172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ingyen oktatok, mivel nekem az a fontos hogy minél okosabbak és tehetségesebbek legyetek. Amit elfogadok az max annyi, hogy ha tudtok gyertek versenyezni. :)
-
running!
speciális, ez egyes kasztokhoz szükséges tudnivalók:
medic: élesztés kizárólag ellenséges tűz alatt, azaz ki tudja legalább 1 percig elhúzni a halott spawnolási idejét?
assault: hogyan robbantsd fel gránátvetővel magadat is, mikor szembetalálkozol a sikátorban az ellennel (ilyet én is csinálok néha, lol).
antitank: hogyan lehet szemből kilőni egy tankot?
supportos: hogyan lehet kilőni egy tárat szép hosszú sorozatokkal úgy, hogy nincs egy találatod se?
engeneer: hogyan rakjuk körbe a saját, még üres járművünket, hogy ne lehessen a bázisról kijönni?
specop: hogyan rohanj oda az ellenfélhez, helyezz el rajta egy c4-et, majd fuss el és robbants úgy, hogy élve megúszd, és magadat se repítsd az égbe?
:)
-
Verzoo #44523 12.Eredményesség (join után kávézás a kör végéig)
Erre jelentkeznék,ha kávé helyett sörözni is lehet
-
3-4 napja 1 pontot nem adott hozzá pedig minden nap órákat játszom máshol mindig -
ok. mi pézzé okitassz. -
Ez nem jó a másikat akarjuk!!!!!! -
Én vállalok bf2-ből oktatást. Tantárgyak amiket oktatok:
1.Basecamp,
2.főbázisok bombázása,
3.spawnolók hátbalövése -szúrása,
4.Tk-k,
5.Káromkodás,
6.aknába, c4-be futás, (aknák helyes elhelyezése)
7.önfelett rohangálás
8.Belerohanás (saját artyba, csapattárs fegyvertüzébe)
9.Álldogálás (céltalanul, esetleg várni vmire)
10.Helizés (sipolásra kiugrálás)
11.Pontfarmolás (a teljesség igénye nélkül)
12.Eredményesség (join után kávézás a kör végéig)
13.Commanderség (mindig első a csatatéren mentalitás, supply pálya szélére...)
14...egyenlőre ennyi. :) -
Most egy kis újítás: :)
-
nem... -
Anyád!
ezt vegye magára aki akarja :) -
elnézést.álltalánoságban irtam az anyázást. Lennél te a mesterem?szivesen tanulok. -
Nagydög #44514 Ize... Ironia? -
Lett volna elég más célpont nem muszály ám bc-zni. -
Rafia #44512 Miből gondolod, hogy anyázok a kemperekre, ha épp az ellenkezőjét írom? Mutass screenshotot vagy ilyesmi. Javaslom még gyakorolni a kempből való kitörést, mert még soha nem volt olyan könnyű, mint a bf2-ben. -
Nagydög #44511 Flash Gordon, te muveletlen! :) -
gulf of oman!kinai oldalon voltam.a meglevö 2 zászlonkat eszeágában sem volt foglalni az ellennek mindenki jött a föbázisra,kifutopálya végére beálltak tankal,2 amcsi repülö és a heli folyamatosan kempelte a repteret,mikor már birt akkor beszállt a commanderük is,tudom miért nem spawnoltunk a másik zászloknál,de ez szerintem nem jo kifogás.mi si szerettünk volna felszállni a gépekkel stb. -
Nagydög #44509 Csak nem bombazhatja a homokduneket a terkep szelen. :) Az anyahajo szep nagy, jol lathato, szoktak is ott taborozni nepek, akiknek a lebombazasa kulon orom forrasa. Mit repkedjen fel, s ala celpontok utan kutatva? -
haxoror #44508 Na jöhet asszem a flesgordon kép
-
Verzoo #44507 Jah,én is szeretem ezeket a köcsögöket...Ha őt kempelik akkor be nem áll a pofája,hogy no basecamp,de ő meg szemrebbenés nélkül kempel 

-
huuu.de kemény csáko vagy,de forditott helyzetben "jo lenne leszállnátok az anyahajorol,takarodjatok innen kurva anyád stb"de rohadt nehéz beszoritott ellenfelet,páncélossal,repülö,helivel artival irtani. -
de csak ha én csinálom
-
Jó is az.
-
Én azt figyeltem meg, hogy csak az ellen anyahajóját tudja bombázni. -
Mivel mivel...hát bilincsel! :) -
Verzoo #44501 Te majd akkor köszöngess az AE-nak ha eredetid lesz,addig meg örülj,hogy játszhatsz..... -
Verzoo #44500 

-
Verzoo #44499 Tiszteletem -
FlatlineHun #44498 Erm? És mégis mivel? :))) -
Rafia #44497 Nah, bézrép téma megint. Én csak azt nem értem, miért kell olyan szabályokat hozni, amit a szerver amúgy sem tud betartani. Ez nem ér, meg az nem ér. Utoljára a napköziben hallottam ilyet, mikor fociztunk. Publikon sem látom értelmét az ilyen megszorításoknak, de az admin óhajait tiszteletben tartom. Így nem megyek olyan szerverre, ahol sokat nyafognak a szabályzatban a különböző répák ellen. Ez egy háborús játék, nem kérek és nem adok kegyelmet. -
kicsit lassan frissít a bfhq miután lejöttél a szerverről, olyan 1 óra elmúltával nézd meg újra, akkor már tuti jó lesz -
Azért mert volt egy, egyensúlyában végletesen elqrt mod 6 éve, amihez mindenféle balfasz szabályzat kellett, hogy egyáltalán játszani lehessen, és TI hozzászoktattátok magatokat, az nem jelenti azt, hogy mindenki az alapján akar játszani BF2-ben. Engem például kurvára nem érdekel, ha az ellenfélnek sikerül egy szar 5percet szereznem egy waron, úgy, hogy beszorítom a főbézére, kibírja. Majd legközelebb körben ügyesebbek lesz ha tudnak, és nem szorulnak be.
Én ki nem állnék egy olyan klán ellen CBn, aki utána ezért rinyál, meg óv. Kicsit gyerekesnek tartom a "benn voltam a házban, ott nem éééééér" hozzáállást, pláne, hogy semmi nem indokolja(DCvel ellentétben).
Egyébként waron extrém bénának kell lennie egy csapatnak, hogy ha az elfoglalhatatlan bázisra szorul vissza. Azokon a pályákon, amikor csak az egyik oldalnak elfoglalhatatlan a főbéze, ott általában az a könnyebb oldal(Sharqi-MEC, Karkand-USA, Dragon Valley(32)-USA, stb.)
Sebaj, majd legfeljebb olyan pályán játszunk ellenetek, ahol minden pont foglalható... :] -
Flatline majd összefogja a magyar közösséget én hiszek benne. :)
Ja nemsokára jövök én is magyar rankedra és keresem az ide irogató embereket, csak még előtte sokat kell külföldin pointfarmolnom, bc-znem, tk-znom, swapolókat hátbalőnöm hogy javuljon a k/d arányom. :) -
Az új pecsben a commander nem kap mínusz pontot a saját egységek ágyúzásért, de attól még a TK benne lesz a statjában, ugye? -
teputele #44492 ERDOS !
Igazad van nem szeretnék én is lesüllyedni egyesek szintjére tehát inkabb Privatba küldöm ha valakivel bajom van vagy valakiről ilyet hallok bár elkerülöm nagyivben a magyar szerverket az ilyenek miatt.Ezt is külföldin , de magyartól hallottam , hogy a morál ilyenek miatt olyan amilyen.
Szeretnék magyar szerveren jó közösségben játszani mert mi egy közösség vagyunk akik összejönnek pár órára kikapcsolodni , barátkozni , erről kéne szólni az egésznek, szerintem...! -
FlatlineHun #44491 OFF
a google jövője
ON -
FlatlineHun #44490 Amúgy "[HUN]Alberto"-nak valóban sok TK-ja van. -
FlatlineHun #44489 Én már elfelejtettem, mi volt az előző neve? -
ez kemény :)
na, Alberto? te vagy az? -
Egyszerűen nem vágom miért de Rankedes szerverekről nem kapom meg az elért pontjaimat..
tegnap Magyaron voltam ott sem kaptam meg.. -
Pont erre találták ki azt a "privát" gombot. Küldd el neki privátban, ne ide hányjunk már, egyszer valaki nekikezd aztán csak az anyázás fog menni....