172102
  • Fenrir
    transzportkirály most valami imidzsváltáson mész keresztül? ez a vidéki stílus nem túl jó :)
  • schrank
    má tőtöm kár hogy tegnap nem tuttam menni képszelem mi volt nem volt ott a macska cincogtak az egerek miii ?
  • 0Fritz0
    Jah el is felejtettem:
    A tegnapi rész.

Schrank kedvéért most igazán ütős zene van alatta, tehát csak csínján a hangerővel! :)
  • schrank
    tuttok má valamit az első igazi mod-okról a TW az nem az aszt nem éri mondani
  • TDC Geronimo
    Igen, a víztartály közelébe!
  • schrank
    most nézem a képet és nem tudom mejik pályán készült ami ijen sivatagos préris bisztos MEC-es map talán mustár sziti peremvidéke
  • Looserke
    Szerintem behaltak az account szerverek, mert nem műxik a BFHQ...
  • schrank
    én nyóckor mentem fel akkor mácsak a bazdzsó volt fent meg 2-3 akárki
  • Running
    Már csak ezekért a képekért is érdemes látogatni ezt a fórumot.

Na tegnap jó sokan jöttetek versenyezni...csak a szervezők képviseltették magukat a fórumról. Egyébként folyamatosan voltunk 12-en, ennyi ember elég is volt, mert a nagy része most volt először és lefáradtam rendesen. A szerver is elég jól bírta...
  • TDC Geronimo
  • schrank
    azt láttyuk
  • TDC Geronimo
    VANMÁ!
  • schrank
    na ja én is inkább arra lennék kiváncsi amikor éles bevetésen vannak és nem roncsokon gyakorolnak; 1000 partizán lövi őket mindenhonnan mindennel amivel csak lőni lehet ez a vid olyan volt mintha a mi hőnszeretett játékunkból lett volna elmentve ahol a láma helisek írtják a szárazföldieket és akkor feltűnik a horizonton a transzportkirály egy FAV társaságában és nincs az a levegőben tartózkodó lény ami túlélné azt a szörnyű pusztítást amit én ott a sztratoszférában véghezviszek
  • eX RambO
    Ez a vidi nekem sem jött be annyira, amekkora nagy a mérete eléggé egyhangúés kicsit uncsi is.Nekem hiányoznak az ilyenlett képek. Megnézném annak a nagy gomojfelhőnek az utózöngéit.Mi is marad egy találat után a céljárműből.
  • Ahhoj
  • eX RambO
    Hát gratula azoknak a pihent agyúaknak akik ezt kitalálták,sikerült lefosnom a bokámat....
  • Ahhoj
    nah, 13ezer valamennyi új üzi után újra itt :)
  • joebacsi
    én anno még egy jó féléve maxra filmnézés után csutkára csavart 5.1-el volt szerencsém érezni a fícsört :D
    azóta srác nem használja azt az email címét, amiről küldte a linket...véletlenül beregisztrálódott pármillió ruszki spamoldalra

amúgy kismillió ilyen van (képösszehasonlítgatós, autóreklám...), de ez volt az első még asszem, és ez ütik a legnagyobbat :)
  • joebacsi
    haditeknics tápik rulez :)
    (amúgy nekem jobban tetszik a másik "híres" heli-tvs videó, mikor a silent modban lebegő UH-60 géppuskájával szakítják ketté az iraki civileket :))
  • eX RambO
    Sly ez nem szép dolog a részedről, hogy azok után amit velem müveltél tegnap éjjel, most volt bőr a képeden ide is belinkelni ezt a képesség fejlesztő lóóófaszt, amitől tele lett a gatyám......
    (ajánlott hajnal 2kor fejhallgatóval erősen koncentrálva célozni!!!!)))
  • nubismarck
    bazdmeg beszartam de nagyon :DDDDDDDDD

amúgy hol lehet 8990 ért BF2 -tvenni?
  • Verzoo
    Annyit még hozzá tennék,hogy a lövedék nem egyenesen repül ha messzire lősz vele hanem van egy íve tehát ha messze van a célpont fölé kell célozni
  • haxoror
    Cobra gunship in iraq

by switch

Na így néz ki a "tévézés" élőben.
  • joebacsi
    nana, süsüt nembántani, ő jóarc :)
  • alberto 15
    nekem is sikerül az elélöövés :)
  • mNzJean
    akkor ezek szerint én rendszeressen a mögélővést alkalmazom
  • schrank
    hülyeség műxik az elélövés én má csak tudom páran már otthagyták a fogukat az én "elélövéseim " miatt
  • schrank
    én ratyi grafikai beállítások mellett is több mint 50%-os találati pontossággal dolgozom sznipával úgy hogy előszeretettel lövöm a mozgó egyedeket is ha az a bajod hogy egy torzó lövés nem elég az ellenfélnek akkor nem tudok segíteni de buksira bármelyik sznipából halálos sebet lehet ejteni elsőre ja és a jókis kléjmoréról se feledkezzél meg azzal is lehet írtani a férgesét rendesen amúgy ne lepődj meg azon hogy ahonnan te kiszedsz valakit sznipával onnan ő is kiszed AK-val vagy M-16 M-4 ami enyhén szólva nevetséges de még mindíg nem olyan használhatatlan mint a "légvédelem"
  • mNzJean
    próbáld a fejlövést általában az müködik+ nem mindegy ,hogy milyen kasztban van az illető akire lövöldözöl ,a kevlár miatt.Álltalában testre két lövés kell de van amikor háromra fekszik le az illető.Elélövéssel ne is kisérletezz mert ahogy észrevettem a bf2 ben nem müködik.
  • Kockásfülűnyúl
    jóestét urak és szerbusztok gyerekek

olyan problémám lenne hogy nem tudok a sniperrel pontosan lőni hiába helyezem a célkeresztet a célra nem találja el
    tapasztalt sniperesektől szeretnék véleményt vagy azt hogy ebben a játékban a sniperes cast használhatatlan
    előre is köszi
  • alberto 15
    thx
  • mNzJean
    Khm Khm én is jelen voltam azon a waron és a HTS ahhoz képest ,hogy új klán ügyessek voltak .
  • schrank
    D R A G O N C L A N

• Borg
    Mármint mi van kész rajta?
    Szedtetek egy templatet netről, és lényegében a logó kivételével max a hír származik tőletek :D
  • joebacsi
    attól, hogy fiatal vagy, nem muszáj folyamatosan gyökérnek lenni
  • Hysteria
    Kész a dragon clan oldala itt lehet megnézni
  • sysrq
    Bakker! Elmásztam az osanig erre nem volt ilyen eloszto készleten.
    Szombaton trappolhatok a MM-ig venni, ahelyett hogy játszanék.
  • Csirke4
    Hehe a peccset szeddd le egy ftp szerverről :)
  • uk74
    kb 15 percig
  • kRockA
    hahóóóó