172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #44605 Lbandi nálam is kihúzta a gyufát..... -
"Ne ropjunk itt, kerem, ilyen magasan! Van valakinek hasonlo tapasztalata Albertonkrol? Ket hozzaszolassal beeso ujvendegek kimeljenek!"
hát én egy fiatal srácot ismerek aki Alberto talán...hangja alapján mondom
squadleader voltam spawnolt rám ....mert valahogy mindig fejbelőtték a sniperek...
aztán kiszedtem a daruból két snipert, utána már mehetett kedvére:)
kicsit sokat beszélt, de ilyen korban ez elnézhető
ha másról van szó akkor elnézést kérek tőle...
-
Verzoo #44603 PEACE 

-
csak ezt reagáltad túl kissé :):
badsec:
"Tulajdonképpen "van"! Egy tankgyilkoló szerkezet, csak nam látszik! Ismét szeretném megköszönni az EA Gamesnek az újabb peccset, mellyel sokat javítottak?! a játékon! Patch Forever! Mint a képen is látszik, sokáig már nem maradtam életben, mert az emlegetett APC "meglátogatott" a szomszédos bázisról! Respawn után "visszakaptam" a fegyvert is és bosszút álltam!
Verzoo:
"Te majd akkor köszöngess az AE-nak ha eredetid lesz,addig meg örülj,hogy játszhatsz.....
aztán badsec kicsit bepöccent, és elindult a lavina :)
Ma én meg csupa békét és szeretetet hozok az emberek közé...
szólítsatok csak Dzsó Atyának
(ha valaki lekozsózik azt kiheréltetem ahhojjal! :D) -
"samsung 930bf-re"
pedig azt pont bf-re fejlesztették
-
Verzoo #44600 Sorry -
de ma valahogy betelt a pohár..
láttuk ;) -
akinek fut a gépén a játék az meg is tudja venni ha meg csak átutazó a BF-ben akkor meg mit rágódik rajta menjen a ...cibe mást jáccani -
Te most az ellenkezőjét allítod az általad írt dolgoknak.
Nem valakire köpködsz, hanem magába a fórumba!
he? ne is haragudj ennek nemsok értelme van, számolj egy kicsit mielőtt írsz valamit, htx :)
Sírt itt valaki?
ház az "xy egy olyan nagy ilyenolyan" típusú hozzászólások elég uncsik... -
Verzoo #44596 Egyébként Lbandi nevezetű kedves fórumozónkon kívül senkivel nem volt még összetűzésem de ma valahogy betelt a pohár..
Elnézést ha megbántottam valakit

-
Verzoo #44595 Igen sírt és ez az unalmas.
Olvass vissza egy pár száz oldalt és majd te is rájössz,hogy ha minden nap kellene ilyeneket olvasnod akkor egy idő után neked is tele lenne a tököd. -
jókis flémszíttó hozzászólás, erős sarkítással...muszáj volt? -
verzoo "kicsit" túlreagálta...van ilyen...ettől még nemkell általánosítani -
NAGYBARÁTOM
Te most az ellenkezőjét allítod az általad írt dolgoknak.
Nem valakire köpködsz, hanem magába a fórumba!
Sírt itt valaki?
-
Verzoo #44591 KISBARÁTOM
Nem azzal van a gond.hogy nincs eredetid csak a sírás már egy kicsit uncsi.
És nem köpködtem senkire csak én is elmondtam a véleményem ha szabad... -
FlatlineHun #44590 "Kedvenc ellenfeled :seggbekúr!:DDDDDDDDDDDDDD"
:)))))))) -
OFF
Bocs mindenkinek, hogy ezzel foglalom itt a helyet, de muszály leírnom:
Az ilyenek mint te minek köpköditek tele a fórumot?
Erre senkinek sincs szüksége. Mi azért írunk ide, mert szeretünk játszani, ill megosztani egymással a játékélményeinket. Arról, hogy valakinek nincs eredeti játéka (nekem sincs), nem tehet, nem mindenki kulák úgy mint te. 
Amúgy a nick-ed tükrözi az értelmiségi szintedet.
ON
-
Platypus16 #44588 Ez tetszik :D -
Platypus16 #44587 Én meg azért nem indultam el a repülővel, amikor Alberto-ék lebombáztak, mert oda beálltak kocsival a pályára és én meg nem tudtam menni miattuk, nehogy elüssem őket. -
Vannak ilyen furmányos nevű srácok betükből számokból van kirakva a nevük. kb ilyenek: Penis king, fuck anal,pink gay stb... Na most ha egy ilyen nevű kerűl Schrank helyére akkor törlöm a profilom!:)
Marha jól mutatna, hogy [i][b]Kedvenc ellenfeled :seggbekúr!:DDDDDDDDDDDDDD -
Ott a pont. :) -
degecc :DD -
:)
Egyik nap volt egy szerencsétlen gyerek akit minden lövésnél megtaláltam. 13. halálánál leraktam a gépet és átadtam másnak. Csináltam kávét, szendvicset, mert féltem, hogy lelövöm megint és lekerűl a neved!:DDDDDD -
hát igen, a hőcsapda miatt bf2ben 2 azonos képességű pilóta 2 hasonló géppel évekig kergetheti egymást...igazából az a legfőbb baj, hogy ezeket a rakétákat nem ilyen közeli fordulóharcokra találták ki, de ugye bfben elég szűkös a hely repcsiknek, másrészt csak viszonylag közel fogja be a rakéta a célt...
még 42ben jó volt amíg a lassú gépek csak géppuskával puffogtatták egymást, de modern gépekre átültetve bfben talán a legjobb a dc irányítatlan rakétáinak a használata...ott legalább oda megy a cucc ahova én szeretném :) -
haxoror #44581 Ellövés után (kis szögben) azonnal ráált a legközelebbi célpontra (csak járműre de ellenre és sajátra is), figyelni kellet mert ha roszkor lőtt az ember akkor a rakéta sajátra ment vagy a másik gép lefordult róla,nehezebb volt lőni vele viszont nehezebb is volt kivédeni mert nem volt ez a tökhülye sípolás mint most hogy már akkor tud a pilóta a rakétáról amikor azt még ki se lőtték :/ -
más játékát elrontja? lehet a tiédet igen de másét nem, mert folyton gyilkoltatok minket, ebből elegem lett és belétekszáltam c4-es helivel, mert megérdemeltétek.
és basecampeltetek ezerrel a pontokért :) -
na azt én nemismerem... -
tudom, ezmár ki lett vesézve egyszer :)
bfet sose azért szerettük, mert sok köze lenne a valósághoz :) -
na napok ota nemjátszom,erötveszek magamon egy kicsat majd ma,szépen kezdtem:beültem repcsibe jött ez ellenség bombázoja,közben felszállt a mi csapatszállito helink,befogta a rakéta az ellent,elengedtem 2 raketát természetesen a dugig megpakolt helinket szedtem le.bocsi mindenkitöl:( -
haxoror #44576 Eddig a legjobb követőrakéta amit játékban láttam a BFV-ben volt, eleinte sokat tékázott vele mindenki de a végére már jól ment -
ovoda... -
haxoror #44574 Az meg már egy teljesen más kérdés hogy a hőforrások mióta zavarják be a radart, mert lockolás elvileg azoknál a rakétáknál van bár tök mindegy én rég belezavarodtam :D -
a 14-es fasságodról nem is beszélve te szemét
-
nem fék, még valamelyik korai verzió bemutatójában volt...gondolom ott még az olajfáklya nem számított hőpontnak :) -
haxoror #44571 Ez még a demo előtti videóban volt, sztem erősen fék mert a repcsi lockolását be kellett volna zavarnia az olajfáklyának -
nekem is volt ilyen a demóban. Nem nagy szám :) -
-
Nem az nem baj ha kifogy az ammo, de nekik asszem csak csapatszállítójuk van..
Arra élvezett hogy más játékát elrontsa, és ezt sokan aláírják -
Borg #44567 Na az ilyen hülyeségekből van itt flame mindig újra meg újra...
Tiltsd ám meg neki, hogyha kifogyott az ammoja, kamikazezzon. Meg azt is, hogy basecampeljen.
Meg egyátalán, tiltsatok meg mindent, amivel titeket ki tudnak nyírni, mert az szar dolog, várni kell a respawnra. -
Én is azt hittem hogy nyilvános fórum! Csak az a baj, hogy csak pár ember magán fóruma, akik "felsőbbrendőnek" hiszik magukat(mint pl. TE is)! Azzal indítanak, hogy rajtuk kívül mindenki "láma", mert kérdezni vagy írni mert az Ő fórumukba! Akkor most figyelj ide Te is egy kicsit! Ha nem érdekel, mit írok akkor 1. minek olvasod el?! 2. minek válaszolsz rá?! És amúgy meg egyáltalán nem szídtam az EA-t, csak "viccesen" megjegyeztem, hogy az újabb javítással van ami rosszabb lett! Amit amúgy más is leírt már elöttem. Meg ki vagy Te az EA-nek hogy ennyire véded?! Valami reklámembere vagy ilyesmi? Neked is jobban megy ha több eladott játékuk van? Talán nem ártana belegondolnod, hogy nem mindenki teheti meg hogy 12,000ftot kiadjon egy játékra! Gondolom, neked mindent szoftvered legális és éppen ezért Te nyugodtam szídhatod pl. a Microsoftot! Úgyhogy jobb ha Te fogod be a pofád! Nem tűröm el senkitől, hogy így beszéljen velem(sem a fórumon, sem a hétköznapokon)! Igazad van, ez nem egy magánfórum. Nem is gyakran írtam ide! Ha valakinek segítettem - és bármilyen hihetetlen ez számodra sok ilyen volt - azoknak privátban írtam.
Aki tegnap este 9 óra körül fent volt a fórumon és látta schrank barátunk azon képét, melyet nekem címzett láthatja, miket kellet "elviselnem" csak azért, mert "nem húztam" meg magam egyből ahogy a fórumba írtam. Aki látta, attól schrank nevében (mert Ő biztos nem tenné meg - na ezért is kapni fogok rendesen!)elnézést kérek, aki pedig nem látta az örüljön! Azt hittem hogy a fórumozás JÓ dolog, ahol ugyanazon érdeklődési körhöz tartozó emberekkel lehet ÉRTELMESEN beszélgetni! De - tisztelet a kivételnek, mint pl. Running, akiben egy értelmes és nagyon jó humorú embert ismertem meg - a fórumozók egy része nem ilyen! Szerencsére Ti vagytok kevesebben! Ezúton közlöm - bár ez itt szerintem nem fogja megrengetni a fórum talaját - hogy többet nem írok ebbe a fórumba! Sőt, örökre elvettétek a kedvem a mindenfajta fórumozástól! Gondolom, ez nagyon meghat Titeket, de engem már nem érdekel! Már azelött utáltatok, mielött megismertetek volna! De az inkább legyen a Ti bajotok! A többieknek pedig köszönöm a privátban küldött válaszokat! Bye!