172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #44645 Mennyit tudtok pofáni wazze! Valaki röviden a tartalmat nem irná le??? -
hát nekem 100%on van, és 50 mézernél tovább enm látok -
azért nem rossz egy jó gép...
100% "messzirelátás" egy sniper csatában igencsak előny lehet:) -
CéZé #44642 ja meg egy kis mikis fejhallgató :) -
Az autóverseny filmen, megnézős.
:)
(44MB)
-
CéZé #44640 no meg a dvd tok, meg a kéziköyv, meg esetleg a tudat hogy eredeti :) -
haxoror #44639 a szám kerül annyiba mert a warez és az orig között csak a cd-key az egyetlen különbség -
haxoror #44638 Nekem egyszer volt ilyen amikor betöltés közben mapváltás volt és a második map töltése után ezt az üzenetet adta nekem is, aznap már nem is működött de másnapra megjavult magától
-
petersz #44637 nem a szám kerül annyiba, hanem a játék. -
petersz #44636 ja és üzenem a hungaryy/danii vagy mi a más béna néven játszó nemezsapkás hiphop szittyabetyárnak, hogy ne csirázzon engem a szerveren. a kis gyökér. -
petersz #44635 waa, itt legalább látom, hogy milyen grafikája van a játéknak, ha nem csutkamínuszon játszák, mint én :) -
Az verseny eredményeit és a képeket feltöltöm majd a weboldalra:
www.bf2sof.fw.hu/mambo/index.php -
Hellosztok!
Kéne egy kis help!Feltettem a gamét és elöször kipróbáltam és ment.Aztán feltettem a 1.03-as patchet és elindítom a gamét és akkor csak fekete képernyő van és ledobb a asztalra!!Fönt a faq-ot már elolvastam és azokat is megcsináltam ami oda le volt írva de így se lett jó sajna,már mindent próbáltam.A játékot egy oldalról töltöttem le de eredeti cd-kulcsal tettem föl.Szerintetek mit csináljak??Előre is thx. -
Nesztek egy kis reklám!!!! :)
Beállás...
A versenyzők.
Menet közben.
És megint....
-
Borg #44631 Nekem is tört van, nincs semmi gond vele.
Bizonyára nálad sem ebből van a gond. -
ááááá nem de szerintem meg kéne vegyem de itt a környéken nem kaphato.?? meg 11000 ft picsit sok egy serial kodért eddig amugy ment rendesen
-
most telepitetem ujra pár napja atwe tanácsára ma mindegy
azé kösz -
eredeti? -
Pedig láttam hogy próbálkozol! Szerintem tedd fel újra az egészet! -
én nem tok visszamenni harmadjára sem
-
Nekem sincs fent semmi, csak custom map, de eddig nem volt gond. -
Semmi gond nekem is csinalja ezt mostanában. Ezért basz le mindig az sg szerverről. Ilyenkor másodjára már vissza tudok menni.
Okát nem tudom miért csinájja.
-
tök friss vagy egy 2 hetes -
atwe #44622 Win reinstal lesz szerintem a te legjobb megoldásod :) -
aha
-
1.03 peccs fennvan? -
az sincs meg blod pecss sem -
jaja
meg single-ben a 64fős modot... -
nincs csit és teljesen ujra raktam -
-
"de ma valahogy betelt a pohár.."
"láttuk ;)"
mé mi történt?
-
kapcsold ki a csítet/blodpeccset/valamianyámkínjátamitutolagtelepitettelbf2re -t, és jólesz -
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
"Én is azt hittem hogy nyilvános fórum! Csak az a baj, hogy csak pár ember magán fóruma, akik "felsőbbrendőnek" hiszik magukat(mint pl. TE is)! Azzal indítanak, hogy rajtuk kívül mindenki "láma", mert kérdezni vagy írni mert az Ő fórumukba! Akkor most figyelj ide Te is egy kicsit! Ha nem érdekel, mit írok akkor 1. minek olvasod el?! 2. minek válaszolsz rá?! És amúgy meg egyáltalán nem szídtam az EA-t, csak "viccesen" megjegyeztem, hogy az újabb javítással van ami rosszabb lett! Amit amúgy más is leírt már elöttem. Meg ki vagy Te az EA-nek hogy ennyire véded?! Valami reklámembere vagy ilyesmi? Neked is jobban megy ha több eladott játékuk van? Talán nem ártana belegondolnod, hogy nem mindenki teheti meg hogy 12,000ftot kiadjon egy játékra! Gondolom, neked mindent szoftvered legális és éppen ezért Te nyugodtam szídhatod pl. a Microsoftot! Úgyhogy jobb ha Te fogod be a pofád! Nem tűröm el senkitől, hogy így beszéljen velem(sem a fórumon, sem a hétköznapokon)! Igazad van, ez nem egy magánfórum. Nem is gyakran írtam ide! Ha valakinek segítettem - és bármilyen hihetetlen ez számodra sok ilyen volt - azoknak privátban írtam.
Aki tegnap este 9 óra körül fent volt a fórumon és látta schrank barátunk azon képét, melyet nekem címzett láthatja, miket kellet "elviselnem" csak azért, mert "nem húztam" meg magam egyből ahogy a fórumba írtam. Aki látta, attól schrank nevében (mert Ő biztos nem tenné meg - na ezért is kapni fogok rendesen!)elnézést kérek, aki pedig nem látta az örüljön! Azt hittem hogy a fórumozás JÓ dolog, ahol ugyanazon érdeklődési körhöz tartozó emberekkel lehet ÉRTELMESEN beszélgetni! De - tisztelet a kivételnek, mint pl. Running, akiben egy értelmes és nagyon jó humorú embert ismertem meg - a fórumozók egy része nem ilyen! Szerencsére Ti vagytok kevesebben! Ezúton közlöm - bár ez itt szerintem nem fogja megrengetni a fórum talaját - hogy többet nem írok ebbe a fórumba! Sőt, örökre elvettétek a kedvem a mindenfajta fórumozástól! Gondolom, ez nagyon meghat Titeket, de engem már nem érdekel! Már azelött utáltatok, mielött megismertetek volna! De az inkább legyen a Ti bajotok! A többieknek pedig köszönöm a privátban küldött válaszokat! Bye!"
ha ez megnyugtat az EA egy nagy fos...
de szerencsére vannak olyan "bedolgozóik" mint a DICE vagy a CRITERION csapat
-
akkor te vagy AZAZ Alberto???akit itt emlegettek??
nincsenek jó véleménnyel rólad egyesek -
"stb...lusta vagyok többet írni."
22. épp sikerül a kedvenc szervereden kedvenc csapatoddal játszani és megvagytok szupcsi hatan, amikor beszarik a mikrofonod...
23. épp sikerül hat kilóméter gyaloglás után az ellen közelében egy szuper sniper pozíciót elfoglalni, amikor kifogy az elem az egeredből két lövés után, mire kicseréled megkéselnek vagy lebombáznak -
a beszéd 3/4-e káromkodás :D -
én is sniper voltam :), csak én nem láttam azt a csipát, aztán örültem mikor kiszedted :) -
Na igen, bocs Verzoo a "sarkításért" nem is olyan rossz az a nick 
Megmutattad, hogy nem vagy gumicsizma, ennek örülök.
Joebacsi, arra értettem ezt:"Te most az ellenkezőjét allítod az általad írt dolgoknak. Nem valakire köpködsz, hanem magába a fórumba!", hogy
verzoo ezt irta eloszor:
"Mit rinyálsz,egy fillért nem adtál a játékért úgyhogy jobb ha befogod a pofád és játszol vele úgy ahogy van."
Másodszor meg ezt:
"Nem azzal van a gond.hogy nincs eredetid..."
Most akkor gondolja át mindenki mégegyszer, hogy értettem.
Amúgy meg szent a béke......

-
"Javaslom még gyakorolni a kempből való kitörést, mert még soha nem volt olyan könnyű, mint a bf2-ben."
csak be kell szállni egy NOD tankba:)