172102
  • 0Fritz0
    A Commander megint a saját csapataira küldte a tüzérséget...
    :)
  • joebacsi
    nézegesd inkább a bannert :)
  • Holdpro
    Ekkora seggfejet mint ez a HUN Alberto még nem viselt hátán a föld..
    Heliztünk haverral és azon élvezkedett többszőr is hogy tud belénk szállni..
    Ilyet farkánál kéne fellógatni.. Ja nem is, mert nincs neki, még kiskorú
  • Hatt
    Kijavítanálak hogy ahoz nem kelle extrém bénának lenni, nézd csak a BBB elleni meccsünket:)
  • Crem
    Jobbat mondok!

Vigyél egy lövészt a bombázóval. Ez a vezérelt rakéta igen kemény.
    Néha elnézem, hogy nem is talál, csak mellé érkezik és szintem mindent elpusztít...
    Közben van időd nézni a minimapot, hol nincs csapattárs és ott esetleg eldobhatod felesleges terhed!:DDDD Néha bejön. Clean Sweep-en dobtam egyszer így 9-et!:)
  • haxoror
    Ming the Merciless, Emperor of Mongo
    Na ki a műveletlen? :DD
  • haxoror
    Ez nekem jobban tetszik, minek oltani a tüzet idővel elalszik az magától és addig is van cirkusz a népnek :)
  • Verzoo
    KISFIAM
    Azt hittem,hogy ez egy nyilvános fórum és nem badsec magánfóruma....
    Esetleg nem tetszik amit írtam??
    Mit rinyálsz,egy fillért nem adtál a játékért úgyhogy jobb ha befogod a pofád és játszol vele úgy ahogy van.
    Nehogy már még te szídd az EA-t.Mire fel???????
  • joebacsi
    itt szeretném hangsúlyozni, hogy a népszerűségnek ugye ára van :)
  • alberto 15
    pl gulf of omenen nagyn szar bombázni, ha minden bázisnál van csapattárs :)
    volt egy olyan, hogy csak egy embert volt az egyik bázisál ahol rohattsokan voltak. nyomtam egy bombasorozatot, aztán nézem hogy 4tk és 2 kill.
    gondolom az az egy ember volt a squadleader és rá spawnoltak :)
  • koschwarz
    LOLLER :D

jó az aláírásod is, az is LOLLER, hogy lehet ilyet mondani, mégha bizonyos értelemben igaz is. OFF OFF
  • Landor
  • Sanko
    nagyon fontos hogy jól legyen összehajtva az ejtőernyő!
    én mielőtt belépek egy szerverre 2x is ellenörzöm...
  • koschwarz
    vasárnap volt egy olyan ostoba halálom, amikor nem volt zászlónk, én egy zászló közelében voltam egy épület tetején, talán vissza is foglalhattam volna, leugrottam, mp-ként 145x nxomtam meg a 9-es gombot, de csak nem nyílt ki az ernyő. és elvileg elég magasról ugrottam. szóval nem én lettem a csapat megmentője, viszont jót malmoztam, míg mindenki meghalt a csapatban :)

valaki felvilágosíthatna engem is a repcsis-bombázással kapcsolatban, hogy kellene jól csinálni
  • Landor
    Egy ostoba kirakatbábu lettél baze!
  • Running
    Jön ma valaki autóversenyezni 19:00-kor az SG szerverre?
  • JohnnySmith
    Inkább szerezzél nekem 5ért eredeti gamét vagy cd keyt Fenrir:DDDD Ez jó feleadat neked!
  • Fenrir
    ez attól is függ hogy miről akarod irányítani a légijárműveket...

mivel nekem nincs joy-om ezért maradt a billentyűzet+egér kombó amit azért egy kis gyakorlás után gyorsan meg lehet szokni

Vehicle Time Kills Deaths Ratio Road Kills G.R.

Helicopter 15:16:37 596 368 1.62 101 35,216

nem a legjobb stat de azért még bőven plusszos, bár mióta új egerem van már nem megy úgy a helizés mint régen :(
  • Nagydög
    Ha bombakat dobal az ember, gyakorlatilag elkerulhetetlen nehany TK. Az mar pilotatol fugg, mennyire tudja leszoritani a szamukat.
  • Nagydög
    Tud valaki "Helikopter vezetes/bombavetes hulyeknek" kezikonyvet a neten? Helikopterrel mar kepes vagyok nagyjabol az altalam kivalasztott egtaj fele repulni, de nehany gyakorlati jo tanacs talan segitene. A repulogepeket meg igazan konnyu vezetni, de a bomba celzas az nem igen megy. Single-ben probalgattam, es a legszebb talalatom harom jarmu volt egy sorozattal, ami olyan 8 teamkill-t jelentett.
  • Fenrir
    akkor minek bombázol oda ahol van csapatattárs is?
  • alberto 15
    és ezért van annyi teamkill, mert ha bombázok, bejön pár teamkill is egy körben
  • Rusid
    Az egy dolog hogy benne van, de hogy bizonyítod be?
    Pl. annó vietnamba nem egyszer buktunk meccset ezért, de soha nem óvtunk emiatt, egyrészt magunkat égettük volna miatta másrészt be se tudjuk bizonyítani.
  • alberto 15
    képzeld én nem szoktam ilyeneket csinálni ;)
    bh-zni nem szoktam, repülőzni azt szoktam de csak bombázóval, és nem tékázok érte, lámázni szoktam, ha én vagyok a squad leader és nem csinálják amit mondok.
  • cofb-borg
    Ejj hát a sötét oldal elhomályositotta az egérkurzoromat... ez a 44394-esre ment.
  • cofb-borg
    Hát igen bevallom őszintén a fülem zöld, a szemem sárga, és igazi nevem Yoda mester... de bár nem játszom 900 éve de azért láttam már ezt azt :D
  • Nagydög
    O, en ezt epuletekkel tudom nagyszeruen. Az utolso szal kozepen kiallo deszkat is meg tudom talalni. Persze ejtoernyo balra el, en meg szabadesesben erkezem a talajra. Placccs!
  • Fenrir
    olayn is van hogy éppen jól megy a játék amikor ostoba módon halsz meg: pl leugrasz a dombtetőn, ejtőernyő kinyit, domb közepe megérint, ejtőernyő bezár és a domb alján meghalsz :)
  • Running
    Engem Murphy mindig elkísér ha játszom mert:
    1. éppen 2 golyó van a stukiba ha elém kerül valaki
    2. feltámasztanak mikor nekem a mennyben jobb lenne
    3. sebesült vagyok épp nincs sehol medic, ha van akkor kergetni kell
    4. nincs lőszer support sehol, csak rambózás, mikor van lőszer hárman dobálják rád fejvesztve, mintha olvasnának az arcodról, hogy neked bizony kellenek a csomagok
    5. vigyorral rohansz a tankhoz, vagy bármihez, végre sikerül megkaparintani, mikor valaki beszáll előtted, ezt szorozd be 6x
    6. újszülöttként meghalsz, keresel más pontot, ott is, végigszületed az egész térképet, majd mikor végre elindulhatsz a csatába egy sniper lelő
    7. a frissen megszerzett tankkal nem jutsz ki a bázisodról, mert a saját enginner körbeaknázta a kijáratot
    8. épp kezdesz belejönni az öldöklésbe, mikor: anyád üvölt hogy kaja, el kell menned hugyozni, fázol és be kell csukni az ablakot, levizel a kutyád, nyomják a csengőt, a mobilodat 20 percig csöngetik, akad a játék, szarakodik a net, kifagy, lagol, egyéb...
    9. már épp felhúznád a zászlót mikor mégse (lelőnek)
    10. már épp a 2. tárat üríted az ellenbe aki a dinnyemagotköpködő fegyverével agyonló 2 lövére
    11. mindenfelé körbekémlelsz, csak az előtted lévő ellent nem látod
    12. egyszerűen nem tűnik fel, hogy az ellenfél ül a járműbe és nem tudsz beszállni, persze azonnal le is lő
    13. két lépés után aknát találsz
    14. csapattársaid carmageddont játszanak a pályán
    15. valaki pontfarmolásra szemel ki
    16. izzadva rohansz áthúzni egy zászlót mert csapatodnak nincs több, mikor a gép belagol és leesel egy szikláról
    17. neked van a legjobb eredményed érmet, jutalmat kapnál mikor kifagy a játék, vagy elveszíti a kapcsolatot a szerverrel
    18. a segítőkész parancsnok lebombáz a teljes squadoddal együtt, úgyse kap tk-t
    19. próbálod elővenni régelfeledett nyelvtudásod hogy leírd mi a fenét akarsz mikor lelőnek, átmennek a fejeden stb..
    20. épp a szerveradmint sikerül fikáznod, lelőnöd, nincs helye, nem tetszel neki ezért kirúg

stb...lusta vagyok többet írni.
  • Fenrir
    mióta játszom a magyar rankedeken mindig megadta a megfelelő pontokat és kitüntetéseket
  • Nagydög
    Latod, nekem ilyen problemam nincs. Ritkan elek addig, hogy minden fegyverem kiuruljon. :) Az elsodleges kiurulesevel kapcsolatban is akkor szoktam tajekozodni, mikor elemszokken egy ellen.
  • koschwarz
    ugye, frankie?

egyébként az engem is frusztrál, amikor vagy medic vagy supportos nincs 250 m-es körzetben, és egy csík van az életemből vagy én is késsel rohangálok :)tiszta rambo
  • Nagydög
    Az enyem ironia, te atok! :)
  • Crem
  • Frankie
    olyan jó ezt a topicot olvasni :)

mindig jobb hangulatom lesz tőle, thx all :D
  • Running
    bazz hányszor volt az hogy szétlőttek mert már bicskával rohangáltam és a medicek hűségesen mindig feltámasztottak, a végén már sikoltozva késsel a kezembe rohantam a támadósor elején hogy begyűjthessem az összes golyót és meghalhassak. :)

Anti-tank: hogyan ne találj el semmit, valamint a rocketjump előnyei. :)
  • Me0w
    Remek meglatas! Igen, minden medicnel van egy AMMO-O-MATIC, ami megmondja latasra hogy neked mar nincs loszered.
  • badsec
    Te meg csak akkor szólj hozzám, ha kérdeztelek! Addig is...
  • Running
    12.Eredményesség: Egyetlen nagyon fontos szabály van. ha sikerült felcsatlakozni a szerverre és megjelentél, akkor gyorba hagyd ott a géped és csinálj valami tök mást. Persze sokáig, nem 1-2 percig. Lehetőség szerint a kör végéig húzd ki és akkor max 1 halálod lesz, viszont nem okoztál túl sok bajt ezért megérdemled a 0-ás pontkiosztás.:
  • gergod
    medichez hozzátenném, hogy azt mindenképpen élessze újra, akinek már egy gramm lőszere sincs. De még a pisztolyában sem.