172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ramocskád
. -
Borg #45697 A ramod. -
CéZé #45696 ram -
The Fugitive #45695 Hy!
kérdésem az lenne, hogy milyen vas kell a Battlefield2 alá??
jelenleg Asus P4S800D, Penti4 3.0Ghz 800fsb HT, Gigabyte 6600GT, és 512Mb 400Mhz samsung ram. és ezzel nem igen akar életre kelni, bár eddig még csak úgy próbáltam, hogy minden highon van. de hát akkor is. szóval mi az, ami kevés neki? -
Borg #45694 Mindig elcsodálkozok rajta, hogy a legalapvetőbb dolgok mekkora kihívást jelentenek egyeseknek... -
hogy a szarba lehet felmenni az sg szerveréremert ip cím beírásával nem megy , jah és az sg team topikba nincs kirakva a custom mapok én meg húsz oldalakat nem fogok visszaolvasni -
csácsá :) -
Néhány piktúra a tegnapi versenyről. Igazán jó játékosok voltak most, mert szoros volt a mezőny.
MA IS VÁROK MINDEN JELENTKEZŐT 19:00-kor AZ SG SZERVERÉN! SCHRANK TÉGED KÜLÖNÖSEN...:)
-
Nah. Máris jobb a kép =) Szia a népnek =) -
Peugeot #45679 értem joh -
köszi....remélem le is tölti majd valaki...mondjuk aki versenyezni akar annak le is kell mert tudtommal ezen lesznek a versenyek... -
EU Official Ranked server 3-ra {TLD}Csacsy társamhoz.:) -
Peugeot #45676 hova mész melyik szerverre ? -
Na ezért megyek is fel játszani. 
-
Jó lett!Gratula.:) -
Peugeot #45673 huu jo sokan játszanak még neten !
-
na tessék...ez a "hála" hogy leveszem a válladról a terhet?!
...aki elolvassa többet nem fogja megkérdezni...hidd el....(szép is lenne...én kis naiv)...
-
jóvanmá badszek mennyé aludni hasznád ki azt a bónusz 1 órát 
-
bár a "nagy öregek" szokták ezt mondani hogy ott van fent a faq + ilyenek de pár dolgot azért én is mondanék ezzel kapcsolatban mert már sokan irtak róla...ha valakinek nem megy az ASE-ból a csatlakozás elővesz egy papírt+tollat...felírja az IP-t...játékban bejelentkezik az accountjával....kézzel megadja az IP-t és annyi...ha meg 1x belépett a szerverre többet nem kell megadni semmit mert a Favorites közt ott lesz a legutóbb látogatott 20 xerver címe.... -
végre egy elégedett vásárló...
-
a FAQ-ban az ASE szerverkereső bejelentkezés accountal rész nemmegy :( -
imáim meghallgatásra kerültek: az 1.03 peccsel van végre 1280x1024! köszönjük DICE :D
-
Szerintem nagyon jó ötlet!!! Igazán kreatív vagy. Gratula! -
Köszi a [HTS]-nek a mai wart!De légyszíves kíméljetek meg a cheaterezéstől mert ettől csak tönkreteszítek mások játékot főleg neked szól ez Alberto!És elöbb gondolkozz el azon hogy kinek írod hogy szánalmas.Remélem máskor nem lesz ilyen.És mégegyszer köszi a wart! -
ja...probálkoztam...gondoltam poénos...de lángok csak itt vannak...nem akartam terhelni a szervert+ a klienseket se...egyébként neked teccik az a lángos izé? -
a lángok jelzik a pálya útvonalát ? -
de csak a Berlinre maradtunk kb. 3-an...aztán karkand volt...a 2 "nagy" kép meg az sg.hu autóversenyeire készült mapból van....én csináltam...lehet lámázni!
-
nem úgyvolt hogy berlin lesz ezek meg erősen karkand-osak
-
huppsz...a kedvencem lemaradt... -
na megpróbálok képeket berakni...ha ismét nem sikerülne mindenkitől bocsi.... -
ja...engem kidobott a mocsok....de tényleg jó játék volt...jövő héten is lesz? -
ezt a bannert le kéne már cserélni, nem?? -
atwe #45656 KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A RÉSZTVÉTEL SAJNA NEM TUDTUK BEFEJEZNI A GYAKOT MERT A SZERVER MEGINT SZA::::...... LET A VÉGÉRE DE AZÉRT JO VOLT :) -
feljebb pár cm-rel szépen kiemelve ott van ez a link -
Haversrác #45654 Sziasztok!
Leszedtem az 1.03-as patchet a játékhoz, de nem teszi fel! Az installálás végén azt irja ki, hogy Patch Failed. Leszedtem 5ször a játékot, és nem crackeltem, de igyse megy föl a patch, és a hibaüzenet után már a játék se indul már el. Mi a franc baja van?
pls help -
jajj! :D -
:DDD -
haxoror #45651 Jó kép de Minget semmi sem múlhatja felül! :P -
itt is egy örökzöld most találtam
:
"én ezek mellett játszom...nálam a nyugisabb helyeken felmegy 70 FPS-re is akár,jó beszaggat néha ha épp sok katona van,meg füst,MG,robbanás akkor egy kicsit gondolkozik,de amúgy nem szaggat" -
csirke amilyen helyzetben van manapság a TE fajtád én jól elbújnék mielőtt megtalál a madárinfluenza elleni kommandó egyik ilyen perverz tagja