erdos
    persze ezek a tétmeccsekre vonatkoznak, a publikon én sem értékelem a bc-t.
  • erdos
    Nincs is ezzel probléma, ha ezek a szabályok lellenek a korrekt játékhoz dc-ben akkor ezek kellenek. node:
    A bf2 ben semmilyen olyan durva eszköz nem áll rendelkezésre ami miatt ilyen szabályokat kellene egy cb-s meccsen hozni. Ha valaki erre elpazarolja az artyját holott lehet máshol sokkal nagyobb rá a szükség az megérdemli.
    A másik meg az ha halvány lila fingja nincs hogyan zajlik egy 42-es vagy egy vietnamos meccs akkor ne minősítse már azt. Nemegyszer berépeltek úgy hogy azt sem tudtuk merre vagyunk arccal, nem is tudtunk támadást szervezni, de nem szóltunk érte mert mi is ezt tettük volna ha mi lettünk volna ilyen helyzetben. A kemp meg abszolút nem volt divat mert értelmetlen volt. Seperc szétszedtek mivel a pont nem volt befoglalható, meg nem is volt miért odakommandózni.
  • TS Zolly
    Sokáig rosszul tudtam, de ha utánna mész, és a főbéznél lelövöd, az nem BC. Addig véd a főbéz, mig kinem jöttél onnan. Vissza mész javítani, megölhető vagy.
  • TS Zolly
    Ezeket a szabályokat nem Meow Leveskocka és én hoztuk. Igy alakult ki a tisztességes küzdelem miatt. Szabályokat elfogadtuk, beleszoktunk, és ehez tartjuk magunkat. Voltak szerverek, köztünk a mienk is ilyen volt, ha publik szerverként ment, akkor az ellenség magátol meghalt a főbézünkön. Esetleg az a10 megúszta a berepülést ha ügyes volt a pilota. Főbéz körüli halálos részt, halál sugárnak hívtuk. Elösször az angol Brovo2zerO klán szerverén látunk ilyent. BF2-ben is van ranked szerverük, ahol a jó bevált DC-s hagyományokat vitték tovább. BC=kick.

Volt atombomba, bár nemis igen bomba hanem egy teher autó volt, ha szétrobbant, elég nagy sugaru körbe mindent letarolt, utánna hosszú percekig sugárzás miatt nem volt ildomos arra járni. PL, el a láma map hágónál volt a teher auto, ha felrobbant, az északi zászló légvédelmi ütegnél sugárzástól lehetett meghalni. Igaz ezek moddolt mappok voltak. :D
  • erdos
    "'beletaposlakafoldbeakurvaanyadat' tipusu klanoknak ezt nehez aterezni."
    Igazán komoly szakértője vagy a 42-nek, erre egyből rá lehet jönni. Természetesen hamár tietek az összes zászló akkor hagyni kell hogy minden földi jármű összeálljon, a repcsik felszálljanak és egy kiváló összehangolt ellentámadást vezessenek ellenetek, amit, mivel több pontot kell már védenetek, esély sincs megállítani. A dc persze más szabályrendszert kíván de minek kellett telerakni csomó csodaketyerével amire ha nem figyelsz oda még a szerverről is kilő? Az 1.1-es peccsben már atombomba is lett volna tuti. Aki előbb odaér a piros gombhoz... win
  • Pharolas
    Ehhez az egész Basecampes dologhoz csak annyit, hogy egyesek azt is az ellen bázisának lerohanásaként veszik, hogyha egy kiadós helicsata után az ellenfél úgy dönt, hogy kivonja magát a küzdelemből, és elindul a bázisa felé javítani. Persze ilyenkor simán kiszedem, miközben próbálna javulódni.

Ekkor van a no comment állapot.
  • dronkZero
    Na pont ezért kell mindenféle elvadult háziszabályzat nélkül játszani. Hogy ne ezen mennyen folyton a rinyálás, hogy "DEMÁRPEDIGTEkilőttélafőbézről, és én erre csak visszalőttem!", meg hasonlók.
    Eléggé kicsinyes faszságnak tartom, hogy megóvtok egy meccset egy olyan dolog miatt, ami a nyert körötök utolsó fél percében történt, és az égvilágon semmin nem változtatott. Nem csodálom, hogy a svédek csak röhögtek rajtatok.
  • mNzJean
    ajaj de szivessen elmennék
  • Rusid
    Frankón jó a banner csak kellene egy link is ami a jelentkezésre mutat, de lehet hogy csak én nem találom.
  • Rusid
    Benne vagyok a bannerbe !!!!!!!!!!! :)
  • joebacsi
    pff jah...undorító, mikor a klánosok egy oldalra állnak...
    ezzel csak magadat minősíted....

;)
  • FlatlineHun

És megnyertük 18-0-ra!!!!
  • Me0w
    Az arcom mogul semmi nem hianyzik, max a tolerancia :P
  • alberto 15
    jólett
  • joebacsi
    még mielőtt valaki belekötne, a 300 kbyteos banner letöltési ideje a legtirpákabb dsl-el (512), 5 másodperc sincs :)
  • Hatt
    De ott vagy a toppon, bizony nekünk nehéz felfogni. Eme mondatod azt sugalja hogy az arcod mögűl hiányzik az ész... Gondolkozz el azon mit miért írok és próbáld összeírni a lehetőségeket, ha nem megy próbáld újra és ne add fel. Talán egyszer rájössz mit miért írok.
  • gergod
    nincs mit
  • netrunner
    Köszönöm, ez bevált! :-)
  • Csirke4
    Van már demo?
  • 0Fritz0
    Flém? :)

(very bátor késelés)
  • gergod
    A my documnets könyvtáradban át kell írni a video.con fileba a felbontást és a képfrissítés gyakoriságát, a monitorodhoz igazítva.
  • TS Zolly
    Klántali után lebrunyálod. garantált páncél vékonyodás.
  • badsec
    Fant van a FAQ! Olvasd el!!!
  • Poggyász
    Tulajdonképpen "van"! Egy tankgyilkoló szerkezet, csak nam látszik!

Átöleled a tankot és összeroppantod?
  • leveskocka
    ket kriszunk van:)
  • schrank
    nekem és jópár embernek a peccsóta az egész pálya eltűnik csak horizont van bármerre nézek help only restart
  • badsec
    Tulajdonképpen "van"! Egy tankgyilkoló szerkezet, csak nam látszik! Ismét szeretném megköszönni az EA Gamesnek az újabb peccset, mellyel sokat javítottak?! a játékon! Patch Forever! Mint a képen is látszik, sokáig már nem maradtam életben, mert az emlegetett APC "meglátogatott" a szomszédos bázisról! Respawn után "visszakaptam" a fegyvert is és bosszút álltam!
  • schrank
    majd estefele a játék után válaszolnak a TFT-s burzsujok hogy fagyna beléjük a folyadékkristáj a mocskos újgazdagokba
  • schrank
    mééé van genfi map a gammában ??? akkormeg szabad
    az nem én vagyok nem látod a konzolon a szöveget badsector-os a gógyid
  • netrunner
    Sziasztok!
    Most cseréltem le a monitoromat egy samsung 930bf-re és nem megy a battlefield!
    Tudtok segíteni? Próbáltam a frissítési gyakoriságon állítani, de csak 60hz-ről 75hz-re lehetett állítani és úgy sem megy. A játég indítása után először fekete képernyő, majd kilép és visszadob az asztalra. :-(