172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem tudjátok lelehet-e tölteni valahonnan azt a zenét ami a BF2:MC video alatt van? -
bocsi rambó de én még akkor csináltam ezt amikor ez még újdonság volt és én se írtam be restartot meg nem kellett 13*szor leírni meg szkrínsotot belinkelni bifór-after ASE
-
gabesz teinkább válcsá nikket gebasz-ra az jobban illik a szeméjiségedhez
-
Hi!
Nemtom hogyan,de csatlakozni tudtam az egyik szerverhez azaz Én írtam be az IP cimet
-
MI A FRANCERT KELL FENNTARTANI 2 HELYET A PUBLIC SERVEREN AMIKOR SOHA AZ ELETBEN SENKI NEM MEGY RA, CSAK LATOM H EN NEM FEREK FEL A LAMA MEG JOL ALSZIK, H AMIKOR AKAR AKKOR MINDIG FEL TUD MENNI... -
Gabesz ha ne mrakod fel a patch-et, akkor miből gondolod, hogy akár 1 szerverre is be tudsz menni? Illetve lehet hogy van még, ilyen, de ahhoz az ASE-t át kell állítani ,hogy csak a te régi verziódat mutassa a szerverekből. És még így is kicsi az esélye, hogy találsz tört szervert. -
frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ felkerült még néhány kép, + Fun oldal átköltözött
BurnBaby
ERykk03
NaytmaN
[AvRs]^[HUN]_M0csoK
LBandi
megas4
SS_Dubi
TBW
verzoo
=SAC=Kari
HUNMarcus
=SAC=PocoK
frx|Rodat*
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_[Hun]
Apache[HUN]
ACE_hun
DDany
Admiral_Chris
P.Zoli/HUN/
[HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR[HUN]
[HUN]Running[SG?]
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer[HUN]
badsec
sF*Slay3r
[HUN]Fapuma
-=vgez=-
már beküldte!
-
Robert5 #44919 Hova kell másolni a pályákat?? -
így ahogy van ezt írtam be és a főmenünél megáll nem csatlakozik a szerverhez!
mi a retek baj lehet?
a játékon belül nem kell valamit az options-ba állítani?
ha 1mb-s kapcsolatom van akkor T1(LAN) rakjam? vagy mi? -
CéZé #44917 az enyémbe sincs bent a restart mégis működik és csatlakozik is a szerverhez... -
Ha már okos akarsz lenni akkor legalább a helyes verziót irnád be.
A 2ik változat ugyan az mint az első({EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port}) ez után jönnek a személyes adatok (ennyi a külömbség) ha a restart részt kihagyod akkor nem fog müködni.
Helyesen így néz ki:{EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port}+username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
engem is megszopattatok vele először..... de azért köszi a jó szándékot... -
Borg #44915 Hát neked is sok eszed van, hogy 8 perccel a meccs előtt akarod a mapokat letöltögetni... -
akkor meg nem kérdezném újra ---- > #44842 
és nincs fennt az 1.03-as verzió..csak a default van feltelepítve -
hát mire ezek lejonnek....
mind1, majd a legközelebbi meccsen játszom :)
-
kosz -
CéZé #44911 az oldal közepén ott van minden :( -
amik az sg szerveren lesznek ma mapok, azok bennevannak az 1-es packba??
ami az sgteam weboldalán van? -
CéZé #44909 ezen a lapon Te vagy a 3. aki bekopizta ide :) -
ha elolvastad volna végig akkor nem kéne nekem bemásolni teeeeee
:
The All-Seeing Eye (ASE) szerverkereso - csatlakozás account bejelentkezéssel
Ha valaki nem ismeri az All-Seeing Eye (ASE) programot, itt talál hozzá leírást.
Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez. -
The All-Seeing Eye (ASE) szerverkereso - csatlakozás account bejelentkezéssel
Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.
Egyébként benne van a FAQ-ban. -
én mennék de nincsenek meg a mapok
adsz linket? emrt szaraxik a net -
Hi
előre szólok,hogy végigolvastam a FAQ-t! :)
szal a gondom az,hogy megtalálja az ASE program az összes magyar szervert! ez eddig oké. :)
Újra felraktam a BF2-öt és nem müködik már az,hogy rákattintok egy adot szerverre és betölti a játékot(rákattintok az Account-omra) a főmenüig és utána megáll/nem megy tovább :((. nem tölti be a pályát!
mi lehet a baj... -
ja azé nevegyétek egykalap alá mer nagy cucc 3D-ben kurvagyorsan mozogva 6-8 bombát kibaszva ponot szerezni amikor 1 bomba is olyan erős hogy szétbasz mindent !!!
ezért van az hogy egyesek transzportkirályok mert egy gyökér UAZ-zal 1percig lőnek egy helit de a pilóták csak egy-ek a sok közül a 10-en 20-on ezredikek és nem hiszem hogy élvezet órákon keresztül csak bombázni vagy ha élvezik akkor meg nagyon sajnálom őket
-
Landor #44903 Ezért is izgalmasabb tankkal helire! 
-
Ja csak az esélyek nem igazán egyformák :( ! -
"Helikoptert tankal vadászni kész élvezet néha"
Ez fordítva is igaz :) -
én ezt repülővel szeretem csinálni 64-es zataron mig-gel :))) -
Telepitesnel keri a cd1-et mikozben nem is image fajlba van !!
Volt mar hasonlo kinja vkinek? -
ONLY ONLY-NE
5 perce lett beírva
-
ja ne menőzzé külföldi lámák elleni henteléssel gyere magyar szerverre mutasd meg ki az abszolút verzoo1király
; különben SACkari ránőlé a fejedre 
-
GYILOKOLI #44896 Sziasztok letöltöttem a pályákat és feltelepítettem de nem indulnak el mi lehet a baj? -
Helikoptert tankal vadászni kész élvezet néha
-
Húú mekkora lámák lehettek :) Amúgy 64-es pályán 24 emberrel nem nagy kunszt :D -
elkezdtek csinalni a bf3 at az mirol fog szolni?
mar volt II. world war
vietnam
jelenkor
mi lesz a kovetkezo bf?
2900 ba fog jatszodin? mindenki plazmafegyverekkel fog jarkalni vagy mi?
-
Verzoo #44892 -
Verzoo #44891 Na ehhez adok egy nagyítót is
-
Verzoo #44890 Néhányan még mindíg próbálkoznak a bh-val foglalgatással.
Én meg tankal vártam őket

-
Sorry atwe!
A "Dartuf" elnevezésű pálya nem véletlenül "Darfur" ?
Mert ilyen elnevezésűt nem találtam sehol csak "Darfur"-t.
Amit előbb szúrtál be linkeket azok is ilyen nevűre mutatnak (csak nem indulnak el), de nem lényeg mert ezt a másikat le lehet tőteni.
Javíts ki ha nincs igazam
-
DARFUR RLEZZZZ
-
Pont az eslamashar-t töltöm éppen.
Hát nem kicsi a mérete. Nagynehezen innen-onnan le sikerült töltenem azokat a mapokat amiket írtatok.
Remélem fasza lesz mind.