172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Igen én is néztem mia franc van. Nekem az tetszett mikor a 8 autó 8 felé kezdett eé menni. Habár csak a térképen kezdtem követni, de ott is vicces volt. A másik mikor a haladót toltul, mondtuk ájj meg lőjjük le equninoxékat, leálltál puff puff és végük is volt. :) -
honnan tudom leszedni a race stunt ot?? filefront ról valamiért nem indul
-
szétröhögtem az agyamat amikor az első verseny első körének első kereszteződéséhez értünk és mindenki megállt 
várva hogy egy pályát ismerő sofőr induljon
-
schrank az útvonalak fent vannak az oldalon, nincs itt semmi variálás, csak akkor mikor atwe is eltéved.:) A makikra meg nem tudok már odafigyelni, egyedül képtelen vagyok mindent figyelni.
Kevesen? mustáron már autó se volt elég...lássad itt:
-
Jól esett a tegnapi :) ! -
Platypus16 #45773 Hát én inkább arra gyanakszom, hogy kedves Schrank bácsi sokat öntött a garatra a verseny előtt és azért ment annyira rosszul neki.
-
kevesen is voltunk meg nem egyforma kocskkal nyomtuk meg mindíg variáltok a pálya útvonalával az a kiráj mikor sok egyforma kocsi van és a versenypálya vonala egyértelmű na meg a bejövő külsősök is állandóan bezavartak mustáron az egyik genyó beparkolt a kocsikkal a házak meg a töltés közé 3 helyen így oda lett a rajtnál szerzett előnyöm
mindegy attól még megyek
-
Remelem kipihened magad, es delutan osszefutunk egy kis helivadaszatra valahol ;) -
Ha én is mennék akkor biztos aláznék mindenkit és első lennék.:)De inkáb nem megyek. 

Üdv:{TLD}Gaboca
-
Bazzeg schrank legközelebb szedd össze magad mert ezek az állandó eltévedések elég kritikusak, egy transportkiráj ne csinájjon ijeneket. 
Ja gyere ma is van kedved. Kell az utolsó helyezés is.
Elnézést a tegnapi nehézségek miatt, mindig csak akkor történik ilyen mikor schrank is megjelenik (biztos mert izgulni kezdek, hogy itt a királ is). Oman-t hanyagoljuk egyenlőre mert nincs elég autó sajnos kinőttük. A netem is szarakodik ezért hajigál ki néha a játék, ha hazaérek akkor ott már ilyen nem lesz.
Ja és szeggyétek le a race stunt mapot is mert ha nincs meg nem fogtok tudni ott is versenyezni!!!
MINDENKIT VÁROK MA 19:00 órai KEZDETTEL AZ SG SZERVERRE AZ AUTÓVERSENYRE!
-
Zöld a ceruza kék a fogója.Miért beszél amikor csöndbe van?? -
ez már szinte spam topik lesz :)) ja és ha van időtök akkor gyertek az sg szerverére jáccani... -
Szinte az egész BF2 brigád spammel a bf2 topicban :))))))) jöhet a bünti -
és mindezt büntetlenül :)
Schrank, egyszer majd visszavágunk, ha másnem majd a harcmezőn :). De lehet h csak a sajáton játszik h tudjon kickelni!
-
Borg spammeli a "Spammelés a BF2 topikban" szöveget... -
Látom te is kaptál spammeléstél nagyapótol :) -
A legújabb tudnivalók a PoE2 Modról a régi PoE forumban lesznek igaz ide is fogok pár képet beszurni de itt lesznek a beszámolok. -
boxer muszáj gépi fémforgácsolo végzeccségemnek lenni hogy elvégezhessek egy CNC tabfolyamot vagy elég ha letudom olvasni a sublert meg megtudom különbösztetni a CNC-t a fazekaskorongtól
nem szopatlak a kérdés komolysági szintje elérte az V. szintet -
TS Zolly #45760 Megy a DC. -
Na ez az éjjszaka is eltelt BF2 nélkül... DE VOLT HELYETTE CNC ESZTERGA, MEG MARÓGÉP 8 órán keresztül!!! Pfffff... 
Ajaj.. A mondat első fele már erősen függőségre utal. -
Megnyugodhatsz,azzal játszunk
!
-
scirocco #45757 router nincs, a dx-et hol tudom beállítani?! -
vagy forditva -
inkább csend és hullaszag :) -
de legalább rend és fegyelem van :DDDD -
Lehet hogy még azzal játszanak:) -
Itt osztják, mint a kitüntetéseket... -
Akkor miért nem azzal játszotok? 
-
Poggyász #45750 www.tank.hu -
Ma vettem észre hogy én is kaptam egy ilyet: 

-
misaab@a #45748 Hiho srácok,
Jópár hete valaki belinkelt egy oldalt, ahol hirdetik, hogy lehet harcskocsikat vezetni. Ha valakinek megvan a link legyen már jófej és rakja be még1x.
Thx.
Torrente -
a mindentudó kétiköny bátran ajánlja a spyware stb kikapcsolását ÉN nem:)
ha router mögül játszol ott kellene némi portot forwardolni és az elég neki
a dxdiagban pedig BASIC ACCELERATION-ra a hangot...
na meg jó sok ramramramram....egy gyors vinyóval kezdőpályán még két befoglalás is a tied lehet alappontnak:)
-
imádom a sáfjorokat kiszedni sniperpuskával:) -
csak hogy én is:)
2 gigát bele is b*szhatsz....akkor jó lesz:) -
"legjobb on-line FPS-sel (1. a DesertCombat)"
-
Hát a versenyből aszem kimaradok kicsit, mert valaki punisholt néhányszor így lebaszott a szerver. Próbálok borggal tárgyalni, hogy mi a teendő, addig is atwe irányítja a dolgokat! -
scirocco #45742 A tűzfalat nekem is ki kellene eszerint kapcsolni.
video driver legfrissebb, hang a gyári (integrált kari). na még a spájvert kell kikapcsolni talán?!
Köszi kipróbálom majd!! -
unokatesómnak is ijen poblémája vót lecseréte a drájvert a hangdájvert is meg mindenféle szofveres dolgot mindent frissített tűszfalakat elenőzött spájvervédő pjogjamokat uninstallált stb;stb;stb és láss csodát azóta ki se lehet robbantani a gép elől
-
Schrank csak sofőr másra nem jó.
-
scirocco #45739 Hello Szekrény!
mi lenne ha inkább a megoldással hengerelnél le mint a nagymenő dumáddal:)