172102
  • Verzoo
    Már válaszoltam is
  • Hysteria
    a Dragons clan tagfelvételt hirdet

jelentkezni nalam lehet msn en: [email protected]

vagy a forumunkon: ITt

az oldalunkat ITT érhetitek el.
  • joebacsi
    pedig jóvót az a dem hoszpitál :)
  • FlatlineHun
    :)) Olvastál ma már klánfórumot?
  • Hatt
    Elkészűlt a mi clan oldalunk is, lehet nézegetni és örűlni neki.
    exbf2.ini.hu
  • Verzoo
    Hosszúfolyosó kétszer oda-vissza
  • Verzoo
    Szia PannonRobi.
    Te még új vagy itt igaz?
  • 0Fritz0
    Ebből vegyük le a kórházast és teljesen jó lesz. :)
  • FlatlineHun
    Nah ez nekem kimaradt, pedig kell! :)
  • Guer
    igen nagyoin szar az oldalad dobd ki :DD lál
    teljesen jo oldal csak nem néztem meg eléggé...
  • PannonRobi
    Halihó!
  • Ahhoj
    majd összeválogatom én is :)
  • Ahhoj
  • Running
    Semmi baj elég szar az oldal.
  • Guer
    jah sry figyelmetlen voltam ugyláccik...
  • joebacsi

• Running
    talán mert kint van?:)
  • Guer
    mért nem rakjátok ki arra az oldalra amit a versenyeknek csináltatok?
  • 0Fritz0
    Sép sínes cíkok, hehe. :D
  • Guer
    thx jo hangulatu videok :)
  • 0Fritz0
    Első
    Második
    Harmadik
    A mostani
  • Me0w
    Jaja :)))
  • FlatlineHun
    Egész jópofa, nem? :)
  • Guer
    oltások ezek a videok
    már láttam egy korábbit de van több is?
  • Me0w

• FlatlineHun

Bocs :)

• schrank
    naja bazinagy lángfelhők csak az akció filmekbe vannak a látvány miatt a sok gyökér nem nézné meg ezeket a szarokat ha csak füstöt meg port látna amúgy meg így még a roj snejder is tudott akciózni a kékvillámban pedig annak vagy 20-25 éve
  • Looserke
    Nektek működik a BFHQ??? Nekem most minden nullázódott. Se kitüntetések, se unlock, se pont semmi...
  • alma2
    nekem a kovetkezo jott le a cobra videobol, kb jatekbabukra lovodoznek, sehol semmi ellenallas ergo, fele olyan batrak mint mi a jatekban vagyunk :)
    hatalmas fusttel jar minden, jo hogy eleg gepigenyes dolog ez jatekszinten, mert ha igy mukodne, egy nagy tomor fust lenne a harcmezo :)
    a raketak meg keszekuszabban mennek a valosagban mint a jatekban...

• 0Fritz0
    Ahham, most már vágom.
    Legközelebb a , helyett inkább : -ot tegyél. ;)
  • alma2
    olvasd el az elso sort amit irtam szerintem eleg egyertelmu :)
    lehet, hogy jok benne bizonyos reszek, de ugye mivel gondolni kell a 12 evesekre, a 31 cm-es teveju emberekre, hogy nojjon a peldanyszam, kb minden ellenseget a palya masik vegerol latni, mert felette egy hatalmas piros bumszli van, hogy ide lojjel. Szerintem aki mar jatszott console-n tudja mire gondolok.
    Ja es minden palya utan kapsz egy kasztot, netan egy kasztnak egy fegyveret, hogy erezed, hogy haladsz es akar transzportkirlay is lehetsz, ha jo vagy :)
    pl lottem 3 at sniperral kaptam egy kituntetest 3 kill in a row, lottem meg egyet. kaptam megegyet 4 kill in a row, aztan kilottem az utso loszert kaptam, meg egyet, na meg megegyet mert perfect kill vagy mi volt :) mar van 5 kilo ermem a szekrenyben :)
  • alma2
    fritz en a console verziot szidtam, na meg a dice-ot tavolrol, egy pc-s forumban teljesen helytallo, nem lesz itt "flém" :)
  • schrank
    most nem értem hogy mit akarol mondani jobb a konzolos verzió vagy nem ? most nehogy jöjjön nekem a sok hardverbuzi a "szar a grafikája" dumával mert nem aszt kérdeztem
  • 0Fritz0
    "egy alairassal bekaphatjatok pc-sek, ezen dolgozott a sok fejleszto nem a buta patcheteken"

Részlet a "Hogyan szerezzünk sok barátot rövid idő alatt"-című flémeposzból.
  • alma2
    Ilyenkor aldom a megfelelo emberkeket, hogy elobb volt pc-n bf2 mint console-n, mert, ha forditva lett volna mar biztos senki nem jatszana vele.
    Kizarolag gampadra keszult volna az iranyitas mint a console valtozat, bar legalabb soretessel is le lehet loni barkit a vilag vegerol :)
    sot valahol 1.06 patchnel jarhatnak mert 10 perc jatek alatt vagy 20 medalt kaptam :)
    mindesetre erdekes.... bar csak 4 kuldetest csinaltam meg a 200-bol, de van havas palya, havazassal es egyebek.
    mindig egy karaktert iranyitasz, es ha ranezel egy masikra vagy jarmure megnyomsz egy gombot, akkor onnantol kezdve ot iranyitod.roviden tomoren igy van megoldva a sok jatekos.persze az ai itt is jo buta.
    kb ugy van meg csinalva a jatek, fogsz egy bf mapot, kituzod celnak el kell foglalni egy zaszlot lerak egy bizonyos helyre, szinte kizarolag oda lehet elmenni, fix egyseggel, zaszlo helyet pl azt mondja alldogalj itt, mert ellopsz valamit a helyrol.Veded az iskolat stb.Megvan skepeklve, folyamatos radiouzenettel ami plusz.Egy sima fpsre hasonlit, ala quake 4 csak bf stilusban.bar a multit nem tudom kiprobalni.Ja es mind negy palya tele volt antitank bottal, tipikusan a hazteton, amit mashol nem pipaltam :)
    na mindegy tipikus konzolos istencsapas fps... bar, ha lusta az ember kikelni az agybol lehet nyomkodni, de azon kivul ugy nez ki mint a pc-s, mas hasonlatot eddig nem sikerult felfedezni.Ja de ott virit az elejen buszken a dice logo, egy alairassal bekaphatjatok pc-sek, ezen dolgozott a sok fejleszto nem a buta patcheteken :)
    mindesetre amig nem ultem egy heliben ott is, addig nem torlom le...
    ja a bf2 modern combatrol beszeltem akinek nem esett le :)
  • TDC Geronimo
    Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el...
  • 0Fritz0
    Tisztel bíróság, az nem is úgy volt! :D
    (Egyébként én mentem a jó útvonalon. Láthatod is, hogy leb@szták a másik sofőrt).
  • TDC Geronimo
    A videóból megállapítható, hogy csalás történt. Fritzi levágta az útvonalat
  • Running
    Nemsokára kiteszem az autóverseny honlapjára a tegnapi eredményeket, akik készítettek képeket azok velem is megoszthatnák, mert tegnap nem igazán volt időm felvételeket készíteni.
  • Running
    Nem tudom letölteni a videót!

BILL GATESSSSS HAJJJJ MEGGGGGG!!%!!!!