172102
  • Running
    Ingyen oktatok, mivel nekem az a fontos hogy minél okosabbak és tehetségesebbek legyetek. Amit elfogadok az max annyi, hogy ha tudtok gyertek versenyezni. :)
  • koschwarz
    running!

speciális, ez egyes kasztokhoz szükséges tudnivalók:

medic: élesztés kizárólag ellenséges tűz alatt, azaz ki tudja legalább 1 percig elhúzni a halott spawnolási idejét?

assault: hogyan robbantsd fel gránátvetővel magadat is, mikor szembetalálkozol a sikátorban az ellennel (ilyet én is csinálok néha, lol).

antitank: hogyan lehet szemből kilőni egy tankot?

supportos: hogyan lehet kilőni egy tárat szép hosszú sorozatokkal úgy, hogy nincs egy találatod se?

engeneer: hogyan rakjuk körbe a saját, még üres járművünket, hogy ne lehessen a bázisról kijönni?

specop: hogyan rohanj oda az ellenfélhez, helyezz el rajta egy c4-et, majd fuss el és robbants úgy, hogy élve megúszd, és magadat se repítsd az égbe?

:)

• Verzoo
    12.Eredményesség (join után kávézás a kör végéig)
    Erre jelentkeznék,ha kávé helyett sörözni is lehet
  • Holdpro
    3-4 napja 1 pontot nem adott hozzá pedig minden nap órákat játszom máshol mindig
  • FCH kari
    ok. mi pézzé okitassz.
  • Running
    Ez nem jó a másikat akarjuk!!!!!!
  • Running
    Én vállalok bf2-ből oktatást. Tantárgyak amiket oktatok:
    1.Basecamp,
    2.főbázisok bombázása,
    3.spawnolók hátbalövése -szúrása,
    4.Tk-k,
    5.Káromkodás,
    6.aknába, c4-be futás, (aknák helyes elhelyezése)
    7.önfelett rohangálás
    8.Belerohanás (saját artyba, csapattárs fegyvertüzébe)
    9.Álldogálás (céltalanul, esetleg várni vmire)
    10.Helizés (sipolásra kiugrálás)
    11.Pontfarmolás (a teljesség igénye nélkül)
    12.Eredményesség (join után kávézás a kör végéig)
    13.Commanderség (mindig első a csatatéren mentalitás, supply pálya szélére...)
    14...egyenlőre ennyi. :)
  • 0Fritz0
    Most egy kis újítás: :)
  • gergod
    nem...
  • koschwarz
    Anyád!

ezt vegye magára aki akarja :)
  • FCH kari
    elnézést.álltalánoságban irtam az anyázást. Lennél te a mesterem?szivesen tanulok.
  • Nagydög
    Ize... Ironia?
  • gergod
    Lett volna elég más célpont nem muszály ám bc-zni.
  • Rafia
    Miből gondolod, hogy anyázok a kemperekre, ha épp az ellenkezőjét írom? Mutass screenshotot vagy ilyesmi. Javaslom még gyakorolni a kempből való kitörést, mert még soha nem volt olyan könnyű, mint a bf2-ben.
  • Nagydög
    Flash Gordon, te muveletlen! :)
  • FCH kari
    gulf of oman!kinai oldalon voltam.a meglevö 2 zászlonkat eszeágában sem volt foglalni az ellennek mindenki jött a föbázisra,kifutopálya végére beálltak tankal,2 amcsi repülö és a heli folyamatosan kempelte a repteret,mikor már birt akkor beszállt a commanderük is,tudom miért nem spawnoltunk a másik zászloknál,de ez szerintem nem jo kifogás.mi si szerettünk volna felszállni a gépekkel stb.
  • Nagydög
    Csak nem bombazhatja a homokduneket a terkep szelen. :) Az anyahajo szep nagy, jol lathato, szoktak is ott taborozni nepek, akiknek a lebombazasa kulon orom forrasa. Mit repkedjen fel, s ala celpontok utan kutatva?
  • haxoror
    Na jöhet asszem a flesgordon kép
  • Verzoo
    Jah,én is szeretem ezeket a köcsögöket...Ha őt kempelik akkor be nem áll a pofája,hogy no basecamp,de ő meg szemrebbenés nélkül kempel
  • FCH kari
    huuu.de kemény csáko vagy,de forditott helyzetben "jo lenne leszállnátok az anyahajorol,takarodjatok innen kurva anyád stb"de rohadt nehéz beszoritott ellenfelet,páncélossal,repülö,helivel artival irtani.
  • gergod
    de csak ha én csinálom
  • 0Fritz0
    Jó is az.
  • gergod
    Én azt figyeltem meg, hogy csak az ellen anyahajóját tudja bombázni.
  • Running
    Mivel mivel...hát bilincsel! :)
  • Verzoo
    Te majd akkor köszöngess az AE-nak ha eredetid lesz,addig meg örülj,hogy játszhatsz.....
  • Verzoo
  • Verzoo
    Tiszteletem
  • FlatlineHun
    Erm? És mégis mivel? :)))
  • Rafia
    Nah, bézrép téma megint. Én csak azt nem értem, miért kell olyan szabályokat hozni, amit a szerver amúgy sem tud betartani. Ez nem ér, meg az nem ér. Utoljára a napköziben hallottam ilyet, mikor fociztunk. Publikon sem látom értelmét az ilyen megszorításoknak, de az admin óhajait tiszteletben tartom. Így nem megyek olyan szerverre, ahol sokat nyafognak a szabályzatban a különböző répák ellen. Ez egy háborús játék, nem kérek és nem adok kegyelmet.
  • Fenrir
    kicsit lassan frissít a bfhq miután lejöttél a szerverről, olyan 1 óra elmúltával nézd meg újra, akkor már tuti jó lesz
  • dronkZero
    Azért mert volt egy, egyensúlyában végletesen elqrt mod 6 éve, amihez mindenféle balfasz szabályzat kellett, hogy egyáltalán játszani lehessen, és TI hozzászoktattátok magatokat, az nem jelenti azt, hogy mindenki az alapján akar játszani BF2-ben. Engem például kurvára nem érdekel, ha az ellenfélnek sikerül egy szar 5percet szereznem egy waron, úgy, hogy beszorítom a főbézére, kibírja. Majd legközelebb körben ügyesebbek lesz ha tudnak, és nem szorulnak be.
    Én ki nem állnék egy olyan klán ellen CBn, aki utána ezért rinyál, meg óv. Kicsit gyerekesnek tartom a "benn voltam a házban, ott nem éééééér" hozzáállást, pláne, hogy semmi nem indokolja(DCvel ellentétben).
    Egyébként waron extrém bénának kell lennie egy csapatnak, hogy ha az elfoglalhatatlan bázisra szorul vissza. Azokon a pályákon, amikor csak az egyik oldalnak elfoglalhatatlan a főbéze, ott általában az a könnyebb oldal(Sharqi-MEC, Karkand-USA, Dragon Valley(32)-USA, stb.)

Sebaj, majd legfeljebb olyan pályán játszunk ellenetek, ahol minden pont foglalható... :]
  • Running
    Flatline majd összefogja a magyar közösséget én hiszek benne. :)

Ja nemsokára jövök én is magyar rankedra és keresem az ide irogató embereket, csak még előtte sokat kell külföldin pointfarmolnom, bc-znem, tk-znom, swapolókat hátbalőnöm hogy javuljon a k/d arányom. :)
  • 0Fritz0
    Az új pecsben a commander nem kap mínusz pontot a saját egységek ágyúzásért, de attól még a TK benne lesz a statjában, ugye?
  • teputele
    ERDOS !
    Igazad van nem szeretnék én is lesüllyedni egyesek szintjére tehát inkabb Privatba küldöm ha valakivel bajom van vagy valakiről ilyet hallok bár elkerülöm nagyivben a magyar szerverket az ilyenek miatt.Ezt is külföldin , de magyartól hallottam , hogy a morál ilyenek miatt olyan amilyen.
    Szeretnék magyar szerveren jó közösségben játszani mert mi egy közösség vagyunk akik összejönnek pár órára kikapcsolodni , barátkozni , erről kéne szólni az egésznek, szerintem...!
  • FlatlineHun
    OFF
    a google jövője
    ON
  • FlatlineHun
    Amúgy "[HUN]Alberto"-nak valóban sok TK-ja van.
  • FlatlineHun
    Én már elfelejtettem, mi volt az előző neve?
  • koschwarz
    ez kemény :)

na, Alberto? te vagy az?
  • Holdpro
    Egyszerűen nem vágom miért de Rankedes szerverekről nem kapom meg az elért pontjaimat..
    tegnap Magyaron voltam ott sem kaptam meg..
  • erdos
    Pont erre találták ki azt a "privát" gombot. Küldd el neki privátban, ne ide hányjunk már, egyszer valaki nekikezd aztán csak az anyázás fog menni....