172102
  • Pharolas
    Ehhez a kis értekezéshez annyit azért hozzáfűznék, hogy a helyzet alakítja, hogy milyen gyorsan is kell menni a helivel.
    Én ugyanis rendszeresen pilótáőskodom, és bizony kell egy kis érzék a gunernek, hogy egy ívben mozgó heliből tudjon lőni. Értem ez alatt (nem tudom, hogy milyen szereverek azok, amin játszol), hogy ha valaki nagyon alacsony sebességgel repül, akkor bizony nemegyszer találhatja magát megölve srawok által.

Nem minta fényezni szeretném, de a legtöbb gunner külön órákat vehetne az EXes Pannonrobitól, mert az általad említett pályán -vagyis a sharkin- arab helivel felszállás után, ha megdöntöm a heli orrát hátra, kiszedi a TV torony tetején felszálló helit. Na, aki et meg tudja csinálni, az mondja magát jó gunnernak, mert biza nem elég csak elereszteni azt a TV rocketet.
  • Running
    Nem mintha dicsekedni akarnék de tutti hogy a nemzetközi mezőnyben benne voltam a 50 legjobb bh pilóta kategóriában.
  • Running
    Gratula, pontosan eltaláltad mi a külömbség a pilóta és a jó pilóta között. Többek között én is ezért voltam kafa a BH-ba mert tudtam úgy repülni, hogy a két gunner istenien tudott kaszálni.
  • Clava
    meg hogy hogy nem fut ??? így hogy lehet megcsinálni 1 hjátéok?
  • koschwarz
    1-2 napja heliztem egy kört a heroes must conquer szerveren (csak városi pályák) sharqi peninsulán, és egy srác gunerkedett nekem, 39 killt szedett össze 1 meccs alatt. én meg ennek megfelelő killassistot. 3x haltunk meg.

most ezt csak azért írom, hogy dicsekedjek :), bár biztos vannak jobb pilóták is. újabban ritkán vezettem, inkább gunnerkedtem, de meguntam, hogy a gyökér pilótákhoz üljek be.

de tényleg, a lényeg, amiért ezt leírtam, hogy iszonyat sok helipilótának fogalma sincs arról, hogy hogyan szolgálja ki a gunnerjét. ugyanis nyilván nem az a lényeg, hogy a heli a levegőben repkedjen, hanem az, hogy ossza az áldást az égből az ellenségre. de ha a pilóta csak annyit tud csinálni, hogy 1000-rel elrepül a táj fölött, meg iszonyat módon himbálódzik levegőben, mert még fordulni sem tud normálisan, akkor szerencsétlen gunner semmire nem tud lőni, nem tudja TV guidedet használni, stb. a rakéták meg nem annyira hatékonyak, mint tudjuk, úgyhogy a pilótának nem arra kellene elsősorban hagyatkoznia, hanem a gunnerre. főleg városi pályán.

uff, én beszéltem.
  • Clava
    Esküszöl?
  • FlatlineHun
    Lemondani róla. gf3-mal nem fut.
  • Clava
    Hali mit kell csinálni mikor kidob az asztalre egy fekete képernyő után olvastam a faq-t de semi referesses progirol nemtok a gépemen, Gf3 Ti 200-as kártya
  • SigS
    Boxer: Tegnap nagyon fogytak a gunnerek a helibol...
    Utanad beult meg Szenoi, de 3 tk utan O is koszones nelkul tavozott
  • Me0w
    A VB verziojanak koze nincs a vbscripthez :) Mit akarsz csinalni? :)
  • alma2
    running most mi is a kerdesed ? igy 5 oldal atolvasas utan igencsak megcsokkent az oszpontosito egysegem toltottsegi szintje :)
  • Running
    VB-t tudok valahogy frissíteni...vagy mittomén..
  • alma2
    vb mint visual basic.

engineer kaszttal gondoltam megmutatom a genyo apc-seknek hiaba forog ugy a csovuk ugyis bekapjak az aknamat, de sajna nincs FIZIKA irva az aknaknak, mint pl c4-nek van. Ratettem dzsip elejere gondoltam nekik rongyolok, akkor ertelemszeruen rajuk repul az akna utkozeskor, vagy elotte eros fek es becsusztatom a tepsijuk ala az etelt.Remekul kigondoltam csak miutan feldobtam a dzsip tetejere, majd elindultam az akna lebegett a levegoben es ugy erzekelve rahajotttam a sajat aknara ongyilok lettem :(
    pedig jo otlet rossz jatekkal kivitelezve...
    valakinek mar osszejott ?

• koschwarz
    nem kell törődni azzal a reklámablakkal, még csak be se kell zárni, hanem nyomni a multiplayer/favorites-re...

az utóbbi időben kb 4x kaptam meg a basic armor badge-t, na ez faxság

jelentem még néhány alkalom, és elérem az 1 k/d arányt :)
  • alberto 15
    off de ez naon lol:
    Hitler megszólal a koncetrációs táborban:
    - Van egy jó meg egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
    - A jóval!
    - Ebéd után mindenkit hazaengedünk.
    - És mi a rossz?
    - Az, hogy nem lesz ebéd!!!
  • alberto 15
    valaki tudja a [H]BA] klán weboldalálnak címét?
  • FlatlineHun
    Mégkevésbé! :)
  • 0Fritz0
    Helyettes alősbéefes. ;´)
  • alberto 15
    signore :D
  • Verzoo
    Akkor mi a helyes megszólítás?
    Úr?
  • Running
    a VBScript mi a fasznak a része? Java?
  • alberto 15
    elfelejtettem
  • FlatlineHun
    Elvtárs?

Az eleve elvtelen elveket elvetem.... :)
  • Polemius
    Igazad van, közben megnéztem én is. Bár eddig is tudtam, hogy az xp parancssora el van cseszve. Még az is, ami a korábbi dos alapú időkben még használható volt. Meg az is, amit időközben összelopkodtak máshonnan - lásd pl. shutdown parancs.

Persze hülyeség is xp alól format c: -t indítani.
  • Verzoo
    HELLÓÓÓÓÓÓÓÓ Klántárs Elvtárs :)
  • Running
    Kössz hogy segítettetek, idejövök regelek első hozzászólásom kérdezek valamit és megy a hülyeség, aszittem itt segítőkész emberek vannak, de nem, megyek is máshova fórumozni, ezt nektek majmok:

• Me0w
    Az xp-s parancssornak csufolt izeben nincs 'format c:\', na! :)

• Polemius
    Bár az xp-s dos alatti format parancsnak nincs ilyen kapcsolója,

KI NE PRÓBÁLJA SENKI!
  • Polemius
    Jó az úgy (is). Sőt, akkor már:
    format c: /u
  • Polemius
    Hetek óta benne van. :)
  • Boxer HUN
    Azért vannak érdekes dolgok... például aktívan foglaltam a zászlót.
    Itt
  • Me0w
    \ nelkul, lami :P
  • 0Fritz0
    format c:\
    :)
  • Running
    És azt nem lehet valahogy eltűntetni, annyira kibaszottul idegesít...
  • Boxer HUN
    Alberto arra az ablakra gondolhatott, ami a bejelentkezés után jelenik meg. Korábban a javítást, most a kieget reklámozza...
  • FlatlineHun
    Ahoy, verzoo!

(hogy ne sírjál, hogy nem is köszönök neked!)

:)
  • FlatlineHun
    Legalább annyinak kell lennie, nem legfeljebb...
  • Ahhoj
  • PocoK Bf2
    Te nem tanulni akartál?
  • Ahhoj